Om..

- 3 timmar och 41 minuter är de första februari
- 4 dagar så ska vi spela DM-final
- Nästa vecka börjar allvaret med nationella i svenska (som förhoppningsvis går bra)
- 2 veckor så blir jag fri från tandställningen!
- 3 veckor är de loooov!

om några sekunder ska ha lägga mej , usch va trött ja är!

Tredje jackan


första

andra

tredje
Tur att mamma och jag har samma storlek. Men va gött de är med jättetjoooock jacka igen

Knasklassen








Vi körde bandy när Collin skulle ha sin lektion. Galet kul.
Becca och Oskar låg mer än vad de stod upp haha . Man såg hur dom började tappa balansen och sen hur dom ramlade. Deras klubbor hamnade överallt när dom ramlade,& Ramlade dom inte av sej själva så var de någon som puttade dom

 
Oskar                            Beccis

Tycker de finns vissa likheter hahah

Lördag 29/1

Såååå trött . Tycker att jag sover en massa men ändå ser jag lika förstörd ut :o de är inte bra. Men nu har jag mera anledning att vara trött ; match förut mot Silvergruvan . Skön vinst med 11-2 så nu tror jag att vi gick upp som ensamma andraplatsare i tabellen. Gött! Efter de så åt vi pizza





de va hungriga innebandybrudar dedär
Sen vart alla så sugna på glass , men då satt jag å Stina och sov ist . Haha
Nu hoppas jag att de är nån bra film på tv som jag kan somna till. & igår kollade jag äntligen på

Hahah klockren , jag älskar svenska filmer å serier . De är nog nåt fel på mej ;).

Kall vinter enda till april? nej nej

Snälla fan vem orkar med mer vinter? Jag tycker att alla säger att de är så trötta osv.. Om de bara kunde bli sommar skulle allt bli så mycket bättre ;).
Blev ingen träning idag, inte lätt utan skjuts. Men de kan va skönt de med. De bästa med att inte träna idag är att jag kan se halv8 finalen! wuhuu

Dum och dummare




Becca å jag var visst på tvn igår
Nu så fryser jag och allt är jobbigt! SO-böckerna ligger bredvid och skriker på  mej att jag ska börja plugga typ, så de är väl de jag ska göra innan träningen.

Hemmadag


Igår mådde jag inge bra så jag stannade hemma idag. Har bara sovit och kollat på tv typ. Vilket liv. Men är aldrig sjuk så nån gång är de väl min tur också. Imorgon ska jag iallafall till skolan, å vi ska åka skridskor på gympan, loove it! Haha jag är asduktig på de. Nu ska jag lägga mej , å kanske kolla igenom spanskaglosorna en gång till .

Föredraget klart


Haha usch va nervös jag måste ha sett ut, men fick bara en massa beröm typ så jag får vara nöjd. Är ju en jäkla massa föredrag/redovisningar o sånt på samhäll men jag kanske hinner vänja mej tills dess får jag hoppas

satt och letade efter en massa bilder igår, och de va ju inte lätt att hitta några heller? Har ju några pärmar att välja på . Men de blev bra till slut.  fick också 20 minuter sovmorgon imorse, och dom minutrarna gjorde massor

De är en dag imorgon också

nu kan jag gå å lägga mej! Allt är fixat och klart till imorgon å så får jag lite sovmorgon också underbart. de här kommer bli jättebra, godnatt !


värdelöst


Matchen gick inte bra alls, slutade 5-2. Mitt mål satt iaf. Men de räckte såklart inte med ett. Annars idag har jag haft världens alla problem på mej. Nu måste jag fixa mitt föredrag, dra fram en massa kort och fixa. Börjar bli nervös för hur jag ska lägga upp allt. De är okej att prata inför dom men orka prata om sej själv? Jag kommer vara gladast i världen när de här är över. Då kanske jag kan lyckas somna nån gång också (y)
& nu har de ju varit ett tag då alla har varit sjuka typ, och nu börjar jag också bli lite småsjuk.. Så då har jag en anledning till att dricka cola. Nåt positivt iallafall hah


De va den helgen

Helgen har gått assnabbt, och vi har inte gjort annat än att kolla på film typ haha. De blev en del av de iaf. Efter att vi kollat klart på filmen igår (kommissarie späck , klockren film) så va vi sådär lite flum. Sen när vi skulle lägga oss så skulle vi byta madrasser å så skulle hon ha mitt täcke också :o Helt galen blev hon. Till slut somnade vi iaf, och imorse vägrade jag gå upp, trots att Becca hade dragit i mitt hår eller att pappa & farfar kittlade mej så var jag tvungen :( Lite orättvist behandlad ibland.
Nu ska vi springa på stan lite till , sen så blir de match sen wihoo va de kommer gå bra inte .
Sen har jag ett föredrag att förbereda också..

