Follow your dreams until they are unfilled. Then dream some more

Dagen har gått undan, kan bara säga att det är bra.
Efter skolan följde jag med Henrik när han klippte sig och sen åkte vi hemåt till han. Har gjort historia och så har jag trääänat på hans crosstrainer, askul ju!

När han kommer in så ska vi fixa fruktsallad och kolla halv8!

Zumba!

Ligger i sängen och mumsar Avokado efter hård träning! Idag följde Ida med mig hem efter skolan, blev en massa snack och så, innan vi drog in till Zumban. Jättekul var det men vi var 118 stycken så det var lite svårt att se, men när folk bryter sina nyårlöften om träning så....! Haha, nejdå. Men kul var det! {Förövrigt så höll vi på att missa TVÅ bussar idag, alltså muppar!!}


Försöker ladda inför att ha temadag hela dagen imorgon... Kommer hem lite tidigare iallafall, stort plus!


Lite busigt såhär på söndagskvällen

En bra dag! Efter kalaset gjorde jag ett monsterträningspass, duschen och den vanliga söndagsrutinen, you know. Snart ska vi äta hemmagjorda hamburgare, mummsimummsi.

Vill ni veta något skojsigt?
Busig flickvän som jag är så gömde jag Henriks wax för honom innan han åkte! Hähä, stackars hjärtat♥



Här ligger hans wax tryggt bland mina träningskläder!

Ha det bra så länge!




Balloons



Nu ska vi ha kalas för Melker som fyller 6 år imorgon♥

Some of them want to use you - Some of them want to get used by you

Har varit och shoppat hela dagen därför har det blivit alldeles för lite inlägg idag.
Idag har jag inte köpt så speciellt mycket, men ett par skor och träningsgrejjer

 

Är jättenöjd detta blir nog toppen.
Förra fredagen var jag iväg och shoppade med Becca och eftersom att datorn var trasig vid det tillfället så kan jag lägga upp bilder från det nu istället!:

    









{Jag kan inte rotera bilderna (förutom den sista som jag tog så) men då får ni träna nacken lite då!}


Tatooos

Har ni någon gång haft en tanke på att tatuera er?

Jag har det... Men man måste ju tänka till några gånger extra eftersom att det sen kommer sitta på kroppen {om man inte tar bort den men så kul är det inte att få fula märken och så efter.. så..} Iallafall - vad jag vill tatuera har väl ändrats efter åren men nu har jag varit inne på samma spår rätt länge.
Jag vill tatuera in något personligt, har redan tänkt ut vad och så, en text på spanska som är betydelsefull.
Sen vill jag göra något för mamma, pappa, Rickard och Anna. Även där har jag en tanke. Sen om jag får barn så ska jag kanske tatuera in namnen, men det är kanske lite långt bort förhoppninsgvis.

Men som sagt, tänka till några gånger. Vet bara på ett ungefär hur jag vill att de ska se ut, det är iallafall anledningen till varför jag inte lägger upp någon bild på vad jag vill göra! Men det kommer!

En sak är iallafall att jag vill ha små tatueringar med stor betydelse på typ.. 

 Facebook disturbia ρяεττγ ℓιττℓε sαη∂яα B!

Från We♥it.
 


Fredag Fredag Fredag

 


Har haft en riktigt bra dag idag! Ingen vikarie på varken engelskan eller matten, därför hade vi bara naturkunskap x2 och sen slutade vi. Så skönt så! Den här helgen är efterlängtad kan jag säga, har varit en ganska så tuff och kämpig vecka men man klarar det också. Nu är det fredagsmys och uppladdning för morgondagens shopping som gäller!


Torsdag 26/1

Tränat, badat och film. Det var kvällen. Filmen insåg jag dock ganska snabbt att det inte var något för mig, så jag rev ut garderoben som ni såg, och nu ligger jag under filtar och täcken i min underbara säng.
Ska läsa lite i boken så jag kan sätta igång med recensionen någon gång! Hoppas ni haft en fin dag ♥

 


Fredag imorgon!! Shihoooo. Det firar jag med att ha sovmorgon till halv11!

