2013 part II

 Så, nu fortsätter vi!
 
Juni
Dagen efter Ullared var det dags för jobb. Ångest x 10 som jag skrev innan. Vet egentligen inte varför, men kan vara expert på att förstora saker. Man får ta det för vad det är, och efter ett tag där trivdes jag.
Min låtsaspappa var med om en allvarlig krock som skakade om familjen & släkten. Jag som tyckte jag tog vara på tid och familj/vänner noga innan fick en helt ny tankeställning och ville mer. Det kan gå så fort... Som tur är gick det bra!
Jag utklassade Henrik, Becca och hennes Oskar på minigolf. En liten reminder till er:
Jag och Henrik började inse att vi snart troligen skulle vara ifrån varandra pga hans flytt uppåt i landet. Jag tog sommarlov och var SÅÅ stolt och glad över mina betyg. Henrik tog studenten, stor dag för världens bästa kille.
Midsommaren brukar firas i Värmland i låtsasfarmor&farfars sommarstuga men pga jobb blev det vridet. Ja, allt blev vridet. Levde dagligen med dåligt samvete för att jag inte var med Henrik, vänner eller familj. Men vi gjorde det bästa av det och det blev bra! Tjejerna jag jobbade med var bara för roliga och jag kan ibland sakna det där kaoset som uppstod men som vi fixade ändå. En sak jag aldrig glömmer är när det kom 2 äldre par och en dam skulle betala för dem allihop. Jag slog in maträtt efter maträtt som de skulle ha och när jag slår på totalt så står det 276 84 kr. JAHAAA, hahah så galet. De flesta skrattade åt det och det gick ju att ordna, men att det skulle hända mig alltså... just då..
Allt med körkortet drog igång och det blev en del timmars plugg.
 
Juli
Jag började på ett annat jobb i ett par veckor mitt i sommaren. Skönt att göra något annat, som var mer stillsamt. Ägnade mycket tiden där åt att lyssna på Sommarpratarna, bl a Kristian Gidlund, som gick bort för några månader sedan. Så sjukt sorgligt. Återigen, livet är skört.
Jag träffade min faster med familj lite spontant. SÅ mys, en favorit hos mig.
Hon är så vacker.
Annars var det: Jobb, träning, sova, jobb, soooovaaaa. För övrigt hände en vuxengrej, jag insåg att jag behövde glasögon så jag bestämde glas, färg bågar och allt vad det är. Hann även med en utgång med ett par vänner.  Henrik fick veta att han kommit in på sin utbildning!
 
Augusti
Tog en dag off och for med Henrik till Linköping för att se det första ispasset. Så varm dag, och Nicole valde långbyxor. Säga vad man vill om det, men dagen var så fin!
 
Jag fick äntligen mina glasögon och kände mig mer konstig utan dem än med dem.   Jag och Frida var ute på många promenader, så skönt med en vän man haft hela barndomen som verkligen känner mig.
Jag och Henrik gjorde en "sista resa" (haha lät deppigt, var allt annat än deppigt!) , till Stockholm med hotell, shopping och inga måsten - bara massa mys! Helt underbart.
 
 
Jag fick upp ögonen för Depend Gellack, så förväntansfull köpte jag det i hopp om att vakna upp med långa, starka och fina naglar. Mina naglar sa dock noway till det förslaget så jag reklamerade det... Tråkigt.
Jag fastnade totalt för "50 nyanser av..." fortfarande spänd till filmen. Började 3an (!!!) och åkte den första helgen till Gränna med familjen + några vänner. Henrik flyttade och det var så jobbigt.
 
September
Började med en riiiiktigt rolig utgång med några fina tjejer, den kvällen var så sjukt rolig och oförglömlig. När vi gick hem på natten var vi galet trötta men vi visste att vi inte hade bäddat Emelies och Melindas sängar, så kommer vi in så har min låtsasmamma gjort det. AH så najs, var bara att äta MC-maten och sen stupa i säng!
 
