Pain is weakness that leaves the body

 
Som jag skrev igår, så var planen att jag och Henrik skulle till Linköping för att bland annat se hockey. Det är så mysigt att stå där bredvid min älskade och vara med honom på något som han älskar.
 
Men seeen - hela dagen har jag gått i skolan och mått sisådär. När jag kom hem blev det outhärdligt så jag var tvungen att avstå den här gången :( Ledset i hjärtat, men tror att det ändå blev bra för min lika hockeyälskande lillebror fick ta min plats! Kul att de får åka iväg på sitt intresse också.
 
Men inte deppa för det. Det är fredag!!! Har inte alls speciellt mycket att plugga på, så hela helgens planer kan gå åt att göra i stort sett vad man vill!

You found me

jag tröttnar aldrig på den här... så fin.

One week since the nightmare

En vecka har gått sedan jag trodde att mitt liv helt ärligt skulle ta slut, då jag blev riktigt sjuk. Grät av hur sjukt ont det gjorde och vi övervägde att åka in akut men jag ville sova och "vänta". Imorgon, fast förra veckan, fick jag penicillin och igår tog de 2 första kartorna slut. Snart är det över och jag kan börja träna som vanligt igen :)
 
Imorgon ska jag och min kärlek åka till Linköping och ha det underbart! ♥

Gossip

Precis hemkommen. Nu: macka oboy och min bibel!


08-29-2012


Idag är dagen då man vill vara en geting i alla godisstånd - marknad i den lilla staden.
Min inhandling blev som vanligt; marknadsnougat och brända mandlar. Nu blir det tackosmys innan matte diagnos väntar........

hard working

 
-igår-
Nu är de två 15.20 dagarna i skolan avklarade ****** så skööönt! Har varit rätt mycket plugg redan nu och än ska jag inte släppa pennan heller - nu ska jag ta fram engelska, matte, naturkunskap OCH ledarskap & organisation. Hard working tjej som ska nå sina mål, yeees.

Win

Idag åkte mam-familjen och kollade på när min äldsta bror hos pappa körde cross KM. Det var jättekul! Vi stod där, tog kort och hejade fram honom - och vann, det gjorde han! Så duktig, lilla killen. Dock så lånade pappa kvar min kamera så han kunde ta kort på prisutdelningen, vi kunde inte stanna så länge. Därför blir det lite lame med korten ett tag framöver.
 
Sen vi kom hem har vi ätit kräftor och jag har fixat min första svenskauppgift. Blir faktiskt skola för min del imorgon!

A day in a girly way

 
 
Orkade inte sitta hemma mer, så drog med mig mamma och bästis på en shoppingrunda! Var nog det jag behövde :) Med några näsblodsattacker, prat och skratt och en mysig stund över huvudtaget i minnet kommer jag nog krya på mig ännu fortare!
 
Jag köpte i alla fall en fin tröja, 2 par skor och en mascara. Väldigt nöjd!

Blame it on my crazy heart

Fick åka hem efter första lektionen idag (och jag är inte den som åker hem utan då ska det mycket till). Så nej, mår ju inte så bra. Mamma har försökt få en tid på vårdcentralen (måste ha penicillin) men den suger lika mycket som den alltid gjort så får ingen tid.
 
Jag tror att jag ska låta bloggen vara ett tag, tills jag känner mig frisk. Har varit sjuk så himla länge nu och jag är så dåsig och det är inte kul att bara skriva att man mår så dåligt för det händer ju inte så mycket intressant just nu. Men jag hoppas jag är tillbaka snart!

Getting crazy about this

Aaahh.. Fortfarande sjuk och flera har föreslagit bihålsinflamation. Lucky me. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av att vara sjuk (hypokondriker). Blir jättesvag när jag blir sjuk pga att jag tror att jag har en massa andra sjukdomar. Men ja vad ska man göra? Jag litar på att lite godis, bra sällskap och vila ska göra mig bättre bums!


Sweet

Min söta mamma kan man inte annat än gilla till 1000, idag när jag kom hem hade hon köpt nya vita sängkläder till mig, den blåa tjocktröjan jag visade i mitt lilla collage, tjockstrumpor och en polkastång (för att jag pratat lite om att åka till Gränna :D)

Hello

 
Har blivit fyad för att jag inte bloggat nu på ett tag. Men i lördags var jag på Liseberg med Rebecca, Johanna och Julia! Hade det jättekul, verkligen. 10 karuseller på 10 timmar är inte mycket men vi hann med de viktigaste och hade kul mellan varven.
Sov hos Becca på natten, hann inte säga så mycket innan vi slocknade. På morgonen pratade vi med Emelie (Beccas syster) som ska ta stora klivet och flytta hemifrån. Vi har varit med om mycket tokigt och roligt, goda tider som aldrig kommer igen :( haha.
Blev hämtad och skjutsad till pappa som körde vidare mig och H till farmor och farfar! ÅH vad jag verkligen älskar att vara hos dem!
Jag kan släppa mina knäppa tankar och vara den lilla tjejen som blir ompysslad och så där. Träffar inte dem lika ofta nu när de bor en längre bit ifrån, därför är det underbart när vi ses! (Fotona är därifrån, såg ut som vi åt hela tiden haha, men vi gjorde annat också däri mellan!)
 
