Aktiv!

Då har jag precis kommit hem efter en kort runda då, jätteskönt.
Eftersom att mitt hjärta inte känns bra så var kag inte med på träningen igår eller idag. Men igår så tvingade jag med Åhs och Sandra på en runda i spåret, och så var jag ute och gick nyss. De är verkligen skönt att bara gå ut, rensa lite i huvet och sen ta tag i allt igen.
Imorgon så ska jag försöka att få med Rickard ut på en springrunda för att värma upp inför torsdagen, då jag nu ska vara med och spela match (hur de nu ska gå)


you can't read my pokerface

Den här veckan blir en riktig Johanna och Nicole vecka!

Igår så fick vi reda på att vi skulle ta skolkort igår, då vart de panik! Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mej, men de ordnade sej ändå, vart jättenöjd med kläderna. Men kortet däremot är jag lite nervös för. Jag fick inte se de. Men nytt för i år var att man skulle ta flera kort, och sitta annorlunda och kolla annorlunda, får väl se hur de blev!
Bilder från idag:






jodå fullt normala!


Linslusar. Ser lite förvånad ut på den sista bilden o de kan bero på att jag, eller eh jag vet inte vad jag gör! Ser iallafall konstigt ut. Tror jag precis hade stallt mej där efter att jag hade fixat kameran;) så nu vet ni.

Tänkte gå ut och gå nu, vakna till lite. För jag vakna för ett tag sen bara. Känner att allt allvar med skolan kommer mer och mer nu, de är nu de gäller. ohh


'sovmorgon'

Är fortfarande inne i Örebro, och jag har tid 11.40. De är 1h kvar!! Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på, men vansinnigt knasigt var de ju iallafall, kunde ju ha sovit längre. Men då slipper jag oroa mej för att komma försent, eller så gör jag de ändå bara för att jag haft en massa tid på mej.
Att jag alltid ska var mitt i mellan och inte kunna bestämma mej på en gång för nånting! Elle göra rätt innan jag förstår att de är fel haha ;p
Konstigt att jag är äldst av mina syskon, hade varit ett typiskt mittenbarn. När jag ska bestämma mej för nånting, vad som helst, så måste jag alltid tänka haha. Jag kan inte bestämma mej på en gång, men i vissa situationer är de väl bra men ändå.
Men lagom är bäst! Inte prata för mycket, inte prata för lite.
Men däremot så tänker jag jättemycket, har alltid gjort. När folk pratar med mej så kan de ta tid innan dom får svar, haha. Andra kanske inte vet att jag gör de, men jag har alltid mycket som jag tänker på, och jag har svårt för att prata mycket. Men de beror ju också på vem de är . Såna som jag träffar mycket kan jag ju såklart prata med, men med nya är de svårt. Jag är sjukt blyg haha.
Öppnar mej inte så mycket, de tar tid iallafall =)

Ao nu sitter jag och lysssnar på väldigtväldgt gamla låtar , ska väl ta tag i mitt hår omgång2 och sen dra ut på stan med min 511 kg:s väska.
Sen blir de väl en lugn 'halvdag' i skolan, hinner med typ 3lektioner om ens de. Men måste ju ändå vänta på bussen så då är de väl bara bra om jag kan underhålla mej den tiden.


BECCABUS

 
en hel vecka utan vb hur ska detta gå?:(
----
för övrigt så blir jag nu mobbad av Amanda för att jag letade efter vantar idag. Jo jag vet att de är augusti (men den är snart slut) och att de bara är sensommar, men snart så kommer äckelväder och då är jag förberedd!
Inatt sover jag i lägenheten, så imorgon så är jag själv hemma här så nice .

Helgen

I fredags så skjutsade pappa mej och Melvin till faster, och vi har gjort en massa knasgrejer och jag tror vi sätter punkt där. hehe
Iaf, igår följde vi med till Strängnäs och sov kvar hos farmor o farfar . Kolla film och så, o jag hade haft ont i huvet o farmor skulle massera, och så kommer kattfan in med en råtta! Fattar ni , en r å t t a ! De är de värsta som finns typ. Ormar och spindlar är okej, men råttor är ju så vansinnigt äckliga! Jag skrek och hoppa i soffan och resten av kvällen kunde jag inte riktigt slappna av, så ni kan ju tänka er hur de såg ut när jag sen skulle sova på en madrass på golvet ;). Dessutom sa Henke att jag skulle kolla under madrassen på sängen så att dom inte att byggt bo där ~ då blev de livat haha.
idag så åkte vi först och kolla när kusien spela fotboll, vilket inte gick så bra .
Efter de åkte jag o farmor o shoppade på Tunan, köpte tights, tröja, mascara o ett grått linne. Tror de var allt .
Taggar för tandläkarn imorron, men vet inte ifall jag ska skälla ut henne för att hon inte gör nåt eller så kör jag min lilla taktik 'ja jag skulle ju få ta bort den innan 9an o nu har jag ju gjort de' med nedsatt ton i rösten ;D då kanske hon tycker synd om mej och tar bort den.
Den har inte funkat förut men vem vet, en dag kanske den gör de!


