Äntligen var ordet

Nu äntligen sitter jag med färg i utväxten! Har inte orkat brytt mig om det nu i sommar då solen bleker det hur mycket som helst samt att jag bara stått och jobbat. Men nu börjar det närma sig slutet på sommaren och kalendern har fyllts med en massa roliga saker så det är hög tid för mig att bli snygg i håret igen!!
 
Bästa märket enligt mig!
 

Kommentarer
Postat av: MALIN

Åh vad roligt att färga håret, var flera år sedan jag gjorde det sist ;) Hoppas det blir bra!

2014-07-31 21:02:40
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Mia Forsberg

Ja men det är rätt - lev i nuet! :) Som många andra säger "vad gör lite godi eller det där fikat om 100 år?" :) (Y)

Haha ja den där UFO Shot finns inte att köpa på svenska systembolag (jag har då aldrig sett det iaf), så passade på eftersom den var så snygg :D Fanns även i blått (var blåbär tror jag). Den rosa hade smak av saltlakrits och röda bär. Var lite stark, sur och söt så njaa.. Den var ingen höjdare men kanske godare om man blandar med lite läsk :)

Föresten, när jag ser att du skrivit i inlägget om att kalendern fylls med roliga saker.. Kom du in på någon utbildning som du sökt, och ska du börja i så fall? :)

2014-07-31 21:08:23
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv :) vad ska du göra i helgen?

2014-07-31 21:18:46
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Jennisbeauty

Har också låtit mitt mörka hår vila från färgning, och eftersom det egentligen är blont kan du ju tänka dig vilken utväxt jag har just nu alltså! ;) måste helt klart köpa hårfärg.. och det snart haha! Kram

2014-07-31 21:47:33
URL: http://www.jennisbeauty.blogg.se
Postat av: Ellinor

SV: Jamen eller hur!? :))

Haha jaa, hoppas din dag har varit bra :)

2014-07-31 21:53:39
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/
Postat av: Nathalie Tegelstam

Vad skönt att färga utväxten :)
- jaha vad spännande och roligt! kram

2014-07-31 22:51:51
URL: http://nathalie.vionno.net
Postat av: Anonym

Sv trevligt :) i morgon ska jag träffa en kompis sen på lördag och sö dag blir det bara ta det lugnt så jag orka med jobbet på måndag

2014-07-31 23:13:35
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv okej vi ska gå till campingen och tar en glass sen blur det väl gå på stan lite tror jag få ser hur mycket vi hinner innan hon ska åka hem

2014-07-31 23:23:22
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Clin

Den hårfärgen har jag aldrig testat. Kör alltid på mood!
Idag blev det glass igen på stranden ;) Så mysigt och man måste verkligen passa på medan värmen är här.

2014-08-01 00:04:01
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Tove

Så fin blogg du har! Kolla gärna in min om du har tid/lust. :)

2014-08-01 01:00:53
URL: http://tosa.blogg.se/
Postat av: Amanda Johansson

sv; ja jag är så nöjd med de! du får väl oxå ta o beställa därifrån ;)

2014-08-01 01:56:27
URL: http://gdotteramanda.blogg.se
Postat av: Johan

Vad blev det för färg nu då? :)

Vad har du för roligheter inplanerade nu framöver? :)

SV: Jag kollar väl inte tillbaka sådär jätteofta, men när jag väl gör det händer det att jag fastnar i flera timmar och läser :P

Du är väldigt stark i dig själv. Stark rent psykiskt över huvud taget. Det är långt ifrån alla ungdomar som kan säga så i efterhand, att de alltid stått upp för sig själva. Eller, snarare, de säger nog det, men i själva verket är de flesta nog vilsna små tonåringar där under högstadietiden på ett eller annat sätt. det är iaf den bilden jag har skapat mig :P

att prata inför folk har jag aldrig haft problem med. Som sagt, föreläser en del och har aldrig haft svårt för att hålla muntliga redovisningar i skolan. Det är nog en egenskap jag ska vara glad för,för oj så mycket ångest och panik det där har framkallat genom åren hos folk...

