Nyårslöften

De vanligaste nyårlöftena kan vara att man ska ha godisförbud, eller att man ska träna mer. Jag har nog haft godisförbud som löfte någon gång, men det brukar gå sådär. Hallå - man lever en gång, klart man ska käka godis! Man ska träna och röra på sig, men livet är la lite njuta av god mat och onyttigheter ibland också! Man kan inte utesluta det fettet helt för det behöver man också. Men man kan ju hålla sig till helgen/högtider och sen äta frukt när man känner att sötsuget kommer.

Men jag har kommit på en sak. Att när jag har godisförbud, och vet att jag inte ska/får äta godis, då blir man ju mer sugen? Men om jag tänker för mig själv att jag inte ska äta godis, då går det lättare. Konstigt vad det kan göra för tanken.

Det här årets löften blev klara idag när jag träffade Becca, Johanna & Cornelia. Kommer inte riktigt ihåg alla men här är några iallafall:
♦ Inget godis.



♦Löpträna minst en gång i veckan/promenad i rask takt.

♦Shoppa mindre.

 

Var fler men de här var kanske viktigast. :)


Kommentarer
Postat av: a m a n d a s f o t o

sv: bara bra, sj? :D

2011-12-23 10:41:18
URL: http://amandapersson.blogg.se/
Postat av: Gotlänning

ja, jag älskar den :)

2011-12-23 10:46:32
URL: http://karross.blogg.se/
Postat av: ALICE

sv; tack detsamma! ja det är bara bra, själv?

2011-12-23 12:07:25
URL: http://aalicejunman.blogg.se/
Postat av: EMMIE

Uh, ja fett drygt att inte äta godis på ett år.. Hade jag haft det som löfte just nu hade jag bara ätit mer kakor, vilket inte heller är så nyttigt.. Hhaha. :)

2011-12-24 14:00:23
URL: http://nioosju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0