Stooor dag idag!

Idag blir min härliga, knasiga moster seventeen ;) grattis tjejen .
 hoppas du sitter och njuter nu :) hoppas iaf du haft en bra dag :)
När folk får höra att du (ni) bor så långt borta så tycker dom alltid att det verkar vara så svårt med att hålla kontakten, och visst, vi hörs inte av varje dag . de kan ta ett tag innan varje gång. Men på nåt sätt känns det ändå som att de inte var så länge sen vi träffades , för man läser på bloggen, ringer/smsar ibland . vissa grejer är som att man är där med er och upplever det med er ;p
vi har alltid vart rätt tajta, pratat om väldigt mycket och alltid haft så roligt när vi träffats . när vi var yngre så kändes allt så lätt , allt flöt bara på typ :b men nu när vi träffas bråkar vi typ asmycket & går varandra på nerverna.. men vi kanske mognar till oss lite & växer upp haha . vi har ändå fina minnen tillsammans & vi är ju "Piggelin och Hon har inga strumper" eller vad de var du sa , som vi satt och spola tillbaka 511 ggr & skratta åt samma sak.
Man skulle kunna räkna upp en massa grejer men ingen fattar ändå vad jag menar :)
när man kommer till Lule så byts allt ut , andas ny luft , typ glömma grejer som händer här eller såna saker .

du lyckas med allt du! fastna i stegar på Gustafsvik, slår i nacken på Gustafsvik, spottar ut all dricka över halva köket, börjar skratta åt ingenting.. men de är såna saker som gör dej till den speciella moster som du är :D
när du smsar mina kompisar för bara sakens skull , & dom frågar vem, du skriver Nicoles moster. då tror dom att du är 40 . de är bra att ha en moster som är i min egen ålder men ingen hade gjort de bättre än du =)

Kommentarer
Postat av: Pauline

aaw, vad söt du är, helt glad jag blir. Att vi bråkar så mycket är nog att båda har så starka viljor och inte ger sig. Älskar dig bruden, längtar tills nästa gång vi ses.

2010-06-08 20:51:42
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg-se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0