My new old style

 
 
Tror jag har nämnt det någon gång, men inredning är något jag tycker är väldigt roligt. Dock är jag inte speciellt rolig med inredningen då jag bara tycker det är såååå snyggt med vitt. Så kom inte hem till mig om du är ute efter att smutsa ner;]
Jag är den som tar tag i saker, men vissa saker rinner verkligen ur händerna på mig ; sådant som jag prioriterar lägre ner liksom. En av de sakerna har varit att jag länge tänkt att jag ska måla om dessa tavlor och ramar på mina väggar men jag har inte tyckt att det varit akut.
 
 
 
Nu tog jag mig tiden bland allt annat och gjorde det! Visst blev det bra?
Varför jag köpte/fick dem svarta från början vet jag inte, antagligen för att bryta av allt det vita tillsammans med det svarta mönstret i fondväggen. Vilket fall som helst - så blev jag väldigt nöjd!
 

Fun is all that counts

 
Spenderar idag-dagen och morgondagen på Ullared, med min mamma och mina 2 "fastrar". En liten tjej-resa med shopping och mys.
Hur mycket smink kommer jag hem med???
 

You're voice is the only one

 
 
Rätt svar var Grönt! Snyggt va, gillar verkligen ryggen och färgen :]
 
I en kurs vi har så ska vi prata om vårt gymnasiearbete som vi ska göra i hela 3an, i programmet prezi (asbra, tänk vilka grymma redovisningar man hade gjort om man vetat om det lite tidigare..) Den här gången skulle man även lägga in ljud så det har jag pysslat med nu ikväll, och herre vad bra det blev! Har ju faktiskt en riktig behaglig röst om jag får säga det själv! Borde nog tänka om och bli radiopratare eller nyhetsankare. 
Haha skämt å sido.
 
Ska sovaaaa nu, är ledig imorgon! Ska åka en bit och shoppa massor, förhoppningsvis. Vart får ni veta imorgon! Tjing då.
 
 

Which one is mine?

Ledsen för en sådan kass kvalitet på fotot, men ja, ni ser kanske att det är ett gult, ett vitt och ett GRÖNT linne (ser turkost ut).
Men, vilken tror ni att jag köpte?
 

Hello rainy day

 
Gick upp tidigt på min sovmorgon för att ta en morgonpw! Hann precis innan det började regna, sedan har det regnat konstant sedan dess. Så tråkigt! Vi hade dessutom idrott ute idag så det var ingen höjdare.
Nu har det i alla fall slutat och det är bra för jag ska ta en längre pw nu!
 
 
När jag inte pw:ar så målar jag mycket, för tillfället. Och neeej inte på fri hand (hejhej sträckgubbar) . Men ni ska få se (det förhoppningsvisa) fina resultatet sen!
 

Daylight

 
De här har så många bra låtar! Den senaste är ju toppen den med.

Revlon

 
Några av er undrade lite om mitt värmeskydd - från Revlon, kan köpas på frisörsalonger.
 
Har haft det en omgång innan och jag kan bara säga att det är toppen! Man använder det ju då innan man ska använda värmeverktyg, men jag brukar ta i lite efter att jag duschat, någon gång ibland bara sådär.
Satsa på något rejält och bra när det gäller hår, naglar, smink etc. Det kommer ni vinna på! Vill ha mer tips? ;]
 

So much fun

Hej på er! Har varit helt upptagen sen i torsdags. Dock bara av roliga saker så jag ska absolut inte klaga. Älskar att ha mycket att göra!
I fredags blev det jobb och sen en ganska tidig kväll... för på lördagen åkte jag & Henrik upp till Örebro och mötte upp pappa & Anna. Vi åkte vidare till H-Fors och äventyrsbanan där. Den skulle vi gå ihop med släkten. SÅÅÅ KUL! Dit måste ni åka. Till och med min älskling, som är höjdrädd, klarade alla 3. Vi var faktiskt så duktiga så att alla i sällskapet (typ 10-15 st) klarade alla. Starkt gjort.
 
Tog inte så mycket foton men är ni intresserade tycker jag att ni ska kolla in deras hemsida.
 
 
Plattformar som man stod på innan man gjorde ett "moment" i luften.
 

