Om dagen,



Enda grejen som jag köpte idag! Skulle egentligen inte köpt nån mascara nu eftersom att jag försöker gå osminkad (tänkte att jag skulle slippa lägga pengar på de nu) men de var extrapris och sånt gilalr jag, så jag var tvungen.

Förutom att gå på stan så fikade jag & Becca, och att vi var vid vattengrejen och kollade när folk slussade med båtar.
Har aldrig gjort de innan faktiskt, och de ska jag prova nån dag har jag bestämkt mej för x) Tur att jag har Rickard för de blir säkert inte svårt att få med honom.

Hade tänkt att gå ut och gå nu, men tror inte att de blir så.
Får nog gå ut i trädgården & spela fotboll eller nåt sånt istället .

& Jag hoppas att de blir bra väder imorgon :D


Motala idag

ojojoj Spaninen vann igår! snacka om att jag & Manne satt o skrek x) man kan inte kolla på fotboll utan att få hjärtklappning de är verkligen så.
Idag så ska jag följa med becca och dom till Motala för att äta glass tror jag ? , så nu måste jag göra mej i ordning för de. & mitt rum ser ut som hejkom&hjälp så jag måste göra nånting åt de också .


h a h a h .
jag & becca som vi gjorde i julas x) Becca till höger & jag den andra .. haha älskar bilden


Spännande match ikv.

VM-match

 ----
spanien                              portugal

Vad jag älskar de här vädret!

Har precis kommit hem från träningen, oh vilken hårdträning inte! Från början var vi 5 st, sen när Emelie kom blev de en till haha. bra jobbat tjejer! men de är ju många som har semester så man kan väl inte direkt tvinga nån till att träna, men aah jag älskar det.

nu kommer bilder från när jag och Becca filura




& idag fick vi för oss att vi skulle baka, så vi gjorde brownies xd de var faktiskt första gången som jag åt nåt onyttigt på min nyttighetsvecka. Men de som är sjukt skrämmande är att jag som är den eviga godisråttan inte ens är sugen. känner inget sug efter att få trycka i mej äckelpäckel-godis! good för me.



+



=


hihi.

sen när vi kom hem till Becca så fortsatte vi att äta ..



vilket matinlägg de blev , men slår vad om att ni blev litelite sugna va? ;p

Full fart är himla rart (y)

haha -.-

Har precis kommit hem från Harge, där familjen jag & Becca doppade oss. Vi var faktiskt i länge, så än har de inte blivit nån badkruka av mej. Förut idag var jag inne "akut" hos tandl, sen var vi på stan - köpte en tröja på Gina (bilder kommer nog) , sen for vi ut till Marieberg, & sen hem. & nu ska Becca sover här .

ska försöka att hålla Becca vaken läääänge idag! imorgon får ni veta hur de gick!


Midsommar!

Midsomamrfirandet har vart okej, fast varför man firar de fattar jag inte x)
Okej, dagarna har gått snabbt, men de var asskönt att komma hem! Har saknat min säng och att bara vara hemma. Idag har jag s o l a t massa. Jätteskönt .

Imorgon ska jag kanske till Örebro , vet inte än. + att jag och Becca hade planer på att ses , men vi får se hur de blir med de. Imorgon börjar min nyttighetsvecka! ska inte äta onyttigt + att jag ska ut och gå .


haha, mina och Antons skor (y)

& en annan grej som är riktigt sorglig att kolla på är detta:
 ~

ujuj,


Stockholm igen.

De vart sent igår & jag var trött, så de blev inge bloggande för mej!
Nu är klockan istället väldigt tidigt, vi ska åka till Stupbäcken (låsasfarmor och farfar har sommarstuga där) så där ska vi vara över midsommar. De blir en bloggpaus för mej till på söndag/måndag.

Dagen igår vart jättebra, blev dock inte så mycket köpt. Men jag är nöjd ändå! :D

Nu ska jag gå & äta, sen måste jag packa de sista sen far vi. Gissa vem som kommer somna innan den har satt sej i bilen? byee


Aj mina ben!!

Nu har jag kommit hem igen - har ju vart ute och gått med Frida. Gick först ner till Harge, sen så bestämde vi oss för att gå runt hela istället för att gå vägen upp igen.

de tog bara 1 h, riktigt förvånad faktiskt!
Kan iaf säga att vi har pratat väldigt mycket, + tagit och kort och pratat ännu mer .

jaha & vad händer nudå?