Slut på inspiration



Har rivit ut tröjhyllan i förhoppning om att hitta något nytt!

Watch my life pass me by in the rear view mirror



Dagen har gått åt att vara redigt nervös och spänd men också glad, för dagen har tockså innehålligt mycket skratt.
Lämnade in ett arbete idag och så har jag bara en bokrecension att fixa med sen är det helg. En riktig helga-helg ska jag ha, har inte något inplanerat utan ska verkligen ta det som det kommer!


Träning

Naturkunskapsprov - Gött !
Idag har det varit en bra dag, verkligen, och det känns bra. Kom precis hem men ska snart ta en buss till Asund igen för att träna lite. 

  



Släpp inte taget

Nu är jag tillbaka på bloggen, med ny och fin dator och förhoppninsgvis lite mera inspiration.
Under de dagarna jag varit borta har det hänt en del saker som jag är jätteledsen över men allt kommer ordna sig. Man får bara kolla framåt och försöka se saker positivt.
Det är faktiskt något jag kommit att tänka på nu - att det är så lätt att man går in i den vardagliga dimman. Vi kan ta mig som exempel, jag går upp tidigt, åker till skolan, spenderar mycket tid där, kommer hem och orkar inget speciellt. Tränar lite, pluggar och då kan det bli svårt att verkligen se sig omkring och tänka att man faktiskt har det bra.
Alla får motgångar eller har en jobbid period någon gång, men då måste man försöka att inte gräva ner sig i det för livet fortsätter ju faktiskt. Det är när det händer något jobbigt som man vaknar upp börjar ta vara på det man har mer, så kanske är det bra att man har lite jobbigt ibland för att märka de bra delarna av livet?(inom sina gränser kanske) Eller vad tror ni...?



Hoppas ni haft en bra dag♥

I skolan

Sitter i ett bås med Cornelia just nu - första lektionen blev inställd, lite segt... Men vi ska väl plugga lite (resten av dagen kommer också bli jättelång och pluggig).


Trasig dator

Datorn har lagt av - det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Kommer tillbaka när det ordnat sig. Ha en fin lördag, kram

I'm going backwards through time at the speed of light

 

Haha, DAGENS! Nepp, ingen modeblogg här inte, skulle bara visa att jag hade Muppdag idag!

Egentligen var det tänkt så att jag & Frida skulle ta en promme men det blev lite för sent för det! Istället sitter jag ensam hemma och ska fräscha upp mig, städa upp lite och sen mysa vid tvn.

Så skönt med fredag imorgon!!

Livet ler mot mig igen!!

Tog en liten paus igår, var psyk igår och lite uppstressad över spanskaprovet. Men det kändes jättebra att göra det så det var inte så illa! Idag efter skolan åkte jag och Henrik till Örebro en sväng. Åt på baguetten,men inga speciella köp. HAHA skojade, köpte mina efterlängtade älskade byxor! Ni får se dem senare.
Sen kan jag berätta att jag har inget speciellt att plugga till! Hur underbart?! Överlycklig ju!

 

 ♥♥ 


I may be bad but I'm perfectly good at it

Igår berömde jag mig själv: Vad duktig jag är som inte tappat bort vantarna än!
Det händer mig några gånger varje vinter. Nu precis när jag gick av bussen hade jag bara en vante med mig ut. EN VANTE! Åhhhhhh Nicole!!!



Men jag ska strida till den sista bloddroppen faller asså, JAG SKA HA TILLBAKA DEN :d Så oroa er inte för den, den kommer nog till rätta igen...


Tidigt

 

Prata med Henrik, pluggaplugga, göra klart allt för imorgon & sova.
Det får bli kvällen.
Jag hoppas verkligen att jag somnar snabbt nu. För inatt låg jag och tänkte och tänkte till typ 2 och sen upp 3 timmar efteråt... Funkar inte så bra. Vill inte få massvis av sömnproblem så nu tänkte jag lägga mig tidigt!