Idag, började jag 2an. Vilken dag.Det som kunde gå fel gick väl fel. haha, schemat är rätt stört med timmar osv, och individuella valet vet jag inte hur det blir med (än). Men annars är det helt okej att vara igång igen, fint med rutiner!

No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of slepp...

 
... men detta kommer jag komma ihåg. Älskar att åka karuseller, få skrika lungorna av sig och få självmordstankar, men samtidigt vara högst upp och bara få skratta av lycka! Woho!

One of the favourites

Känner att jag måste ge er ett tips på en jättebra blogg, nämligen fina Tuvas. Har läst den ett tag och är fast! Hon blandar foto med träning, shopping och vardagligt. Kanske inga speciella ämnen men hon skriver på ett så bra sätt att man blir intresserad. Sen, om du har dåligt med motivation till träning så ska du kolla på hennes blogg, då flyger inspirationen och motivationen till dig direkt!
 
Lägger in lite inspirationsbilder också, we♥it!
 
Tumblr_m6is0vhq7n1qhw9fwo1_1280_large
Ada5e843e09a4f57011ce94e88b1077c_large
129126714286489886_sl1142ad_f_large
240590805064190440_su27oxfy_c_large
Image001339448786774ck33l3_large
Tumblr_m8vbbfiiev1rcfjfmo1_500_large
 

It works now

Har fått många frågor om min bloglovin,byten och så. Den har krånglat men nu har jag fixat det så det är bara att säga till!
 
 

Memories

 
Jag älskar foton! Jag älskar att vara med på foton (haha), jag älskar att ta foton på andra och jag älskar att ha dem och se tillbaka på! Jag har hur mycket kort som helst, både i album och i kartonger. Det är något jag verkligen vill ha kvar i framtiden och titta på när jag sitter på hemmet.
Detta ska inom kort hängas upp på min vägg, men först ska jag framkalla bilder.

Autumn love

 
BikBok
 
 
 
 
Gina Tricot
 
   
Vero Moda
 
 
Jag älskar stickat! Det är det jag älskar med hösten också, man kan gossa in sig i tjocka tröjor. Dock så kommer jag inte köra lika mycket på svart och neutrala färger den här hösten utan med härliga färger.
Har ni någon favorit?

I don't want to complain, but

Less på det mesta för tillfället. Eller ja, det grundar sig väl i den sjuka biten. Skulle ha klippt mig ikväll egentligen men pga några skäl och så, så ska jag klippa mig senare. Jag får inte träna och känner mig allmänt bläig. Gillar inte att klaga men ibland så strömmar allt ut - och det är kanske lite det som är syftet med blogg, du ska kunna skriva av dig eller skriva det som du känner för. Blev dock gladare nu, bästis kommer kanske hit imorgon!
 
Men när man inte får göra så mycket så går massvis av tid åt till att gossa katt. Vår lilla tjej ♥

Midnight blue

 
Jag älskar färgen och materialet, men den lägger sig konstigt och kavlar upp sig. Ett annat minus är att dragkedjan drar åt sig håret så att det fastnar. Men ja, vill man vara fin får man lida pin...

Sleepless morning

 Blev utknuffad ifrån min säng av 2 varelser, what to do, så jag gick upp och njöt av en god frukost och nu sitter jag med te vid tv:n! Tyvärr mår jag inte bättre idag - det stör mig för det ser ut att vara jättefint ute. Men ja, allt har sin tid. Ska ju till Göteborg på lördag och så händer det mycket just i helgen, då vill jag inte vara sjuk så därför ingen träning för att försämra det hela.

