Inatt åker vi:D

Hade jättekul igår i Skylle, trots vädret. De vart jättekallt efter ett tag men sånt får man väl tåla. Och jag var ju smart så jag plattade håret innan men så fort de är fuktigt ute så blir de lockigt igen (hatar de) , så när de regnade så mycket som de gjorde blev mitt hår vågigt såklart. Men vi hade kul iaf.
&jag är sugen på att åka dit idag igen, orkar inte bara sitta inne och packa packa packa. För jag är snart klart med mitt. Men de lär jag nog få göra ändå. De är mycket som måste göras uschfy ja.

Har iaf börjat packa nu, men jag vet inte ifall jag kommer ha användning av ens hälften av kläderna jag har lagt fram? Och jag utgår ifrån att de är varmt uppe, för jag har bara tagit fram sommarkläder.. & jag vet inte ifall all min packning får plats i min IFK-väska. Haha, de blir kul.
Kommer inte skriva mycket här nu när vi är där uppe, men kommer nog kunna göra de nångång. Så de blir en bloggpaus ett tag(yy .


hoppas på bättre väder iaf.


Brunett så hett

Nu är jag mej själv igen
före  efter



Nu så ska jag & Rickard hämta Frida& Mathilda, då åker vi vidare till Skylle där vi ska kolla KM i fotboll! (maaaaassa killar)
Ha en bra fredag , för de ska jag.

everybody crash and burn sometimes



idag så har jag bara solat, och en massa färg har jag fått!A
& snart ska vi åka till Lule lalalaa, vad jag längtar

Äntligen slut på jobb!

Kom hem igår, efter en asjobbig dag haha. De var varmt som fan, och jag trodde seriöst att Cornelia skulle svimma. Vi hade inge vatten kvar och visste inte vart vi skulle få de ifrån heller. Men de löste sej till slut som tur var, jag tror inte att nån av oss hade klarat de mycket längre till.

Hennes mormor och morfar skulle till Cornelias morbror och han bor inte långt ifrån där vi jobba, så dom kom och hämta oss så följde vi med dit. Hugo (hans barn) var så jäkla söt! han älskade mej och Cornelia blev utbytt. Hon fick inte sparka bollen med oss utan hon skulle sitta bredvid.

Sen åkte vi till Cornelias mamma, kollade på tv sen kom mamma och hämtade mej. Åkte direkt hem och jag var astrött. De här jobbet slet mer på mej än vad jag trodde! Men jag fick iaf sovmorgon imorse - jämfört med igår då vi gick upp runt 5.

Nu tänkte jag ladda upp en massa bilder, och de är från olika tillfällen.

När Becca sov hos mej i lördags









& så den bästa bilden:


hah på nåt sätt så älskar jag den bilden,

jobb-bilder



så här pigg& fräsch ser jag ut kl 5 på morgonen, hahah


såhär gör jag på rasten!


Rebecca: hur många ormar ?




höjdrädda Cornelia i liften. Hon vågade nog mer än vad hon trodde ;)



Nu är de soooooooool ute, så nu ska Nicole gå ut och sola. På rätt sätt. Inte i en massa vinter/jobbkläder.
Nu börjar mitt liv igen. ååååh vad jag har längtat:b


Måndag 26/7

Vi har nu kommit hem och har gjort oss i ordning, sitter nu å äter äntligen. Vi tänkte gå å fylla på våra busskort nu till imorgon, men jag mitt smart ass har glömt plånboken under sängen. Men jag vet att jag höll i den så de måste vart nån som la den där för att retas. Men nu har vi kollat på busstider, och de går inga bussar som passar oss imorgon så vi får fixa de på nåt annat sätt. Cornelia försöker övertala mej till att vi ska ta tåg till Hberg och sen buss till Åsbro men de verkar krångligt hehe.
Känner mej asseg nu, så de blir väl antagligen att sätta på nån film eller gå å lägga sej. Vi ska upp typ 5.15 imorgon, jippie vad kul! Men imorgon är de sista dagen så nu är de bara att köra. De blir mer socialt på bloggen när jag kommer hem å har sovit en massa. De kommer också bilder då!

kallt kallt kallt

Nu har vi kommit hem från Askersund där vi kollade på en massa bilar (men jag & Becca vet inte vad vi egentligen gjorde där) handlade. Så hon följde med mej hem och ska nog sova här inatt.
De är grymt kallt nu, både inne och ute! Så vi stananr inne och har roligt istället. Jag försökte få henne ut och sova i tält på studsmattan men de kunde jag bara drömma om. Jaja




(mina fingrar som är under Beccas ansikite ser grymt konstiga ut haha)
& bilderna är från nåt annat tillfälle.

