♦ Shakee

Igår klarade min pojke sitt körkort. Så kul att se han komma med bilen och hämta mig hihi. Dock 'visste' jag att han skulle klara det eftersom att han är så bra på allt!♥




Igår efter skolan åkte jag till Örebro och så gick jag och Anna {låtsasmamma} på Make up store;s VIP-kväll. Smink är ett väldigt stort intresse som vi har båda två. Att gå in där är liksom himlen vetni! Det följde med lite grejer hem som jag var tvungen att testa idag när jag kom hem {och jag är jäääättenöjd!} Hann knappt komma in för dörren innan jag stod och tvättade mina penslar och testade det nya. Kan verkligen rekomendera deras smink till er!


Nu är jag precis hemkommen från ett BodyJam pass. Skönt att dansa av lite!



♦ Galet

Facebook  
Snart är man inne i den vardagliga dimman igen, då helgerna får högt värde. Kan inte säga att jag är direkt skoltrött, för det är jag inte - men jag klarar liksom inte av att bara gå i skolan, komma hem plugga eller träna eller träffa någon när man 'orkar eller har tid'. Jag vill att det ska hända något!!
Jag har ett sug efter ett jobb, tjäna pengar så man kan resa ut i världen och blö, bara strunta i måsten. Jag vill leva ut med fina vänner och göra galna grejer utan att bry sig.
Ah, men bara 2 år kvar i skolan sen kan man göra och inte bara tänka ! {galet tänker ni, men jag gillar galet}


Wall Photos 


{we♥it}


♦ m is for music




Hade gärna tagit en vecka till ledigt..... Men det är bara kämpa de 5 veckor som är kvar till nästa lov!

♦ Underbara vårväder

Denna dag har varit helt toppen! Jag & älskling har tagir det lilla lugna och njutit av lovets sista dag. Dagen bjöd på året första glass, en jättehärlig promenad, gunghäng i en lekpark osv! Oh vad jag älskar dig ♥

  
 


♦ No regrets, just love

 
short hair'

♦ Fredag 24/2 - 12

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om, haha vilken otur! Men då får jag ha fredag lite längre då! Har precis vinkat iväg mamma som ska upp och skida Vasan, lycka till världens bästa mamma♥


Ligger just och kollar på tv. De pratar såklart om Vickan och Daniels prinsessunge. Woho, så kul:D Hoppas hon får ett fint namn bara... Tindra tycker jag att hon skulle heta (klart kronprinsessans dotter kommer tindra liksom) men vi har nog inte samma tankar om det! Blir väl något högre såklart. Men jag är en av dem som tycker det är kul att de har fått barn och att det är kul att det blir så stort, men så har vi bla min pojke som tycker det är så överdrivet och blaaa. Varför de ska få en massa uppmärksamhet när de föds hundratals andra barn som 'andra' inte vet egentligen osv. Vad tycker ni?



Nu ska jag sparka igång denna dagen på riktigt och göra mig i ordning! Pusssss

♦ My own worst enemy


♦ ah vad ska man ha för rubrik som beskriver denna dag

Dagen har bestått av bussåkande, nervositet, shoppande men framför allt födelsedagfirande!
Presenterna. ↑ {Bilen bla är av brownies = det jag skulle ha pepparkaksformarna till!} Sen fick han sin efterlängtade parfym! Nöjd kille tror jag minsann ;p Han tackar också för era gratulationer!
Att fylla 18 är en stor grej, en milstople i livet, men som det inte vore nog så klarade han sin uppskrivning på körkortet också. Nu är det uppkörningen kvar, sen har jag en skjutsande pojke. Hihi.
Nu ska vi leta fram någon film !

Grattis världens bästa pojkvän på 18årsdagen!



Jag Älskar Dig ♥


21 februari 2012

Dagen har gått i ett men nu har det lugnat ner sig. Har egentligen mycket att göra nu med men sätter mig ner en stund iallafall. Imorgon blir det uppstigning klockan 7 för att jag ska hinna med allt innan bussen går 11, så ska lägga mig snart så jag hinner sova några timmar, men vad gör man inte för kärleken? ♥

Nu:



Någon som kan gissa vad jag ska göra med de här nu?!


