Newbaked

Lilla moren här bakade ikväll. Det var gott - och rätt svårt att inte ta en till... och en till...

A letter

Idag fick jag något som man inte får så ofta längre - ett brev! Med frimärke och allt, haha så mysigt! Allt behöver inte ske genom facebook eller sms ;). Låter väl lite gammeldags men det börjar ju gå ur tiden lite men lite skoj är det ju allt.
Det här är mitt lilla kort om att få daaansa. Ett träningssätt som man blir så glad av!
På tal om träning så vaknade jag upp med konstiga krämper i kroppen idag. Bestämde mig för att träna "bort det" så skulle ta en pw. Väl ute så blev det löpning. Där ser ni, man ska inte bestämma innan för hjärnan har redan ställt in sig på något annat!

Worriyng is stupid It's like walking around with an umbrella waiting for it to rain


Things to the phone

 
FLIP FODRAL TILL IPHONE 4, 4S - FLIP FODRAL TILL IPHONE 4, 4S -SVART 
 
FODRAL TILL IPHONE MED KORTHÅLLARE - FODRAL TILL IPHONE MED KORTHÅLLARE -SVART
FODRAL TILL IPHONE. MED PLATS FÖR KORT
 
Är det någon från er som har beställt något ifrån uffessakerochting ? Jag är sugen på det i alla fall.
Jag vill ha något att ha min mobil i samtidigt som man kan ha kort med. Bara till skolan t ex. Vi får se vad pojken kommer med... hahaheheh
((HENRIK de här kanske är bättre än den där andra?? :D ))

Nobody said that it would be easy They just promised it would be worth it

Ett urval av de bilder som togs igår. Var hos min älskade fina pojke, vi hade det hur bra som helst som vanligt.
Henke gjorde sin tacopaj (han är grym på att göra mat) och så hade vi mys framför tvn!
Jag ville fota hösten, så detta är några och de andra kommer vid ett senare tillfälle.

The final result - Maxfactor Brightening mascara

Nu har jag testat den nya mascaran - Maxfactor Brightening mascara! Alltid kul att testa nya grejer och framför allt om de håller vad de "ska".
Mina ögon är blåa, rätt mörka. Jag får höra att jag har fina ögon men tycker själv att de är dassiga och tråkiga, ingen riktig färg. Men avgör själva vad ni tycker genom de här bilderna!
med min vanliga mascara
med enbart Brightening mascaran
med Brightening mascaran + kajal
och så färdigt resultat (vardagssminkningen)
 
så jaa, ser jag ut att ha blåare ögon?
 
Tror det är lite inbillning - joo men de är nog lite blåare.. haha. Jag vill tro att de är det i alla fall.

No running

Jag hade ställt klockan på halv9, tänkte ju gå ut och springa. Dock gick de planerna i stöpet för efter en ganska så sömnlös natt med väldigt mycket hostande var jag inte riktigt så bra för att springa.
Får ta det senare istället.
Vad hittar ni på den här fredagen?

Good bye and hello

Tumblr_mat6h7pu2h1re8ik2o1_500_large
Har väl inte sagt det här men ah, var ledig idag och är ledig imorgon med! Anledning till det är att kungen har varit i Hbg hahah. Kul grej, och skönt med ledigt!
 
Idag blev det ju som sagt shopping med Becca och man kände verkligen vilket höstrusk det är. Regnar, blåser och är kallt. Kul att börja med vinterjacka i september tänker jag. Jag gillar inte månaderna augusti-september-oktober.
De kunde man hoppa över. Men de dagarna när luften är klar och så är det ju bättre såklart.
 
Har inga planer för imorgon fredag än, blir en löprunda på morgonen innan frukost i alla fall, sen är det nog dags att fota hösten lite. Har varit dålig med kameran den sista tiden.
Sen kanske jag drar mig till skogen och min älskling.

Here's the thing

gammal bild på mig, nu är det ovant att se mig som ljus istället haha.
 