Jag & Beccisen tog en skön "höstpromme" där vi stötte på 3 ormar. Hon = livrädd, grät Jag = asgarvade. Haha puss stumpis
Mamma och jag bakade flera omgångar av fröknäcke, mums (dock när hon blev sjuk så föråt hon sig på dem så nu kan vi inte göra dem på ett tag hahah)
Henrik kom hem för en stund och jag var totalt överlycklig. Jag använde skinnjackan flitigt och jag började redan nu tänka mycket på studenten. Tog en dag fel skor så fick gå runt med mammas som är en storlek mindre. Lycka när vi kunde byta
 
Vi var tvugna att ta bort vår gullis Smilla som gått o blitt sjuk. Var något konstigt med den katten alltså, men oavsett så blir de som medlemmar såklart. Människor är ju inte heller friska och underbara jämt...
 
 
Spenderade mycket tid med vänner, behövligt att tänka på annat när jag var halv!
 
Oktober
Jag fixade mina naglar, mitt andra namn är Vardagslyxarn, jaaa! Beccisen och jag spenderade några timmar med shopping och fika.  En absolut höjdpunkt var när jag beställde min studentmössa. Redan i oktober, japp. Gäller att vara ute i god tid. Gjorde att jag blev ommöjligt ännu mer taggad, redan.
Kanelbullens dag och jag käkade såklart en...
 
Jag hittade en ny favvoparfym som jag använt som tusan, så nu är det hushållning med den som gäller..
 
Blev omskakad när nyheten om att chokladen skulle ta slut, kom. Men det visade sig vara skitsnack och då blev jag glad hehe. Vad vore livet utan det... Som Emelie skrev på sin twitter "När jag och Nicole träffas är de största frågorna När ska vi äta? Vad ska vi äta? Och viktigast- vilket godis??" SKönt att ha någon som förstår mig haha.
Henrik kom hem, passande till den 11e som är vårt datum.
Körde på en annan jätterolig utekväll, och dagen efter var det Öppet Hus i skolan. Men det gick bra, tråkigt men det är ju bara några timmar man behöver bjuda till på.
Henrik och jag åkte till... ja ni kan väl gissa nu... Linköping för , japp. Ni tänker rätt - Shopping & Hockey.
 
Najs, 10 poäng till er!!
Jag och Emelie började träffas ännu mer, både hemma och som shoppingkompanjoner.   Jag åkte till faster och blev kvar där, hade bara mig själv med mig. Allt annat fick lösa sig där (mobilen dog då de bara har oldies till teleföööner).  Mycket ska man göra innan man dör.
 
 
November
Familjen anordnade en liten Halloweenfest för mammas jobbvänner o deras barn, jag hade innan det varit hos Emelie (sovit över, då vi bakade bars och tränade ihop), sedan var jag även en sväng hos Becca innan. Fika och hårfärgning! Men sedan var det festdags.
 
Jag hade en jobbig period med att Henrik var borta, så han kom hem tidigare för min skull, bland de finaste någon gjort aww alltså :) . Betydde mycket och jag blev gladare igen.
 
Så var det festdags igen, en riktig upp-och-ner -fest men för min del var det roligt!
 
Jag blev sur över tankesmedjans avsnitt där de skämtade om diabetes, Jag träffade ett par tjejer för 1DDay. Vi hade så kul och hade myyyycket godis.
 
December
En jättefin månad, fylld med fina samtal av mina nära, träning, mycket gottande, en del shopping. Jag räknade ner tiden för fullt till att Henrik skulle komma hem igen, till julen och allt som hör till. Sista racet i skolan innan jul, peppande att det bara är ett halvår kvar sedan.   Snön kom och försvann, men den helgen den var här var det kaos.
 
Firade pappsen som blev 40, och föll mer för lockigt hår på mig själv. Mörkt och lockigt, så fint ihop! Lovet kom och julen kom. En jättefin och lyckad sådan. Skrev det i ett annat inlägg, men jag är så tacksam för allt jag har och alla de fina människorna jag har omkring mig. Jag är lyckligt lottad!!
 