Första resan till Stockholm avklarad!








Johanna, jag & Becca!

Jag och Becca åkte:


jag har turkos tröja och Becca svart!






orkar inte ladda in fler bilder nu.

Nu ska jag gå och möta Frida, och vi ska gå ner till Harge :)

Nu taggar vi till Grönan !

Är nu hos Becca , & vi har pratat hit och dit om morgondagen. ifall vi missar en buss kan vi få stanna där ett tag, men de ska nog gå bra, mina kompisar är rätt ordningssamma haha.

Jag som har vänt på dygnet nu helt och hållet (som jag alltid gör på lov) så kommer de bli jättejobbigt för mej, för Becca ska lägga sej tidigt (som vanligt) idäg. :(
Tycker faktiskt lite synd om mej själv, men de är en lång dag imorn ;D

ska försöka h ålla henne uppe ett tag till innan hon somnar.

Heja mej!!

Nu börjar de dra ihop sej..

När man ska kolla om de är nåt bra på tv nu så får man välja mellan VM eller bröllopet och de. Äntligen är de snart över och man kan få kolla på annat! Vilken uppmärksamhet de blev omkring dom, jag skulle ha tyckt att de var asjobbigt. Och sen med att ha media där direkt.. Men de är ju bra att alla är olika, och gör olika.

Ikv åker jag till Becca och sover där - och imorgon blir de Grönan! Ska åka mej sjuk på allting tillsammans med Johanna och Becca, men stackars Cornelia som är så kräsen får ha vara våran klädhängare.
Enligt henne får det inte snurra, inte gå för snabbt eller vara för långt upp, så antar att de blir en hel del tid vid barnkarusellerna också haha.

 snart så!

Nu ska jag gå och göra mamma sällis framför tv:n .

18 juni.

Nu så är jag barnvakt åt lillasyster. men hon sover så. men jag skulle också kunna somna, är fortfarande trött! Jag vaknade halv 12, asskönt, men jag trodde seriöst inte att jag skulle kunna sova så länge :o men de kanske behövdes.

Världens konstigaste vvvväder idag! blåser och är kallt, och imorse regnade de?
& i sommar kommer de säkert bara regna och vara jättetråkigt väder, bara bra väder innan midsommar, & sen efter de så äre dåligt. Men jag tycker att vi skulle vara värda en mycket varm och skön sommar efter den vintern osm vi hade i år! De var snö i ett halvår haha.

jaja , nu ska jag sätta på en film, byee.

Jag & Beccis i snön .


Fullfart..

Har städat hela huset - snacka om att jag är grym! mamma är imponerad säger hon..
Oj känner mej riktigt stolt faktiskt . vilken jäddra tur dom har som har mej ;d

Sommarbilder!


























ღღ

gästinläggggg....

Eftermiddagen har spenderats med nicci picc ;D vi har tagit lite kort som ni redan vet ;P<3

snart blire match mot kumla - som kommer få stor stryk! ;) (y'


//REbeCCCCCCCCCCCCCA :*


;bbbruna ben

Idag blir de Becca. Vi ska ta kort & sen tagga inför match. Vi spelar i Kumla på konstgräset , gör så jäddra ont att ramla på sånt, men jag håller mej nog på benen som vanligt.

de här vädret är underbart!


The winner takes it all!


Nicole vann top model, den första korta ;) bra de.


Första måndagen på sommarlovet!

Idag är de solväder äntligen! Vaknade faktiskt tidigt idag, k v a r t  ö v e r 9, fattar inte hur jag gjorde men jag kom upp iallafall. Ska till tandl sen, & efter de kommer mamma & hämtar mej, mberg en sanbbis sen hem!
ska försöka tvinga med Becca att tälta nån dag, men antar att vi inte kommer längre än i trädgården(y) så de får väl duga. Men på fredag-lördag har jag och Frida bestämt att vi ska tälta i Harge!

På söndag åker vi till Stockholm, sen dit på onsdag igen. Vi kommer ha jäddirgt kul och det kommer massa bilder in på bloggen också.
Jag är sugen på att bada!!!
12.12


En båttur, ett dopp och ett par timmar senare ;)

Vi åkte ju en bit ut på sjön, och vi blev asblöta! Elina hade dragit ihop luvan & hade några extrajackor på sej, & sen solglajjerna på de hah.

