Love days like this one

 
Har haft en sådan skön och mysig dag idag!
Ett minus var att jag vaknade med halsont och täppt näsa men hade inte tänkt det få låta förstöra min dag, inte. Jag och Henrik gick en "liten" promenad, fixade ärenden och hade det allmänt bra. 
 
Nu är vi hos honom, har ätit mumsig taco (jag tröttnar inte!!) och jordgubbar.
Det bästa är att vi har en låda till med gubbar, så kvällen är räddad ;} 
 

No worries

Åhå, fredag! Ska ta en lugn promenad snart, verkligen pusta ut. Sen är jag inte den som är den- tycker det är helt okej i skolan, men det är tiden man måste lägga ner efteråt som suger ut kraften. 
 
Något som verkligen glädjer mig är att våren har kommit på allvar, att det snart är min dag, att jag varit godisfri i 26 dagar och att sommarlovet närmar sig!
 

We knew it

Idag var det marknad i den lilla staden. Jag tycker ändå det är mysigt trots att den blir mindre och mindre för varje år. Får massa minnen från när jag och Becca gick på gatorna, det som följde med hem var väl oftast godis. Kommer ihåg att jag köpte strumpor en gång för att imponera på mamma, haha!
 
Jag och Cornelia fick med oss Emelie idag på marknaden. När vi kom fram så regnade de (det slår aldrig fel!! ALLTID regn på den här marknaden alltså, blir inte klok). Vi satte oss och fikade en stund i alla fall och pratade om allt. Men på tal om marknader - snart är det en i Hberg och en ute i skogen (haha) så det blir mycket marknader framöver.
 
 
Jag är väldigt svag för mjuka mackor och när det är salami och brie i, skulle nog kunna leva på det... åh..
 
När vi tröttnat på regnet och blåsten så gick vi och väntade på att zumban skulle börja. Sista gången idag, väldigt tråkigt, men får hålla mig tills den börjar igen!
 
 
Men än är det inte slut helt, vi ska förmodligen dansa det i skolan nästa vecka, det ser jag framemot.
 

Star

 
Somnade till storm och vaknade till solsken, härligt. 
Den här dagen kommer bli toppen!

We all have a choise

 
Dessa 2 tillsammans är Guds gåva till människan!
 
Funderade länge på om jag skulle ta en pw eller om jag skulle löpa, och det föll på det sistnämnda. Ajaj, fel dag, fel väder, fel humör och fel rutiner. 
 
Ja, allt fel.
 
Så det blev en kort runda och sen styrka istället. Känns bra efter allt nu ändå. 
 
 

We need to calm down

 
Varit ganska stressad idag, men allt gick bra, mer eller mindre som väntat. Stressar upp mig i onödan fast det inte är någon fara, dock är jag väldigt bra på att 'gömma det' så det inte syns utåt.
Trött och seg nu efter ett ordentligt och jobbigt träningspass, så nu ska det vilas!

Days through Photos

Ibland är det så att fantasin inte finns där till att göra ett bra inlägg med foton och text, så nu ska jag börja med en ny kategori - Days through Photos! Det låter väl lika lätt som det är, jag tar foton som symboliserar vad som hänt den dagen.

Kan börja lite lätt nu. :}

 
 
 
 
| Jag har tränat | Jag har hittat nya favoritsnacks | Plugget går framåt (dock tråkigt) | Jag var med på lillasysters träning |
 

Even in the best of days

Bloggen ekar lite tomt och jag har fått frågan om jag slutat blogga, svar Nej - har bara väääldigt mycket att tänka på och skolan tar lite tid nu innan sommaren. Sen har det ju varit helg och den har jag njutit av kan jag säga!
 
Runt när jag fyller så ska jag lägga vantarna på en ny dator så då kommer det blir bättre ordning på bloggen, foton och allting, förhoppningsvis hah.
 
 
Planerna för idag är att träääna, plugga och sedan springa ner till lilla jobbet och kolla läget. Sen blir det som vanligt, försöka ladda om för en ny vecka. Måndagar är helt okej tycker jag, men de där himla tisdagarna som inte är så trevliga. Därför får jag försöka göra den här tisdagen så rolig som möjligt. Vi får se vad som händer! Har ni någon "värsta" dag?
 
 

Eighteen days left to eighteen


Blame it on the weather

 
Känner mig lika grå och tråkigt som vädret, blö.
Har fixat lite plugg (eller ah, som samhällsvetare har man ju då inte lite plugg). Ska snart sminka mig för andra gången idag och sen bär det av till Cornelis, dit Ida och Jennifer också kommer. Ikväll ska vi hålla en aktivitet för ett gäng killar (en skoluppgift dådå). Ska bli riktigt kul att se hur det blir mottaget och hur det slutar.
 

