Don't say a word Don't want to hear

Den här har jag lyssnat en del på , gillar!
 
 

Made it so we had to walk away

Har inget direkt att skriva känner jag så jag ger er detta och så blir ni förhoppningsvis gladaaa.
  1.      2.  3.
 
 

Midnight Memories

 
Åkte 12.15 idag och ni förstår ju med de orden vad det innebär! I hörlurarna rullade såklart......heh.. Så bra låtar, love it. Och vädret vi har nu - iskallt men så fint!
 
Snart kommer de andra hem och då ska vi förhoppningsvis åka iväg och kolla på jacka och sånt. Skulle behöva en ny, så hoppas jag hittar någon bara!
Börjar i alla fall morgondagen med sovmorgon, och såna små saker blir jag så glad för. The little things make the big things.
 

Been around the world Don't speak the language

 
 
 
you're welcome!
 
Nästan precis hemkommen från ett riktigt roligt dygn, fullt med 1D!
Med massvis av mat, godis/snacks och sedan bra underhållning höll vi oss vakna i stort sett hela natten.
Så himla kul att vi satt 4 st 18åringar - helt excited - över den här grejen! Goa tjejer. Och låtarna alltså... det här kommer bli så bra, så bra.
 
 

1D day!

 

Nu är lördagsmyskläderna på och jag styr kosan mot världsmetropolen Vretstorp! #1D day på ingång, wohoooo ser så mycket fram emot kvällen/natten.
Massa mat,godis, skratt & prat och såklart ögongodis. Ska vara flitig med kameran!

Måste också tacka för era kommentarer ang förra inlägget, ni är för söta.
 

But I cover up Won’t let it show

Underbara Fredag!! Dagen har varit bra trots mycket flängande - kort skoldag, träffade sedan fina Ebba, till Örebro, hem igen (och det är ju inte bara att åka hem utan tåg-buss-buss) men nu sitter jag i alla fall uppkrupen i soffan, myyys, med älsklingens tjockiströja.
 
 
Men jag måsta kommentera detta.... är det ett skämt eller??
I gårdagens avsnitt av Tankesmedjan satt alltså en kille och skämtade om diabetes. OKEEEJ, ja, jag har 2 små killar i släkten som har diabetes så jag har det nära därför upprör det mig så fruktansvärt mycket. Att sitta och säga att "de får skylla sig själva för att de inte motionerat tillräckligt mycket", hur tänker man då? Eller med vad tänker man? Vet han inte skillnaden mellan typ1 och typ2 diabetes? Och oavsett vilken typ man har så är det INGET man ska skämmas över.
Diabetes är så pass allvarligt så man kan ju dö. Så illa är det ju om man inte sköter det. Så att även säga " man kan inte anklaga dem för att stoiskt uthärda och bära sitt lidande i tysthet" (kopierat härifrån) är väl väldigt dumt?
 
Jag tycker att man absolut ska kunna skämta och skoja om saker, absolut. Jag är ju sådan själv som gärna vill skoja och ha kul. Men ska man prata om ett speciellt ämne så MÅSTE man vara kunnig, påläst och verkligen veta vad man pratar om. Och det var den här killen, enligt mig, långt ifrån på alla sätt.
 
Kommer bli (och är redan) väldigt mycket snack om detta. Får se var allt detta tar oss. Men att diabetes har tystnats ner så gör nog att folk inte tror att det är så farligt eller förekommer så mycket, men varje år får ca 700 barn i åldrarna 7-14 sjukdomen. De som inte har detta nära sig förstår nog inte vilket jobb det innebär, hur maktlösa föräldrar känner sig när de ser sina barn må dåligt eller hur barnen känner sig över att behöva känna sig annorlunda. Innan man äter är det ett test som gäller, följt av räkning av enheter till insulinet.
Men jag är så glad att vi bor i Sve, där vi har en bra sjukvård. Om vi har tur kanske de snart får fram vaccinet som gör att vi i stort sett kan få bort diabetesen. Tänk vilken lycka för dem som har fått tagit sprutor dag ut och dag in, att inte längre behöva göra det.
 
(har läst om själva programmet och det är alltså ett satirprogram, men trots det tycker jag inte det är kul att skämta så om det? Det finns ju gränser vad man kan skämta om och inte. Han menade kanske inte det han sa, men ännu en gång, jag fattar då inte humorn i det! Alls. )
 

Words will be just words

 
Snart dags för helg igen, och jag ser verkligen fram emot denna!
 
 

Feel the moment

Favvoserien - Shea.
Har fått som rutin att de dagarna då jag slutar så jag kan ta 12.15 bussen så passar jag alltid på att gå ut och springa. Jag älskar att springa, ute, men när det är mörkt och jag är själv är det inte kul längre - liten mes.
Så löpning och ett benpass är vad jag har gjort idag, förutom skolan då.
 