Im home

Ao, idag blev de en shoppingdag med brudarna! Grymt roligt har vi haft de. Sprang runt på stan/åt/kollade bio. De var filmen Knight & Day, och den var grymt bra faktiskt. De var inte alls mycket folk där men alla skrattade, men varför måste de alltid vara så kallt på salongerna? Dom 3 sista gångerna jag sett på bio så har de vart jättekallt.
Nu kommer bilder från dagen











här är resultatet av shoppingen för mej

 å lite mer men kan inte ladda in bilder på de nu. Men den här tröjan älskar jag :D
& förresten så är Manne hemma nu.


nu blir de film[mp]


Efter regn kommer sol(yy

Jag säger bara u s c h vad Cornelia var på mej idag, 'nu måste vi hinna med 3 lass till' och 'kom igen nu' och blabla. Jag var hungrig hela tiden så hon vart lagom trött på mej när jag först åt upp min andra halva på mackan, plus pappas och halva som var Cornelias, hon tyckte att jag var glupsk haha.
Vi körde mycket idag, och jag tycker att hon gjorde ett bra jobb iaf:D
Nu ska familjen åka till crossbanan när Melvin kör, under tiden är jag hemma och ordnar och jag kommer säkert somna en stund. Somna varje gång som vi åkte i bilen.
veckan
*fredag: shoppa med brudarna:D och kolla bio, knight & day.
*lördag: Harge hoppas jag, kanske måla huset
*måndag: jobba
*tisdag: jobba , sen ta buss hem med Cornelia:D
*onsdag: hemma! färdigjobbad , helt underbart!

Jag kanske ska hoppa i poolen nu?:D


trötta tjejer


jätteseriös bild.
Nu taggar vi för imorgondagen, jag tror att de kommer gå jättebra. De är bara att kämpa. Nu ska vi lägga oss och prata och förmodligen som slaggar vi snart. Godnatt på er haha

yyou name it

Väntar nu på Cornelia som ska sova här för att sen jobba imorogn --> som ni redan vet. Denna dag gick iaf jättebra, så jag slutar mitt jobb som själv på toppen. Slutet av denna vecka/nästa vecka blir de lite ändringar, och de blir nog inte ens en hel vecka, så de kommer bli askalas. Måånga stunder har jobbet känts hopplöst och värdelöst, men jag är ändå väldigt glad att jag gjorde de, för jag är så jäkla stolt över mej! Visst de är min pappa, men vi försöker att inte stöta på varandra så mycket haha. Gubben på de förra stället sa: 'Nä, de är ju lite knasigt att jobba med sitt barn, för man blir så överbeskyddande och ifall nånting är tungt så säger man ju direkt Nej men du ska jag hjälpa dej, hahah' pappa: nääe, jag är nog tvärtom. Jag säger åt henne att göra de och de och de, sen får hon fixa de på sitt sätt .

Haha, ni förstår?
Jag är bortskämd och rätt van vid att få hjälp, men jag är ändå ganska självständig eftersom att många ändå säger såhär. Jag tycker de är bra med sommarjobb för man får ta mera ansvar än vad man kanske gör vanligtvis, och man lär sej ändå mycket.

Imorgon är vi 2 och kan hjälpas åt. Vi båda är rätt ambitiösa och får mycket gjort så jag tror inte att de är nåt dåligt alls. Vi ska köra fullt ut, de kommer gå bra.

Nu ska jag möta henne, haha . hej.


Cornelia blev min räddning!

Nu har vi suttit här och planerat! Nelja ska jobba med mej torsdag, tisdag, onsdag å torsdag de kommer bli askalas. Vi kommer ha jättekul. Även om jobbet inte är jättekul så tror jag att vi kommer få skratta en massa + att vi kommer ha kul efter jobbet. Blir nog en hel del snack och filmer tror jag.
Vi båda är såna som lägger oss seeeeeeent, och de är ju tidiga mornar. Jag vet ju att jag kommer upp hur lätt som helst, men hur ska stackars Cornelia reagera? De lär vi bli varse.
Nu ska jag gå och vara social, innan jag snart stupar i sängen. haha trött*


En värdelös dag

Ni kan säkert gissa varför haha. + att jag trodde att tandställningen skulle ryka idag, men 'tandläkaren' hade ju semester, som hon har haft i ett halvår snart! jag lackade bara lite , stackars människor som är runt mej. Men man kan inte vara glad jämt, och på jobbet hade jag jättemycket att göra, så jag funderade på att lägga handen under däcket och sen backa bakåt, men kom på att de kunde ge oanade konsekvenser ;), så de var lika bra att låta bli! (jag tänkte inte göra de, jag tänkte bara tanken) så nu sitter jag här å försöker få tag på Becca för jag vet att de skulle gå dubbelt så fort ifall vi var 2, men hon tränar så måste vänta..
iaf
nu ska jag till Ica och köpa cola för att tröstdricka lite..
Men en rolig sak är iaf att jag och Felicia ska pierca oss tillsammans v31! (i navlen)

 Felicia

så de var väl den positiva grejen jag fick ut av den här dagen! , nä nu vill jag ha cola så hej

Jag saknar er tjejer♥





  