18:21 - laddar

Kom hem för ett bra tag sen men jag har inte haft tid att slänga upp datorn. Men ni har väl vant er med lite sämre uppdatering nu tror jag.
Annars så har denna dagen varit så lång! Från 7.50 till 15.10, och det är så det kommer se ut nu. Gråter över vårat nya schema... typ... Men dagen har iallafall varit bra med några roliga kåååmpisar.

 



Nu laddar jag för att orka plugga lite spanska och sen kanskekanske det blir så att vi drar in till Asund och gör något kul!

 


Nu äre kväller

 

Myser ner mig i sängen med detta (fast mys med spanskaplugg går inte)

Dag 30. Framtiden


Ah vad vet man om den - den som lever får se! Självklart hoppas jag på att allt blir bra, att nära får vara friska och sådär.
För mig är ändå det mesta 'klart' inom den närmsta tiden. Om 5 år är jag 22 år, då ska jag ha gått ut gymnasiet med betyg som jag är nöjd med som jag har kämpat för och gjort för min egen skull! Universitet, lägenhet och galna studenthelger. Kämpa vidare med studier, lyckas med det som jag vill och det jag vill bli, ha det bra på vägen, våga se mig omkring och ha kul. Man lever kanske bara en gång och då ska man se till att försöka få ut det av livet som man vill!

 

Puss & Godnatt!


Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Hejhopp, sen jag kom hem vid 3 så har jag rensat kläder. I 4 timmar. Vart kommer alla kläder ifrån?

Har också städat upp i rummet, så skönt så! Nu tänkte jag träna lite och sen duscha, ta hand om mig lite extra (som jag nu för tiden gör varje söndag, alltid samma rutin med lång varm dusch, hårkurer och masker och jag vet allt..)
Men det behövs - höst/vinter är mysigt men jag känner sig så dåsig. Längtar ihjäl mig efter vår & sommar!



     

 


17:21 - Dag 29 och läget

Dag 29. Mitt favoritgodis
Dag 30. Framtiden

Just nu är jag ju fastande med godis, men jag gillar annars det mesta som är surt.
Har varit en väldigt bra dag hittills - en lördag ungefär som den ska vara! Nu är vi bosatta i Mariedamms djupa skogar, här spenderas kvällen och natten & Min Henrik ska fixa maten ikväll och det blir tacopaj, kommer bli super!

Det ekar över hela staden

Så gött med fredag, åhh!
Jag & Henrik åkte till Marieberg för att kolla läget lite och för att göra lite småköp. Är nöjd även om det inte är några större eller viktigare saker.
Ikväll blir det mys och så. Och här kommer det jag lovade!
Dag 28. En dag jag saknar
Dag 29. Mitt favoritgodis
Dag 30. Framtiden

Jaha, det blir bara värre och värre nu på slutet!! Jag saknar hela sommaren (2010). Kan kanske nöja mig där... Det var en himla bra sommar på alla vis!

FREDAG - 05:52




Äntligen fredag, säger jag! Även om det varit en kort vecka i skolan känns det inte som det.
Skönt med helg iallafall!
Att det ska vara otur idag är egentligen inget som jag trott på - snarare har det varit tvärtom.

Ha en bra dag <3


12/1 - 12

Det blev träning nu på kvällen, körde mage/rumpa/ben ohhej, med träningsvärk innan kommer det bara bli mer nu!
Tänkte att det skulle bli en tidig kväll ikväll, så ska hoppa ner i sängen och läsa lite spanska & svenska.

 

Och en annan sak. Skämmes på mig alltså!! Listan har jag ju glömt.

Dag 23 – En härlig känsla
Dag 24 – Personer som jag umgås med
Dag 25 – Mitt favoritplagg
Dag 26 – Detta ångrar jag
Dag 27 – Den senaste filmen jag såg
Dag 28 – En dag jag saknar
Dag 29 – Mitt favoritgodis
Dag 30 - Framtiden


Finns ju massor. När jag träffar Henrik & fina människor (kompisar, familjen osv som man kanske inte träffat på ett tag),när man hittar något nytt som man tycker är kul, få tillbaka ett prov/uppsats/omdöme och bra betyg på det, När man gör något bra fast det kändes så långt bort, kan fortsätta hur länge som helst - detta får duga!