Du orkar ta dig igenom det här, du räcker till så var den du är



Mådde inge vidare igår, därför blev det inga fler uppdateringar från min sida. Imorse vaknade jag av älsklingens hejdå-puss tidigt, somnade om och vaknade runt 11. Tog alltså en redig sovmorgon men det gjorde bara gott för mig, för nu mår jag bra igen! Har fräschat upp mig {bilden} och sminkat mig litelite.
Resten av dagen ska jag fixa till imorgon, gå ut och gå, ev träna och sen bara ta det lugnt mellan varven!

Det är måndag igen fast vi kör på fredag hela veckan

 
från shoppingen!
Då är sportlovsveckan igång då! Börjar få ordning på min planering nu, det är många som sliter i en och vill träffas, men det blir så när det är milsavstånd.
Nu är jag hos min pappa och tar det så lugnt som man kan göra. Sen kommer mammafamiljen & hjärtat så då ska det shoppas lite mer. Henkisen fyller på onsdag så jag ska fixa lite mer inför det, sen är jag ute efter ett nytt träningslinne men det verkar vara svårt att hitta ett bra! Med hjälp av mammas ögon blir det nog lättare, hehe.
ttyl

Do we simply turn our heads and look the other way


Tjejkväll, bio och mys

Eftermiddagen/kvällen/natten spenderades i Pboda med Ida och Cornelia, mycket trevligt! Vi gick till pizzerian och käkade och sen gick vi hem till Idisen och kollade film, pratade och flamsade. :)
La oss runt halv3 och upp 10 för att ta en buss hem. Men gick den??? NEJ. Jag och Cornelis började gå emot Hallsberg så kom hennes mamma och mötte upp oss, sen hämtade pappa mig i Hallsberg.



Idag så har vi sett Mästerkatten på bio (3D). Den var rätt bra, haha, !
Nu blir det tacomys sen flyttas myset till tvn I think. Tanken av att klockan inte kommer ringa imorgon är ju gaaaanska så underbar!


Före och efter kort + the winner of the länkning

Vet att jag varit jättedålig på att uppdatera men det har gått i ett och nu har även jag fått lov! Är ni spända att se mitt hår? :D
Here it comes!

FÖRE


EFTER

   

Är toknöjd! Som ni ser så klippte jag av håret, svårare än så var det alltså inte. Den som svarade rätt och vann en länkning är denna tjejen:




Blogg: http://svartrandigruta.blogg.se/

Jag bad henne att beskriva hennes blogg med 3 ord och det blev: Blandar, Vardag & Film! Gå in och släng en kommentar så blir hon glad!

Snurra min jord igen

Till underbara Kent-låtar har jag plockat i ordning på rummet, pluggat och packat till imorgon. Livet är bra, även om man måste göra jobbiga val och detta är ju bara början. OM man bara visste vad jag kommer få vara tvingen att välja mellan senare i livet. Många beslut kommer vara tuffa att ta och man vet inte vad som är rätt förräns efteråt. Men that's life, samma för alla!



Tänkte ge er lite tips nu såhär på kvällen! Ni vet för ett tag sen köpte jag de här


Mina åsikter om de här {Kan fortfarande inte vända på korten}



Denna har man i håret, ni kanske har bra syn och ser att det står Hair Repair. Spanade in den ett tag och sen jag köpte den så har jag märkt skillnad i håret! Man tvättar håret som vanligt, sen masserar man inte detta i håret och på med en handduk och låt det ligga i cirkus 10 minuter.
Håret blir lent och fint, och luktar asgott! {Har haft i det idag så ni som ser mig får väl springa och naffsa i mitt hår haha.} Tycker absolut ni ska testa den, men som allt annat så fungerar den olika på alla. Finns på Kicks för lite mer än en hundring.



Ansikitsmask som är riktigt bra. När man kletar på den så stelnar den ganska snabbt {vilket är bra}. Det kan svida till ordentligt och det är då den tar hand all smuts och orenheter. Ta bort efter en kvart typ, och sen är din hy fin och len som ett barn ;d Huden blir jättebra efteråt. Satsa på såna här rejäla ansiktsgrejer istället för små påsar man köper på H&M tex. De kanske känns bra men de gör inget vidare för huden. Även denna från Kicks för en hundring!