Jag bor på landet eftersom att jag är för populär inne i stan ;)

nej, facebook grupper är inte roliga.
Idag har vi firat Melvin som fyller, så vi väckte honom med fin morgonstämma imorse. Nu är han en stolt en 7åring och behöver inte längre säga 'men jo jag är nästan 7'. Efter de åkte jag till jobbet. Men nu har jag skrivit så många inlägg om hur jobbet har vart så ni vet ju nästan vad jag skriver ändå. Jobb är jobb och de stänger jag av när jag kommer hem (från o med nu . men händer de nåt kul är jag inte sen att skriva de.)
Man tänker ofta på vad man inte har, vad man inte är och vad man inte gör. Jag tror att jag ska börja tänka efter mer och vara glad för de jag faktiskt har och vad jag gör. Alla är olika och man kan inte vara som nån annan. Jag har tur som har just mitt liv!
~ hoppas att denna vecka går minst lika snabbt som den förra , för nu är jag förhoppninsgvis inne på den sista veckan, sen ska jag bara leva livet, träffa folk och bara vara! oh vad skönt, jag längtar!

Idag är de en vecka sen Spanien vann VM-guld(A)

Nej, jag kan inte riktigt släppa de.


Längtar tills jag blir lite äldre och kan klara mej mera själv för då ska jag ut och resa och resa och resa! Spanien är helt klart ett ställe jag (planerar)kommer att åka till måååånga ggr.
Iaf, mammsen körde mej iaf till Örebro, och vi stannade och shoppade lite på Mberg, och jag hittade en del grejer. De kommer bilder på de grejerna till helgen om ja kommer ihåg.

Nu ska jag gå och kolla på Ondskan , har ju sett den nån gång men jag tröttnar inte på den. Så länge jag inte somnar kan inget stoppa mej haha

22:51

Tillbaka till Örebro imorgon då för att sen ha ännu en till jobbvecka. Vi får se ifall mamma skjutsar upp mej (de beror lite på vädret)


eller så får jag fixa de på ett annat sätt. Men om mamma kör mej så stannar vi nog en liten stund på Mberg, å de hoppas jag på.
Imorgon ska vi även fira killarna hos pappa, så hela släkten kommer dit. Får blogga mera imorgon, hej.


Lillebruuur







Han är i sin farmor och farfars sommarstuga just nu, han har var där aslänge känns de som! och jag saknar honom jättemycket!!
Kom hem nu Bebis

Wake up on the wild side

Igår så skulle bestämde vi oss för att vara vakna så länge som möjligt. Frida sa 5. Lätt, tänkte vi.. Men de visade sej att de var jobbigare än vad vi trodde! Vi kollade på filmen 'på smällen' och hade en massa godis och dricka, men Frida satt och halvsov och jag skratta åt filmen (trots att jag sett den 511 ggr) , men till slut så stängde vi av den. Så vi gick upp och låg först och prata, men sen kom vi på att vi skulle sminka oss.









Frida somna halv3, och jag ville inte vara vaken själv så de vara bara att försöka somna även ifall jag var jättepigg. Men de gick nog rätt snabbt ändå. Imorse så hörde jag att de regna/åska rätt bra, men jag gillar de ju, så jag kunde somna om. Men nästa gång jag vaknar till så skriker Frida 'shiiiit' och då åska de jättemycket. Hon tycker verkligen inte om åska haha.
Vi låg kvar ett tag, sen kom Melker och Miranda in och börja plåga oss. Hoppa i sängarna, sen så lärde Frida dom att jag visslade fult, så varje gång jag visslade skulle dom slå sin hand på min mun. Såklart gjorde dom de och jag trodde ibland att tänderna skulle låssna haha.

La oss: runt 3
Vaknade: halv 12 (tror ja)

Nu ska jag vara social. Den här helgen har gått för snabbt och imorgon ska jag tillbaka till Örebro för att sen jobba i veckan. Jippie. en ny plats med massamassamassa träd på!


Världens bästa barnvakter!





Spanien-naglarna är ju såklart mina! & regnbågen är Fraaajjjda


haha lägg märke till hur brun jag är jämfört med henne *



Frida , inte sova !

för nu sover båda barnen så vi ska bulla upp med massa godis/dricka/film osv..
Pussgodnatt på alla som ska sova , för mej lär de bli sent x)

Nu ska jag gå och möta Frida

Tänkte att ni ville veta de haha


Barnvakt med Frida

Idag när jag kom hem så åkte vi till Grönebacke för att bada. Dit kom också Anita Patrick med barnen. Så vi badade och fikade osv.. Nu ska mamma & Rickard ner till Harge med ett par kompisar, så jag och Frida ska (som ni nu redan har sett) vara barnvakter!