Haha vad söta ni är som kommenterar att det var kul att få veta mer om mig. En del har även frågat om jag inte tänkt att ha frågestund och nepp tyvärr inte! Grejen är den att jag tycker det är lite fjantigt faktiskt att ha frågestund när man inte har lika mycket läsare som de stora bloggarna. Då skriver jag hellre sanningar om mig själv eller tar upp frågor i inlägg!
Hoppas ni förstår. Skriv gärna frågor i kommentarer istället. Visst att det blir lite samma sak men det är just själva grejen att ha en bestämd frågestund eller att ni bara frågar rätt ut.

In love

 
Hade en väldigt bra dag på stan med Becca idag! Fick med mig lite grejer hem, bland annat den underbara ljusblåa stickade tröjan! Är helt kääär i den, kommer användas mycket i höst!
Även har jag Brightening mascaran nu, så nu ska jag testa den och recensera den. Ska bli väldigt kul! Allt för er läsisar vet ni ;);).
 
På torsdag (när det är lite lugnare i skolan) ska vi ha en liten dejt och färga framför allt ögonbryn men även lite fransar.
 
Nu blir det Hungergames!

10 about me

1. Jag är tidsoptimisternas tidsoptimist. "Hinner" med allt.
2. Jag är en väldigt stor perfektionist. Nöjer mig inte med bra, utan mycket bra.
3. Jag älskar blått och vitt...
4. men har rätt svårt för lila och rött (dock inte höstens vinröda).
5. jag funderar på att skaffa en blogg som enbart ska handla om smink.
Tumblr_lxcs75bhf61qbnnb6o1_400_large
6. jag ser framemot december månaden med allt vad det innebär.
7. jag ska bli logoped.
8. jag har 5 riktiga förebilder, som jag verkligen ser upp till.
9. i juni nästa år ska jag ta körkort och flytta hemifrån med henrik.
Tumblr_lwo0p3uwnv1ql8be6o1_500_large
10. jag är ekonomisk.

I'm in heaven!

Som ni vet, så totalälskar jag smink. Då kan ni ju förstå hur stort det är att vara inne på Make up store haha. Idag är det medlemskväll, så det blir förmodligen shopping dådå! Bland allt mitt smink så har jag mina mus produkter i en speciell låda. Visst att det är dyrare än annat men kvalitén ska man då inte prata om.
Det håller jättelänge så man behöver inte köpa nytt hela tiden (fast det vill man ändå!)
 
Får se vad jag kommer hem med! Har ni något favoritmärke gällande smink?

Knitted all the way

weheartit
Stickat, stickat, stickat. Känner mig tråkig nu på hösten för stickat är det enda jag vill ha, annars fryser jag sönder. Men är det höst så är det. Gillar hösten starkt, älskar att man får ha just stickat (även om det blir tråkigt i längden). Älskar höstfärgerna, mysa runt inne, gå långa prommenader och tända ljus & mysa framför film! Med en stickad tröja såklart!

Brightening Mascara

 
Någon av er som testat denna mascara - Maxfactor Brightening mascara?
Den ska framhäva ögonfärgen. Den finns då såklart i olika färger för olika ögonfärger:
Black Pearl - för mörkbruna ögon
Black Gold - för ljusbruna ögon
Black Saphire - för blåa ögon
Black Ruby - för gröna ögon
 
Ska köpa den här på torsdag, ska bli väldigt spännande att se ifall den fungerar. På de bilder jag har sett så kan ögonfärgen framhävas litelite, men ja, alltid kul att testa och det är ju ändå en mascara man kan använda även om "syftet" inte fungerar fullt ut!