Fredag 21/1.


Fick sluta tidigare idag, massa skönt. Men de var mindre bra med vikarie på SO:n när vi har de i 2timmar? Så de blev nyhetskryss och svara på frågor. Inge vidare tidsfördriv. Nu ska jag börja packa till Örebro, men jag vet inte vad jag ska ha med mej. Ska döma, spela match och sen vanliga grejer så de blir mycket att tänka på.
När jag är klar med de så åker vi och hämtar Beccis :). helgen kommer bli bääst

Pluggtime


Bara att sätta sej med SO:n å nåt väldigt varmt att dricka.

Nere på botten är de inte alls toppen!...

En helt vanlig onsdag typ. Har rätt många lektioner men idag blev de mycket vänta emellan varje. Efter våran andra lektion blev jag som nån helt annan helt ombytt typ. Fick typ ett helt psykbryt! Alla världens problem kom till just mej och allt bara rasade haha. låter så dramatiskt men de var de också , känner inte igen mej själv.
Kanske har nåt med att göra att jag som vanligt inte kunde sova inatt , eller mitt himlans föredrag som jag ska ha. De känns inga problem att stå inför klassen å prata, de är lugnt, men jag har ingen aning om vad jag ska säga! Helt värdelöst! Nu måste jag börja rycka upp mej sånhär kan jag inte vara.


Trötter

Kom precis hem från en liten resa från Mariedamm , och jag blev ju ännu tröttare av att åka bil. & Så är jag jättehungrig så skriver lite snabbt nu..
Vi har börjat med att redovisa grejer i skolan nu (nu i slutet för att kunna förbereda oss för gymn, å de kommer ju bara sådär..) iaf, så ska vi nu börja redovisa muntligt om oss själva. I minst 5-10 min. Vem är först ut?
Såklart jag!
Så jääääkla orättvist! De sämsta är att jag har de nu på måndag/tisdag, och de finns dom som har de v. 14 och framåt osv. De innebär ju då att jag har typ 6 dagar på mej att komma på något bra, som sen kommer med lite i mitt beyg i Svenska och SO. Jippie
Tur att jag har Anna som kan hjälpa mej lite. Men får se de som att jag har de bortgjort sen, och lägger ribban högt för de andra.
Sen kom jag också på att jag skrivit ungefär 15? inlägg på de nya året, och de känns ganska så lite. 2010 var väl bloggåret, då alla skaffade de. Får skärpa mej och komma igen lite..
Nu måste jag äta , får se hur många timmars sömn de blir inatt ;).

Vart får han allt ifrån.....?






......glllllllllööggen
Haha Becca & jag har kollat mycket på han nu, han har precis våran humor. Nu är de två trötta små brudar som snart däckar vid datorn, inte så konstigt med tanke på att jag bara sov 4 ½ timme inatt. Inga fel!

Nä men vi tar väl å åker till Kumla igen då!

De är tydligen där man ska vara nu för tiden ;D.
Becca & Jag har suttit och letat på tuben efter när Tarzan skriker, men de finns inte :s
Nu ska vi döma sen tillbaka hit igen och så sover jag kvar här. Kommer säkert få ligga å prata med mej själv som de brukar bli.. Å en sak till ; Becca är klantig o har tappat bort sin visselpipa. Kul om hon får busvissla på matchen istället hahah!


Sånt som har hänt å kommer hända

Lite allt möjligt nudå:

Äntligen så börjar de ;D. Söndagarna är räddade!

Matchen idag gick jättebra, vinst med 7-1. Serietabellen just nu

Lag
MVOF(+)(-)+/-P
Hovsta IF/Lillån IBK
11 10 0 1 90 19 71 30
Örebro SK Söder
10 6 1 3 70 23 47 19
Askersunds IBK
9 6 1 2 61 14 47 19
IFK Kumla IBK
10 5 0 5 41 24 17 15
Nora IBK
10 5 0 5 51 39 12 15
Silvergruvans IBF
9 1 0 8 28 73 -45 3
Brickebackens IF
11 1 0 10 12 161 -149 3

Ajdå, vi får ta oss lite i kragen nu och komma igen lite! (Ser lite krånligt ut men man ser ju poängen..)



Jag har bytt luggsidan, från höger till vänster. Blev jättenöjd! Känns mer som jag.