 Frida :)

nu kommer den en bildbomb från en massa olika tillfällen!











lite folk i från klassen..
------

bilder från Stockholm



















& min (bokstavligttalat) stora Idol :)
------
och så blandade bilder!









igår när jag jobba så såg jag den här getingen x) tror att dens 'vingar' gått ut sitt bäst-före-datum om man säger så..




min mamma! kolla håret hihi wow (de är hennes egna hår)


 
nu ska jag vänta på att Frida ska komma. Och som ni ser så har jag 'shopping' eller nåt sånt under kategorin, och där lägger jag aldrig upp nåt nästan.. ska bättra mej .
ha en bra fredag


Leave this town

Nu sitter jag ensam hemma, de andra ska ut på sjön. Själv ska jag snart ta bussen hem till mamma. Var väldigt längesen jag såg dom så de ska bli roligt.
Idag är jag ledig från jobbet ~ eftersom att de skulle bli rätt bra väder så tänkte vi att vi skulle åka ut allihoppa. Men jag åker alltså hem ist.
Nu har jag packat mina 2 väskor till 1. och de är rätt lyckat att få ner allt för att vara mej! hihi.

 satt och leta efter bilder, hitta ingen precis (lägger aldrig in mobilbilder på min dator hos pappa)

förresten, gubben som jobbade på kyrkan där vi jobbade, hade sagt till pappa att han skulle hälsa till mej, att jag hade gjort ett jättebra jobb, och att jag hade städat så fint så att dom hade nästan inget att kratta upp! vad glad ja blir hihi


Regnigt värre

Idag blev de en riktigt lång dag kändes de som! Dessutom var de väldigt varmt, och jag hade nästan inget att göra i början, men sen skulle jag 'städa' överallt där de hade varit. Så jag plockade grenar och löv snacka om att jag fick ont i ryggen av de. När vi skulle börja packa in grejerna i bilen, så kommer Viktor på att han var tvungen att ta ner en till gren. Åååhh , jag som redan var så trött.
Jag satte mej i bilen, småsjöng lite för mej själv hihi.
Men en sak som är bra med de här jobbet (jag är ju mycket för mej själv där) och då hinner man tänka väldigt mycket, och jag har faktiskt lärt mej nya grejer om mej, tex hur stresstålig jag är, hur mycket jag klarar osv..
De här med trädfällning vet jag inte riktigt ifall de är min grej, men jag börjar ju 9an snart, och till jul ska vi söka till gymnasium.
När jag var riktigt liten ville jag bli busschaufför, eller 'busschafför' som jag sa. Jag kommer inte ihåg varför jag ville bli de, men jaja.
Sen när jag blev äldre har de ju ändrats, de ändras ju hela tiden. Men nu när de börjar närma sej för mej, så har jag börjat tänka asmycket på de. Jag är nog rätt kräsen när de gäller jobb eftersom att jag tröttnar så snabbt..
Journalist har jag tänkt mycket på - eftersom att svenska är bland mina bästa ämnen, är rätt bra där.
Men jag skulle inte vilja sitta och bara skriva och så, utan isåfall bli resejournalist ifall de finns nåt som heter de x] men att man reser mycket, eller intervjuar folk vid 'stora' saker (som en reporter). Resa och prata då går de väl inte hitta bättre? haha

Vi får se vad de blir av mej! Jag ska börja kolla runt på programmen (som tyvärr ska ändras lagom till att vi söker) men de kommer nog ordna sej ändå. Har iaf bestämt mej för att försöka satsa mera på vissa ämnen, för jag kan erkänna att jag inte har tyckt att vissa prov vart viktiga, men de är dom ju.. Jag har väldigt bra minne så när jag har läst igenom läsa-på-grejen till provet så tycker jag att jag kan de (och de går alltid bra, fick ju inge IG iaf!)

Nääe, nu ska jag kolla om de är nåt bra på tv. hihi


gammal väldigt snygg bildhaha

Tidsfördriv

1. Gillar du någon person just nu? - hahah, jadå

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - pappa & Viktor (jobb)

3. Hur lång är du? - 1,62

4. Vilken är den senaste filmen du sett? - Eclipse

5. Vem ringde du senast? - mamma

6. Vem ringde dig senast? - mamma

7. hur löd ditt senaste sms och till vem? - nåt om mat, skickat till mamma x)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - både och

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda

10. När såg du senast din mamma? - i lördags

11. Vilken ögonfärg har du? - bluue

12. När vaknade du idag? - kvart i 6 :(

13. Vilken är din favoritjulsång? - ååh massa hahah

14. Vilken är din favorit plats? - home

15. Vilken plats föredrar du minst? - skolan kanske ?

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - nånstans "hemma" eller utomlands

17. Vad skrämde dig om natten som barn? - sånt har jag förträngt

18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? - grannen

19. Hur stor är din säng? - normal size

20. Har du stationär eller bärbar dator? - bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? - tröja (H)

22. Hur många kuddar har du i sängen? - 2

23. Hur många landskap har du bott i? - två

24. Vilka städer har du bott i? - askersund, stockholm hahah, örebro

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - barfota

27. Vilken är din favoritglass? - ingen glassmännika, men twister ifall jag måste välja..

28. Vilken är din favoritefterrätt? - de beror på

29. Tycker du om kinamat? - de gillas

30. Tycker du om kaffe? - de går att dricka men inte favoriten direkt

31. Vad dricker du till frukost? - beror ju på vad jag är sugen på.

32. Sover du på någon särskild sida? - va?

33. Kan du spela poker? - kan kan jag väl

34. Tycker du om att Mysa/Kela? - jadå

35. Är du beroendemänniska? - öhh va?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - 2