Dag 24 – Personer som jag umgås med
Dag 25 – Mitt favoritplagg
Dag 26 – Detta ångrar jag
Dag 27 – Den senaste filmen jag såg
Dag 28 – En dag jag saknar
Dag 29 – Mitt favoritgodis
Dag 30 - Framtiden

Känner inte för att rabbla upp en massa namn, men mina kompisar, min Henrik, familjen, klassen osv osv!

Dag 25 – Mitt favoritplagg
Dag 26 – Detta ångrar jag
Dag 27 – Den senaste filmen jag såg
Dag 28 – En dag jag saknar
Dag 29 – Mitt favoritgodis
Dag 30 - Framtiden

Har många såna! Kan försöka ta kort på det istället, blir lite roligare.

Dag 26 – Detta ångrar jag
Dag 27 – Den senaste filmen jag såg
Dag 28 – En dag jag saknar
Dag 29 – Mitt favoritgodis
Dag 30 - Framtiden


Försöker att inte gå runt och ångra en massa, för det var ju det som kändes rätt i den stunden. Men om jag kollar tillbaka ser jag saker som jag skulle gjort annorlunda idag (inga större faror), men som jag skrev i en annan fråga så är det hur jag har prioriterat genom åren. Men det har gjort mig till mig på sitt sätt ..


Dag 27 – Den senaste filmen jag såg
Dag 28 – En dag jag saknar
Dag 29 – Mitt favoritgodis
Dag 30 - Framtiden


Den senaste filmen... Alltså - såg och såg. Jag somnade ju framför Jägarna 2 igår, men kollade ju iallafall några minuter. Annars Sagan om ringen/Sagan om de två tornen, New Years Eve (Rekomenderas verkligen!)

 

DE 3 SISTA ska jag ta varje dag nu och göra lite mer personligt!

 


Is it too hard to see, were in heaven

Igår var jag & Henrik och firade oss, åt Kina och mös sen framför film (Jägarna 2) Dock så somnade jag efter några minuter så, så bra var den haha! Nejdå men jag ska se den när jag är lite piggare. För övrigt en jättemysig dag med min fina♥



Imorse när jag vaknade hade jag vääldigt ont i halsen + att när jag skulle stänga av alarmet så kände jag vilken träningsvärk som satt i ryggen. Var nära att inte komma upp alltså!
När vi sitter och äter frukost får jag sms om att vi har sovmorgon egentligen. Happy moment liksom, här sitter jag med fixat hår och sminket på, nä men vi går väl och lägger oss igen då ;)
Men vi la oss på soffan en stund sen tog vi ett tåg till skolan.

Där hade jag en lektion i 20 minuter sen slutade jag.

Nu är jag återigen hemma, mycket skönt! Kvällens planer: SLÖA som &/()/(%&¤%& i soffan.



Din lilla kommentar gjorde mig såhääär glad♥ I love you♥

 


Sjuklingen filurar

Sitter här och svarar på era fina komentarer & dricker te, tänkte faktiskt sova snart för jag mår inge vidare... Men det finns ingen chans i världen att jag tänker vara sjuk imorgon - så bäst för mig själv att jag blir bättre! Hihi.

 


På tal om ingenting så har jag tänkt på en sak... På matcher som sänds på tv så är det bara killar som är komentatorer? Inget som jag vill bli, men det finns ju folk till allt och alltså säkert tjejer som vill göra det. Diskriminerande? Skulle vi inte klara av det? Har vi sämre minne på att lära in oss namn? Kan vi inte prata lika fort? Njae, vi är nog jämna. Men undra varför ändå...