Some more news

 
Okej, sjuk tjej här! Sitter och sörplar mitt te i hopp om att det ska vara helt bra imorgon! Var jättejobbigt att bara gå runt på Marieberg och kolla i affärer, fick fixa mitt snabbt så jag kunde fara hemåt igen. Fy :(
 
Men det blev lite nytt i alla fall! Och riktiga kap gjorde jag: den blåa tröjan (typiskt mig att köpa blått..) kostade 200 kr, men med byxorna ''på köpet'' så gick hela kalaset på 150 kr. HAHA what? Bra köp måste jag säga. Sen lite bra att ha saker.

wet n wild

Köpte Wet n Wild's liquid eyeliner i helgen! Jag som är sminkfreak, har testat det mesta, men kan säga att jag verkligen gillar den här! Det finns ju olika sorters eyeliner, men jag gillar dessa som är som ''pennor'', tycker det blir väldigt bra resultat eftersom att de är smalare. Kostar inte alls mycket så alltid värt att testa! :)

They are just like us

Tänk på detta när ni känner att ni är på botten haha.

NEW

Från Malta, typ 60 kr.
 
En av välkommen hem-presenterna jag fick av mamsen.
 
Det första jag gjorde när vi kom till Sverige, var att köpa denna stickade tröja. Älskar den! 100 kr på Vero Moda!

Hot and cold

 
Jag har - som jag förstod att jag skulle bli - blivit dyngförkyld efter Malta. Ganska försteåligt, när det är 30-35 grader varmt där och här i Sverige runt 20º {om vi har tur}. Hoppas det inte håller i sig alltför länge bara!
 
Tröjan på bilden köpte jag på Malta. Men kommer mer ordentliga bilder sen.

Every day may not be good, but there is something good in every day

Vaknade tidigt idag, pga lilla snuttekatten. Hon har tagit upp min säng hela natten, jag har fått format mig efter hur hon behagat sova haha. Så mysigt!
Har precis gjort en to-do lista som gäller för dagen. Men först; några The Hills avsnitt (trots att jag inte gillar när inte Lauren är med.)

Heaven is not a place you go when you die - It is that moments in life when you actually feel alive

 
Sa hejdå till mannen för ett tag sedan. Fina du ♥. Även  om jag är en stadstjej, som inte är alltför förtjust i äckliga småkryp eller smuts under naglarna, så är jag väldigt glad för att ha det alternativet. Gillar lugnet som finns ute i ingenstans. Nu har jag laddat om.

Thoughts about a change

Gick up 05.45 imorse, yey! Var hos Becca halv7, vi gick och sov till halv10 haha :) Vi fixade lite grejer till hennes läger i helgen och så började vi se en film - Wanderlust, jättebra (rolig) hittills.
 
----
Nu ska jag fixa i ordning i mitt rum, damma, dammsuga och bara göra lite fint (har knappt packat upp efter Malta) så ska göra det fint efter resan! Har fått ett extremt behov av att göra om nu (som varje höst!)
 
Min stil är vääldigt vit. Jag älskar det ljusa, fina och fräscha! Jag ska måla om min säng och sängbordet till vitt. Sen är det mest småfix, men som är stora och viktiga grejer för mig :)
 
 
 
 
 
 
Okej, nästan så vitt att man inte ser något... Men gardiner, filt, matta och nya sängkläder. En del finns ju redan hemma så allt behövs inte köpas, det är ju igen stor förändring eftersom allt i mitt rum redan nu är vitt (nästan),  men jag är ändå riktigt taggad! Mitt rum kommer bli snyggast hihi!
De jag tog fram nu (som exempel) kommer ifrån Ikea och Hemtex och så lite google.

I forgot to tell you

 
Mammafamiljens tillskott i familjen. Alla är helt kära, men det är ju inte konstigt. ♥

Tuesday 090812

 
 
 
 
 
Det var inga linslusar som jag fikade med inte! Men det var trevligt. Mamma hämtade brodern efter jobbet och jag följde med Becca hem för lite prat och sådär. Ska till henne tidigt imorgon, ska bara se klart filmen på 7an innan jag ska sova! ;)
 
Efter att jag kom hem så spelade jag och bror badminton - åh så kul det är! Efter gick jag den andra pw:n för idag och nu ser jag som sagt film och dricker grönt te!

A nice exercise in a nice weather

 
Steg upp med en lätt träninsgvärk från igår men även en jobbig huvudvärk :( Fick gå och vila efter frukost men mådde lite bättre efter ett tag så jag kunde ta en pw i det faktiskt, fina vädret!
Jag och min bror ska ta en buss in till Asund vid 3 och fika lite. Jag ska också försöka hinna med att fixa lite grejer!

A lovely time

Underbart fint att vara hemma i Sverige igen! Kanske är jag den enda som nu uppskattar regnet och det allmäna tråkiga och gråa vädret? Kanske ja. Har i alla fall vidgat mina vyer och sett en annan del av världen. Fina minnen som läggs i ryggsäcken!
{Bara mobil-bilder i det här inlägget - därför i små format för att de inte har någon super kvalité!}
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min & Henriks första utomlandsresa tillsammans! ♥

RSS 2.0