En naturbegåvning!






Ni skulle ha hört det, hon var grym! Hennes framtid behöver inte funderas mer på nu, de är bakom trummorna hon ska vara! ;).

Har precis kommit hem från henne nudå. Vad har vi gjort sen typ 4? Jo, hon har fått mej att kolla på Vampire Diaries. Fast det var okej ändå. Att dom såg ''helt okej'' ut gjorde ingenting..






Osocial

Är för lat för att blogga , och har dessutom inte haft mycket att blogga om serrni. Men nu tar jag tag i det.
Tema-dag idag, BackPacker eller nåt sånt?
Vissa klassrum var omgjorda till länder. Så skulle man ta sej emellan dom osv. Haha, jag hade skitkul. Även om halva min grupp var borta så blev det bra ändå. Tror att vi kommer klara oss bra, även om vi kanske inte vinner.
Olika stationer/länder/saker att göra:


USA.


Island. Jag och Becca fick göra skitjobbet :'( Så jäääääkla äckligt var det, lukten satt kvar i flera timmar efteråt trots allt tvål och vatten.. Men medan vi kämpade med att hålla kvar äckelpäcklet på brädan så stod alla andra och skrattade åt oss. Men , jag är stolt över oss iallafall.. (Även om de andra lagen hann med båda, och vi inte ens halvägs med den första..)

Argentina - ingen bild. Var förövrigt det tråkigaste jag nånsin gjort, typ.


Kina. Jag, Becca & Vickan var de första 9orna som slog en grupp från 7an. Den ni, tjejer kan bäst!
Den va lätt, få lampan att lysa.









Egypten (Egyptien) Svara på frågor, sen dra in någon i papper = en mumie. Sen att bygga upp så många klossar som möjligt. Självklart var vi bäst, och använde alla klossar. Rekordet: 2.28!
9B:1 bäst idag tycker jag allt! (stolt ledare här va, haha)

Tisdag 29/3.

Hej hopp. Imorse när jag åkte till skolan så snöade det. Och ju närmare vi kom Asund så snöade det mera :( skitväder! Men nu är det nästan ingenting kvar. Inte här iallafall. Men jag vet inte om det snöade så mycket här heller. Men hur som helst; det är skitbra att det försvinner.
Nu är jag lite barnvakt medan mamma skjutsar in Henke till bussen.
Nu ska jag bara slöa tills desperate börjar! wiho

Fysik

Nu ska jag ta tag i fysikarbetet. Papprerna har bara legat och skräpat - men nu är det dags.
Har alldeles för mycket papper för att kunna veta vart jag ska börja men , Nicole fixar :D!


Ingen datatekniker här inte.

När en dator inte fungerar så gör inte jag heller det. Inte för att jag inte kan vara utan den då, haha, men för att den inte funkar :o Saker ska funka utan att strula så är det bara!

Första sidan (msn-sidan) strulade och man såg inget. Sen var det något mer fel på datorn. Så de närmsta timmarna har jag suttit och tryckt på ALLA jäkla knappar. Utan framgång. Galen. Det är inte min dag idag iallafall. Så ska bara slänga med vid tvn. Där kan inget gå fel va? Skulle inte förvåna mej ifall det slår ner en blixt just vid tvgrejen på taket så att det brejkar.
Skulle heller inte förvåna mej ifall jag blir sjuk som alla andra snart också :o
Alla i klassen (typ) har varit sjuka, det är bara några väldigt få som klarat sej. Blir jag inte sjuk efter det så är jag fan rik på grymt bra immunförsvar.

Nu ska jag inte gnälla mera. Hoppas på en bättre dag imorgon!!


Grattis Cornelis :D











 

 

♥♥


Helt slut

Sommartid nudå! Men kan inte säga att jag tycker att det är sommar om man kollar ut nu, eftersom att det snöar. Sug på det, jag som har tagit fram vårjackan. Får väl se hur pass kallt det är imorgon.
Annars så har jag spelat sista matchen för säsongen idag. Gick helt okej, eller nja. Men vi vann iallafall , 3-2. Kände mej helt borta under matchen, det blev inte många timmars sömn inatt. Så trött och sen spela match på det, inte det bästa men det fick gå ändå. Efteråt tjatade alla till sej att de ville äta på mcd, så så blev det.
Jag kom dit med min lilla sallad (a) hatar mcd :s

Ska kolla lite på tvn och sen måste jag ta igen de timmar jag inte sov inatt. Att va så trött funkar inte ;D


Lördag 26/3.

