Vintertid.

De var väl ingen som glömde att ställa om klockan hoppas jag? ;)

Iallafall. Match imorse, blev vinst med 12-0 mot Silvergruvan. Jag gjorde 2 mål , men ett blev bortdömt.. Men får vara nöjd med de första! Var riktigt gött att vinna såklart vi var jättebra.

Tabellen:
 
Lag
MVOF(+)(-)+/-P
Örebro SK Söder
2 2 0 0 26 1 25 6
Askersunds IBK
2 2 0 0 14 1 13 6
Hovsta IF/Lillån IBK
2 1 0 1 13 4 9 3
Nora IBK
2 1 0 1 11 5 6 3
IFK Kumla IBK
2 1 0 1 6 5 1 3
Silvergruvans IBF
3 1 0 2 20 22 -2 3
Brickebackens IF
3 0 0 3 2 54 -52 0

M = Matcher, V = Vunna, O = Oavgjorda, F = Förlorade, (+) = Gjorda Mål, (-) = Insläppta Mål, +/- = Målskillnad, P = Poäng,


De blev lite rörigt men jag tror att ni ser att de är jämnt.



Sen var jag och mamma kvar inne i Närlunda och kolalde när Sabina & Sandra dömde (och de var bra!) och vi kollade på damerna och lite av herrarnas uppvärmning haha ;p


När vi kom hem så åkte Melker och Miranda cross/fyrhjuling:





imorgon är de match mot Kumla :).

Andra dömningen!

Är så stolt över oss! :). Vi kan vi kan vi kan vi är så bra!


Höstlov!

Underbart!


Våran idrottslärare tyckte att vi var så dåliga på att komma på uppvärmingar så vi fick som läxa att enskilt skriva/rita/förklara 3 st olika övningar. Så här såg min ut:



mina gubbar är nog de snyggaste ja sett! + att jag kommer bli känd för min snygga handstil. Haha, nä men ärligt vad snyggt jag skriver.


Sen fick jag veta betyget på min undersökning om sjön (som jag tjatade om så mycket på bloggen) idag. Blev ett fint VG på den! Vart så sjuuuukt glad! Trodde att jag skulle få G eftersom att jag hade en dålig sjö och bara kunde satsa på de,
men min tur är fortfarande med mej!



Imorgon ska jag och Becca döma, efter de får vi se ifall vi träffar Johanna. Jag och Johääänna hade tänkt övertala Becca att se en skräckis (vi vet att hon inte vill) men de spelar ingen roll hon är nerröstad.




Så glömmer vi inte att rösta på Minnah och Olle ikväll i Idol!

Ni glömde väl inte att de var Skäggdagen idag?

Säga "skägg-till-allt" dagen. Behöver nog inte säga att jag höll på att bli galen efter nån timme i skolan eftersom att killarna tog de jätteseriöst. Men vi klarade oss igenom den här dagen också, men de är ju inte så konstigt när man vet att de snart är lov! Så gööööööött.

Nu på kvällen så har jag tränat. Gick jättebra. Var hyper och sprang runt och de är bara bra, hade lite energi jag behövde bli av med. ;P

Sen när jag kom hem så kollade vi på Rosa Bandet galan. Fyfan, jäkla cancer!! bara förstör.






Nu hade jag tänkt att snart lägga mej eftersom att jag är jättejättetrött! Men imorn är de en härlig dag:
*de är fredag
*har 3 lektioner
*slutar vid 12
*sen är de lov!

Helt underbart.



Och sen får ni inte glömma att de är Pussdagen imorn också.. haha är de vi som är facebook slavar här i Askersund eller? (a)

Bara 1 dag kvar!

Sen är de dags att ta ett välbehövligt lov. Inga mer läxor och prov, behöver inte gå upp tidigt, behöver inte tänka på en massa onödiga grejer.. Kan bara sova, träffa kompisar, kolla film och göra sånt som jag vill!


Tisdag 26/10.

Fick sluta tidigare idag så då var jag en stund med Fridagumman. Sen kom mamma och hämta mej, och nu ska jag snart in till Becca så ska jag, mamma, Becca & Zenitha åka till Alle´ på infokväll.