Panik över det individuella valet

Av de kurser som finns att välja på är det ingen som sitter klockrent eller som jag känner att jag vill ha mer än något annat. Det är lite halvdant och jag vet inte riktigt vad jag ska välja för något! Har pratat med Syv:en och han sa att för mig så finns det inget jag kan välja till som egentligen betyder så mycket (för allt finns redan inbyggt i programmet) därför kunde jag välja efter intresse. Men jahaaaaaaa, vad är mitt intresse... Haha. Jag är så velig och har beslutsångest! Har en tanke på naturkunskap2 så kan jag välja något inom vården sen om jag skulle ångra mig, men det kommer bli jättetungt med mycket plugg. Naturguidning lät jättekul när vår lärare berättade om det, men då är det några helger som man ska vara med på. Nja. Sen de där smarta man kan välja för att slippa plugga, musik, bild och det. Musik älskar jag ju. Idrott 2 skulle vara skoj det med.

Nä jag ska sätta mig ner med detta nu och tänka ut vad som blir bäst för mig.

 


Alla ♥ dag

Hoppas ni haft en jättefin dag, kanske varit lite gladare, snällare och brytt er (mer) om nära som okära.
Efter skolan träffade jag min älskling ♥ är så glad för han.





En söndag kan ses på två sätt

och jag har sett de båda sätten idag.
För de flesta {även mig} är söndag den där dagen som glömdes. Allt är stängt, inga bussar går, man är tvungen att ta tag i det där plugget man har skjutit upp, man kanske städar och ja ni vet. Inget speciellt kul händer.
Min dag idag har varit så otroligt slapp. Visst att det är skönt med såna dagar. Eller nej, jag ska säga att det är skönt med några såna timmar. Men sen blir jag sååå sjukt rastlös. Jag har säkert varit jättejobbig mot min familj :(♥
Jag har slöat runt med benen efter mig och sett allmänt sur ut, fast sur åt ingenting. Det som räddade mig var att timmarna gick fram och att det blev senare och senare.

Sen på kvällen så gick reprisen av Sofias änglar, som alltid är så sorgligt. Ikväll {reprisen, då} så var det en familj där mamman var döende i bröstcancer och att deras yngsta son hade en cpskada. Då tänker jag på mig själv och tycker att jag är pinsam? Jag hade en dag där jag hade tråkigt och absolut inget att göra, men där går den mamman och tänker att hon inte vet hur länge hon kommer få leva, att hon inte kommer få se sina barn växa upp, att hon ska lämna sin man och allt. BLÖ trött på mig själv, men där vände min dag iallafall och jag började se det positivt. Man behöver tråkiga dagar för att komma ihåg när man har kul.

Jag har en världens bästa och underbaraste familj, pojkvän & vänner som betyder massor och jag själv är frisk. Det finns inget att klaga på.

D822b48c700641d469300bcd8fd06c2b_large
we♥it


Man är verkligen bortskämd med att ha det så bra, man måste bara ta vara på det också! Ha det bra alla fina.


Och klockan hann o bli två

Vad har jag gjort idag då???? Nada. Har legat och slöat hela förmiddagen {eller har faktiskt varit uppe och plockat i ordning lite men det var det lilla} . Ska väl ta tag i dagen snart, eller nja. Känner mig inte så motiverad...




Från en såndär fräsch dag, not todayy


I see your true colors and that's why I love you

Hade en underbar dag tillsammans med älsklingen enda tills jag lämnade han för att fara hemåt. Blev en sväng till Asund och sen hem för att se Melodifestivalen. Tyckte inte det var några höjdare med, men Ulrik & kostymnissen med uptempolåten kanske var bland de bästa.

Kan säga att vid den här tiden igår sov jag som en stock! Henke och jag har nu trögglat {kollat, hehe} alla Sagan om ringen filmer, och igår var vi på den 3e och sista filmen, men efter den hemska veckan som varit med tanke på alla skolgrejer så var jag helt slut. Helt avslagen, så vid halv10 tog jag min första paus och sov ett tag. Sen ett tag till. Sen gav jag upp och la mig. Tokigt, men utvilad blev jag iallafall efter min 12-timmars sömn!