Back to the reality

 

 

Första dagen i skolan avklarad då! Gick väl okej, men roligt var det inte.
Jag hoppas verkligen att dagen imorgon går fort. För imorgon ska jag & Henrik fira årsdag!♥ Vi ska äta mumsigt och kanske kollar vi någon bio, lite beroende på vad som går.

 

Nu ska jag ta reda på lite skolgrejer och sen blir det träning!


9/1 - 12



Trots min frånvaro på bloggen idag så har jag faktiskt inte gjort något speciellt.
För det mesta har dagen gått åt att vara irriterad men alla har väl såna dagar. Nu är det uppladdning för skola som gäller. Skönt att komma i ordning igen med rutiner oså men vem skulle tacka nej till några veckors mer ledigt?
Hörs imorn♥


Där ingen tror våra dagar ska mätas i timglasets sand

Hej sötnosar, söndag igen. Den här söndagen känns ju sådär eftersom att det snart är skola - men man får la bita ihop. Ska fixa en religionsuppgift idag, det är dagens mål ;) Idag ska den bli klar!! (Har haft hela lovet på mig men hela tiden skjutit upp på det. SLÖA NICOLE!!)

Snart ska vi åka till Marieberg, ska bli så kul! Det var enormt längesen jag var där så vi får väl se om det ser likadant ut.



News

 
 

What comes around Goes around

Jag kan väl tacka Sagan om ringen/Hockeykvällen för mina sömnproblem. Men jag finner det som värt det, filmerna var faktiskt bra och hockeyn vann ju Sverige. Härlig match, jag rös när de sa att Sverige är mästare woho vi vann ju :D

Igår gick dagen i ett naffs så jag hann inte sätta mig vid en dator, men jag är tillbaka nu.
Ska börja göra mig i ordning och sen ska jag till Motala. Ska stilla lite av shoppingbegäret samt se lillebrors hockeymatch. Detta blir en toppenlördag!!

 

 


Laddar inför SEN kväll

Jag har diskat & Henrik har gjort kladdkaka, nu ska vi kolla på Sagan om ringen, vi får se sen vad jag tycker om dem! Inatt ska vi gå upp klockan2 för att se hockey. Även där får vi se om jag går upp eller om jag fortsätter att sova ;)
(Kolla vilken skillnad det är på mitt utseende på den här bilden och på den som är under. Ser mycket yngre ut här tycker jag.)

Torsdag 5/1 - 12

Blev en tidig morgon för mig idag men lika glad för det är jag!

Vet inte hur dagen fortsätter än riktigt, finns olika alternativ så det visar sig väl!



Förresten så fyller Idisen år idag <3 grattis!

 

Kvällens bästa

Vi sitter och kollar på film (Den ofrivllige golfaren), (kollar och kollar... den är tråkig så jag hittar på annat istället!), iallafall, den är på och Henke är ganska inne i den. Jag gjorde i ordning oboy till oss, och eftersom att jag vet att han gillar när det är mycket pulver så la jag i rätt mycket - så mycket att han var tvungen att hälla i lite mjölk. Under tiden som han gjorde det så böt jag kanal och ropade: ''Skynda dig, det händer jätteroliga saker!!''. Jag sa att det var någon som drömde (det förklarade varför det kanske var lite osammanhängande). På den kanalen jag böt till så var det en musikal så det passade till en början då de bara dansade, men sen när de började sjunga fattade han att det var fel film. HAHAHAHA så kul, puss älskling! ♥♥



Livet mäts inte i sekunder, utan ögonblick som tar andan ur en.









Några kort från dagens promenad. (De är tagna med min telefonkamera och det är kanske inte det bästa direkt.)


Skulle bara...

...berätta att jag faktiskt är vaken och att jag faktiskt inte har somnat någon gång! Nu är det bara några minuter kvar och sen är det dags för sängen.



Jag försökte blåsa i ditt hår men jag nådde inte fram

En fin kväll med fina människor ♥

Jag har en pojkvän som är galen i hockey (som de flesta av er redan vet) så jag ska sitta och kolla på hockey till klockan2 inatt. Jamen jo, vad trevligt. Ska vi slå vad om när jag somnar? Haha, nejdå, vad gör man inte.