Ikväll är de desperate äntligen får man se hur de går .

Saxar i takeeeeeeeeeeet.

Min familj är då inte normal hahah. Borde nog vara nya medlemmar i "Sveriges skönaste familjer"


woho bara 60 dagar kvar till julafton!




Nu måste jag sätta mej och plugga lite.
• Matte
• HK
• Bild

De är väl matten som kommer ta tid (och de som är de tråkiga) så de är väl lika bra att börja.

Mberg med bästa

Lite bilder från dagen

vi åkte först till skopunkten , men där orkade vi inte vänta på dom andra så vi började att gå till Mberg. De snöade o var jättekallt..







Men till slut så såg vi målet haha




vi sprang runt där& hade kul. Köpte  bara 2  tröjor& tights.





haha så här kan man ju också göra.



jättebra dag idag. Imorgon är de dags för skola igen -.-


Innebandydag!

Dagen har bara snurrat i ett. Började med att mamma och jag åkte in till Askersund till Becca och Zenitha, och vi åkte vidare till Örebro. Där skulle jag och Becca döma första seriösa matche som innebandy domare! (seriespel)

Var inte alls nervös när vi var där, men direkt när spelet var igång blev jag så jäkla osäker! Visste inte vad jag skulle söma när jag blåste, inte att jag inte ville blåsa ;p Men de blev bättre o bättre, och guu vad vi var bra för att vara första gången! vi klarar allt tjejen!♥

Efter att vi dömt åkte vi till Mberg där vi skulle äta. Mamma och Zenitha står i matkön, och jag och Becca satt och pratade. Jag kollade bort en liten stund och så hör jag något typ som att glas for i backen eller nåt. När jag kollar dit igen så sitter Becca där och har fullt upp med att försöka få något kvar i sin cola xd Som tur var så åkte flaskan inte ner på golvet utan på bordet men de räckte för att få stackars Becca knallrö i ansiktet haha.

Vi gick och kollade lite, och vi bestämde oss för att vi ska dit imorgon igen! Så nu har vi samlat en massa ide´er då är de bara att köpa imorgon då! Haha nej skulle inte tro de. Jag är för snål för de, men jag är sugen på nya kläder.

Efter Mberg så åkte vi tillbaka till Örebro igen, då var de dags för oss att spela mot Örebro Söder. Första perioden var händelsefattig (?) men de blev de ändring på sen. Vi gjorde mål. Dom gjorde mål. Jag gjorde mål. Dom gjorde mål.

Matchen slutade 2-2. Det är helt klart bättre än en förlust, men jag tycker inte att de var jämnt utan att vi hade 511 flera chanser på mål. Men men de blev som de blev!

Efter en härlig dag med bästavän så lägger jag in lite bilder på oss!












genom allt



finns såklart massormassormassor fler bilder men de här blir bra :)

Dom här gör dagarna i skolan så mycket bättre !


















Johäääänna är lite skygg för kameran :((



bilder från lanet







Ricky somna, trött efter sin prao. Dom kör nog mycket med honom där borta på Ica .

snö snö snö

Jag vet inte vad jag egentligen tycker om det?
Sommar ska det vara jag gillar de mera, man slipper stora tjocka vinterkläder osv, de är varmt och de känns bara lite bättre, men vintern är bra den med. Blev faktiskt glad när jag såg att de var massa snö ute. Tog lite bilder när vi gick till bussen ;






freeedag hela veckan.

Sitter nu i datasalen och har fått tillbaka uppsatsen och även fått veta mitt betyg. Har ett starkt VG men kan fixa högre tills 9:ans slut! Nicole goes glaaaad! Nu ska jag ta reda på en massa grejer på företag, har SO i typ 2 timmar, och efter det läs sen slutar vi. Hemma ska jag skicka iväg domarprovet och sen är mina 2 största bekymmer ur vägen på ett tag :)

Äntligen äntligen.

Nu har jag och Rickard suttit och slitit och nu är den äntligen klar!! (underöskningen)
så nu kan jag äntligen gå å lägga mej är jättetrött!