En gång i tiden funderade jag på att bli författare. Tror dock det är svårt att försörja sig på det. Tankarna är dock inte helt borta, kanske någon gång i framtiden, vi får se. Är dock huvudansvarig för vår officiella lagsida och skriver en del på den officiella svenska goalballsidan på Facebook, så litegrann gör jag ändå :)

Haha, jag vet nog att du inte är någon tjatmaja, men kanske blir det ett kommande smeknamn ändå :D är det en gång droppat, då sitter det där vetdu :P
Nejmen då lär det inte bli några pinsamma tystnader i ditt sällskap iaf :)

Haha ja, tänk vad släkter kan skilja sig åt egentligen :P men jag älskar min släkt, verkligen! :)

Nej, där har inte jag heller varit... Har alltid framhävt familjen som något betydelsefullt som ligger mig nära hjärtat i bloggen, för det gör de ju :)

Men hallå, det var väl inte alls respektlöst av dig, man kan ju inte ha koll på allting, det är vbara naturligt att du inte kom ihåg vilket lag jag höll på :)
Ja, det vore väldigt kul! dock har båda våra matcher i cloetta C förra säsongen varit högriskmatcher, så vi har varit inburade på bortastå och haft en egen separat inågng, så man träffar inte så många andra där än de från den egna supporterresan. Kanske blir det annorlunda i år. det får vi se, för ja, vi är uppe i SHL. 30 mars 2013 blev det äntligen klart, efter sju års längtan och musslyckade kvalserier. Det är ett av mitt livs lyckligaste ögonblick. Jag kunde inte varapåplats uppe i tegera då, men jag satt med tårar i ögonen där hemma i soffan. Det var så häftigt, så mäktigt. Hela hallen, 7650 åskdådare, skanderade "vi är tillbaks, chalalalalalala" hela andra halvan av tredje perioden. Det var så grymt. Kärleken man har till ett lag sådär, den är svår att beskriva för någon som själv inte är så insatt i det. Jag har försökt förklara det några gånger på bloggen dock :)

Ja, det är klart, är man hypokondrisk så, då blir ju allt större på något sätt. Lite som fobier kan jag tänka mig. En liten spindel blir jätteläskig och hemsk. En liten förkylning blir likadan för en hypokontriker, eller är jag helt ute och cyklar? Kanske ett extremexempel, men du förstår nog hur jag menar :)

Då blir det nog svårt med Tissen... Åh, jag vill inte sälja honom! :(

Aw tack, det värmer! :)

Nej, det är oacceptabelt. Det är ju bara att tänka på hur man själv hade upplevt det o man själv hade råkat ut för något och folk bara stårr och tittar på. Det vill man ju inte. Självklart hade man velat att någon ingrep då och det är samma sak om nåon annan hamnar i en sådan situation.

Actic är kanonbra tycker jag! Är lite av en stammis där numera, så de flesta kan mitt personnummer, som jag anger för att loggas in i systemet, och vi småpratar ibland. Jättetrevliga är de och anläggningen och utbudet är kanon. Finns inte mycket att klaga på där tycker jag :P

I helgen blir det landslagsläger i Malmö igen. Ska bli kul!
Du då? Ska du jobba, eller har du andra planer? :)

Kram!

2014-08-01 06:47:34
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Josefine

Vill också färga mitt hår!

sv: Ja det där ovädret behövdes ju verkligen. Lite mysigt kanske det är men jag skulle precis cykla hem ifrån jobbet haha :)

2014-08-01 07:05:47
URL: http://jjosefinellofgren.blogg.se
Postat av: Emma Grann Fotografi

Åh alltid skönt att färga utväxten! :)

2014-08-01 08:31:56
URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se/
Postat av: Mia Forsberg

Ah okej, tills när måste du ha bestämt dig hur du ska göra med utbildning/kurs? :)

haha ja jag är ju morgonpigg så jag vaknar tidigt även fast jag vill ha sovmorgon :P Men det gör inte så mycket egentligen, då kan jag ju gå iväg på gymmet och göra bort sysslor under förmiddagen så är jag ledig resten av dagen ;)

Vad ska du göra idag, jobbar du? :)

2014-08-01 08:42:10
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Liborius

skönt att få det gjort^^

2014-08-01 09:28:14
URL: http://liborius.se
Postat av: Petra

sv ja det ska bli kul att träffas igen efter dessa år :)

hoppas du får en fin dag

2014-08-01 09:40:22
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Charlotta Hägg

Sv: Målilla ligger ungefär 10mil söder om Linköping :) och vad roligt! Kom du in på det du ville då? Eller vet du inte om det är vad du vill längre? :) Har du jobb så är det ju toppen att kunna jobba ett år och känna efter vad det är man vill. Onödigt att börja plugga på något som man inte vill jobba med sen :) KRAM!