Q/A

 
 
är du nöjd med ditt gymnasieval? vad hade du valt istället om du fick välja om?
- Jag är nöjd. När jag skulle välja var jag inställd på att välja samhäll så det fanns inget annat. Om jag skulle välja om skulle jag ta något med musik eller styling.
 
vad lägger du mest pengar på?
smink!!
 
du verkar träna mycket, hur gör du får att hålla dig motiverad och hur tränar du mest? har du träningstips? vill du komma nånvart med din träning?
tränar en del, ja. Dels för att jag mår bättre med det, har ju alltid tränat i hela mitt liv. Vore dumt att sluta haha. Men sen ska jag inte sticka under stolen med att jag tyvärr är väldigt utseendefixerad.. Men man ska träna för att det får en att må bra.
För mig funkar det inte att ha ett schema typ måndag - kondition tisdag - styrka, utan jag måste känna efter. Är ofta ute och springer, men kan inte bestämma mig för innan vilket tempo. Mysjogg, bra löpning, fullt ös eller ännu värre haha. Kör mycket planka och situps, snygg mage, ben- och rumpövningar.
 
var kommer de svarta byxorna ifrån? skitsnygga
de är ifrån Gina T
 
Vad har du för kamera?
en canon eos

Black and grey an autumn day

 
kläderna idag dåå
 
Åkte in tidigt till skolan för att göra klart lite grejer. 3 arbeten klara, ett prov gjort och många andra saker är påbörjade. Just nu har jag väldigt bra koll på vad som händer, precis som jag vill ha det. Kontrollfreak här..
Ska snart ut och springa, sen blir det en tidig kväll. Är skittrött. Men först ska jag kolla ifall skolkortet har kommit upp på hemsidan!
 
 

Much to think of

Kommer nu tipsa er om 2 saker. Vet att min blogg nu på sista tiden har innehållit mycket tänkande och att man måste njuta av nuet för imorgon vet vi inte vad som händer eller vad som kommer. Dock är det sådan jag är. Jag har väldigt mycket tankar och är rätt djup fast jag inte visar det. Jag har aldrig varit någon som snackat om känslor, snarare varit rätt känslokall. Men ibland hittar man en gemensam nämnare av 2 skilda grejer som man måste dela med sig av... *
 
"Som maskrosfrön för vinden". SOM jag grät. Så oerhört stark film men så bra gjord. Jag klarar aldrig av när det är barn som far illa därför tjöt jag ännu mer. Men ja, en film som man måste se. Så fin!
 
*
 
Och gråter man inte till den här så är man.. jag vet inte. Den är tung. Där ser man, att man kan inte alltid styra över allt. Fin, en tankeställare där med.
 
Och så kör vi med låten också.... fin igen. hur många gånger har jag sagt "fin" nu...? Har inget annat att säga. Lyssnade mycket på den här låten i 9an , är glad att jag fått tillbaka den i minnet.
 

The bright side of life

Vi gjorde som många andra - unnade oss mat ifrån Saigon. Tråkiga regnig lördag.. Har dock fått mycket skolarbete gjort så jag är nöjd!
Nu ska vi se film - Som maskrosfrön för vinden, och äta lite godis. Är det lördag så är det!


La Baguette

Sitter på La Baguette och dricker en chailatte som jag blivit bjuden på hihi <3
När det är såhär tråkigt väder ute får man mysa till 1000 inomhus istället.


Woop woop!

Kolla vad som väntade på mig hos pappsen! :


Good girl

Gammal bild på oss ♥ sen middagen till avslutningen på högstadiet. 

I väntan på maten (som min underbara Henrik gör) så har jag nu gjort klart svenskauppgiften. Gaah, rätt svårt var det allt. Kände dock att jag var tvungen att bocka av något från den gigantiska plugghögen! Bara till nästa vecka har vi 7 saker, och då är vi ändå lediga torsdag-fredag. 
Senare tror jag det kan bli lite photoshoots här i de mörka skogarna. 

All alone

Sitter helt ensam i samhällsverkstan - haha mobbad!
Har gjort ett seminarium idag och påbörjat 2 nya uppgifter. Nu ska jag fixa lite mys för kvällen som spenderas hos pojken!