Ny människa & Tips på hudvård

Valde att inte följa med till Motala, eftersom jag redan var asfrusen och inte vill stå ute & bli sjuk igen. Istället gjorde jag i ordning badkaret med en massa varmvatten och skum ;) Tog hand om mig lite extra, gjorde ansiktsmask, smörjde in mig och har fixat naglarna osv.

På tal om ansiktsmasker - om ni använder masker i 'påsar' från H&M tex, börja då istället med något rejälare och bättre (eftersom att de från tex H&M inte rengör så bra) . Kicks har bra (tubmasker) för någon hundring. Det kanske blir lite dyrare, men det räcker längre och ni får mycket bättre hud. Antar att de flesta vill ha en fin hud.
Allt det jag använder till ansiktet är från Dermalogica. (den här masken bla. har jag).

Sakerna därifrån är jättebra. Jag började använda det tidigt, kan vara en anledning till att jag aldrig haft problem med min hud.
Självklart finns det andra bra märken, men det här använder jag och det kan jag rekommendera er!




Konstigt väder



Var ute och gick nu för ett tag sen, vilket konstigt väder det är! Tyckte inte det kändes så kallt när jag öppnade dörren bara, men som tur var så tog jag på mig vantar iallafall - för när jag gick ut så var det GALET kallt. När jag hade gått en bit så började det smådugga, sen slutade det och så höll det på så. När jag kom hem så grillade vi lite lunch ute, och vi hann precis plocka undan allt och sen gå in innan det började ösregna/snöa.
Vädret har lite humörsvägningar för tillfället...
För mig skulle det inte göra något ifall våren kom nu!

Never ending story

Så var den här dagen nästan till ända.
Nu tänkte jag blädra lite i skolkatalogen (jag är en sån som pluggar in alla namn och ansikten) & så ska jag ha WF-kväll med min bror. Jag tror jag känner vinsten i luften!! :D haha

Vad som händer imorgon är lite oklart, men att det blir en slappardag som denna är det ingen stor risk för. Ska kanske till Motala eller Örebro och så kanske jag får besök på eftermiddagen ♥

 



Bild från i somras. Åh jag vill bli brun nu!!


on line

Konstig dag. Den har gått väldigt snabbt men jag har inte gjort något speciellt så av den anledningen har den varit seg... men slappardag har det varit! Ansiktet har fått vila ifrån smink och myskläderna har varit på hela dagen.
Efter maten har jag 100 par jeans att testa, så jag har att göra då med.
Tror även det är något bra på tv ikväll, woho.

 


Sömnlös men glad ändå ~

Antar att jag inte är den enda som har svårt att somna när dygnet är lite omvänt? Vet inte när jag somnade inatt men jag gjorde det till slut iallafall.
Har legat i sängen fram tills nu och är även hemma själv, idag blir en riktig fixar-dag. Mina kläder från min gamla garderob ska tas ner till den nya, jag ska nog ta mig tid för (åååååååååååh) skolgrejer och sen ska jag träna :)


 

Jag minns 2011 som om det vore igår

Hej sötnosar, hoppas ni har fått en bra start på det nya året! :)
Jag själv hade en toppenkväll igår! Måste säga att det känns jäkligt fräscht att börja ett nytt år. Som jag skrivit innan så är jag nöjd med -10 men tror att det här året kommer bli ännu bättre!

Tog ni några löften? Jag har de löften som jag har skrivit om innan, som mina fina vänner har bestämt. :D
Jag personligen gav inget som löfte men för min skull så ska jag göra sånt jag tycker är kul och sånt jag mår bra av.


 

  

 



(typiskt mig att försöka ta kort på fireworks:en... med vanlig mobilkamera... hahah nicole....!!)

imorse när vi vaknade så såg det ut såhär



Ah fast ursäkta snön... du är sen/tidig. DU KOM FEL TID IAF.


RSS 2.0