37. Vill du ha barn? - klart

38. Kan du några andra språk än svenska? - yes

39. Har du någonsin åkt ambulans? - ah

40. Föredrar du havet eller en pool? - havet 

41. Vad spenderar du helst pengar på? - kläääder

42. Vilket är ditt favorit program på tv? - kan inte välja ett!

43. Vem är den roligaste männsikan du känner? - hahah de är många!

44. Sover du med gosedjur? - nepp

45. Vad har du för ringsignal? Becca & jag sjunger Higher

46. Har du kvar klädesplagg från du var liten? - jadå

47. Flirtar du mycket? - alltid

48. Kan du byta olja på bilen? - klart jag kan

49. Har du fått fortkörningsböter någon gång? - nä inte än

50. Vilken var den senaste boken du läste? - Jessica Anderssons självbiografi

51. Läser du dagstidningen? - nepp

53. Prenumererar du på någon veckotidning? - not anymore

54. Dansar du i bilen? - alltid

55. Vilken radiostation lyssnade du till senast? den där med adam gry & anders

56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - mycket

57. När var du i kyrkan senast? - konfan.

58. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - Johanna Thomas.

59. Hur länge har du campat som längst i ett tält? - 1 natt hahah om de ens räknas

60. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? - mamma (a)


Never say never

Har precis kommit hem efter en 10 timmars dag på jobbet, klirr i kassan haha. Vakna halv 6, och de var en kvart innan klockan skulle ringa. Snacka om otur! När jag gick upp var jag astrött och har varit de hela dagen. De har varit full rulle ingen vila här inte! I helgen ska jag nog hem till mamma, och de ska bli asskönt. Känns som att jag inte träffat dom på väldigt länge.
Idag var min 3e dag där, och den första har vart den allra värsta hittills. Jag kan inte förklara den var så sjukt tråkig! Jag var asstressad (som jag annars inte brukar vara) och skulle vara överallt, och jag hann verkligen inte med. + att jag skulle köra den svåraste vägen också, och de gjorde att jag stod mycket still. Nu har vi flyttat oss och nu går de mycket bättre, skönt för mej.
Jag skulle kunna somna nu haha. Men före de så måste jag springa till Ica och fixa lite, sen ikv blir de väl tv och äta som vanligt.

När jag kom hem så duscha jag direkt, och när jag skulle ta ur min toffs så fastna den på topparna! Tror att mitt hår har blivit lite sssshletet. Måste nog göra nånting åt de, för snyggt är de ju inte direkt. De var nära att pappa fick klippa bort toffsen, men han klarade de ändå.
Jag skulle vilja göra något nytt och fräscht med mitt hår (men att ändå behålla längden) funderar på detta som jag tycker är snyggt:


Hittade ingen jättebra bild, men iaf.
Jag vill tunna igenom mitt hår, de är astjockt och visst de är fint, men jag vill ha tunnare för då tycker ajg att de känns fräschare. Sen vet inte jag ifall jag skulle passa i mittbena, jag får testa mej fram! nee nu ska jag springa, ha en bra kväll får se ifall jag bloggar mer sen.

Walking on water

Imorse när jag vakna, vid kl 6, så var de 22 grader ute. När vi sen är framme på jobbet så är de verkligen jättevarmt. Jag jobbade på, och jag jobbade på jättebra dessutom! Jag stod inte stilla en enda gång och var väldigt duktig. När jag var som mest inne i jobbet så börja de åska, rätt långt ifrån, men de kom närmre och närmre.
Efter ett tag så börja de även regna - och efter de så blixtra de som tusan! Så de var bara att hoppa in i bilen och hoppas på att de skulle gå bort snart så att vi kunde fortsätta.
Första gången så satt vi i bilen typ 20 min, jobbade 1h, sen kom de igen! Snacka om att vädret har humörsvägningar!
Den andra gången så satt vi i bilen ungefär i 1h, men till slut så orka vi inte de längre så vi åkte hem. Jag fick duscha jättevarmt haha så skönt.


Tänk vad skönt de hade vart att suttit sej framför tv:n och kollat lite fotbollsVM. Jag kommer nog älta detta ett tag. De blir alltid så tomt när de slutar för man har vant sej vid att de alltid finns där när man ska kolla.

 





alla bilder är från Expressen ;). nu ska jag nog ta o stänga av datorn för de åskar rejält. Mys!


Nu är festen över

De blir alltid så tomt när nåt så stort slutar, något som har hållt på så länge och tagit så mycket tid. Jag kommer att sakna att kolla på så mycket fotboll hehe.. Men 4 år går väl rätt snabbt? Nästa VM är jag 19 år. Undra vad jag gör då, vart jag bor och allt de där.. x)

Jaja, nu ska jag gå och vara lite social iaf. Imorgon är de jobb som gäller, hoppas att de går bra. Men de gör de nog, jag gör mitt bästa.

här firar dom!♥♥

VM-final; Spanien-Holland

Spanien♥

Igår tog mitt älskade Spanien hem segern, på Soccer city Stadium i Johannesburg.
Matchen hade allt; 2 jämna lag, ett lååångt spel och riktigt bra spelare. Jag tyckte inte att Spanien kom igång med sitt spel, vilket var synd. De spel som de har skulle de lätt kunna göra 511 mål på de svåraste laget!
I matchen igår, så var de inget lag som var egentligen var bättre än de andra, när nåt av lagen kände att de var dags att ta tag i matchen så blev de stora chanser, trots de så stod de 0-0 full tid, båda perioderna.