nu har hon åkt o lämnat mej kvar!
o hur ska jag klara mej? men hon måste ju ha nån att komma hem till haha , men vad tomt de kommer bli utan henne!! saknar dej redan!♥ men hon kommer ha toppendagar där borta , och hur brun kommer hon inte att vara då? nejdå jag är inte avis , de är ju inte så att min bränna inte är borta. Roligt när hon kommer tillbaka och ska jämföra armarna. De är alltid jag som är brun annars och gör de för att retas.. Nu får hon ge igen.
& imorn är de inte bara skola för mej (och förhoppninsvis alla andra) utan för mamma också! grattis världens bästa mamma som kom in på skolan♥jäääätteglad för din skull, de kommer bli asbra!


Äntligen fredag

Lektionerna idag gick jättebra, snacka om att de kommer vara skönt med bara 3 lektioner! SO i nästan 2h, gött.
Iaf, pappa hämta mej efter skolan och nu sitter jag hos han. Senare ska jag åka till faster och ska vara kvar där till på söndag tror jag.
på måndag blir de tandl, så jag missar många lektioner då, men jaja. De händer ju inte så ofta. 
och snart får jag äntligen den här : beställde den i början av juli typ så de var ju på tiden.

på söndag åker Beccabus till Egypten :'(:'(
men de är bra att de bara är 'några dagar' så jag ska nog klara mej ändå hihi. Men när hon kommer hem därifrån så har vi bestämt att vi ska åka och shoppa, som hon älskar haha. Men vi har kul ändå de är huvudsaken♥


tar en liten bloggpaus nu, ha en bra helg :)!


20.08

Nu är jag sugen på att gå ut och gå, så de funderar jag på att göra. Synd bara att de är så himla kallt, men eftersom att jag redan fryser så mycket så kan jag nog frysa lite till haha ;)
Blir nog långdusch idag igen!
Imorgon har vi 3 lektioner (som varje fredag) , NO- SO- LÄS. kommer bli jättebra!
snart helg, de gillas!


Snart är augusti slut..

Allting går så snabbt känns de som. Vi gick ner till bt idag, och senast vi gjorde de var på skolavslutningen, och de känns inte som att de var så länge sen men de var 2 månader sen. De är snart jul! Hoppas att de inte blir lika mycket snö i år bara, de är roligt när de kommer första gången men 511e gången är de inte lika kul.

Första jobbardagen idag då, rätt in i teglet och vi körde igång med grejer på dom flesta lektionerna. Alla lärare pratar om nationella prov och sjöundersökningen och de gör mej bara nervös. Nästa fredag tror jag att vi ska vara lediga bara för att jobba med undersökningen, jippe. Och så har dom ingen värme på i skolan heller, haha. De var sjukt kallt och så hade vi fönstret öppet, smart.



sitter och kollar på gamla bilder nu ~ och så såg jag den här och kom då på en massa roliga grejer. Becca, Cornelis och Johääääännaa var hemma hos mej och så kom Becca på att hon ville att jag skulle hälla i grädde i hennes mun (så där som dom gör i filmer)
Visst kunde jag göra de..



så snygga!


och sen ny favorit låt då, hahaa. rätt gammal men texten är för bra.

Uhhh Ahh
Fifaan
Uhhh Ahh
Fifaan
Uhhh Ahh
Fifaan
Shaka den för Sean Banan

Sean Banan
är numera pappa till alla rumpor här
Kött fifaan
älskar jag med mera kött mera blir jag kär
Celluliter här och där
helt okej men inga konkelbär
hantera stora och små som körsbär, jag svär
Köttig som Beyonces halo
saftig som rumpan på J-Lo
Skaka på kroppen från topp till tå
Shaka på götten så långt det går

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more
sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!