Stockholm om 2 veckor :D:D
Men innan det måste jag fixa en massa skolgrejer så jag slipper tänka på det. Det är bara det sista nu sen är det lov. Sen några veckor och en massa studiedagar osv.

Igår blev det ett besök till hos hemmafrun. Sen kommer han hit idag. Förmodligen blir han kvar till imorgon. Och då har jag sista seriematchen. I Nora av alla ställen -.- tar 20 år att åka dit typ..
Men vi måste ju vinna sista matchen tycker jag!

vanligaste bilden typ? :) bästa laget!♥


Chrille den bästa!!!

Han är bäst.

Tidsfördrivning i datasalen.

Slutade som vanligt efter 12, efter det följde jag med Sofia när hon åt.. Det var ju kul förövrigt. Nä men sen gick vi hit istället. Tiden går framåt, det är bara en timme kvar. Sen åker jag hem till Henkepenke.

Förresten så fick jag 41/41 på so-provet igår! Haha det kände jag på mej att det skulle gå skitbra.

Sen kommer Rickard in med min uppsats som jag gjorde, och sen i helgen/veckan måste jag börja med nästa uppsatser.. Ett till i SO och ett i fysik. Men ett kan jag bocka av iallafall. Riktigt bra.

Men i helgen kommer jag aldrig att sätta mej med det. Jag orkar inte sitta med skolgrejer det är ju sjukt. Sånt gör man i veckorna. Haha .


kemiexperten

Hahah, det kan bli så att jag ska göra labb grejen på kemi nationella idag och såklart så måste jag fatta innan hur jag ska göra så de var inte svårare än att jag testade hemma . Jag är grym jag säger bara det. Så det kommer nog gå bra det där.
Nu sitter jag och äter frukost. Det är det bästa som finns typ? Jag skulle aldrig kunna gå upp utan att äta det. En dag utan frukost är ingen dag.. Eller?
Ska inte sitta här och se bussen åka förbi utan ska fixa det sista. Förresten så har jag ju kortis-dag idag . Slutar vid 12. Häääärligt.


vår/sommar!





















Det här får mej att längta ännu mera

100 år senare..

Ah det tog sin lilla tid. Har suttit från halv sex till kvart i nio!!!! Jag fattar inte själv hur jag har orkat. Jag är galen, men är de något i skolan som jag tycker är riktigt kul så är det att skriva uppsatser. Haha, galet japp men därför kommer de bli skitbra med samhäll sen!
Det blev ingen träning för mej eftersom att jag  gjorde det där. Lite synd, hade sett framemot att träna menmen..

Nu ska jag hoppa in i duschen - jag fryser nåt så galet!
Och på tal om att frysa så ska det komma snö igen! :'(:'( Jag som hade premiären för vårjackan, ja men det här går nog bra. vad är Sverige för jäkla skitland? Låt det blir sol, värme och vår/sommar bara så blir allt tiptop!


jag orkar inte ännu mera :o
jag vet att man inte ska gnälla över lite snö, men hur kul är det med snö efter nästan ett halvår?
inte alls..

So-uppsats(er)

Redan torsdag då! Veckan har gått sjukt fort.
Men jag kan inte låtsas att det är helg än - måste göra sista rycket nu med lite SO. Hade so prov idag, och det gick skitbra. En kvar typ så vart det klart, och jag är aldrig klar snabbt på prov. Det var några svinlätta frågor bara.. Men det var som vanligt ett G-prov, så VG-MVG är hemprovet. Som vi har 24 timmar på oss att göra (handlar om religioner så det går nog bra). Men är inte alls sugen eller på sånt humör men det är bara att börja. För det är det jobbigaste - att börja. När jag väl har gjort det går det jättebra..Men det är en lååång väg dit.. Usch vad tråkigt! Ska försöka hinna att göra en till uppsats (so också..) när jag ändå håller på, så får se hur lånd tid det kommer ta.