2013 har som jag började med, varit ett fantastiskt år! Mycket filosoferande, men jag känner att jag har växt så otroligt som människa. Jag har hjälpt mig själv, stärkt mig själv och jag är så glad, nöjd och stolt!  2014 - hit me with your best shots... eller show me what you got jag är så jäklarns redo!
 
 

2013 part I

Snart ett nytt år, så nu kör jag min lilla resumé!
Jag började mitt första inlägg 2013 bl.a med Även om man säger att 13 är ett oturnummer, så tror jag att det här året kommer bli såå bra! Har höga förväntningar (farligt kanske) på det nya året. Mycket planer och mycket kul att se fram emot.
Och jag börjar mitt sista med att säga att 2013 var ett så bra år! Jag är en positiv människa så ja, alla år är väl fantastiska enligt mig haha. Men jag säger det, vilket fint år! Häng med nu...
 
Januari
De första dagarna spenderade jag med att jobba med pappa&farbror. Innebar mycket slit men också mycket filosoferande för en tänkare som mig. Jag började träffa en av mina favvosar mer - Emelie. Jag tränade mycket, lyssnade mycket på musik. Tror jag på något sätt var instängd i min egna lilla bubbla, där och då.
Jag praktiserade i en fjärde klass och hittade mig själv väldigt mycket under perioden, faktiskt.
Jag och ett gäng från klassen åkte till Gviken och hade kul.
 
Februari
Jag snöade in ordentligt på Tuvas blogg, hon inspirerar så mycket - fortfarande. Firade bästa älsklingen med buller, brak & bio när han blev 19.
Ungefär en gång/år blir jag dundersjuk och det blev jag under sportlovet.  Jag kämpade på som bara den med skolan och gick upp extra tidigt för att göra stora frukostar.
 
Mars
Jag var riktigt glad. Vädret var toppen.  Jag hittade lyckan i att springa igen och dansade också mycket zumba. Påpekade ofta tiden - att allt går så fort. Hade mer eller mindre ångest över att lämna min fina barndom. Kan inte riktigt själv förstå hur sjukt bra jag verkligen har haft det. En sån där dunderuppväxt man önskade man kunde ge alla.
Det blev en del frukostdejter ihop med Conkan, blandat med otroligt mycket plugg. Jag & Henrik for spontant och shoppade i Linköping och gjorde upp lite planer för framtiden.  Jag träffade Ebba för första gången, en tjej som jag nu träffat ett par gånger och verkligen gillar!  Jag & Henrik blev bjudna på vofflor av hans gudmor, gillar inte det egentligen men nu fick jag upp smaken för det!
 
 
 
April
Bloggen fyllde 3 år, firade med löpning (haha). Jag tuffade till mig och använde mina blåa byxor.
Jag gjorde högskoleprovet för första gången. Tyckte inte det var varken svårt eller lätt och hade heller inte problem med tiden. Ska köra nu i vår igen.
Hade ännu en tänkarmånad, var min egen. Jag behöver det ibland. Jag och några tjejer hade en skoluppgift i ledarskap så vi förvärrade tillvaron för ett pojkfotbollslag. De tyckte nog att de var hemskt dagen efter men i längden tyckte de nog att det var roligt.
Jag tuffade till mig ännu mer och hade rosa byxor. Helt otroligt, det hade jag nog inte haft idag...
 
Maj
Många födelsedagar! Först ut min största lillebror, sedan bästisen & sen jag! (I loppet av 4 dagar)
 
 Hade en så underbar dag, med finaste tårtan...

Mycket firanden (fler i släkt & familj som fyller i maj, även vår mentor som vi firade). Åt rekordmycket jordgubbar. Blev mycket träning, mycket plugg. Under andra året körde jag en kurs på halvdistans vilket var rätt körigt med tanke på alla andra tunga kurser. Men det är bara att kämpa och det gick jättebra.
Jag började jobba på Grillen. Vilket för mig först innebar så mycket ångest men som sedan gick bra.
I julklapp fick släkten av farbror att vi skulle fara till en högjöjdsbana. Riktigt kul var det!
 