Eh he he he he
Hallå där kött och blåbär
yo yo yo Sean Banan här!
Den här låten är en underbar
dedikation till alla domhära saftiga
runda
kurviga

stora (Skaka på rumpan)
sköna (Skaka på rumpan)
underbara (Skaka på rumpan)
goa (Skaka på rumpan)
varma kvinnorna (Skaka på rumpan)
i hela jävla världen (Skaka på rumpan)
(Skaka på rumpan)

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!
Skaka rumpa
Skaka rumpa

Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!
Sean Banan number one rankad,
inte som Anna Anka,
number one planka


Värdelöst väder!

Alla dagens lektioner var inställda bara för att vi skulle fixa så mycket på marknaden, och visst var de typiskt marknadsväder även idag, de slår aldrig fel.
Iallafall, först stod jag vid en parkering i 1½ h, och de kom 1 bil! en enda bil snacka om att de var lite segt! Sen gick vi till ståndet för att stå där och sälja, och de gick bättre. Ett tag gick de jättebra.
Efter de så hade tydligen bara jag håltimme i 3 h, kul. Jag fick gå runt och underhålla mej själv. Sen gick jag tillbaka för att sälja igen, och då verkligen öste de nr regn. Bara en massa regn hela tiden, och jag är dö less på de!!
Sen så var de bara jag, Clas och Basse kvar vid ståndet, men eftersom att de inte var nån som köpte nånting när de var gratis, så plocka vi ihop allting. Har nog inte skrattat så mycket på länge haha.
När vi var klara med de fick vi leta på Johanna som kunde låsa upp dörren -.- , sen gick jag och Basse runt på stan och ragga upp lite fler folk som vi gick med .
Men eftersom att de var sämst väder så åkte jag hem efter ett tag. Nu ska jag hoppa in i duschen och jag ska duscha lääääääääääääääänge!


24/8

    
snyggt med lugg!
Börjar bli väldigt sugen på de - men har lagt ner de där med rött hår. De är alldeles för många som börjar komma på att de är snyggt nu. Jag kör vidare med de jag har nu ett tag till.
Men funderar på att klippa en längre raklugg så att jag skulle kunna dra den åt sidan ifall de blir katastrof, men då är jag nervös över ifall den skulle locka sej när de regnar.

Imorgon är de marknad shiho vad kul - inte!
Jag ska stå vid en parkering och ta betalt, haha. Så ifall ni ska parkera nånstans så kan ni ju åka antingen till Galfa eller nedanför Sjöängen haha.

Och igår när jag träna så var de jättemånga som sträckte sej, och jag var en av dom ;) . klantigt ja! Igår kunde jag knappt gå, även ifall de är bättre idag så är de inte bra. men visst är de snyggt att halta..

Sugen på höstförändringar

Har 173 dagar kvar på Sjöängen!!

Gött!
Men de kändes inte riktigt bra att åka dit idag. Har inte saknat skolan alls nu insåg jag när jag var på skolgården, ville åka hem igen direkt. Men så funkar de ju inte tyvärr. Får traggla mej igenom de här precis som alla andra :)
jaja
Jag vill göra nånting åt mitt hår. Är sugen på att färga rött och klippa raklugg. har haft de förut:






ikv blir de träning, och imorgon skulle vi ha 'mysdag' med klassen. Skulle egentligen ut i skogen med A men de skulle bli dåligt väder så vi får stanna inne (tur för mej - innemänniska!)


Nu njuter jag av de sista timmarna på sommarlovet!

81 skoladagar kvar till jullov längtar!

Men innan de så är de dags för ny termin på skolan, shiho. Visst ska de väl bli kul att träffa alla igen, men orka med alla tråklektioner, läxor och prov och sånt där! Men de är bara att köra nu, de är de sista och i jul ska vi söka. Man får göra de lätt för sej och bara försöka hänga med och göra sitt bästa, de är upp till var och en och göra vad den vill av skolan, men jag tänker inte sitta och göra ett år extra bara för att jag struntade i de första gången. De är bara att kämpa. Nu låter jag som en pluggis och de är jag inte. Jag erkänner att jag har struntat i ett eller två prov, för att jag har tyckt att de räckt att läst igenom de ett par ggr. Har fått VG på dom proven och de kan jag tacka mitt underbara minne för, men dagen kommer då de kommer gå rakt ner. Men de ska inte få göra de så nu i 9an har jag lovat mej själv att jag ska skärpa mej.