Not a late night

Fick ett plötsligt sug efter jordgubbar.. mums!
Efter en lång dag i skolan var det väldigt skönt att komma hem, även om det bara var för en liten stund. Följde med syster på hennes gympa innan det var dags för min egna träning. Svettigt och kul som vanligt!
Ska göra lite kväller här nu, hoppa i sängen som jag har längtat efter sen imorse, och sen ladda för att gå upp 5 för att springa på min sovmorgon!

Time to relax


Har hunnit med väldigt mycket idag och varit på språng hela dagen, så nu är det skönt att få lite lugn tid.
Tog en löparrunda förut, riktigt skönt med lagom tempo och lätta steg. Maxade med lite jobbiga övningar efter det så hoppas på en lätt och skön träninsvärk imorgon. Har också städat rummet så det är fint.
 
Kläderna för morgondagen ligger framme och jag ska nu ta mig an plugghögen innan jag intar soffläge och Hemmafruarna i Hollywood!
 

take a moment of your life

 
Ta er tiden till att läsa det här . Få en tankeställare om att inte ta något för givet utan att ta vara på nuet. Vi vet inte vad som händer imorgon.

white smile, long eyelashes and some makeup-tips!

beconfident.se
dentaworks
 
xlash
 
Mitt ytliga jag talar!:
Alltså mitt vanliga jag.
Jag undrar om det är någon utav er som testat något av detta eller något liknande?
 
Båda de här alternativen är något jag länge tänkt på och velat testa. Jag har nog normaltänder, inte de vitaste men inte äckliga heller (haha, stort spann där emellan). Men det sätter ju sina spår med allt man äter och dricker, såklart.
Mina ögonfransar är väldigt mörka och rätt långa. Men xlash är ju kända för att göra ögonfransarna långa, tjockare, tätare och mörkare eftersom att det fungerar som ett serum.
 
så hit me, är detta bra eller?? har ni något annat att tipsa om?
 
medan jag ändå håller på kan jag tipsa er om något som har med tänderna att göra. Tycker ni att ni har gula tänder? Då ska ni inte ha en färg på läpparna som går i lila.
mitt emot gult ser vi lila - alltså att det lila framhäver det gula. Inte så smickrande kanske. Satsa då hellre på något som är rött, det framhäver istället vitt. Tänk på denna cirkel med kontrastfärger när ni ska använda er utav ögonskuggor:
blåa ögon: passar bra till brunt, jordnära färger, orange (skitsnyggt!!).
gröna ögon: rostfärger är då jättefint. men också lila och rosa.
bruna ögon: fint med rosa tex.
Men man kan ju ha olika färger, melerade ögon, då kan man kombinera mer. Men låt inte detta låsa er, utan använd er av det som ni gillar!

Just another sunday



En lugn härlig söndag står framför oss!
Ska plugga, träna och kolla på lillebrors match. Ska även passa på att köpa nytt shampo och balsam för mitt färgade hår. Kan någon rekommendera något speciellt? Annars har jag nog rätt bra koll på vad jag ska ha.
 

New me


Ni ville se lite bättre foton på mitt hår - det kommer! Ska ju vara mörk ett tag framöver (haha) och den här bloggen innehåller ju rätt mycket bilder på mig som är en skaplig linslus!
när jag färgade håret så hade jag under en dag de tre olika huvudfärgerna på håret; ljust, rött och mörkt!
 
Men här ser man lite mer då. Är nööjd. Trodde dock inte jag skulle bli så mörk först men det känns rätt - det här är jag!

fuck cancer

Idag är det 3 år sedan min lilla älskade morfar lämnade oss och intog sin plats i himlen.♥ Det går inte en dag utan att man tänker på honom. Lilla gubben, så det blev..men som jag skrev i inlägget när han fyllde - han har det bra och kollar nog ner på oss och ser till att allt går bra för oss.
 
 
Jag vill gärna vara den som hjälper andra, och eftersom att jag vet hur det var när morfar dog, vill jag hjälpa andra med just cancer. Bidra med något, dra mitt lilla strå till stacken.
 