När de gått 58 min, har Holland lagt på sej 5 gula kort och Spanien 2. Jag tyckte att de var synd att domaren blåste sönder matchen så. Han borde väl ha förstått att nästan alla ggr som de ramlade var filmningar? När Alfonso blev sparkad i bröstkorgen förstod man ju att de var seriöst, men en när dom ska ta bollen för varandra och den ena slänger sej i backen för att de ska se ut som den andra drog ikull han, fan vad onödigt säger jag bara! Domarn borde ha vetat de - de var väl inte hans första match att döma? jaja..

I full tid så hade domaren gett lagen 17 gula kort, samt 1 rött. (sammanlagt.)

 
Som sagt - lagen var jämna, och i tillläggstiden så hände detta:
Torres får bollen från Nevas, och Torres skjuter in den i straffområdet. Rafael van der Vaart försöker få bort bollen, men "tappar" bollen så att de blir som en bra pass till Fabregas, som passar fram den till Andres Iniesta som låter bollen först studa en gång för att sedan flyga in snyggt i de borte hörnet!

Andres Iniesta precis när han gjort de enda målet i finalen! Final-Kungen ♥
För sitt lag, för sitt land!
(& jag tackar såklart för att jag slapp sova ute. De var ett stort ansvar dom hade haha!)

Även ifall min snyggDavid inte gjorde nåt mål, så är han fortfarande David Villa, den snyggaste, den bästa.

   

  


DAVID VILLA ♥♥

Vaken Hollänadarnas Wesley Sneijder eller David gjorde mål i finalen, så de slutar på delad 1a plats på skytteligan med varsina 5 mål.

Dessa länder har vunnit VM tidigare:

1930 i Uruguay - Uruguay
1934 i Italien - Italien
1938 i Frankrike - Italien
1950 i Brasilien - Uruguay
1954 i Schweiz - Västtyskland
1958 i Sverige - Brasilien
1962 i Chile - Brasilien
1966 i England - England
1970 i Mexiko - Brasilien
1974 i Västtyskland - Västtyskland
1978 i Argentina - Argentina
1982 i Spanien - Italien
1986 i Mexiko - Argentina
1990 i Italien - Västtyskland
1994 i USA - Brasilien
1998 i Frankrike - Frankrike
2002 i Japan/Sydkorea - Brasilien
2006 i Tyskland - Italien
2010 i Sydafrika - Spanien

& såhär har Spanien spelat i VM:

Spanien - Schweiz 0-1
Spanien - Honduras 2-0
Spanien - Chile 2-1
Spanien - Portugal 1-0
Spanien Paraguay 1-0
Spanien - Tyskland 1-0

vinst: 5
förslust: 1

Maravilloso! (fantastiskt på spanska :D)

vem var de som trodde på Spanien från början till slut? :D
Spanien in my ♥

Lördag 10/7

Har inte riktigt återhämtat mej från gårdagen, jag är fortfarande helt seg i kroppen. Vaknade nån gång inatt av värsta ångesten, hahah usch. Men till slut somna jag nog. Nu sitter jag och väntar på att dom ska komma och hämta oss, sen åker vi som sagt och badar. Hoppas att de är lite finare väder och lite varmare där, men vet inte hur varmt de är nu för har än så länge inte gått utanför dörren. Iaf, just nu sitter jag och letar på en massa kort, och hitatde jättemycket sen jag var liten. Riktigt liten knubbis var man hahah.
haha jättedålig bildkvalite´ med webbcamen, men man ser iaf lite.

men nu kommer dom när som helst, ska bara packa ner de sista. kommer inte blogga förräns imorn kanske (?) och då är de en dag innan de är back-to-work. ohh..
ha de bra.

förresten så skrev jag ju aldrig vad jag tyckte om Eclipse, och jodå jag gillade den. Har ju inte varit nåt jätte-fan av Twilight, men den var helt okej!

Första jobbdagen

Ååååh, säger jag bara. Och de här är bara första dagen av 2 veckor!!!! Jag hade gjort mycket för att vara inne på den 2a veckan nu, men de är väl inget jag kan göra så de är bara att kämpa på. Imorse åkte vi hemifrån typ halv 8, var på jobbplatsen runt 8 - halv 9, sen var de bara att köra igång, instruktion om hur fyrhjulingen fungerar, sen var de bara att hämta en massa grenar som pappa & Viktor fäller ner. Efter denna första dag har jag fortfarande inte lärt mej hur man backar med den, och jag måste erkänna att jag tappa jättemycket, jag vart jättetrött, värmen slet ut mej och alla måsten också :o men imorgon kommer farmor och farfar och räddar mej, jag ska med dom och småkillarna och bada, sen följer vi nog med dom hem och sover kvar där en natt. Sen är de dags för mej att ta nya tag och åka dit igen. Får se om jag får med mej Becca så att jag får ha nån rolig dag iaf.