Idag så har jag dömt fotbollskillar, 02-03. De gick bra, hörde inte att jag fick så mycket skit på mej av alla föräldrar. Men jag stänger av,man kan inte låta dom trycka ner en. Jag är inte där för att göra dom glada och nöjda, utan för att killarna ska få en rolig match och få ha roligt, för de är just det som de går ut på i ett poolspel, att ha roligt! Som vissa föräldrar inte förstår men de kommer man aldrig komma undan. Men blev 300 kr rikare av de iaf, roligt.

Sen på kvällen så hjälpte jag till att skrapa huset (för att vi ska måla om). Först var de inte så jobbigt, men de kändes efter ett tag.




så här "långt" hann jag. Men de är bra.
Går halvdag imorgon, sen på tisdag får vi stora och farliga 9or inte vara på skolan, för att 6orna ska typ skolas in och få känna på skolan själva.
Hoppas vädret är med mej imorgon och låter mej ha shorts! haha


Nu stänger vi dörren

hahahah, så dramatiskt lät de när dom sa att sommaren var slut och att vi nu "skulle stänga dörren". vad sorgligt! Den här sommaren var asbra jag vill inte att den ska ta slut. Men jaja nån gång är de ju dags att ta tag i allt igen. de är sista helgen på sommarlovet nu, usch :(
Igår så spelade vi match i Östansjö och vi vann med 1-0. kändes nog lite pinsamt att vi inte vann med mer, men vi fick in 3 poäng där så de var bra ändå! Match imorgon igen, och på söndag ska jag döma små som spelar. Ehh, nån måste läsa igenom regelboken lite.

idag så åkte jag och mamma först till Marieberg, köpte en tröja bara. (eller fick) och sen åkte vi till Motala för att hämta Manne efter hockeyskolan (och sååååhäääär många snygga killar finns de där!!)
så idag har vi suttit mycket i bilen, och så lyssnar man på radion - och de är samma gamla låtar hela tiden! lady Gaga till ex, hon är asbra och jag gillar henne jättemycket. Jättebra låtar och stark personlighet, men eftersom att dom spelar sönder låtarna och efter ett tag är dom inte längre bra.


Livet leeeker

-de gör även vädret!:(
Idag vaknade jag av världens tråkväder, regn regn regn. Me de passar bra ändå idag , för snart ska jag åka in till Becca, Johanna och Cornelia på filmdag. Sen ikv blir de fotboll! 
Igår var de ju första innebandy träningen de var såhäääääär kul. uuunderbart. och jag måste säga att jag har en grym kondis, trodde den hade försvunnit men nejda den håller kvar. Sen körde vi lite spel och de gick jättebra. 
vårat glada lag efter att vi vunnit DM-guld:D och lite från 2orna..

Alla sätt är bra utom de dåliga eller?;p

Först skulle jag med Anna till Hberg, sen ändrade planer då skulle jag åka buss från Orebero hem, men sen ändrades de igen och då skjutsade pappa hem mej. haha aldrig kommer vi fram till saker på en gång utan de ska vara fram och tillbaka jaja;)
Nu är jag hemma sjääälv, mamma skolar in barn och Rickard är med manne på hockeyskola! Jag fick värsta rycket när jag kom hem förut och kände för att städa upp mitt rum så de gjorde jag. Inte ofta de händer så bäst att passa på..
Idag så börjar innebandyn äntligen!! Som jag har väntat på de hehe. i år kom jag aldrig igång med fotbollen, har tappat de helt och har verkligen inte varit motiverad x). Förra året var jag på hugget och var duktig, gjorde mål och var på toppen. vet inte vad som hände nu i år men har iaf kommit fram till att innebandy förmodligen är nånting jag är bättre på, tyvärr.
och snart är sommarlovet slut, men de har varit de seriöst bästa sommarlovet jag haft:

Stockhom med mina underbara kompisar♥ först Grönan, sen shoppa och sen fotogrejen med Becca.
Vart ute med båten tagit de lugnt, badat en massa, testat att åka vattenskidor (som gick sådär) åkte tuben. Spelat matcher som inte gått så bra men vi har ändå haft rätt kul.
Vart i Stupbäcken hos plast-farföräldrarna.
Varit massa i Harge badat i sjön, badat i poolen, minifolfat, gått runt allt med Frida osv.
Varit med Beccabus i Motala, i Harge, i Örebro (shoppat) vart en massa hemma som vanligt..på bilgrejen(?)
Shoppat mycket har varit lite överallt;p haha.
Följt fotbolls-VM och hejat fram Spanien från början till slut shiho
Sommarjobbat är så jäkla stolt över mej själv!
16-17 juni de var typ några av de dagar jag kommer minnas mest. Underbara dagar, ta mej tillbaka dit!
Varit hos massa släktingar hälsat på , åkt runt och badat och haft de bra.
Äntligen färgat håret mörkare igen och nu funderar jag på rakpermanenta.
Vart i Skyllberg med härliga kompisar, kollat fotboll pratat och skrattat!
Varit i Luläää träffade en massa som jag vanligtvis inte träffar. Piercade mej, shoppade maaassor, var på Lulekalaset. osv
Ikv börjar innebandyn äntligen

Sista veckan nu. njuuuuuuuter


Beslutsångest

Just nu sitter jag och kollar runt lite på hårpermanentningar. Skulle vilja göra de (rakt) eftersom att jag inte orkar stå och och platta håret från grunden i stort sett varje dag. De jag är mest rädd för är att jag skulle ångra mej och vilja ha lockarna tillbaka, för de är många som skrivit att de ångrat sej på pga det. ANITA!!: vad slits mest på håret; att platta (nästan) varje dag eller att rakpermanenta?
Jag tycker inte att mina hysteriska lockar är snygga, utan gillar mer när de är småvågigt. Men vissa dagar orkar jag verkligen inte platta, å de är inte så att jag vägrar gå ut med oplattat hår, ibland är de snyggt men oftast vill jag vara rak för jag trivs mer i de.

På vissa blir platt hår och lockigt hår en jättestor skillnad


jag kände knappt igen taylor eftersom att man är van vid att se henne med lockigt hår.


Och nu har jag bestämt mej för att jag ska försöka bli vegetarian. Egentligen inte av någon speciell anledning, jag tycker bara att de är fel hur folk gör. Testa kan man ju alltid men hur länge jag klarar de är en annan sak. Vet inte när jag börjar med de, men de gör jag nog snart.

När vi var i Stockholm i fredags så var vi och kolla lite på stan där också, och vi gick in på bikbok och kolla, och då hitta jag de här linnet:
Jag tyckte att de var snyggt haha, och min hårfärg passa asbra till färgen. Ah, men jag köpte de inte där, tänkte att de skulle finnas här hemma. Så ifag gick jag dit för att kolla, och jag kolla runt i hela affären rätt länge, men jag hitatde de inte, tills en annan hitta de före mej x) men med min vanliga tur så fanns de ett kvar!! Jag blev asglad, men de var M, och jag testade S i Stockholm och tyckte att de var stort, så ni kan ju tänka er ;). Men jag köpte de ändå → jag kommer ju ha tights till den och då blir den ju längre, och får sy in banden lite grann men jag tror de blir bra ändå! Hittade de här också  men de ska jag tänka lite mer på. Jag har nog fastnat för skogsgrön tror jag x) men jag tyckte att min hårfärg vart så snygg jaja.

Ikv så tänker jag ta de lugnt igen:o med film som vanligt. Filmen igår: funny people var jätterolig! Men den var klar typ halv 1, sen gick jag upp till lägenheten och sen låg jag och smsa lääänge också, så de blev sent men en tidig morgon. haha

Får se hur de blir imorgon, antingen upp kl7 för att åka med Anna in till Hallsberg och ta buss därifrån, eller så ordnar de sej på nåt annat sätt.


De blir inte alltid som man vill

Ao den här dagen var väl inte så händelserik. Spelade match, men de var varmt och ingen orkade göra nånting, eller jo de skulle väl i så fall vara de andra laget. De trilla in ett mål efter de andra haha. Även om de höll på att bli 2siffrigt så är jag faktiskt okej med de. Helt ärligt vet jag inte vad jag har där att göra (på planen) men de är ju de sista med fotboll nu för på måndag börjar innebandyn!! gött
Ikv blir de bara att kolla film, är fortfarande förkyld så de är väl bäst att ta de lugnt. får ångest när jag tänker på att skolan snart börrjar, men de här sommarlovet har jag verklige tagit vara på så de känns lugnt iaf.


fredag den 13e=tur?

Jag har aldrig haft otur på fredagar dom trettonde, snarare tvärsom. Bra för mej ja..
dagen började med att jag och mamma åkte in till Becca, så åkte vi emd henne och hennes mamma till Hberg och där tog vi bussen till Stockholm. Vi skulle på någon Fotograferingstjofräs, "Modell för en dag". De var kul och jag blev nöjd med mina bilder!