NU

lägger jag allt åt sidan och åker & tränar . Ska bli skönt att tänka på nåt annat ett tag


ohhhnej

När jag äntligen kom hem ifrån skolan så somnade jag typ direkt. Skönt att veckorna går så fort för nu är det snart helg igen trots att det var det nyss . Men just nu så längtar jag inte speciellt mycket efter helgen..eller lördag..
Det är ju då jag och Becca ska döma innebandytjejer, men då ringde ledaren vihade på kursen ~ och han kommer dit för att starta igång oss, kolla och ge tips osv. Jag kommer vara stel och inte kunna göra nåt säkert? Oh herregud jag vet inte vad jag har gett mej in på . Men jaja det är väl bara att göra ;s
Får ju iallafall läsa regelboken nu , Och göra provet också .

Becca har börjat lyssna på julmusik , så nu är de snart jul ! / och snö









blir faktiskt lite glad när jag ser dom här :)
 
Nu är de bara de sista kvar på sjöundersökningen & som vanligt är det väl det som tar längst tid.


Sista lektionen !

jobbig dag idag !!
men iaf ,Har elevens val , och egentligen har vi läxhjälp men "vi har ju nåt att göra i datasalen" ;). Så fort han märker att vi gör nåt annat än skolarbete så får vi inte vara här längre . :( men varken jag eller Becca tror att han misstänkr nånting när vi båda har vridit datorn på sidan så att ingen ser hahaha de gäller att vara smart .

Saknar er tjejer !







Efter den här säsongen så har min "dålig-förlorare" sida faktiskt blivit bättre. Trodde aldrig att de skulle hända men det gjorde det. Vi spelade hur många matcher som helst, och förlora nästan alla. I början var vi okej, och förlorade med "låga siffror", men efter den här säsongen så ändrade vi på vad lågt innebär. Lågt för oss kunde innebära typ 7-0 , men i slutet blev det 2-siffrigt. Men vi gav inte upp. Det är det viktigaste iallafall. Vi kämpade på bra, och jag hoppas verkligen att det blir några år till. Det är en rolig sport så jag hoppas att vi får lag. :) Hade iallafall kul med er tjejer :)



Men istället nu så får vi satsa på innebandyn. Det brukar gå bättre där och hittills har det gjrot det också. Vi är ett härligt gäng där med, och vi är så bra. Hoppas vi fortsätter ha kul tillsammans (och de tror jag haha) Men med en ny sport så gäller det ju att köra . Fotbollen var kanske ett undantag men dålig förlorare är jag fortfarande och det är nog många som kan hålla med haha

SNÖ redan?

Vi får väl se om de kommer inatt som alla säger!
jag hoppas

Men med min fina vinterjacka och 4 par skor/stövlar att välja på så kommer jag klara även denna vinter kalasbra. Men de blir nog en grön jacka också bara för att de är så snyggt . känner mej heeeelt lost i skolan nu de bara ramlar in en massa nya grejer hela tiden .
& de är inte bara där som allt kommer hela tiden , nu har jag (mot min vilja!!!!) accepterat matcher som jag ska döma. Jippi men äsch jag ska inte känna nån press bara göra mitt bästa!

all that she wants.

Jag är; hes, trött, hungrig → och klar med G-delen på undersökningen . Så nu fortsätter jag med resten imorgon och på onsdag. De blev inge springa idag eftersom att jag säkert blir sjukare då :/
Fick tillbaka svenska recensionen och uppsatsen idag ; VG på båda. Blev väl rätt nöjd med de tror jag.
I veckan nån gång så ska Frida färga mitt hår , men jag vet inte ifall jag vill bli mörkare eller ifall jag ska sätta in ljusare slingor. Vill vara mörk eftersom att jag tycker att jag passar bättre i de, och att de är skönt med mörkare när de är höst/vinter. Men får ändå lite ångest när jag tänker att jag var ljus innan . Och mamma påminde mej;





men hon har också testat mörkt men ändå . sorgligt.


 & förresten , fan vad snyggt de är med gröna jackor :o är jättesugen på att skaffa de , får nog prata med mamma (a)


Blåsväder.