Jag tycker egentligen att de vart en helt okej dag, men de blir enformigt och jag klarar faktiskt inte av de själv! De är jättemycket jobb att göra för mej som inte är van, och de går mycket snabbare om man är 2. Jag förstår ju att dom måste göra sina jobb, menmen de blir nog bra, dagarna blir nog bättre o bättre, och jag slutar nog på toppen.


använd bild, men ser jättetrött och sliten ut nu, så tar ingen ny.

Nu iaf, så ska jag sätta mej i soffan och kolla på Walk the line. & som ni vet har ju jag haft nyttighetsveckor, och jag tänkte faktiskt låta mej äta lite godis idag, men eftersom att jag inte sluta så tidigt som de var tänkt så blev de inte så. Men får se de som att jag sparar de till imorn ist!

Torsdag 8/7 .

Vem var den enda som trodde att Spanien skulle vinna????!
jag
jag skrek när dom gjorde mål (Y) . nu blir de final mellan dom och Holland, men dom kan vinna den också tycker jag.
Idag blir en sån där tråk dag, jag har ingenting att göra idag typ. De är ju inte så kul att städa tycker jag inte. Får väl se vad jag hittar på.
Den här veckan har gått assnabbt, tycker nyss att jag kom hem från pappa haha. Ska dit imorgon tror jag, för att sommarjobba. Jag hoppas att de kommer gå bra :o vad har jag gett mej in på.. x) en man ska inte tacka ja till sånt man är bekväm i? haha mm jo får se vad jag tycker om de.



Igår satt jag & Becca och pratatde om klassen, jag saknar dom faktiskt :o i alla fall en del. Dom som alltid får en glad och skrattar och så, haha ååh. Jag vill inte att skolan ska börja , men jag vill träffa dom iaf.
vart tog vädret vägen ?


We keep on rocking










haha, en bild som vi gjorde för väldigt länge sen x) har vi förändrats nåt kanske?

just nu sitter vi hemma hos pappa, lyssnar på musik och vi har precis fikat, och tagit kort . vi ska snart gå på stan, o senare blir de bio - Eclipse. får hoppas att den är bra. får se vad som händer senare.

Beccabus idag !

Ska snart (inte snart, men om några timmar) ta bussen in till Asund till Becca, sen ikv är de äntligen träning! Kan bli min sista träning på 2 veckor , ifall jag nu ska sommarjobba.


jag och Becca i väldigt snygga konfakläder!


& ikv, den viktigaste semifinalen i VM emellan Tyskland och Spanien.
HEJA SPANIEN!!!


hoppas att dom spanska spelarna är i toppform, dom måste vinna ;D haha jag är värsta nörden i fotboll, men de är ju bland de bästa som finns haha.

allt i ett ,

Börjar bli assugen på att köpa ny mobil nu. Min är inte alls gammal, men nästa gång slår jag till stort haha ;D
Kolla hur de har förrändrats. Fick min mobil oktober 09, kolla hur mycket de mest populära mobilerna har ändrats på ganska kort tid:

  

de var dom här 3 som de stod emellan, och jag valde den nyaste utav dom (den sista), dom kom ut ungefär samtidigt men de flesta rekomenderade den. Den har hållt jättebra, och jag är klantig som tappar den rätt som de är, men den håller . De är väl knappsatsen som krånglar lite, men jag smsar ju rätt bra också så de spelar väl också in..

Jag kommer nog slita lite mer på den eftersom att jag gillar den, men jag har börjat funderat redan nu på vilken mobiler som kanske är lite aktuella x)
     samsung s5230
<-- men jag tror att den är snyggare i svart.


& jag tror att pappa har beställt den här:
   vet ingen som har en sån iaf, än så länge. 

många har Xperian, men då är de antingen eller, den stora är ju verkligen stor & den lilla är asliten. & jag vill vara nånstans där imellan haha.

tur att jag inte behöver tänka på de än på ett tag då, men tiden går & snart äre väl dags ändå. =)
dom här kommer ju vara gamla när jag ska ha ny, för de kommer nya hela tiden med bättre grejer och blabla..


Nu är jag hemma igen!

Jag vet inte när jag somna inatt, men sent vart de iaf x) de är för varmt för att sova. Jag hatar att sova när de är varmt. De är mycket bättre med kallt för då kan man göra nåt åt de, men när de är för varmt vet man inte vart man ska ta vägen ju..

Här hemma så blåste de mycket mer än i Örebro, nice!
& sen har mamma städat mitt rum också, hhhihi gulligt av henne tycker jag!

och sen har jag börjat komma in på de här med mitt hår igen. Längden är perfa (och kommer bli ännu mera perfa) eftersom att de växer så snabbt, men färgen...? Har ju inte tänkt att göra nåt så länge som de är sommar, för då bleks de ju ändå, men jag är sugen på rött hihi 
lite mera eldrött, de är skitsnyggt tycker jag, men frågan är ju ifall jag skulle passa i de . Men man vet ju aldrig ifall man inte testar . live to win liksom haha ;d
får väl se hur de blir med den saken. för blondare/ljusare tänker jag inte färga, för jag vill inte vara ljus! Jag passar bättre i mörkt, de är mörk jag är.