What I've been waiting

IDAG MINA VÄNNER har jag förhoppningsvis gjort mitt sista matteprov! Ett riktigt hallelujah-moment för mig som inte är vän med matten! Dock skulle jag ju vara bra på det för det senaste året har matten mest innehållit bokstäver, vilket jag gillar, men blööö alla siffror. Har nog något sifferkombinationsfel ;] Gött att slippa det!!!
 
 
Efter mina hemska men samtidigt underbara 4 sista timmar med matten så åkte jag och fiiina Emelie till Örebro och gjorde stan lite snabbt.
 
 
3 saker i form av flaskor fick följa med mig hem idag! Torrshampo, värmespray och en vanlig sprayflaska som damen ska experimentera i!
 
Nu ska jag göra något jag har LÄNGTAT efter HELA dagen - lägga mig i sängen och bara le. Den här dagen kom till slut!
 

Every day may not be good But there is something good in every day

 
Vet ni hur mycket man växer som människa när man får beröm? Det där berömmet som man verkligen gör sig förtjänt av. Självkänslan, humöret, ja men psykiskt. Det där lilla som får en att le så mycket och får en att vara så tacksam över allt det fina man har och får vara med om. Jag har verkligen haft tur.
 
Topp 3 idag för mig har varit:
× Mamma sa att hon var så imponerad av mig för att jag är så duktig med min träning som jag sköter själv, utan gym och utan någon att träna med. Många tycker ju at det är så tråkigt därför lägger de av. Jag kan själv ;]  
 
× Härliga och uppmuntrande ord på tha work, det går jättebra och jag börjar släppa ångesten!
×
 
 
Har ni något fint att säga om dagen?
 

Something better

I fredags kände jag verkligen ett hallelujah-moment, äntligen helg efter en fan-så-jobbig-vecka som egentligen inte var värre än någon annan vecka.
 
 
Har haft en helt underbar helg. Började i fredags med middag ute med älsklingen. I lördags hade vi mycket tid att ha ihjäl så vi gick en låång promenad och vi stannade till i lite affärer. Toppen för mig, som fick med mig en träningsväst hem.
 
 
 
När tiden var "inne" så åkte vi till en vän, åt och gjorde oss i ordning för fest. Hade jättekul med roliga människor.
Verkligen kul att träffa lite nya människor samtidigt som man fyller på roliga minnen med "de vanliga" kompisarna so to speak.
 
 
Dags för en ny vecka - börjar senare och slutar tidigare idag, underbar start!

Only Teardrops

 
Förstod (tråkigt nog) att Sve inte skulle komma högt upp på listan... Jag missade ESC men har lyssnat på vinnarlåten nu i efterhand och oj vad jag gillar den! Verkligen jättebra!
 
Nu är det dags för en annan final - hoppas det går bättre för oss nu!
 

My only one

 
 
Får ofta höra av andra "hur jag och Henrik verkar ha det så bra och är så fina mot varandra", det är så kul att det syns!
Vi träffades i ung ålder och vi har verkligen växt ihop, skulle inte för något i världen tänka mig ett liv utan honom. Han är en sån där fin kille som bara spelas på film hihi ;)
Som ni vet vardagslyxar vi rätt mycket (vilket många reagerar på, men det gör vi i alla fall), behöver inte vara stort eller speciellt... Nu ikväll var vi ute och åt middag och så har jag fixat en överraskning till ikväll. Jag fixar ofta lite mys en vanlig tisdag för så vill jag ha det! Varje dag ska ju e g e n t l i g e n vara en fest, vi lever bara en gång.
 
MEN DET jag skulle komma fram till var - VAD tusan ska jag ge i studentpresent? Känns som han har det mesta, vi har gjort så mycket ihop och.. ja ? Herre kom med tips!  
Allt är bra och Inget är dåligt!
 
Shooot
 

Make it easier

 
 
Snart kan jag äntligen säga hejdå till denna bok, denna kurs har varit fruktansvärt slitsam. (Natur är en kurs som jag och 2 kompisar valde till självmant. Glad för att jag gjorde det men att läsa på distans är verkligen inte kul, i alla fall inte ett sådant ämne som sedan avslutas med assvåra prov).
 