Imorgon är det äntligen fredag! Galet va skönt det ska bli!
 


jag har ingen aning,

So prov imorgon. Jahapp, tycker jag har pluggat enormt bra så nu lägger jag undan det.
Och vi får också hemprov (-.-) så förmodligen blir det ingen träning. Men jag ska försöka hinna med det ändå.

På spanskan ska vi typ göra nåt tjohej om en spansk känd person, Becca, jag och Cornelia har Torres!






Men det blir inte så mycket gjort, all tid går åt att sitta och kolla på bilder.. Haha!
Google translate♥ haha, våran bästavän typ!

Bara en massa skolgrejer hela tiden, men det är ju det som händer på dagarna. Men snart är det helg och det ska bli sköööönt!


Tisdag 22/3.

Asskön dag idag! Hade ingen spanksa och vikarie på svenskan. Eller om det var engelskan? Ja men iallafall. Hade några lektioner NO också, men då gick vi bara runt typ. Vi gick till Ica, osv sen kom mamma och så åkte jag hem. Nu väntar jag på Henke som ska komma. Och jag är asungrig så hoppas det går snabbt!
Ikväll börjar desperate housewifes!! :D

s s s segt

Nu är jag tillbaka här igen. Eller det har jag varit ett tag. Känns lite onödigt att alltid gå den där vägen, och så tar det typ 10 minuter där och sen hem igen. Men nu behöver jag inte åka dit på ett år, brabra!
Sen ska jag tillbaka samma väg för att ta bussen hemåt. Men det är några timmar kvar så jag kan vila lite innan. Eller nää. Kom fram till att det är bäst att jag sitter där och är uttråkad än att komma dit med högt flås direkt när den går. Måste också fixa kortet så att jag kommer hem. Det är ju alltid en bra början..

Njä, men nu ska jag platta håret. Om det är någon ide´, det är regnigt och blött ute så kommer få ha håret mycket innanför luvan om det ska hålla sej!

Måndag 21/3.

Nu ska jag dra mej hela vägen bort till tandläkaren. Och det börjar faktiskt dra ihop sej rätt skapligt så får nog springa! Bra start på morgonen fick jag iaf;  blev väckt i lägenheten med den hemska dörrklockan :o lite irriterad sådär..
Men nu är de brådis, byee

Day's off.

Så var det söndag igen då. I helgen har jag shoppat, shoppat och shoppat. Fy på mej - måste hålla mej tillbaka nu för det är dags för Stockholm snart. Rätt så exakt om 3 veckor. Galet kul ska det bli att dra iväg på en massa shopping och så vidare!

Nu sitter jag och pluggar och väntar på solsidan. Sista avsnittet , och det har man ju hört mycket om.. Sämst att massa i klassen laddar ner dem och sen sitter och berättar (fast ingen vill),


Men det har varit något som gjort söndagar roliga iallafall!

Men det här är en såndär bra söndag - ska till tandl för sista gången på nåt år imorgon. Så jag stannar kvar hos pappa och åker hem imorgon! Efter skolan ska jag nog till Henkepenke tror jag.


Det är inte okej !

Vill verkligen inte ha en massa mera snö nu! Är så innåt tusan trött på de, som dom flesta andra!
Menmen, det vara bara att hoppa i snön med mina korta converse och försöka göra allt för att inte bli blöt. Någon stackare hade skottat små gångar i skolan, haha det kan inte ha varit kul. Igår fick dom klippa gräs och idag skotta undan snö. Njae sån förändring var det kanske inte men det känns så.

Vi är trötta på det här med snön och det, tycker synd om oss själva - hur är det för dom i Japan då? Helt sjukt.

-

 

Annars idag så blir det att spela match sen! Efter åker jag till pappa. Har saknat dom, var ett tag sen jag träffade dom! Imorgon ska jag döma med Becca, och sen får vi se vad som händer mer.


Besviken?



Men jaa, varför inte? Nu börjar vi om med snön igen!

växeln hallå hallå hallå

sitter och pratar med bästavännen♥ vi planerar Shrek-maraton, bara för att jag älskar dom filmerna. Och vem vet vad jag kommer få se för att vara snäll tillbaka.. om inte något vampyr-trams! Hjälp mej. Men eftersom att det är Beccis så kan jag göra det ändå.


Som gräddet på moset.

Som pricket övet i:et.