& sen blev jag erbjuden sommarjobb som jag nog komma att ta . den här sommaren är underbar!

Kubbkungen ;D!

Jag & Anna i lag mot pappa & Melvin.

de blev 3 raka vinster, och jag säger bara att jag seriöst är grym på de ;). får se om de blir mer spelande sen, men förmodligen blir de vanligt kortspel eller nåt sånt..
blir nog ingen film ikv, för jag orkar inte sitta still haha . kollar ändå på så mycket film så. & ett tips till er, kolla inte på filmen "The reader". Jag fattar inte ens att vi orkade sitta kvar och kolla på den! Vi var antagligen för trötta för att stänga av.

Blir nog inge mer bloggande idag, så hej . :)

Hur gick de igår då?

Jag tänker förstås på de som skulle blitt min skiddebut (vattenskidorna).. ska berätta hur de gick till.

Började med att åka tuben, och jodå de var kul. Har ju gjort de förut, men de gick mycket fortare denna gång, och jag älskar verklien farten! Hatar när folk ska slö köra. Iaf efter att jag åkt så åkte pappa och Johan mycket, och vi fick till och med Elin att åka tuben.
Sen så vart de min tur att få åka skidorna. Men trots att Rickard tipsat mej om hur jag skulle göra, trots att Johan visade hur jag skulle göra, trots att jag försökte få på mej EN jäddra skida, trots att pappa hoppa i och slet och försökte få på mej båda så gick de sådär.

När jag väl fått på mej dom, så kunde jag inte få kontroll över dom, haha.
Försökte få ner dom under vattnet, men då hängde jag med! x] sen när dom var över ytan så gled dom isär och då var jag seriöst helt slut haha, träningstjej som jag är!

Till slut gav faktiskt jag upp.
Jag får väl testa (med förhoppningsvis mer framgång) när Rickard eller nån med mer tålamod är med. hahahaha


nu sitter jag iaf här framför datorn och käkar mina älskade nötter. passar på att äta dom nu när jag är hos pappa eftersom att mamma fortfarande säger att hon inte tål dom..

men jag är ashungrig, & snart äre mat för de luktar gott :D.


gammal bild

Söndag 4/7

Lite dålig uppdatering här. Igår var vi ju ute på sjön, och när vi kom hem så kolla jag först på matchen, (Spanien-Parauguay) och de blev en skön vinst till Spanien! Och de var den mest spännande match jag har sett tror jag, allt som kan hända, hände i den:
*ett bortdömt mål
*straff till Paraguay ---> miss
*några sek senare, straff till Spanien ---> träff, men de spanska spelarna sprang in för tidigt när straffen sköts..
*straffen går om ---> miss
*efter en död stund så gör Spanien sitt mål!

David Villa
fyfaaaan vad snygg!

och kolla här vad Torres har förändras


och nu



man han ser också rätt bra (y) haha

Nu ska jag & Melvin bada i poolen, bloggar mera senare.


Stek som vanligt

De blev att dra ner till Harge poolen imorse, kom hem för ett tag sen. Jag bada i poolen idag även fast jag lovade mej själv att inte göra de :'(
asäckligt vatten där ju, & man betalar ju för att förstöra sej själv tycker jag haha.
Dessutom är de ju "jättekul" när man har gjort allt som går där . jaja inget mer klagande för mej får skylla mej själv för att jag följde med isf.

Nu ska jag väl gå & packa, för snart kommer pappa och hämtar mej. Vet inte direkt vad som händer i helgen, bara att vi troligtvis ska ut med båten imorn, och jag ska tydligen testa vattenskidor & tub. Har bara åkt de sista, men skidorna har jag aldrig testat så de blir kul .

+ att jag tror att jag fick l i t e mera färg iaf. Jag trodde inte att jag kunde få mer men de kan jag allt!


hellre sjön än pool :D

Speciell dag idag :)!


idag fyller 'storasyster' 16 år. hoppas att du fick en jättebra dag.

Vill inte att sommaren ska ta slut !

Ahh vädret är så härligt :D. Vi var värda en bra somamr med bra väder efter den vintern, men ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen de blir ju asvarmt!
& Jag längtar nog lite till hösten, att ta på sej skönare/mysigare kläder som är varma kolla ännu fler filmer (som att jag inte redan gör de.) men ändå.

Dagen idag har vart aslång känns de som , eller har iaf gjort mycket. Har tagit lite lite bilder:





Vi cyklade ner till Harge, jag & Manne minigolfade.



sen cykla vi hem igen. jag, mamma, melle & pandan körde nåt grodspel på studsmattan x)





& när Rickard kom hem åkte vi en sväng ner till Harge igen, men idag var de bara barnen som badade.









Rickard grände gropar som vi fick stå i, men de vart nästan inga bra bilder .


RSS 2.0