När vi hade lagt till med båten, så skulle jag & Robin ta en sväng och gå lite i vattnet. Vi gick till en annan ö - för de var jättegrunt och de var inte mycket mer än till knäna.
Efter ett tag så kom de jättehala stenar, o de gjorde asont att gå på dom så jag skulle kolla på min fot och då for jag åt sidan! Där låg jag och typ skrek "neej" sen när jag stod upp igen så hände samma sak igen.
Kom på att min mobil låg däri, så jag tog upp den och då var det nåt annat språk x)

När vi skulle hem så var dt nåt som var knasigt. Vete fan vad det var, men vi stod stilla ett tag men vi överlevde (Y)
 
Jag & Beccis för några år sen :) de finns verkligen inga bilder som vi är normala på! haha


Vi hade iallafall tur med vädret!

Matchen gick sådär.
Men de är bara att gå vidare och ta nya tag på onsdag. Nu åker vi ut med båten & ska ha de härligt!

I got a feeling (Y)

Även igårdagen vart riktigt bra. Vi fick en massa saker gjorde, men de kändes som att vi typ åt hela tiden. & de är så skönt med sommarlov! Det är typ 70 dagar kvar på det eller nåt & jag vet att den här sommaren ska bli den bästa ღ jag hoppas de iaf.
Några saker vi bestämt är *Stockholm den 20e (grönan) *Stockhom den 23 (stan, shoppa) *tälta några dagar i Harge *Åka till Johannas pappa *åka ut på sjön & massa sånt där.

känner mej as seg idag, & imorn blir det troligtvis att spela match. På måndag blir de Örebro igen! 3 måndagar i rad som jag åker dit. nice

& förresten blir de nog ingen Åsbrorock för mej idag :o(:


Första sommarlovsinlägget!

Dagen igår vart aslyckad!
Den började tidigt - vi hämtade Sandra, åkte vidare in till stan till Cajsa & Fridas farmor & farfar . När vi kom dit var det typ en blandning av lugn och panik x) Cajsa tyckte inte att hon såg bra ut och Frida var helnöjd.
Sen drog vi vidare till kyrkan , lyssna på när folk sjöng och sånt där dundertråkigt sommarlovssnack .
I klassrummet så fikade vi , fick betygen och kramade alla.

Sen kollade vi på 9orna när de släpptes ut på trappan. De kommer bli astomt utan dom, & nästa år är vi äldst! Den här tiden på sjöängen har gått riktigt snabbt, och nu är det bara "det sista" kvar. Jag måste nog lova mej själv att köra på och försöka höja lite av betygen (iaf de som jag vet går.)

Efter det gick vi ner lite på stan, sen hem till Becca där vi beställde pizza.
Var egentligen meningen att vi skulle ha åkt till Cornelia, men de orkar vi typ inte, så vi stanna hos Becca och kollade på: *Valentines day *förra Grey's avsnittet :( *Remember me .



 <3!

Nu kommer Rebecca Johanna & Cornelia snart till mej!

Man är inte bättre än vad man gör sej.

Sunedagen idag. Inte så svårt att gissa vårat tema efter att ha sett några bilder ;)



Bilderna bjuder vi verkligen på. Vi var iaf färgglada. Kan säga att dom flesta fick en wow-chock när dom såg mina knall-orangea tights hahaa. Vi körde en massa lekar och sånt, och vilken klass ägde ut precis alla klassen i hela skolan? joo såklart min! snart är vi 9b . guu vad ovant. men innan det ska jag ha en asasbra sommar! jag har bestämt mej för att jag ska inte bara ska sitta hemma och ströa runt utan jag ska ut och vara med kompisar och ha roligt . den här sommaren ska bli en av de bästa! imorgon är det skolavslutning! det är två saker jag ser fram emot och det är att ta på mej kläderna och sen att få sommarlovet , men om nån månad eller så , kommer man nog sakna folket :]

Stooor dag idag!