Som fisken i vattnet.

Som handen i handsken.

Som Nicole och Rebecca.

Galet, stört men bara det bästa!



hahah den här sitter på hjärnan idag!

skratta tills det gör ont

Jahapp de var den matchen de. Inte världens bästa, det blev 2-2. Men det är okej, Sabina fick hoppa in som målis när stackars Fridusen åkte på ont i knät. Sabina var iallafall grym, asmodigt av henne att ställa sej. Ett riktigt jäkla bra lag är vad vi är!♥ Blev lite stolt att mitt mål gilldes (eller att domarn såg att det var jag) lite ego. Men att göra mål är bara härligt tycker vi!


Nu lyssnar jag på rågammal musik, skitbra ju. Det var bättre förr! Eller inte med allt.. Förresten fick vi äta med plast tallrikar/muggar och sen kom det platsbestick också, för att en diskmaskin var trasig. Haha, det var riktigt lyxigt måste jag säga!

Imorgon har vi ett engelskaprov visst, hoppsan och kors i taket. Det är bara att dra fram böckerna och tröka in det. Men det är inget svårt så behövs nog ingen råpluggning iallafall. Räcker med att kolla igenom det några gånger.


Nu är A i Sverige igen! Har varit tomt utan dom.. Kan ju bara gissa vad vi kommer få höra en massa nu, blir kuul


Bråttombråttom

Nationella i kemi. Vilken onödig historia. Menmen nu är de gjort. Har ingen aning om hur det gick men det visar sej!

Nu är de egentligen dumt att jag sitter här ~ har massor att göra! Måste packa och fixa till matchen, sen hinna äta innan jag åker in till Asund för match.
Men sparade lite tid iallafall, busschaufförn stannade nästan utanför dörren! Ibland (inte ofta) så är dom faktiskt riktigt bra!

Men undra om inte mina matchkläder ligger i tvätten???

Har mycket att fixa , hejj


Home again.

Åkte till skolan förut för att ha två lektioner - en där vi kollade på Robert Gustavsson


Men jag fungerade mer som nån människa som var tvungen att kolla Cornelis så att hon inte glömde att andas, för hon skrattade galet och typ glömde det? Haha, härlig tjej de där.

Andra lektionen var då matte, men där satt vi och snackade bort tiden istället. Mycket bra. Det var ändå tråkigt och jag är rätt långt fram (a) så ibland är det väl okej att ta lite lugnt tycker jag!
Efter skolan åkte jag hem till Henke, (eller hemmafrun)






Annars så kom jag på att vi har SO-prov på torsdag så det får jag fixa med imorgon! Och sen fick vi se resultatet av kemi nationella - det ser bra ut!


r.i.p Facebook. Inte!

Det överlevde, woho.

Inte för att jag trodde på det, men vissa folk i min klass hade blivit helt förstörda. Om fb hade blivit avstängt hade de fått sina liv tillbaka! Men så är inte fallet, så de får fortsätta såhär nudå.

Nu har jag kommit hem , har ätit och är lite barnvakt. Det är aldrig fel.. Henkepenke kommer snart, och jag kan säga att vi ska sova och plugga som jag vet inte vad! Nationella i kemi. Är något mycket taggad. Eller nä. Inte alls

Vi fick tillbaka första svenska nationella läsförståelsen - ett poäng ifrån mvg. ETT JÄKLA LITET POÄNG! Störande..


Trött tjej.

Vet inte när jag somnade inatt - eller nä, jag somnade aldrig! Låg och glodde i väggen typ. De gjorde såklart att jag var svintrött i skolan. Sen blev de flummigt för att jag var så trött så allt blev roligt och tjohej jag skrattade åt allt.
Trodde att jag skulle plugga lite kemi idag, men de blev inte riktigt så. Gick ut och gick den lååånga rundan istället, sköönt. Snart är de så pass så att jag kan springa! (vågar inte än för jag tror fortfarande att de är halt ;D)
Nu ska jag slöa och kolla på tv. Är jättetrött så ska nog kolla i köket efter en cola och sen kolla tv. Sova tidigt ikväll kan jag ju säga att jag ska göra.


cola♥


De är okej att tröstdricka för att de är skola imorgon. Längtar till fredag! Om jag hinner dit - den här veckan kommer bli jobbig.
onsdag har vi nationella i Kemi , som jag verkligen inte längtar till! Har läst 'gula sidorna' (sammanfattningen) 511 ggr men de går ändå in och ut igen på en gång. Va värdelöst
Vi har också engelska prov och en massa tråkigheter, men de blir väl vad man gör de till.. De är bara att kämpa på de är lov snart snart. Eller nje, inte snart.. Det är 5 veckor kvar.