Running ahead

 
Precis hemkommen från dagens  andra pw, går lite +-0 får skärpa mig lite haha.
Nu ska blir det plugg varvat med hockey och fix. LULEÅ gjorde mååål innan pausen nu, heja dem! De värsta dagarna är nu gjorde och så onsdag imorgon - zumbaaa. Livet är fiiint.
 

Keep doing it

Hade bara en redovisning idag, så jag slutade 11 istället för 15.20 - underbart!

Kom hem och har fixat så mamma fick en överraskning. Jag älskar att fixa och göra andra glada, speciellt när de blir såhär glada.

Jag är FÖR vardagslyx, och imorgon ska jag fixa en överraskning till en annan person. För att jag älskar det och för att h*n är värd det!


Standing for inspiration

Ojoj vad denna kvinna inspirerar och imponerar! Grym och så bra, gillar skarpt.


Sometimes

Ibland måste man falla och nudda marken för att orka kriga vidare!

Zumba tonight , igeen!


Shake some more

Precis hemkommen från zumban, träningsglädje. Vi fick med oss Emelie idag igen, så kul att träna 'ihop' med andra!
Ska lägga mig tiiiidigt ikväll, vila bort huvudvärken och saknad av min fina. Hejsvejs


Don't want to let go

Nu har låtsaspappan/pappan här hemma åkt iväg för utejobb - BLÖ säger jag bara. Tur att det är mjukstart den här veckan, men nästa blir hela. Inte kul alls.
 
Men tänkte inte deppa ner mycket mer, utan idag hände något spännande. Jag vågade mig på att ha färgade byxor, inte mina blåa som jag är bekväm i utan i rosa. Kan ni förstå...
 
 
Börjar få några färgade byxor i min samling nu. Jag älskar färger, trots att jag mest bär svarta och vita kläder. Men jag ska verkligen börja använda meer färger - det är ju så fint, fräscht och vårigt!
 
 

What others think about you is not important What you think about yourself means everything


I want it for real

Den där snön folk nu börjat pratat om får gärna stanna var den nu än är för hit får den inte komma. Imorgon ska jag inviga min nya fina jacka jag fått av mamsen. Det ska jag, så ingen snö!


Sunday started early

Blev ingen sovmorgon för fröken idag heller, är redan hos mamma och har varit ett tag.
Nu ska jag ut och springa innan jag ska hjälpa mamma med att flytta om rum. Alla i familjen ska byta rum förutom jag, och med tanke på att de som ska byta är 5 st så har vi lite att göra, heh.


Done and done

Idag lyste inte solen, som den gjort de senaste dagarna i veckan, vet ni varför?

Högskoleprovsdag förstår ni!

Tyckte i och för sig inte att det var så jobbigt eller svårt, men att vara i skolan från 8 till 16.30 på en lördag var ingen höjdare.


Alone tonight

Familjen är på middag (jag orkade inte följa heh), så det är mys med mig själv som sällskap. Lite nötter, vindruvor och tv tills jag snart lägger mig.. Högskoleprov imorgon..


If something is worth the price, it's also worth the fight

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ovanligt för att vara mig. Jag är inte den som bloggar varje dag men nu har jag inte skrivit på länge. Jag är heller inte den som 'inte har något' att skriva om, för det har jag, men samtidigt inte. Svamligt, ja.


Back to normal

 
 
Har haft så himla bra lov, gjort något kul varje dag så rastlösheten har aldrig kommit igång! Känns ganska okej ändå att gå tillbaka till skolan, för att träffa vänner och så.. Att sen veta att ett matteprov väntar om någon vecka är väl inte lika kul.
 
Tur att vi startar med en kort vecka, det känns allt lite lättare då!
 

I'm on it

 164425_140017572843026_773789134_n_large
weheartit
 
Jag har ju självklart inte lagt undan träning och kosten åt sidan bara för att det är lov men lite mer gottis än vanligt har det faktiskt blivit. Tänkte sätta ett litet stopp för det fram till min födelsedag (lite mer än en månad). Inget förbud, men bara för att rena kroppen lite.
 
 
Nu ska jag ut och köra intervaller, kram på er där ute i det fina vädret!
 
 
{Haha, såg precis att min blogg fyller 3 år idag, så får väl säga grattis till den... Börjar kännas lite dags att byta blogg snart, får se när och hur.}

RSS 2.0