Det blåser som fasen här! När jag gick av bussen blev jag typ förvånad håret flög åt alla håll, jackan for upp, luvan upp och ner upp och ner, och så hitta jag först inte nycklarna. Men de tog inte lång tid innan de problemet var löst som tur är . Nu ska jag fortsätta på min sjöundersökning!


Söndag 17/10.

Var tvungen att kolla klart på en massa filmer igår så gick och la mej seeent. Men de andra var inte lika trötta imorse, för runt 9 kom dom in och frågade hur man fick igång tvn -.- så jag fick sitta och förklara det och efter så kunde jag inte somna om. De var bara att gå upp och göra sej i ordning . Ska nog ta en sväng på stan snart :)

Annars en chillsöndag idag . Måste plugga lite idag iallafall. Kan inte skjuta upp på det längre. Imorgon är de dags att gå till skolan för första gången på några veckor, ska bli kul att träffa alla! Men lektionerna kunde vi lika gärna ha hoppat över.

Domarnas favorit.

Match idag, mot Hovsta/Lillån. När vi kör mot dom och Kumla så är det alltid så jämnt! Vi är så jämna och allt man gör räknas verkligen. Men det gick bra i allafall ~ 2-0 till oss efter mycket kämpande! Det var tufft men vi klarade det. Så vi har vunnit alla våra matcher hittills (men ska kanske säga att vi bara har kört 2 haha) men förhoppningsvis så fortsätter det så.

Jag har varit helt slut enda sen jag kom hem. Har bara suttit i soffan typ och tiden bara flyger iväg haha. Nä men egentligen så har jag ju en massa skolgrejer att göra men är man trött tänker man inte klart ändå. Men får nog dra fram lite av det senare.

& nu kom jag också på att jag är sjuuuukt godissugen. Så de blir väl en sväng till Ica sen . Bra att det är så nära för långt orkar jag fasen inte gå nu ! slöis är jag men de får man vara ibland .

och medan jag kommer ihåg , helt fel i Idol igår. Minnnnnah skulle ju inte ha åkt ut :( Andreas kan åka, Linda kan åka, Alice kan åka, Elin är sådär. Men Daniel , Olle och de andra är ju klockrena ;)

Grattis lilltjejen!


världens finaste lillasyster !

fick sluta tidigare idag för att kunna fira henne , lite senare sen ska vi till Motala och bada .

Var växer myrstackarna ?

Jag blir ju helt knäpp av att göra sjöundersökningen ;D.
Men nu har jag i allfall hunnit en lång bit på vägen, med mycket hjälp tack vare min snälla lillebror hehe. Han kan mera om sånt här än mej. Men nu är de dags för mej att göra något annat innan jag blir helt galen.

Imorse hade jag ångest för att åka till praon, då de visade sej att Becca hade feber igår/idag. Så de innbar ju att jag var tvungen att gå dit själv. Ville det inte egentligen, och försökte med de mesta; huvudverk.. feber.. Men de hjälpte inte men jag är glad för att jag gick dit ändå! Det var en av de bästa dagarna! det hände mycket roligt och jag hade inte långtråkigt många ggr .

Eftersom att jag jobbat på så bra idag (tror jag dom mena?) så fick jag sluta 1 ½ timme tidigare. Snällt! Och Kalle tjatar om sin tårta som han tycker att vi ska bjuda på, på fredag då vi slutar. Kanske vi skulle kunna ta å göra? Vi får se.. Gick i allfall världens tjohej promenad medan jag väntade på bussen. Sen hem och då prata jag en massa med min Tok-Frida. Du är helt galen tjejen, men finns alltid här♥



Och imorgon är det en stor dag, Miranda fyller 3 år!



(bilden är tagen för länge sen.)
Men det firas i allfall med en dag på badhuset, wiho.. hehe.

Beccabus hos mej!

Har suttit och försökt klura ut mitt IDA men de har jag inte fått :(
Nu iaf sitter vi och lyssnar på musik och jag ska göra i ordning Becca . Får se vad som händer sen !

ikv är de Sverige-Holland EM-kval!

Bäst att sluta innan de går rakt neråt.