Om 2 månader precis så har vi nationellt prov i NO..

Nu ska jag städa efter bästavännen som stökade för glatta livet.. Haha.

Nummerbyte

från

till



Så nu kör vi från 6:an till 34!

Beccis hela helgen! (& Kumla..)

Igår



efter skolan igår så drog vi hem till henne , bakade brownies. Var egentligen meningen att vi skulle se en film också men vi hittade på annat ist ;D .
Idag så har vi dömt i Kumla. Jag är jättenöjd och tyckte att de gick jättebra. Nu har vi kommit hem till mej har precis ätit, och nu står hon & Manne och spelar wii. Wiee va kul..
Imorgon så blir de bortamatch i Kumla , och på måndag ska vi döma där igen. En riktig Kumlahelg måste jag säga. De är väl mindre bra men får va med Beccis hela helgen, tummen upp !

vi bjuder på den jättefina bilden ;D

Första veckan nästan avklarad

De skulle ju inte vara helt fel om alla veckor va korta men så kan de såklart inte vara. Men även om vi började i tisdags så har veckan ändå känts seg. Men imorgon är de äntlinge fredag & då får man inte deppa!
Nu har jag packat mina grejer , ska snart ta en buss in till Beccabus och sen träna.. Ska bli härligt att köra lite nu va ju ett tag sen sist.

Medan vi faller

Åhh jag vill inte gå i skolan! De första nationella är i februari, men de är i svenska så de kommer förhoppninsgvis gå bra. Får typ panik när jag tänker på alla nationella prov.
Iaf , På EV satte jag på julmusik, fan va jag gillar jullåtar. Så vi sa att jag skulle kunna låten 'Mer jul' till imorgon så den lyssnar jag på just nu ;D de är ju fullt normalt att lyssna på såna låtar när julen precis har varit. Nu ska man bara tänka på våren! Den längtar jag nåt galet till. Va härligt att kunna ha jeansshorts och typ 25+ istället för 25-.
Sen har jag varit jättesugen på bullar hela dagen, och när jag kom hem så hade dom bakat de :o de är typ de godaste som finns?


& så ställer man klockan på 05:45 igen..

Inte sugen alls. Får väl dra mej iväg till skolan ändå, ska bli kul att träffa folket iaf. (Min mentor säger att vi blir flera så antagligen är de någon som kommer de tillbaka till klassen.... vem kan de va?) Ah, dit och sen blabla och sen hem igen. Så kommer dagarna se ut. Va tråkig egentligen, jag gör nästan alltid samma saker? Man går upp, gör sej i ordning, väntar på bussen, åker till skolan, fjantar runt, åker hem, äter, 'olika grejer' eller träning. Men man ska väl inte klaga :). Henke kommer hit imotgon igen sen får vi väl se va som händer.
Idag iaf så har jag sprungit efter barn på lek&bus, och sen varit hos tandläkaren. 14februari → kan inte vääänta. Fan va bra de kommer bli..!
Nu ska jag lägga mej & läsa fysik, jippie nu är de igång !


Dagvilsen?

Kom precis på att de faktiskt är lördag idag! Alla dagar känns mer eller mindre likadana när man är ledig. Vad gör de om de är tisdag eller lördag, nu har jag gjort precis samma saker på båda dagarna. man vänder på dygnen totalt och gör bara de man har lust till. Skönt liv, men de är dags att något händer nu kan inte gå runt å inte ha nånting alls att göra!
Men iallfall, vaknade kvart i 7 imorse och var helt tvärvaken. De händer ju inte ofta? Kollade genom korten på mobilen, har ju några ;D. Till slut måste jag ha somnat och vaknat igen haha. Gick upp gjorde mej i ordning sen så följde jag med Anna och Melvin ut på stan. Han skulle klippa sej så jag passade på att göra nånting åt ögonbrynen. Har låtit dom 'växa ut' nu för jag är trött på mina streck. Nu ska de bli formigt!! Just nu är de bara kaos men får väl ha tålamod. Sånt har jag mycket av ju..
Sen fick jag slösa pengar på ny brunkräm och nytt puder för de var tvärslut på mitt. Sved litegranna men nu har jag iallfall. Jag har också gått igenom varenda liten yta på mitt rum, kastat grejer, lagt undan de som ska sparas eller ska ges bort. Snart kommer de målare som ska måla om i mitt gamla rum och i lägenheten som jag ska flytta upp i! Kommer bli assnyggt och skönt att få lite eget. Där kommer vi nog vara mycket ;D

Snart är de skola :(

Nu är glada julen slut slut slut.