Men jag inbillar mig att plugget går lättare om man dricker/äter något gott... Lyxade med en nyttig varm oboy förut. Men är inte klar med pluggandet än så det läggs min tid på nu ikväll.. Hoppas ni har det bra!
 

Fulfill yourself and you're life

 
~~
 Du är en framåt person som har en hög ambition
En lycklig framtid astrologen spår
Vart du än på vägen går

Fight for what you want

 
 
 
Jag och Becca bytte idag presenter och detta fick jag bland annat av henne! Luktar så härligt och somrigt. De kom väl till användning efter ett GRYMT ben/rump/utepass!
Nu är jag slut och ska varva hockey med plugg.
Sista nu - kämpa Nicole, kämpa...
 

You want me down on earth but I am up i space

Idag firar jag en vecka som 18åring hih, så nu blir det kalasfoton på bloggen!
Firade i Dagarna 3 och måste verkligen tacka min underbara familj, släkt och vänner för allt. Jag är så glad och tacksam :] Jag hade aldrig kunnat önska mig ett bättre liv.
 
Varning för lite matbilder dock!
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var första kalaset hos pappsen. Så kul att släkten var där, det är ju inte varje dag alla är samlade och kan ha det så bra tillsammans. Kan ju tillägga att jag denna helgen STOPPADE mitt godisstopp, HEHE, såå mycket gott som jag åt under dessa 3 dagar är något galet. Men ja, man blir bara 18 en gång och det ska man minnas!
 
 
 
Hos mamma på lördagen. Tog inte lika mycket foton men det var massvis av god mat och gott fika, bla med mig som motiv! Finaste tårtan jag sett haha. Det är ett av mina favoritkort på mig själv som liten, ser så busig ut.
 
 
På måndagen så överraskade Henrik älskling mig med att "försova sig" (jag hade sovmorgon men inte han) och komma och sjunga för mig med familjen. Snutte :] Då fick jag mina presenter av honom, så bortskämd jag blir/blivit av alla ♥
På min dag så fyllde även min mentor så vi överraskade honom med tårta, hattar och partyblåsor. Även jag fick pinas under sång... Men som sagt .
Underbara dagar och jag hoppas att åldern också är underbar ;] Kompisarna tjatar redan om krämpor och ålderstecken.. Har klarat mig än så länge hah.
 

Eighty years of life

 
Igår var jag på kalas för min låtsasfarfar som blir 80 (!) och låtsasfaster (som fyllde igår. Skriver inte vad för säkerhetsskull, haha) . Det var trevligt och så blev det massa mat som vanligt. Vi hade så mycket fika så vi fick ta det i två omgångar :]
 
--------------------------------------------------
Nu håller vi på att fixa i mitt rum, det kommer bli sååå fint! Så jag och Henrik ska gå och skruva upp en massa möbler nu, medan maten förbereds - det blir grillat ikväll! Mums, den här söndagen blev himla bra. Känns inte alls jobbigt att gå till skolan imorgon, faktiskt. Det är inte så mycket kvar i skolan nu!!
 

Important

Inledde denna fina fredagsmorgon med att öppna mina vuxenkuvert höhö. Lovar att jag blir uttagen och ditskickad av denna jäkla rekryteringsgrej om/när det behövs, MEN det vill jag  INTE.

Vad gör ni idag?

Det står lite shopping på schemat idag och det är ju alltid kul. Blir nog lite kvalitetstid utanför husets väggar också. Detta underbara väder alltså ♥

 


Some days are just better than others

Känner att jag har hunnit med väldigt mycket saker idag, den känslan gillar jag. Jag är hellre fullbokad än att ha 0 saker att göra, alla dagar i veckan.
 
 
Dagen började relativt tidigt, då jag lämnade min såå sköna säng för en PW ute i dimman. Lite chockad man blir att man vaknar till sådant väder och tror att det ska vara fuktigt och kallt ute men så är det världens värme. Har saknat att kunna gå ut i tunna jackor. Även det är en känsla jag gillar :}
 
 
Vi åkte och kollade på kosläpp på förmiddagen. Har just aldrig varit på det så det var ju speciellt och kul. Vi kom där i våra converse och vårjackor medan andra klampade runt i gummistövlar och regnkläder. Haha. Var i alla fall riktigt skönt väder och det underlättar ju!
 