 
Sitter nu i soffan med myskläder, filtar och täcke och jag tänker inte göra mycket mer energikrävande eller ansträngande idag...
 

Yesterday - 16/11-13

 
En Rödluvan, 2 FBI-agenter och en robot..
 
Igår var det fest som gällde! Började hos C, med pizza, fix och massa bra musik.
Själva festen tyckte jag var som världens berg-och dalbana. Jätterolig (oftast) och sen gick det neråt. Det blir lite kaosartat men man får ju såklart se det roliga!
Det är så himla kul att gå på fester där det man känner igen de allra flesta, typ som barndomsvänner eller f.d. klasskompisar.
 

Keep it going

Kom hem, orkade verkligen inte gå ut och springa så körde på pw. Sen ringde mammas vän och frågade om hon skulle med ut o springa så jag följde. Min mamma, som inte är någon löparmänniska riktigt, klarade av att springa intervaller i 4km springa och 1km gå. Hur bra är inte det att ha som utgångsläge?? Toppen ju. Men hon lär väl vara halvt levande död imorgon kan jag tro. Haha.
Det är så coolt egentligen att vi orkar så mycket mer än vad vi tror och vill (för tillfället), för allt sitter ju i huvudet. Och coolt är det också hur bra vi kan träna upp konditionen och styrkan. Det är bara att köra, och inte tänka så mycket. För det är ofta då det blir jobbigt.
 
 

Re-bloggar

Jag tycker det är kul att kolla tillbaka på mina (och andras) blogginlägg, för det händer så mycket på bara några månader. Man ändras, tider förändras. Men jag hittade något som jag skrev förra året och måste säga att jag är så klok så.
 
"Måndagar kan vara sjukt jobbiga men allt handlar ju om vad man gör det till. Går man in med in bra inställning då går det bra! ♣
Idag har jag verkligen förstått att man behöver inte gå och vara nervig, nedstämd eller orolig för saker, man har mer koll än vad man tror och är bättre än vad man förstår!"
 
Boojaa på den och high five. Kunde inte sagt det bättre själv.. (höll jag på att säga men det har jag ju gjort)..nu.
 

New favorite


Igår köpte jag äntligen denna nya produkt, som ska täcka utan att täppa igen porer, som är oljefri och parfymfri samt har bra ämnen i sig som gör att huden inte torkas ut.
Jag har testat väldigt många olika fonundations och är ganska tuff på att de inte ska se pudrigt och fläckigt ut (hm det värsta som finns typ). Blev lite nervig när jag såg på en recension att denna kunde bli lite så MEN neeej. Den här är så bra, enligt mig! Ganska dryg vilket innebär att den kommer räcka ett tag också. Happy me som hittat en ny favorit som kommer hänga i nu.
//
Supertipsarna
ensam hemma, så tvingar min lilla katt att sitta här hos mig haha. Gulleplutt
 

The best

 
Min favorit, världens bästaaaa ♥
 
Vet att jag just nu är jordens sämsta på att blogga men har denna helg "tjatat" hem min älskling så det är bara han som gäller nu. 
 

Fine Liner Eye Studio

Såg att Helen hade skrivit om en eyeliner och tyckte att det blev så makalöst snyggt, den är ju liksom smalare så det blir så snyggt om man gör en riktigt tunn linje. Sen kollar jag igen och inser att jag ju faktiskt har en sådan som bara ligger! Wohooo, bra att vara sminknörd och samla på sig. Gissa vilken eyeliner jag kör på idag??
 

It's in your hands now

Ni vet hur man säger: "Den bästa känslan är när man nyduschad lägger sig i en nybäddad säng" . Yeah, om man lägger till en skön träningsvärk och att älsklingen ligger bredvid så är det ju bäst. Får ju då klara mig utan älsklingen ikväll, och alla andra kvällar haha, men resan uppåt närmar sig ju! Underbart! ♥

Ikväll får sällskapet vara familjen, solsidan och den lilla presenten jag fick av låtsaspappan från kryssningen han var på:

Vilket inte är så himla dumt det heller!

Imorgon är det dags igen


Girls night out

Jag nördar fortfarande spelet Song Pop, älskar ju musik så jag kan inte riktigt sluta. I alla fall så "köpte" jag en ny lista - Girls night out och varje gång jag valt den listan så har jag blivit S Å taggad på denna dag. För idag drar vi ihop ett stort tjejgäng (läskigt gäng, såklart!) och ska vi ut till Strömpis. 
 
Jag TJUVstartade redan igår, då vi i familjen anordnade en fest för vänner. Bra musik, mycketmycket godis och roligt folk.
 
 
 

Ser så mycket fram emot ikväll. Roligast är ju att de flesta verkligen går in för det.
 

RSS 2.0