 
Avslutade månaden med att fara till Ullared med mamma och mina 2 "fastrar". Vi sov över på hotellet, shoppade massor och åt gott. Jättemysigt.
 
Fortsättning följer!
 

Twists and turns in life

Vilken dag!!
Gick upp vid 9, skulle hinna med rätt mycket då jag och Becca äntligen skulle träffas!
Men på förmiddagen började Svantemannen bete sig konstigt (våran katt), skrek och hade sig. Till saken hör också att han har varit lite sjuk nu ett tag, men har fått penicillin och specialmat. Vi fick ringa veterinären som sa att det inte var så mycket att hållas med. Fick avboka Becca (hade verkligen velat ses!!!)
Fan, en katt till liksom, maximal otur. Så vi for in dit, helt "beredda" på att få ta bort våran orangea älskling. MEN så visar det sig att det inte var något problem så, utan att han mest protesterade! Vi har en stor väg utanför oss så vi har haft honom som innekatt - nu har vi dock "släppt han fri".
 
 
Nu får vi se hur länge vi får ha kvar honom... Åh gose.
Vi hade en till katt innan som jag skrivit om innan, Smilla, och hon var verkligen speciell. Lite negativt klingat. Svante är speciell - men på ett jättebra sätt. Han är gosig och så otroligt myyys bara. Det hade tagit så jäkla hårt om vi hade behövt ta bort honom idag , men nu fick han en chans till och jag är så glad. Nu får vi bara vänta och se hur han tar emot världen.. eller hur han blir emottagen. Vi får vara beredda på det värsta men jag är så fruktansvärt glad över att ha haft honom som våran katt. ♥
 
 
Dessutom firar mamma och Rickard 13årig-bröllopsdag idag, mina hjärtan . Grattis, firandet blev lite hastigt och inte som ni tänkt er, men så blir det ibland. LOve you!
 

Shea

Svårt att se på det här fotot, men 2 av mina juleklappar från älsklingen - mer produkter av min favvo Shea och så en värmefilt. Mitt i prick, he knows me.
 
Inte många dagar kvar på 2013! Dagen idag bjöd på en riktig sovmorgon (vi har sovit som grisar det här lovet men är ändå såå trötta!), men när vi vaknat till så blev det sconesfrukost och sedan lugnt innan vi faktiskt gick utanför dörren. Nä men vi for och hälsade på Henriks farmor som fått "flyttat" in på sjukhus ett tag. Sen handling inför nyår.    Hur firar ni nyår??
 
Är det många som börjar "det nya livet" 1 januari? Min träning har jag alltid haft koll på (och kört på med hela året haha)  men något som jag ska börja ett nytt liv på är det sista racet med plugg. Just innan lovet så var jag SÅ trött på skolan, hade några seminarier och en redovisning jag knappt pluggade på. Blir så bekväm när jag känner att jag ändå kan (är ju dock alltid bra att verkligen förbereda sig). Men övriga året har jag ju såklart pluggat på och det får man ju ut av sen. Men nu är det det allra sista och nu är det bara att köra på!!! Studenten , vi är snaaaart däääär.
 

The Hobbit

Är jag inte grym på att skriva här tycker ni... Jag som verkligen gillar och vill skriva. Jag ska bli bättre!
Och så ni vet, ni som brukar smsa mig eller få sms av mig - min mobil har blivit heltknas och väljer själv vilken mina sms/samtal går fram till & vilka som kan nå mig. Så har ni inte fått svar så är jag inte sur utan jag har inte fått dem. ♥
 
Det har hänt en del sedan senast såklart. Har fått S Å himla (!) mycket fint, både på julafton och från mina andra firanden. (Dubbelt upp med skilda föräldrar, woopwowop). Men tänkte köra julklapparna lite vart efter nu.
 