Har ni hört talas om ungcancer någon gång? det var de som gjorde den här videon
 
 
Gå in på deras hemsida http://www.ungcancer.se/ , läs och kolla. Idag tänker jag göra en beställning därifrån. Det är inte dyrt och det finns lite olika grejer att välja mellan. Men det går till något som kan rädda en person ifrån denna äckliga sjukdom. Säger  bara fuck cancer - morfar vi saknar dig! Morfar var inte 'ung' när han fick cancer, men kan man hjälpa till, så gör man det oavsett ålder! 
 
ta hand om varandra, vi vet inte vad som händer imorgon.

From that to this


före ljust efter mörkt
såååå nöjd!
 
 

Now It's done!


Nu har jag gjort något med mitt hår! Eftersom att jag är lite av en hemlighetsgumma så har jag inte sagt till typ någon vad jag ska göra. Några få har dock listat ut vad jag har gjort...
Det kommer upp bilder imorgon - kan säga att jag har haft 3 olika färger bara idag!

Sugarsnaps

 

Precis hemkommen från ett väldigt roligt zumbapass - med Sandra som chaufför och see - jag lever! Duktigtduktigt!
 
Innan jag intar duschen tänkte jag än en gång tipsa er om en grej - nämligen sockerärtor som snacks. Sjukt gott och nyttigt! När man är sugen på något så kan man ta ett par såna och så håller man ett tag till. Dock tror jag att sockerärtor är något man antingen gillar eller tvärsom, så ni får testa!

a bit of my day

1. Går på bussen
 
2. Någon pratar högt om sina problem, man kan inte riktigt koppla bort det.
Sen vet alla det man säger...
 
3. man baaaah halllllååå, sluta snacka så högt om dina problem!
 
 
{måste tillägga att min bussbild är för vacker trots lite slarvel och lite ont om tid, men jaa ni fattar. de andra står goooogle för}.

Tips - syoss hårinpackning


Jag är väldigt mån om håret och det värsta som finns är människor som envisas med att ha långt hår men som inte tar hand om det. Denna löser dock problemet! Huuuur bra som helst! Håret blir jättelent och man behöver varken ta mycket åt gången eftersom att det är drygt, eller använda den ofta för att det håller i sig.
4 av 4!
 
 
Bara man använder rätt produkter som passar ens hårtyp, så kan alla ha hur fint hår som helst!

Maybe I'm just out of my mind


Blir knäpp av att sitta och hålla på med bloggen, får stanna här idag. På torsdag ska jag göra en makeover på mig själv så efter det kommer den nya designen.
Har varit så sjuuukt trött idag, så ikväll blir det en jättetidig kväll för fröken, men kolla in lite senare så ska ni få ett riktigt bra tips!

11 september - so much meaning

Henrik och jag firar ännu en månad tillsammans ♥
◊ Lilla älskade morfar skulle ha fyllt 64 år idag. Han var bara 61 när han dog - det är ju inte ens en ålder!! Var vid graven idag, la dit en blomma och gjorde lite fint. Blir lite emotionell när jag går till hans grav, så extremt saknad. ♥ Tror dock att morfar "lever igen" genom min yngsta bror hos mamma! Som jag sagt förut - när någon dör så får man en tankeställare av att man inte kan ta något för givet.
Den här dagen för 3 år sedan firade vi honom, 3 dagar senare dog han.
Man är aldrig säker, därför måste man ta vara på allt medan det "är". Är säker på att han alltid kollar till oss och att han håller bra platser till oss där uppe när tiden kommer till det..
11 år sedan tragedin vid World Trade Center. Tankarna går förstås till de som blev drabbade.
◊ Så kom vi på idag också att det var idag i början av 2000talet, den 11 september som Anna Lindh mördades.
 
 
Ett datum med så mycket mening; sorg och glädje.
tavaraallt

Life doesn't force us to be perfect - it only asks us to do our best


Something new

Ska plira ihop något nytt inom en rätt snar framtid. Tröttnar så himla fort. Den kommer inte bli helt klar än - men efter torsdag någon gång ska nog ni få se resultat på både det ena och det tredje..
 