Idag blir min härliga, knasiga moster seventeen ;) grattis tjejen .
 hoppas du sitter och njuter nu :) hoppas iaf du haft en bra dag :)
När folk får höra att du (ni) bor så långt borta så tycker dom alltid att det verkar vara så svårt med att hålla kontakten, och visst, vi hörs inte av varje dag . de kan ta ett tag innan varje gång. Men på nåt sätt känns det ändå som att de inte var så länge sen vi träffades , för man läser på bloggen, ringer/smsar ibland . vissa grejer är som att man är där med er och upplever det med er ;p
vi har alltid vart rätt tajta, pratat om väldigt mycket och alltid haft så roligt när vi träffats . när vi var yngre så kändes allt så lätt , allt flöt bara på typ :b men nu när vi träffas bråkar vi typ asmycket & går varandra på nerverna.. men vi kanske mognar till oss lite & växer upp haha . vi har ändå fina minnen tillsammans & vi är ju "Piggelin och Hon har inga strumper" eller vad de var du sa , som vi satt och spola tillbaka 511 ggr & skratta åt samma sak.
Man skulle kunna räkna upp en massa grejer men ingen fattar ändå vad jag menar :)
när man kommer till Lule så byts allt ut , andas ny luft , typ glömma grejer som händer här eller såna saker .

du lyckas med allt du! fastna i stegar på Gustafsvik, slår i nacken på Gustafsvik, spottar ut all dricka över halva köket, börjar skratta åt ingenting.. men de är såna saker som gör dej till den speciella moster som du är :D
när du smsar mina kompisar för bara sakens skull , & dom frågar vem, du skriver Nicoles moster. då tror dom att du är 40 . de är bra att ha en moster som är i min egen ålder men ingen hade gjort de bättre än du =)

Brännbollsdagen!

Idag så är det brännbollsdagen :P jag förväntar mej att min klass vinner en tårta för den turneringen samt en för dragkampen.. haha
Grattis moster Pauline 17 idag ! mer om de kommer sen :)


3 dagar ;d

nedräkning för sommarlovet, yees :) de sista dagarna är alltid de bästa . alla är överdrivet glada men de är ju klart. här kommer finfina bilder på mej & Rebecca! <3


 :)
& sen från hemkunskapen idag! massamassamassa bilder bjuder jag på bara för att de snart är sommarlov :D

<3
 och ja , maten blev as bra bara för att vi är grymma :D

Stekaaaarn bloggaaar

Nu ska vi gå ut & gå en kortis med vovven hehe,
* men vad ska jag hitta på sen då? kan ju inte gå & lägga mej än på ett tag iaf . & imorgon får jag bara sola framsidan och absolut inte ligga på rygg för då blir de mer illa än vad de allready är .. :b

Allt i ett

Lite om veckan:
torsdag: åkte på "lägerskola" eller vad dom kallade det, med klassen. Vi hade hur kul som helst. Vi stekte i solen, spela fotboll, sjöng, bada och massa annat kul .*3/4 gge så blev jag iputtad i vattnet! & vid ett tillfälle så skulle en putta ner Becca och mig , problemet var bara att min handduk föjde med ner så den vart ju rätt så blöt om man säger så.....
På kvällen var det meningen att vi skulle gå Snöret i år igen (igenom skogen som vi gjorde i 7an) men jag vet inte vad som hände , haaha? Vi kolla på 3 filmer ~ då somna jag för de var ur tåkiga ;p så jag somna först och vakna sist på frdagen .
fredag: vi städade & sen åkte vi hem. Jag åkte först hem till Becca , åt pizza och stekte B-) sen åkte vi till skolan och hade sista lektionen EV , så vi passa på att bada igen . Sen åkte jag hem .

idag: jag har legat på studsmattan hela dagen - och i morse så var det väldigt mulet , så jag smörjde aldrig in mig. fan så klantigt! har bränt mig på axlarna + låren! smart Nicole ;P
Härlig natt jag har att se fram emot . Nu är det inte länge kvar i skolan. Jag fattar seriöst inte hur det kan ha gått så fort :o snart är de vi som ska söka till gymnasium & allt de där :] men denna vecka kommer bli riktigt bra .



älskar vädret även om jag måste vara inne ett tag nu :(


Är man minst så får man tåla mest :]

ubervarmt idag! &inte kan jag ha shorts heller, eftersom att jag har fullt med fula blåmärken på mina ben :( fotboll är inte bra att spela när man vill vara fräsch och snyggt sommarbrun . har bara en lektion kvar innan hål , och jag ska försöka tjata på Becca att vi ska bada :)! sen har vi 2 lektioner, sen hem &sen ikv är det match igen..
&imorgon blir det lägerskola med klassen. nice
är nu officiellt andra kortast i klassen :P


Så hamnade jag här igen..

Mattelektion igen i datasalen -.- har direkt inget att göra ;ppp
ska förssöka att tigga lite godis av Oskar! jag är aaaaaashungrig så hoppas att vi får äta lite tidigare :)
badväder idag tycker jag ;)

RSS 2.0