Riktigt så illa kanske det inte är, men usch vad tråkigt! Just nu vet jag inte vad jag ska skriva så det är väl kanske bättre att jag fortsätter imorgon istället. Har ju många dagar på mej nu, och ska försöka att inte skjuta upp på det som jag brukar, utan att göra lite varje dag.

Nu måste jag plocka i ordning lite i mitt rum, och sen kommer jag stupa i sängen. Galet trött som vanligt.




jag vet nåt som ni inte vet!

8 november → läääääängtar!


Sjöundersökning

Nu är de dags att börja så att jag någon gång blir klar. heja mej..

She's back in town.

Vart lite stressig förut. Men nu är jag hos pappa iallafall, ensam här eftersom att Dom är och hälsar på min kusin i Eskilstuna som precis fått diabetes. Så nu har vi två småkillar med de. Tråkigt! Men det kommer nog gå bra ändå.
Så nu ska jag försöka få igång deras tv, vilket inte är det lättaste. Dom har typ 17 olika kontroller , och jag har ingen koll alls. Trots att jag aldrig vet hur jag ska göra så brukar jag lyckas ändå, så får väl se om jag har samma tur idag.

Imorgon är de dags för tandl, och jag får nog köra lite hårdare taktik imorgon. Jag har inge tålamod kvar, jag orkar inte vänta. Snart ryker den tack vare mina egna händer heheh så de är väl dags snart.


10/10-10

Packar (slänger) snabbt ner lite grejer i väskan nu äre bråttom haha! Ska hoppa in i bilen för att åka till pappa, men får hjärnsläpp eftersom att jag måste tänka p vad jag ska ha med mej imorgon också. Men de ordnar sej!


Örebro-lördag.

Blev väckt runt 8 imorse. Galet trött var jag då, så självklart gick jag inte upp. Fick stå ut med tjatet i nån timme innan jag gjorde mej i ordning och fick äta snabb frukost på stående fot -.-
Sen lämnade vi barnen och sen drog jag, mamma och Rickard till Örebro. Först in på Ikea (där de inte dröjde länge innan Rickard började göra en heeeel rad med pinsamma saker).

Jag köpte:

 
och lite annat , galet nöjd såklart!

Får se ifall jag åker in till Asund imorgon för att kolla när halva laget är på distriktsuttagningen. Grattis förresten alla tjejer som gick vidare!!
Sen på kvällen åker jag till pappsen.


En vecka har gått..

Och ingen är gladare än mej och Becca!
Nu taggar jag till Idol, de är väl rätt många som är bra, men Daniel är ju för söt :)


Smarthead?

Rebecca sa förut när vi stod och diskade, att ifall man bröt te x ett finger, då visste hon vad man skulle göra för att glömma att de gör ont. Jaha, och jag frågade hur.
Jo då bryter man ett annat finger för då tänker man på att det gör ont och tänker inte på de andra.

De är nog inte bara jag som tycker att de lät stört iallafall ;). Vet inte vart hon får allt ifrån, hon som annars är smart..
Snart blir det att åka iväg på träning! Snart har våran första vecka på praon blivit avklarad, bara en vecka kvar sen då. De har väl inte varit så farligt, de går undan rätt bra men ibland kan de bli lite segt.

jag vill soooooova

Första seriematchen!

Efter praon idag så följde jag med Becca hem. Vi sov/åt/kollade tv och massa sånt. Galet trötta och svinont i fötterna jao. På hotellet skulle vi först göra ordning en sallad till 70 pers, sen blev de lite mer än vad vi trodde, nämligen 160? Det ordnade sej iallafall.

Sen var det dags för seriens första match, hemma, mot Brickebacken!
vinst med 12-1




Nu är det Berg flyttar in, Och Grey's samtidigt. Sen efter börjar Välkommen åter. Onsdagar är bra tv-dagar

Är i full gång.