Henrik och jag har som tradition att gå på bio i mellandagarna, och självklart blev det The Hobbit del 2 i 3D och HFR. Henrik, som är fanatiker blev såååå besviken haha. Jag har ju inte läst böckerna så tycker filmen var okej men jag tyckte det var mycket fighter och action som utfyllnad. Synd, då 1an var skitbra. Hoppas de kan bära upp det nu så att den tredje blir toppen.
 

We waited all through the year for the day to appear

 
Sista luckan är öppnad, sista avsnittet av kalandern är sett och den 24e är förbi.
God jul på er! Hoppas ni hade en mysig dag igår och att det fortsätter så.
Jag hade det så bra! Så mysigt, så tacksam för allt jag har. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma och så fortsätter myset idag.
 

Dan före dan


För många innebär nog denna dag kaos men för mig = slöandets slöa dag! Jag glider runt här hemma med mjukiskläder, glasögon med osminkade ögon under och har väl egentligen bara lite städning på schemat. Klapparna är klara och inslagna, redo att bara slitas upp av glada julfirare imorgon!
 
För övrigt så ser nog min mage ut som värsta godisfabriken invändigt nu. Mitt största intag just nu är skumtomtar, knäck (som typ är schlut nu, smack sa det) och ibland så kommer lite regn i form av julmust. Kanske mer liknande regnskurar hehe. Vilket innebär nästan bara hälften av kostcirkeln... Men är det någon gång man verkligen ska äta är det ju nu... Dock så ska det bli riktigt skönt att börja träna sen igen, studentklänningen och jag måste ju sammarbeta! woopwoop
 
Näpp nu ska jag städa lite till, sen ska jag se film efter film... och äta skumtomtar!
 

Challenged

Blog award - jag har blivit utmanad av Mia, som gett mig 10 frågor. Sen är det min tur att skriva 10 frågor och utmana 3 nya bloggisar!
 
- Hur firar du jul?
Enda sedan mina föräldrar skilde sig så har jag kört julafton vartannat år, och i år är det min mamma-jul! Vi är hos min låtsaspappas föräldrar, äter, kollar Kalle Anka, öppnar julklappar och myser. Sen fortsätter myset hemma.

- Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?
Ett kort på min Henrik!

- Hur ser en ledig lördag ut för dig?
Det är lite olika, men en bra lördag innebär en skön sovmorgon, bra löptur, träffa bra människor och hitta på något mysigt!

- Brukar du sminka dig under vardagarna?
Smink är bland mina största intressen, så ja, jag sminkar mig i tid och otid.

- Vad är ditt favorit TV-program?
Jag är riktigt dålig att kolla på tv. Egentligen kollar jag bara halv8 och sen andra serier/program när jag kommer över det haha. (I motsats med min bästa vän som alltid haft schema när hennes program är...)

- Vilka länder har du besökt?
Grekland ett par gånger, Malta, Danmark.

- Om du är ute på restaurang, vad äter du helst då?
Jag sa frågan högt och Henrik svarar sallad, haha! Nä men, jag gillar grillat! Och massa sallad...

- Har du/vill du ha några tatueringar?
Nej jag har inga! Har haft tankar på det men jag måste ju vara heeeelt säker...!

- Hur skulle du beskriva din klädstil?
Ingen speciell. Jag vill såklart känna mig fin men i skolan värdesätter jag att det ska vara skönt och varmt.

- Vad äter du helst, chips eller godis?
Godis! Är världens gottegris. Nötter är också en favorit.
 
Jag utmanar Emelie, Pauline och Cassandra! 10 nya frågor:
- Favoritserie/program?
- Hur ser den perfekta lediga dagen ut?
- Hur firas julen 2013?
- Bästa affären att handla i?
- Har du husdjur?
- Vad ser du mest framemot 2014?
- Beskriv dig själv med 3 ord.
- Vad är det bästa med dig själv?
- Vad är ditt drömjobb?
- (Henrik står för sista frågan!): Vilket hockeylag hejar du på?
 