 


Om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig

Firar att det är fredag med plattat hår, haha! Glöm inte att gissa vad jag ska göra med håret... den som gissar rätt först vinner en länk , shohoo ! http://nnnnicolee.blogg.se/2012/february/hair.html
Har landat hos Henkepenke. Blir mysfredag med film&chips ikväll.
Ha en fin fredag !

Toooorsdagsfunderingen

 

Jag har tänkt på en sak. (har bara tänkt på detta, det är inget som är 'nära')

Och det är det med skitsnack, gå bakom ryggen på andra och falskahet över huvud taget. Varför gör folk det? Är man så osäker i sig själv att man vill trycka ner andra och få dom må dåligt? Vilka fina medmänniskor ;p . Om man ska snacka skit så kan man lika gärna gå fram till den personen man stör sig på och säga det, för ni vet att sanningen alltid kommer fram? Tänk på karman, heheh.
För något som är jättefalskt är det att man först snackar om någon och sen när den kommer så breddar man upp värsta smajlet och ska vara trevlig....
Det jag skulle komma fram till är att det inte finns någon mening med att göra det. Istället för att fokusera på de dåliga så, ta folk för vad de är! Alla är olika och ingen kan passa alla, men det är det som är fint också. Mer kärlek åt folket !


Muppdag♥


Love it!


Lev nu, för det kanske inte blir som du tänkt dig imorgon ♥

Har många anledningar till att vara glad och tacksam - och det är jag verkligen!
Har fått så fina och bra nyheter idag att jag blir helt tårögd och överlycklig♥ Sen att man kan missa något med ett par minuter som sedan ska bli en tragedi är också helt otroligt. (Pratar om olyckan som hände ikväll en bit ifrån mig.) Hoppas det gick bra för dem som överlevde. Verkligen hemskt.



♥ Godnatt


Hair

cbMusic E que seja doce... cada abraço, cada sorriso, c... - MarahThays - Meme

Pinnwand-Fotos Fryzury - długie / odcienie brązu / Damskie

Profile Pictures Facebook
we♥it


Idag beställde jag klipptid - och fick tid nästa torsdag! Kan ni gissa vad jag ska göra?
Den första som gissar rätt blir länkad!

Tar tillbaka något jag lagt åt sidan

Dags att uppdatera! Veckan har swischat förbi och jag har haft såååå galet mycket att göra! Satt och pluggade nonstop i 6 timmar igår, men ja, måste man så måste man. Det fortsätter sen, har spanska och engelska att göra. Skulle ju egentligen ha tränat zumba idag men det blev inte så, därför kan jag plugga lite extra + träna hemma istället.

 

Dance the night away



Hade en urmysig kväll hos papsen och familjen där igår. Vi hade lite pizzamys (som vanligt kycklingsallad för min del hehehehe hej vegetarian...) Kvällen slutade med kortspelande långt in på sena kvällen.
Imorse fick jag skjuts till skolan och därmed lite sovmorgon, uppskattas alltid.


Nu ska jag fixa lite och sen drar jag in på Zumba! Ska bli kul och skaka av lite nu igen.

jag har tur som är jag♥

ta-det-lugnt-söndag

Hallå på er, söndag igen. Känns sådär, att helger alltid ska gå så himla fort!
Jag har tvättat mina sminkborstar och så har min Henrik nu gett sig av för att kolla när min bror spelar hockeymatch medan jag stannar hemma och får göra läxor. Åh - samhäll :(



Planerna för dagen är just att plugga undan. Ska tydligen ha gjort en bokrecension tills imorgon + att vi ska rediovisa den, och sen finns det alltid lite till att göra!
Senare så kommer pappa och hämtar mig så då ska jag hem till dem. Det ska bli jättemysigt att komma dit nu eftersom det var ett tag sen sist.


Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Fick ni någon favorit?
Jag tyckte att det var de rätta som gick vidare och jag tyckte nog att Dead by April & Loreen var bäst. :)




Fest i valen

Ska ni se Melodifestivalen?
Det kommer jag göra eller, det måste man ju!