2014-08-01 10:13:37
URL: http://charlottahagg.blogg.se/
Postat av: Ebba ♥

Skönt att få det gjort och kul att snygga till håret!!

2014-08-01 10:21:00
URL: http://ebbsy.blogg.se/
Postat av: Kristina ►ll - musikblogg

Åh jag ska klippa och slinga om en vecka!!

sv: jag tycker att den var mycket bättre än hennes tidigare låtar. har dock liiite svårt för hennes röst, men soundet (lite country/indie) väger upp för det!

2014-08-01 11:07:00
URL: http://www.pressplay.spotlife.se
Postat av: Mia Forsberg

Ja det är så kul att se resultat, och idag gick det riktigt bra i en armmaskin (vet inte vad den heter..) så jag kunde höja vikterna flera gånger. Sånt är alltid kul! Då känner jag mig som världens starkaste, haha ;) Sen försvinner den känslan rätt fort när man ser att killarna bredvid tar typ tre/fyrdubbelt så mycket.. Men idag var jag ju ensam på gymmet så idag fick jag känna mig superstark ;)

Ja det ska bli himla skönt att ha en lugn dag och bara göra.. ingenting :D Ah okej, jobbar du länge idag? :/ Men du får tänka positivt, att du får pengar ;)

Jo precis, man kan alltid börja och sen hoppa av ifall det inte är något för dig. Vad är det du har kommit in på som du eventuellt ska börja på? :)

2014-08-01 11:25:40
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: bookofems.blogg.se

skönt att bli av med den :D

2014-08-01 11:32:14
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: Alice

Jag älskar att ha nyfärgat hår, man känner sig så fräsch! kram♥

Svar: Håller helt med dig! :)
Nicole W

2014-08-01 12:11:19
URL: http://alix.vionnno.se
Postat av: emelie andersson

sv: jag letar faktiskt inte så speciellt mycket, njuter faktiskt lite av att vara singel :)

2014-08-01 12:47:09
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Gött! Utväxter är inte speciellt snyggt!

sv: Jag hade inte vart på Öland på något år jag heller så det var skönt att vara tillbaka. Men nästa gång ska jag se till att stanna längre så man slipper hetsa så som vi gjorde.

2014-08-01 12:52:22
URL: http://sessie.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Härligt :)

2014-08-01 14:44:47
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

Svar: japp själv? :)
Nicole W

2014-08-01 15:39:17
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Erika

Härligt att få håret fixat, alltid lika fräsch känsla efteråt :)

sv. Haha, du får ge det en chans!

2014-08-01 16:38:31
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Johanna Svensson ♡

Härligt att den var bra :D

Svar: Kul att du med har luktat på den :D kram

2014-08-01 16:41:15
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: Josefine ♔

Skönt att fräscha upp sig lite ibland, det är vi allt värda!! ;)

Sv: Ja, kan näääästan inte leva utan choklad haha ;)
Faktiskt så är det väl lite som jag skrev, verkar bara som om att det blir bättre och bättre. Sitter hemma hos honom just nu och bara tar det lugnt framför hästsport på tvn och han är och tränar ;) Sååå ja, verkar bra hihi :*
Åh men ja det är ju klart, jobbigt och inte riktigt kunna se på displayen :o jag tycker ju liksom det är skit jobbigt av att bara ha någon repa på plasten som sitter på skärmen haha.. så ja, vi får väl hoppas det går fort då ;) Kram!

2014-08-01 18:35:29
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: Flisan

sv: förhoppningsvis så har jag i alla falla körkortet innan 2015 men skulle vara najs om jag hade det innan oktober :P

2014-08-01 19:37:06
URL: http://fflisan.blogg.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

Sv: åååh gud vad glad jag blir!! tack tack tack taaack!!♥
hihi jag håller verkligen med dig!! kram

2014-08-06 17:16:49
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0