Jag gick ner och jobbade en stund, och nu håller jag på att ordna för imorgon samt att jag ska försöka välja en färg att ha på naglarna. Riktigt svårt det där, vilken färg röstar ni på? hihi
 
 

Want to but don't need to

 
av Henrik önskade jag mig bl.a. en body mist, och det fick jag- i doften Shea. Nya favoriten! Hade tänkt köpa en body butter i den serien, men hade visst 'ett par andra' så jag struntar kanske i det...
 

Word

 
Kom att tänka på en sak då jag tackade alla som gratulerade mig igår (på fb) - vilket fult ord "tack" är om man säger det flera gånger. Kanske bara är jag som tycker det. Tur att det finns variation som har samma mening haha.
Dessutom är det här första inlägget jag gör med min nya dator. Like it Like it.
 

Birthday Girl!

 
 
 
 
 
TACK för alla gratulationer här, på facebook, sms, samtal osv! Väldigt glad och tacksam för allt. Har haft en sådan bra dag (även om jag firat mest i helgen så är det ju idag jag fyller). Har en underbar familj, släkt och vänner. ♥ Sen får jag ju "tacka" klassen för den fina sången och för att jag höll på att sjunka igenom jorden men sånt får man väl utstå nu när man är vuxen! Haha.

She's nothing like a girl you've ever seen before

Hann inte med att blogga igår för då gick verkligen hela dagen i ett, men jag kan ju inte hoppa över att gratta bästisen på bloggen inte!!
 
 
Världens finaste, bästaste, knäppaste, härligaste, underbaraste vän fyllde 18 år igår!! Har alltid stått vid din sida och det kommer jag alltid att göra ♥ Ser framemot i sommar, vi två som 18åringar, vad vi ska stå i;) haha.
 

Snart är det miiin dag, men vi har redan börjat fira eftersom att jag fyller på en måndag. Lite småtokigt och inte så bra planerat, men nog ska jag överleva! (Tur det inte var en tisdag jag fyllde på i alla fall!)
Jag kommer berätta mer om alla mina firanden i senare inlägg, men kan avslöja att jag fått en jättefin dator. Den kommer jag köra hårt med, med (maaaaassor av) arbeten, foton, musik osv.
 
Jag är fortfarande sådär överlycklig över att fylla år, trots att jag börjar bli "stor" (vuxen känns inte rätt att säga). Kommer säkert ha svårt att sova ikväll (Nicole 7 år igen). (Mycket parenteser i detta inlägg).
 
Men nä, tjing då. Nästa gång vi hörs har jag lämnat en siffra för att ta mig an en annan. Pussss
 

Fridaynight

 
 
Har varit ledig idag och det har varit så skönt men dagen har också varit såå lång. Mötte upp Emelie med pojkvän i Hberg för att göra marknaden (klart på 20 min haha) sen mötte jag Henrik. 
 
Imorgon börjar firandet för mig!!! I'm so excited!
 
Har suttit och spånat lite på vad jag kommer få, och frågade Henke lite snällt om hur många presenter han köpt. "Det säger jag inte", sa han då. Jag fortsatte då med att jag menade att han kunde dela upp det på olika dagar (om han köpt fler än en). Men han var bestämd, innan han sa "Du får alla 3 på samma gång!" Sen kom han på att han försa sig. HAHA, du förgyller vardagen min toker ♥
 
 

Happy birthday!

 
När jag var 6 år så fick jag mitt första syskon, den här fina killen. Idag är det hans dag, 12 år! Vad tiden går, min lilla plutt. Han är så smart och duktig, stolt över att vara hans syster. Love you! 

Don't forget to live

 
Fler dagar har gått utan uppdateringar, men ny månad och kanske en liten nystart på det?! Det är inte vilken månad som helst, utan den bästa! Födelsedag på ingång hihi. 
 
 
 
Mycket har hänt senast i lördags; mitt hår har blivit lite fräschare och mörkare. Jag har firat Valborg och så har jag varit ledig idag! Spenderat dagen på en mysig marknad, varit med Henrik och familjen, tränat och testat kläder till födelsedagsfiranden!
 
Nu ska jag sova och ladda upp för nationella prov i engelska som är imorgon. 
 

RSS 2.0