De tävlande ikväll:

1. Sean Banan – "Sean Den Förste Banan"
2. Abalone Dots – "På väg"
3. The Moniker – "I Want To Be Chris Isaak ..."
4. Afro-Dite– "The Boy Can Dance"
5. Dead by April – "Mystery"
6. Marie Serneholt – "Salt And Pepper"
7. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – "Jag reser mig igen"
8. Loreen – "Euphoria"

Och vem kan vara bäst av de här då? Vet inte riktigt vem jag tror på nu innan men vi får se efteråt.





Försök

Hehe, sa ju att det inte skulle bli så mycket bloggande i helgen, men jag vaknade på strålande humör så varför inte dela med sig?


Jag kan berätta för er att jag hade en sjuk konstig dröm inatt - Henrik och en kompis till han har omedvetet gjort mig till vegetarian. Låter lite wierd eller hur?
Haha, såhär är det, att på facebook så börjar många lägga upp bilder där djur blir plågade osv och jag klarar inte av det. Har också sett dokumentärer på tv där de behandlar djur så hemskt och det var väl ungefär det jag drömde om inatt vilket resulterat i att jag ska försöka bli vegetarian.
Har testat innan och det är bara trams från min sida egentligen eftersom att jag egentligen gillar kött. Men det ska inte gå till så som det gör, därför försöker jag det igen. Någon mer som är det?


{
Lägger inte in smaklösa bilder på djur när de blir illa behandlade därför så får ni se en bild på mig igår!}

Off line



Den här veckan har gått så otroligt sakta tycker jag. Noll inspiration & noll motivation. Det har varit mycket i skolan och det känns som att jag knappt hinner med, efter en sån vecka är det extra skönt med helg.
Men när det blir såhär, vad gör ni då?
Jag brukar tänka på alla bra grejer som livet innehåller, tänker tillbaka på sånt som alltid får mig glad och sen finns det människor som inspirerar så sjukt så man kommer 'tillbaka' igen.

Saken är den att jag så lätt stressar. Det ligger i släkten och det är inte alls bra! Jag försöker lugna ner mig och bara ta det lilla lugna men jag funkar liksom inte så. Jag måste ha tempo och jag måste fixa och dona innan jag kan ta det lugnt. Något jag måste jobba med, så i helgen ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv lite extra. Blir kanske inte så många inlägg under helgen men något ska jag fixa. Jag hoppas ni får en fin helg ♥


Couse I'm not taking the easy way out

JAG ÄR KLAR!!!
Trodde aldrig att jag skulle säga det vid den här sidan om dygnet (innan 12) så nu känns det försjuuukt himla bra alltså! Det är en gladgladglad tjej här bakom skärmen som nu ska plocka fram lite kvällsfika, hoppa i säng och ringa till sin underbara pojkvän som alltid är så fin och hjälper♥



Kan ju slänga in lite humor på bloggen också som Henke orsakade igår



{Jag till höger alltså det mörkblåa!}

Så kul kanske inte ni tyckte att det var, men det tyckte jag iallafall!


Nä men fika var det , pusstjohej på er alla fina , DET ÄR FREDAG IMORN!!!!!


Jag liksom föll över kanten

Åh, vilken dag det har varit!
Skolan var seeeeg, och när vi hade slutat satt jag kvar i några timmar för att skriva mer på mitt arbete. Skrev en del men är inte klar, så det ska göra det nu... Kan ta en timme, kan ta 5 timmar... Ska sätta igång så jag får sova någon gång! ;d



Tonight I leave it all behind



Nu ska jag hoppa i sängen - något jag längtat sen imorse! Är verkligen jättetött.

Imorgon ska vi ha livräddning på idrotten och efter skolan ska jag stanna kvar och skriva på historia inlämningen som ska vara inne på Fredag, Nicole Nicole Nicole..... Men det kommer gå bra har inte så mycket kvar ändå .
Klara spanska provet också shooo!

Nu somnar jag snart...
Hoppas ni haft en fin dag<3

På språng

Hej! Har satt min fot i huset nu men har lite bråttom (så svarar på kommentarer senare.), iallfall, jag ska slänga i mig lite mat, packa och byta om sen är det dags att ta bussen in till asund och zumba lite mera! Hörs ikväll, puss



RSS 2.0