Annars nu då - vet inte om jag ska lägga mej eller om jag ska hitta på nåt annat. Men de låter ju bara dumt. Får nog dra igenom några rader i kemiboken igen. Det är också Bröllopsfotografen. Har sett den några gånger och den är inte något speciellt, men han har jättehärlig dialekt

 


Oh my god

The moniker wihoo..



Den sätter sej ju såå lätt på hjärnan.

Nu Solsidan!


Söndag 13/3.

Riktigt bra helg - rakt igenom! Började i fredags med att vara med Beccis

Igår kom Henke hit som jag skrev.. Blev att kolla melo på kvällen, jag tror att de blir ganska bra med Saaade där borta. Även om de inte var vad jag ville. Hoppas de går lite bättre än vanligt iallafall. Svenskar är väl inte överdrivet bra på att rösta fram rätt sådär.
Men en dum sak - varför ska folk från andra länder rösta i finalen som är i Sverige? Då ska man ju rösta på den sämsta så att de inte får nåt bra motstånd. ;D


När vi vaknade imorse så gick vi upp och gjorde mat på en gång. Jag är en riktig frukost-människa men Henke tyckte att de var bättre att göra mat på en gång. Så snäll som jag är stallde jag mej och gjorde pangkakor. Sen åkte vi in till Asund för jag skulle spela match. De var inte direkt nån jättebra match. För mej blev de bara en assist idag, och en jääääätteonödig utvisning (men de kanske alla utvisningar är??..)
Den slutade 7-2 till oss.

Nu är jag hemma själv - sköööönt! Mina planer är väl att plugga en massa kemi.


Jag ligger efter..

Lill-datorn har hakat upp och laggat ihop - man kan inte trycka på vissa knappar. Så jag har inte kunnat kolla datorn alls på några dagar. Ganska så värdelöst.
Igår var det den 11 mars, 2 månader med Henkepenke! :)♥ Så idag ska jag träffa honom.

Nu sitter jag och taggar med melolåtarna, finalen ikväll ju.


haha, för härlig. Han vinner!


Men jag gillar Nicke Borg lite mera! Fast de händer inte mycket i hans låt.

Moniker vinner, men Eric och Danny har nog bra chanser för att små fjortistjejor röstar på dem. Men vi får se hur de går. Vinner Daniel så kommer vi nog bra i den stora finalen sen!


Första träningen med nya klubban!


Den här kommer de bli mååånga mål med ;). Och matcher är de många på g just nu; söndag, onsdag och fredag! Wooho

Nu ska jag tjata om vädret;
De blåser, regnar och snöar och jag vete tusan. Galen blir jag, säg en som vill ha meera vinter och inte tänker på vår/sommar? Jag är inte en sån iallafall, fram med solen! Jag vill begrava min tjoooocka vinterjacka i 3 år framåt och inte se skymten av den.

Imorgon är de fredag, och jag slutar 11! Underbart.. Helgen kommer också bli abra!


Skola imorgon efter 5 dagar ledigt

Och nej jag har inte saknat de mycket..

Men ska bli trevligt att träffa lite folk, min sociala sida håller nästan på att försvinna. Men de har varit skönt att vara hemma mycket, har för en gångs skulle bara tagit de jättelugnt. Tycker sånt är tråkigt, de värsta som finns är att vara rastlös. Men jag har inte klättrat nåt på väggarna nu iallafall!
Nu fryser jag som en galning så nu ska jag duscha. Imorgon är de äntligen träning!


o.p/semeldagen!

Har faktiskt gjort allt de här! Ibland blir man ju för stolt över sej själv haha. Att städa igenom hela huset gör jag inte hur ofta som helst.. Var lite segt att komma igång men när jag väl gjorde de så blev de jättebra! Och jag har helt glömt bort att äta! HAha, galet. De började en film som jag var tvungen att se, och sen såg jag en massa jättegamla avsnitt av Top Model (som jag sett 100tusentals ggr) och jag har fortfarande inte ätit.. Men alla andra har kommit hem nu så jag kan äta med dem istället.