 

I threw my hands in the air said Show me something

 
Jullovet närmar sig woopwoop! Ska bli grymt skönt att vara ifrån skolan ett tag, välbehövligt. Dock är dagarna nu innan så slappa, idag började jag 10.20 och slutade 11.20. Imorgon har jag endast 2 korta lektioner (dock ett jättehål emellan dem men vi är experter på att flamsa bort tiden!)
 
Annars är morgondagen väldigt efterlängtad - t i d e n - snabba dig nu!! Det brukar du annars vara så duktig på!
 

Going on right now

Hinner knappt komma inför dörren innan mjukiskläderna är på och håret är uppsatt. Lycka att vara hemma efter en dag i skolan!
 
Måndagen den sista skolveckan är nu (snart) gjord. Jag har gjort om på rummet, vilket har tagit snart 2 dagar från att jag bestämde hur jag skulle göra det till att sista grejen kom på sin plats. Men nu känns det bra, är så nöjd!
3 julklappar till bästa Beccisen har fått blivit inslagna tills vi ska ha vår obestämda mini-julafton.
Fler julklappar ska inhandlas imorgon då det blir en tur med Emelie. Vet precis vad jag ska ha till vilka så det kommer bli toppen.
 
Nu lite kvällsplugg - det finns det där som man gärna skjuter upp lite på. Men det går inte längre nu, om man inte vill sitta på lovet vill säga.
 

Fridaaay, 13 Lucia

Älskade lilla lussekatt
 
Blev sent igår och när vi kom hem så ställde jag mig och lockade mammas hår. Haha mongos. Ville därför typ gråta imorse när klockan ringde, kändes som jag sovit i 10 minuter. Men är rätt morgonpigg ändå och är inte så sömnbehövande av mig så det blev bra så fort jag kom upp.
 
Mötte upp Zlemelie och åt frulle. Sådan bra start på dagen! Sen var det lussetågs-dags. Så mysigt, julkänsla.
Hade lite lektioner och sen tidig buss hem, som vanligt på fridays. För härligt.

Ser framemot en riktigt myshelg. Och nästa helg kommer älsklingen hem. ÄNTLIGEN, som jag saknar honom!!!! Men att vara så länge ifrån varandra gör bara bra, tror alla par skulle må bra av det!
 

12/12-13

Körde på lockigt idag! Det är så kul att variera med både rakt, lockigt och självfall.
 
Nu sitter jag bänkad med syskonen i soffan och väntar på Hedenhösarna,  julkalendern är så bra i år! Efter det ska jag ta det lugnt innan det sen bär av in till Asund. Min stora lillebror går ju på högstadiet nu och där innebär dagen idag innebandynatten. Så vi ska kolla matcher och jag hoppas jag ser några roliga gamla lärare.
Något jag saknar med den skolan är de roliga grejer som just innebandynatten, brännbollsdagen, Sunedagen och julspexet m.m.
 

It will get better if you try

 
Kände idag att jag nästan var tvungen att springa eftersom att snön i stort sett är borta. Jag tycker det är så skönt att springa ute och inte på ett gym. Därför blir det sämre nu men jag håller det igång i alla fall!
   Jag har alltid varit en träningsmänniska i olika former, men under några perioder har suget efter träning varit 0. Jag har inte velat, inte orkat och inte haft lusten. Vet ni vad jag tycker är bäst då?
- Gör inte det då! Jag kan känna att det nästbästa valet för mig inom träningen kan vara att ibland avstå ifrån det, för att sedan uppskatta det så mycket mer. Det bästa valet är förstås när jag verkligen känner att jag vill och orkar. Men för att orka måste man ibland göra annat.
   Men sen kan jag också säga att de dagar när jag känner mig seg och velig om träningen, så blir den oftast som bäst. Då kör jag ännu hårdare bara för att det måste vara "värt" det, vilket ger den sköna känslan efter!
 