(dom bilderna kanske kommer in någon annan gång här ifall jag kommer ihåg de)

och nu undrar jag ifall jag har dragit på mej värsta förkyldningen? kan knappt andas så jag har väl en rolig natt framför mej. Hoppas de blir bättre till imorgon, då jag ska spela match. efter den åker jag till pappa ~ är där ett par dagar, jag måååste shoppa lite kläder som jag såg idag men ångrar att jag inte köpte. Men bara för att jag vill ha dom så finns dom säkert inte haha jaja.
Nu är de inte långt kvar på sommarlovet:'(:'(


Hemma är bäst

Nu kommer bara en massa bilder från resan













Något nytt att satsa på kanske?












Rickard Mamma Manne jag Pauline Melker och Miranda i vagnen

har jättemånga fler bilder men orkar inte ladda upp.

haha ni skulle ha sett mej igår när vi kom hem, jag typ skrek och hoppa i sängen och vart helt sjuk x) helt överlycklig att vara hemma! har saknat min säng såhäääääär mycket, så de var asnice att lägga sej i den.
Efter en lång och seg resa så kom vi iaf hem och de är sååå skönt. Idag ska jag dra på mej fotbolsskorna för första gång på oräknerliga veckor!

Imorgon åker jag, Becca, mamma och Zenitha till Stockholm, ni får veta efter vad vi ska göra ;).

Och sen tog jag reda på ifall man kan byta namn på bloggen - vilket man inte kan! Så jäddra konstigt! Så jag får stå ut med nnnnicolee namnet, som jag bara tog för ett ha ett namn så länge som jag funderade på vad jag ville att den skulle heta. För jag vill inte byta blogg så att alla inlägg försvinner. Får se hur jag gör.

Fredag

Vi far fram och tillbaka mellan alla släktingar här uppe, men vi har de bra. Men jag saknar allt där hemma. Har shoppat 3-4 dagar i sträck nu, å har köpt (men mest fått) saker varje dag. min mamma är bra ;). & idag har jag äntligen piercat mej. jag först och sen Fellanbellan.
Var inte alls nervös och de behövde jag inte heller vara! De gick jättebra och han sa att jag hade perfekt navel att göra hål i.
Imorgon så blir de dop, och sen får vi se vad vi hittar på. Vi stannar kvar här lite längre än planerat - så vi åker nog på tisdag eller nåt sånt tror jag!

vi har iaf haft hyffsat bra väder, och igår var jag & fellanbellan på stan, de är Lulekalaset nu. (typ party på stan , de kommer artister och de är karuseller och så) . Gick mest runt med henens kompisar och prata/åt och en massa sånt.
nu ska jag kolla film, hej.

Dag på stan och i Lövskär hah

Ao vi skulle på stan så vi for och hämta Pauline, så gick runt där ett tag. De var väl meningen att vi bara skulle kolla runt, men de vart som inte så. Alla vi 3 är väl duktiga på att shoppa, och jag blev 3tröjor rikare. Kan inte lägga in bilder nu, men de kommer sen .
på kvällen for vi till Lövskär, och de känns inte som att vi gjort annat än att äta.. Vi gick också till hamnen där och kolla läget lite, och manne fick med sej 511 pinnar som vi fick gå och bära på x)
Ska bli skönt och ta de lugnt nu på kvällen ~ de blir som att vi åker runt åp dagrna och på kvällen får vi lugna ner oss! Mys framför tv:n ikväll.
Imorgon ska vi till Norrfjärden och träffa folk där, sen får vi se vad som händer!
börjar längta hem till mitt där hemma också, men jag står helt klart ut längre också.
Igår skulle jag testa att logga in på facebook hos Fellanbellan, men de gick ju sådär. Skulle testa nu igen men så gick de inte nu heller. Irriterande men så äre :)


första Lulää inlägget

101 mil hemifrån.
Just nu sitter jag hemma hos Felicia, vi har precis varit och badat. Vi var heeelt ensamma där, kanske inte så konstigt eftersom att de inte är ett jättebra badväder.. De är rätt kallt och åskar lite. Innan jag kom hit så träffade vi lite folk här och satt i nån lekpark, annars har vi tagit de lugnt.
Ser framemot den här veckan, jag & Felicia har gjort pp en massa planer, och sen träffa en massa andra.
Hoppas de är dåligt väder hemma haha


RSS 2.0