De är ju semeldagen idag också kom jag på, så Rickard kommer hem med semlor sen. Egentligen gillar jag ingenting förutom brödet men de är ju inte ofta man äter de så en ska jag väl kunna trycka i mej iallafall.

Nu ska jag gå ut och gå, och de är ju knappt nån snö kvar! Helt underbart, snart kan jag ha vita skor!!


tired

De slår om fort och blir helt fel
Hände inget speciellt på dagen, har bara sovit/kollat tv och tagit de jääääättelugnt å de var jääääättetråkigt.. sen kom Henke för att underhålla mej lite. Men de blev nog lite utbytt, jag underhöll han med suris humör och gnäll, häärligt nej. Den stackaren har de inte lätt♥

Imorgon är de operation dagsverke, mamma skulle sätta ihop en lista på vad jag ska göra. Och den är jag ju sugen på att få se.. Så de är väl de jag får sysselsätta mej med imorgon, och jag kan innan säga att sysselsatt kommer jag nog lugnt vara. Kan ju bara tänka mej hur mycket mamma har tänkt att jag ska göra!
Nu är jag galet trött så de är väl bara att sova dådå!


Sjukis

Hade egentligen tänkt ta mej till skolan, men kom knappt upp ur sängen imorse. Huvudvärk som sprängde som tusan och ont i halsen. Trodde att jag redan hade haft mitt, men de börjar väl ta om igen. Varför inte? Missar ändå inte så många jätteviktiga lektioner idag så de går bra ändå. De enda jag ville vara med på var väl att åka skridskor men de blir fler gånger.
Nu ska jag sätta igång nån film

Jaha..och nudå?

Om jag ska upp till skolan imorgon vore de ju bra om jag skulle sova nu. Men de kan jag inte. Får väl typ räkna får eller nåt.. Haha. Nej nu ska jag bli seriös. Borde dra ner musiken och lägga mej. Ohhh, jag kom på att vi ska åka skriller imorgon på alsen, fy vad kul. En till anledning till att jag måste till skolan! Har inte så många lektioner ändå imorgon.
Menmen, vi får se hur de mås imorgon! Godnatt ;D

Söndagsmys

Vilken seg dag! Blev ingen match för mej idag. Har inte alls mått bra idag, har frysit nåt galet (myycket mer än vanligt). Har varit trött och hängig. Tog tempen och så hade jag feber. Så jag fick lägga mej i soffan istället och jag sov lääänge. Men tjejorna vann matchen iallafall, 5-4 tror jag att de blev! Mina flickor gjorde mål också.

Bästa bilden jag hade med dom på? Haha (y)

Även om jag mådde sämst idag och hade mjukiströjan och knut på huvet så tvingade jag på mej mina nya jeans..Tänkte att jag skulle gå in dom lite



men nu har jag dumpat dom och mjukisbyxorna åkte på istället. Skööönt.

Annars så ligger jag i sängen med datorn och lyssnar på melodifestivalsskivan. Faktiskt rätt många bra låtar som jag inte lyssnat på innan direkt. Men fasen att Pernilla åkte ut! Då får Nicke Borg vinna istället, hans låt är a s b r a!



men bra avslut på dagen iallfall, både avsnitten av Solsidan och Time out var jätteroliga!
Får se hur de blir imorgon, får se om jag har nån feber eller om de blir nån skola. Kanske är hemma och vilar upp mej lite, men då kom jag på att vi har ju o.p på tisdag och studiedag på onsdag..Skulle vilja ha hem min kemibok, har ju snart nationella i de!


6e mars

Jag fyller om 2 månader!! :D
Då hoppas jag att snön är borta iallfall. Är lite trött på den nu (som de flesta andra). De har varit snö i ett halvår nästan, de är alldeles för mycket de ska inte vara så. Men nu när de börjar smälta så är de så jobbigt för att de blir blaskigt, blött och smutsig, så mina vita skor åker då inte fram på ett tag, haha.
Får se vad som händer idag. Blir väl säkert lite stan, sen är de ju match sen också! Men jag kan inte köra med nya klubban eftersom att jag inte har tränat in den än.. Sämst men de går gå ändå. Har ju gjort många mål med den gamla..