40

Sådär, tillbaka efter en kanonhelg!
Började fredagen med att möta upp Emelie (kunde även åka hela vägen nästintill smärtfritt, pga. snön!) och så for vi till mig. Satt och pratade, som vanligt. Finns nog inte mycket som kan få slut på vårat snack, hehe, men det är ju bara bra! Vi gick till en "finare" pizzeria och satt där i mjukisbyxor. Så mycket lodis över det men ja mycket ska man göra innan man dör!
Hade i alla fall en jättebra kväll med bästaste Emelie.
 
I lördags & söndags har vi haft fest för pappsen som blivit gammal - 40 år! Kan inte fatta att mina föräldrar börjar bli så till åren.
 
 
Har som ingen karaktär ALLS just nu men får se det som okej ändå. Så för att förvärra det tänkte jag gå och baka lite nu. Ibland, så.
 

I remember you laughing So let's just laugh again

 

Imorse när jag vaknade så var det helt vitt ute, åh så mysigt! Det är jättefint, så länge man sitter inomhus känner jag. Imorse fastnade den ena bussen det första den gjorde, en lastbil har kört av vägen så trafiken är stoppad (åt det håll jag snart ska åka åt...) , men det var ändå ok för då har jag suttit på bussen, priset tog dörrj***ln nu när jag skulle komma in hemma.
 
Fick stå där ett tag och sparka och kämpa, tillslut så!!  (Om det var någon som såg det måste jag ha bjudit på ett riktigt gott skratt!)
 
Nu ska jag packa och fixa det sista, sen ska jag åka samma väg tillbaka igen, för att möta Emelie. Sen ska vi hem till mitt andra hem haha. Ikväll blir det antingen krogen eller myskväll... inte riktigt bestämt fast jag tror jag vet vad det lutar åt. Tjing!
 

Always doing my best

 

Vart jag än läser (bloggar, tidningar, reklam etc) så står det överallt Vad fort tiden går!!! Och ja det är helt sjukt hur fort allt går. Bara en sån sak att det snart är jul, snart 2014, blir snart 19 (gammal) och student. Ojoj.
 
Jag är en hypokondriker av rang alltså. Jag är inte sån som tror att jag har hemska sjukdomar bara sådär, men har jag minsta lilla ont så misstänker jag, eller har någon annan varit /är sjuk, så börjar jag ana.
Idag på bussen började jag känna träningvärk från igår och genast (bara av det) kommer det upp massa namn på sjukdomar i mitt huvud. PÅ BUSSEN!!! Vad kan man göra där? Hoppa av och spy i diket och sen undra hur jag ska ta mig hem den sista biten? Sätta mig och tjuta? Lägga mig på andra sätet?
 
NÄ det var ju bara att aaaandaaas, "snart hemma, snaaaart!"
Tur att jag är rätt lugn i alla fall så jag inte "tokryckar" hur som,(även om det var krig inombords) haha.
 
Har i alla fall gjort i ordning lite mys här hemma så nu ska jag bli 100 % bra från alla sjukdomar för den här gången.
 

Coming up

Känns som måndag... men tisdag it is. Eller ja, snart onsdag då då. Imorgon kommer nog skolan gå rätt fort och sen är det bara torsdag fredag.
Just nu håller jag på att riva sönder flikarna i kalendern av frustration, vill bara att tiden ska gå så jag snart kan träffa älsklingen. I 5 veckor har vi varit ifrån varandra nu, så s j u k t lång tid!!!!! Och än är det inte dags riktigt än men för varje dag som går så närmar det sig.
Rätt najs att vara 18 och veta att man är rätt, och har varit länge. ♥
 

 

First of December

Nu är julmånaden äntligen här, wohoo! Punkter för idag som visar att dagen kommer bli bra:
 
♦ Använde min nya mascara (nytt smink gör alltid dagarna bättre)
♦ Första luckan i kalendern är öppnad
 
♦ Vi är på väg till låtsasfarföräldrarna för Första Adventsgröt
 
♦ Efteråt ska vi till Motala och julklappsshoppa lite (tredje gången den här veckan)
♦ Hittade en kupong från Kicks som går ut idag, yeee så bra tajming!
 
Mysdag!
 

RSS 2.0