To look back on

Jag älskar att skriva och det har jag alltid gjort. Om man kollar i mina lådor eller skåp så hittar man hur många sådana här skrivböcker som helst. Inte bara skolrelaterade böcker utan med annan mening; t ex den här. För det mesta skriver jag to-do listor i den eller mycket om träning, men nu när jag kollade igenom den så såg jag mina förberedelser för det svenska muntliga nationella provet vi hade i 1an. Då man skulle prata om relationer. Jag valde att prata om min bästa vän.
Tycker själv att texten och även själva framträdandet blev jättebra. Det är en så skön känsla när man känner att allt slit var värt det och att det blev riktigt bra till slut.
Sen är det väldigt kul att ha kvar såna texter för att kolla på när man sitter på hemmet...

Higher than the Empire state

Började dagen med en promenad, stannade till och köpte en ny hårinpackning. Stora förhoppningar, hoppas de når upp!
Utförde plugg, lördagsmyste på småchoklad och gick ut och sprang och nu ligger tacosen fint i magen, bra dag!


Movienight

Jag invigde min helg med att sova 1 1/2 timme. Otroligt sliten efter den här veckan men nu håller jag mig i alla fall tills jag ska sova haha!
Har lite mys med bröderna hos papsen och vi ser Shrek! Älskar de filmerna, som ett litet barn.


Late but not too late

 
 

 

 

 

Här är lite fler Malta-bilder. Har många fler, men vill dela upp dem. Börjar verkligen känna saknad tillbaka!

Go



Efter det roliga (nykoregraferade) zumbapasset stannade vi till i Stjärnsund (där jag tog bilderna). Där hann jag med en promenad, är inne i mitt vanliga go nu.

My love

 


 

Några Malta-bilder på mig och min älskling. ♥ Idag flyttar vi in i lägenheten!

03-09-2012


Är nu hemma en kort liten stund innan jag ska in och träna, weho, nu ska jag bli mig själv igen!

Breakfast time

Har sovit jätteryckigt inatt så det var fint med en sovmorgon. Nu sitter jag och äter frukost (bästa på dagen) och laddar upp för nya tag. Nu är jag friskförklarad och ser nya möjligheter hihi.
Ha en fin dag!


Taking care


Hemmaspa it is, en sådan dag idag helt enkelt.
Bad, hårinpackning, skrubbning, filning, rakning/vaxning, noppring, kur för ögonfransar och ögonbryn, måla nya färger på tår och naglar, smörja in, ansiktsmask. Efter att måendet varit sådär så länge känns det alltid sjukt bra när man tar hand om sig själv lite extra!

Miracle touch

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation
 
 

Måste verkligen tipsa om den här, en helt jättebra foundation! Har använt den ett bra tag, sen testade jag en ny, men nu har jag återgått till den här igen. Som sagt, den är jättebra verkligen; täcker,täpper inte igen och ger ett jättefint resultat utan att fläcka. Rekommenderar den starkt! Som ni ser så finns den i olika färger - en för alla alltså!

 

Den perfekta looken - Max Factors senaste och mest innovativa foundation kommer att revolutionera sättet som du lägger din bas på. Med sin unika lättviktsformula som går från fast till flytande form vid applicering, behöver du inte längre kombinera concealer, foundation och puder. Istället får du en perfekt bas i en enkel applicering. Resultatet blir en perfekt, fräsch och fantastiskt len hy med lyster.

 
bild härifrån 
recension härifrån
 
 

The first autumn month is here





Vilken underbar lördag, och vilken underbar start på en ny månad - september!
Vi for till Örebro på förmiddagen, familjen skulle hälsa på vår nyopererade 'kusin', medan lite ärenden på stan gjordes. Hittade inget speciellt bara småkraffs.
 
Och bilderna föreställer våran goda lördagsmiddag! Västerbottenpaj med plock till.

RSS 2.0