Ajaj

Man får ju skämmas - svenskar kan då fanimej inget! Har 'precis' kollat på melodifestivalen, och Penilla gick inte vidare???! Hon tog ju den där andre fjantsnubben med hästlängder. Skärpning! :(
  

Ledig lördag

För första gången på typ 100 år har jag inte haft något speciellt att göra. Inget jag måste eller borde göra. Jag har bara slöat och slappat! Händer aldrig och de känns konstigt men de behövdes nog. Vi har dessutom inget att plugga till direkt, de kan ju inte bli bättre?
Men jag tog en runda på stan iallafall, köpte ett par jeans. Hatar egentligen att köpa de, får alltid beslutsångest osv, de fick jag idag också men jag blev nöjd!
Hade också en jätterolig dag igår! Först missade jag bussen (som gick fel tid ;D) så gick hem till bästavännen ett tag ♥ Efter nån timme gick jag till bt igen, tog bussen hem och var med Henke o de var lika bra som vanligt :). Vi skjutsade hem honom och sen åkte jag till Närlunda för att vara sargvakt med Beccis. Vi var lite halvtrötta sådär så vi skrattade, flummade och fjantade en massa. De bästa är att vi har samma sjuka humor som ingen fattar, så vi kan skratta åt de mesta och göra massa knäppt tillsammans men ingen annan fattar varför vi skrattar? Men de är ju bra att vi roar oss iallafall ;D
Matchen då, var nog världens längsta! Fördröjningar, massor av blåsningar, tjaffs och utvisningar. Lite kul att kolla på men jag tycker lite synd om domarna. De kan inte ha haft de lätt.
När den tillslut tog slut så kom pappa och hämtade mej och jag åkte hem till dom.

Imorgon blir de match! Snacka om att jag har längtat efter att få spela!

Äntligen så var de färdigt! - eller?

Åkte förut med till hallsberg för att lämna av Linepine som skulle med tåget hem. Hoppas att de går bra för henne på tåget och att hon kommer fram :o. Har haft de jättekul nu när hon har varit nere♥ Nu har jag ingen att spela stress med :(. )
Men då när vi åkte dit så glömde jag biologiprovpappret hemma, så har ju inte kunnat kolla igenom de då. inte så smart?! Så jag får ju göra de nu istället.
För nu - när jag äntligen blev klar med kriget så ska jag hoppa över på nästa grej. Men de är snart helg och då får jag vila upp mej lite!
Nästa vecka; *operation dagsverke (tisdag) ledig (onsdag)
vecka 11; *no-nationella (onsdagen + match) och sen bara en fysikinlämning, så just nu så har vi inte så mycket! Även om de kommer ta tid med fysiken.

Nu ska jag göra i ordning lite till imorgon, sen hoppa in i duschen. Och sen förvånande nog - plugga!

Because of you.

-

Sitter här och tråkar som tusan. Är inte riktigt på mitt bästa humör.. Hela dagen har varit blä - de har inte hänt nåt kul alls. De blir ju inte roligare att komma hem när de är en massa skolskit som ska göras. Har biologiprov imorgon, men de räcker nog med att läsa de några gånger sen får de fanimej räcka med de. Sen har jag so:n kvar, förbereda för redovisning. Visste att jag skulle skriva om Koreakriget, men sen om 38 breddgraden eller nåt? Så jag kommer nog hålla mej sysselsatt ett bra tag

Duktig


Har pluggat galet idag - hela dagen! Gjorde massor av matte i skolan och  biologi när jag kom hem (men nu gäller de att få in allt också) Just nu går allt bra måste jag säga, jag är så glad!
Nu ska jag tvätta bort sminket, dra på mej tjockiskläder och sen hyra film! Blir lite mys eftersom att de är Lines sista dag här.

Första mars!


Som vanligt på alla första mars dagar så fyller min fina låsaspappa år!


så grattis på han!

Annars så blev de bowling idag, och jag kan säga att jag var som en helt annan person, faktiskt grym!Slog första striken och var asbra men sen slappnade jag av och skönk.. Kul var de iallafall!








RSS 2.0