Cornelias födelsedagsfirande!

Som jag skrev igår så var jag alltså med Cornelia, Rebecca och Johanna igår/idag. Åkte och mötte dom på Marieberg igår, men ingen av oss shoppade så mycket. Men vi fikade och hade det jätetbra!
Pappa hämtade oss så då satt vi i lägenheten och gjorde oss i ordning.
Vi fixade lite och sen bjöd vi henne på mat, det blev typ thai? Becca och jag gjorde bort oss gaaalet (men det går vi inte in på!)

Undrar varför det alltid är vi...? Men vi är ju helt underbara ändå!
Det blev mat på mat på mat och tillslut kunde vi fan inte röra oss, så vi satt där och bara slöade ett tag.



Efter det så bjöd vi henne på bio också - I am number four.



Den var jättebra! Och det gjorde inte så mycket att han ''såg helt okej ut''.




Haha. Innan vi såg den så ringde min farbor och frågade ifall vi kunde tänka oss att vara hundvakt åt hans 2 hundar.. (eller som cornelia skrev på sin blogg; Kom hem till Nicoles pappa vid halv 12 kanske, var hudvakt sen på kvällen/natten åt Nicoles farbror... Haha låter som vi ''vaktade'' han x)
Iallafall..
Javisst kunde vi det.
De blev uppspelta när vi kom osv men efter ett lugnade de ner sej och vi la oss inte så långt efter.



4 kuddar i bäddsoffan, haha kan säga att det blev rätt varmt och trångt. Speciellt med mej och Becca som tar så grymt stor plats när vi sover.. Så efter ett tag fick Becca kanonidén (?) att hon skulle sova på golvet. Vi tyckte inte det men hon tycker att det är så skönt så visst fick hon väl det.



haha skumt.♥

Men att vara hundvaktgör jag aldrig om igen!! Kvart i 7 så blev de rastlösa typ och började göra tjutljud som skär sej i öronen :s så för att de skulle bli mindre rastlösa gick vi (läs; nicole, johanna och rebecca, vaaaaaaad gjorde corneeeeeeeeliaaaaaaa????? SOV!!! Haha hon kunde ta den uppoddringen sa hon..) ut halv8 och bara lät dom vara ute så att de slapp vara instänga.

Typ 3 minuter senare orkade vi inte det längre och var svintrötta så vi gick upp och la oss igen. Eller rättare sagt jag gjorde det. Rebecca och Johanna är galna så de kan vakna typ 8 av sej självt.. Lite halvskumt sådär.

Inte nog med att man inte fick sova - det är hundhår precis överallt!! Känns som det sitter i halsen till och med fyfan vad äckligt!
 På tal om annat så är det grymt skönt att det är sol och fint väder ute! Har saknat att kunna gå ut i en tröja utan att frysa alltför mycket. Det är typ bara 4 seriösa skolveckor kvar sen är det slut på Sjöängen! Heerligt
Och man slipper det ju nu också , det är sååå skönt att veta att det inte är skola imorgon, och inte på hela veckan. me like

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0