Fick sovmorgon till 05.50 idag. Men de hade kvittat vilket som vakna tidigare och tyckte att de var galet kallt. De är kallt vart jag än går, kylan förföljer mej . Ute är de storm, och de är de i mitt huvud också ! Tror det är kylan som jag gör mej lite deppig haha. Nejdå, idag ska jag iväg och praoa och de är bara att se de från den glada sidan. Dom fikar ofta där , men jag brukar bara ta en cola så ni kan ju fundera på hur galet mycket socker jag har och hur tokig jag är.(men cola är de bästa som finns).
Sminket är på / plattången är på / vilka kläder ska jag ha idag ? har problem med att hitta helsvarta kläder i min garderob så de får bli ett besök i mammas idag
igen


Äntligen.



taggar för första avsnittet av Desperate nu!

de enda dåliga är att



den här snyggingen inte är med den här säsongen (så mycket iallafall).

Jaaa!!

Igår så gjorde jag med min bokrecension, men sen när jag skulle skriva ut den så var halva borta. Jag måste ju då ha rederat den men vet att jag inte gjorde det. Iallfall nu, så skulle jag skriva om den så låg de ett till papper i skrivaren och där låg mittenpappret till recensionen! Glad Nicole ;).

Idag på praon fick vi plocka ur alltind ur deras båtar. De var väl inte sådär jättekul, men kallt så in i *. Okej att de är kallt ute de förstår jag ju , men inomhus?? Jag kan ju inte ha stora feta vinterjackan där inte. stort problem.



när vi inte tjaffsar eller surar så är vi ett bra team!

Skolkort.



 är lite feg och laddade upp liten bild (a) kommer bättre bilder sen . (eller så trycker ni på bilden och får se större.)

Fotbollsavslutning/Becca/Första prao-dag!

Sen jag bloggade sist har de hänt mycket, skriver bara lite kort om varje :).
Igår så hade vi avslutning med fotbollen på hotellet, åt taco som varje år. Var jätteroligt, men tråkigt att vi inte var fler. Men vi ska fixa ihop ett lag till nästa år ! vi bara måste .
Efter de så åkte jag hem till Becca där jag sov. Vi spelade spel, kollade lite film/tv sen sov vi. Sen vakna vi. Gjorde oss i ordning, och åkte till praon!
Vi var på hotellet, de var jätteroligt! Dom var snälla och söta och allt var så avslappnat och roligt osv..

men nu är jag hemma, och de är så skönt! Har saknat min säng såhäääär mycket undet tiden jag har varit borta!

---------------------------




De är ju snart jul :o måste börja med julklapparna snart..
oooh hjälp, mina skolkort har kommit!!!

Lite nytt är alltid bra.



mina första riktiga converse! wohoo


och sen den här. asnöjd är jag!

Öppet hus.

Idag så åkte jag till Alle´ på öppet hus (gymnasieskola) med Becca och Johanna. Vi kollade runt på de olika programmen, men mest natur och samhäll. Jag är mest sugen på att gå Samhäll, men då är de ju 3 olika program då dom håller på att ändrar. Så de finns
•humanistisk •ekonomisk •samhäll (vanlig typ?) Eftersom att dom fortfarande håller på att göra om, så kunde dom inte säga så mycket. Men jag kommer ju få veta mera sen när vi pratar om de i skolan.
Nu så ska vi snart ner på stan och fika, och sen kolla lite på stan. Förresten, jag har asont i revbenen/lungorna/hjärtat jag har ingen aning om vad de är! Har ont när jag ska sätta mej, böja mej eller skrattar. Kanske de är träningsverk men de skulle jag väl känna igen haha.

fredag 1/9

Efter att jag bloggat förut så var de en stressad Nicole som yrade runt i skolan haha. Vi satt i lilla datasalen som jag skrev, och då var de 10 min kvar till att min buss skulle gå. Då skulle vi gå till stora datasalen och skriva ut uppsatsen, men då för de första var datorn jätteseg så jag loggade ut, och skulle logga in på en annan. Men då hade jag inte hunnit loggats ut från den andra. 4 min kvar. Till slut gick de, fick ur allting och sen fick jag springa till bussen. Hann precis. EDVIN ÄR VÄRLDENS BÄSTA typ , för att han var så snäll och lämnade in papprerna till läraren så att jag hann med. :)


Första oktober och de är okej att ha vinterjacka!

Alla andra går runt i tunna höstjackor men vad tusan de är ju kallt!

Iallafall, så sitter jag & Edvan sitter i lilla datasalen och har lite kul.

RSS 2.0