Nu har vi börjat plocka bort lite. De blir tomt men de är väl dags nu.
Nu så måste jag sminka mej jäääättefort, för sen kommer dom och hämtar mej. Då åker jag till Pappa och ska vara där till på måndag. Då ska jag till tandl & sen börjar vi skolan på tisdag :(Men ska bli lite kul att trägga folket. Igår blev jag sängliggandes , hade äcklig migrän. De var ett tag sen men de kommer ibland. Sen va Henke hos mej i förrgår så de är väl ungefär de jag har gjort när jag inte har skrivit nåt . Men nu måste jag skynda !

Hemma från mitt tredje hem!


Jag vill ha sommar o väääärme!
Igår när jag kom till Becca så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? Säkert nåt kul.. På kvällen tvingade jag henne att sitta uppe och kolla på hockeyn med mej o hennes mamma.. Tyvärr så förlorade dom och spelade jättedåligt men de är inge att göra åt! Men dom var nog lite bättre än ryssarna iaf. Imorse så vaknade jag faktiskt före Becca! Jag vaknade runt 10 och hon halv11, helt otroligt de har nog aaldrig hänt förut. Imponerande..
Jag tog en buss hem runt 1, själv på bussen :o Men de är väl inte så många som åker ut hit. PÅ landet. Haha, men de är skönt att bo lite utanför ibland , de är alltid lugnt här. Men oftast för lugnt. Tråkigt ibland. Finns ju inte direkt folk här som livar upp de. Jaja, vad händer idag då? Ingenting verkar de som. Får fortsätta slöa och vänta på bättre tider.

Till Storstan.



Nu ska jag bara hoppa in i duschen å sen åka in till Becca. Ikv blir de äntligen träning!

Nyårslöften..

Haha så dumt egentligen. Brukar alltid ge såna men efter ett tag så brukar jag tröttna och ge upp. De vanligaste är väl att sluta äta godis? De hänger på i år också fast de har jag inte valt själv.. ;
• Träna mera
• Gå ut och gå eller vara ute mera
• Inte äta godis (Johanna och Becca bestämde de åt mej, vi ska tydligen ha de tillsammans.)
De kommer gå bra nu för att godis är egentligen galet äckligt!


Känner mej inte alls sugen, USchfy

2011!



Galen kväll igår och inatt. Vi hade hur kul som helst! Orkar inte berätta allt , men först var vi hos Becca och gjorde en massa, sen gick vi ner på stan typ halv12. Träffade en massa folk och såg fireworks. ;D Var kvar en stund där sen övertalade dom mej till att gå hem så då fick jag göra de. När vi väl va hemma så blev de tråkfilm så jag somnade typ på en gång. Haha.
Har inga bilder från igår, lite tråkigt faktiskt. Sen så bytte vi julklappar också, och dom hade slagit ihop sina julklappar till mej så jag fick en till tubhaldsuk och en nagelgrej (y)
Imorse så vaknade jag senast av alla, lyckat. Dom spelade nåt Wii-spel och jag la över en massa musik till telefonen så nu har jag en massa bra musik där! Rickard hämtade mej och sen åkte jag hem. Senare ska jag på kalas. Måste nog göra mej lite i ordning även om jag egentligen är för trött för de.



2010
De va de bästa året nånsin tycker jag. Jag gjorde bara en massa roliga grejer, allt från att åka på Gothia cup med värdldens bästa tjejer, vunnit DM, varit ute och gjort en massa , rest runt och massa jag vet inte allt. Sommaren 10 var den bästa sommaren. Var inte tvingad till att göra nånting utan gjorde bara de som jag själv ville.
De gick bra i skolan och jag började lägga mer tid på de som senare gav bra resultat och bra betyg. Jag är stolt över mej själv för att jag orkade ta tag i mina grejer och resa mej upp och göra bra saker. (Låter som att jag inte gjorde de innan men så var de inte riktigt ;P , men de blev bara bättre iaf.)
Jag fick tillbaka kontakten med många kompisar, och blev mer säker och började ta för mej mer.
Jag fyllde 15, en viktig ålder..

2011
Nu är de de sista på högstadiet, och jag ska gå därifrån med betyg som jag ska vara nöjd med. Jag ska vara mej själv rakt igenom och göra precis som jag gjort innan. Vara stark och lugn och inte göra dumma saker som jag sen ångrar.
De kan bara bli bättre! Jag tror att de kommer bli ett kanon år. Så nu gör vi de till de bästa!


RSS 2.0