Something you don't want to happen

I flera nätter har jag drömt om att vi har fått tvärnitat för/krockat med djur. Inte så kul, jag har i alla fall varit mer "vaken" eller vad man ska säga, även när jag sitter bredvid o babblar bara.
Idag när vi åkte hem från Motala hände det! Tvärnit, fast det gick ju bra. Men vad obehagligt det är när det är återkommande. Hoppas det var det, så inget mer händer!
 
Höstlovet är fullt igång, jag har inte haft en lugn stund men det är ju bara bra! Är ju rastlös av mig. Imorgon ska jag mitt ut i ingenstans, till Emelie! Kommer bli kalasbra.
 
Min lilla vän som SÅ gärna är med på kort...!! Och jag är alltid lika glad (och ful HAH).
 
Sen på torsdag & fre blir det massa festligheter! Så himla kul, är sååå taggad!!!!
 
Nu sitter jag och skypepussar med min ääääälskling. Åh fy så jag saknar honom.
 

What I look for can be found

 
 
 

Hej på er!
Mitt sista höstlov inleddes lite såhär, i fredags drog vi ett gäng (från klassen) till en pizzeria, dels för att fira in höstlovet men också fira en kille som blev 18. Sen for jag till pappa, och sen till faster för kalas och där blev jag också kvar. Det var ju inte planerat så jag hade bara mig själv med mig. Annat fick jag fixa där eller köpa. Men det funkade ju det med!   Jag äääälskar verkligen att vara hos min lilla fina faster. Hemma hos henne är det alltid fest, med förrätt, varmrätt och efterrätt (gärna nyttigt) med en servett i knät och rak rygghållning. Hihi. Ett stort plus är deras säng, som är typ paradiset, så jäkla skön.
 
Nu är jag hemma hos mamma igen, läser alla uppdateringar om att folk väntar in stormen... Vädret idag har väl inte varit alltför charmigt, rätt "varmt" samtidigt som det regnar och blåser.
 
Imorgon är jag heeeeelt ledig. Hur underbart?
 

Preparing for funny things

 
Efter en dag med mycket väntan har jag äntligen kommit hem! ÅH. Åkte till Öret efter skolan med Emelie för att shoppa lite till Halloween, gick sådär för min del måste jag säga.Men en randig tröja hittade jag, och skulle behöva en sån här......
 

It can only get better

Jag är för seg nu alltså, mycket som snurrar i huvudet.. Men nu börjar jag om på nytt, på många olika plan.
 
Igår följde Emelie med mig hem, och sov kvar. Tjattertjatter på oss nonstop, det finns liksom inget stopp. Folk som ser oss ser nog bara munnar som pratar heeeela tiden, så himla kul.
Vi zumbade på kvällen! Jag älskar ju att dansa men de koreografierna som är nu är lite sisådär. Men det blir nog bättre.
Idag var vi egentligen lediga (jaaag veeet, vi har knappt gått en hel vecka. Dock så får vi ju mycket uppgifter..) men i alla fall så åkte vi in ändå. För att plugga undan lite. Eller ja vi pratade väl mest men det är alltid skönt att ha några att plugga med, så kan man diskutera och bolla lite idéer.
 
 
 

There’s nothing in this world I wouldn’t do

 
 
SÅ gamla foton på oss! Love youuuu ♥
 
Nu har Henrik farit tillbaka uppåt, tomt. 9 veckor tills han är hemma nästa gång, men jag far förmodligen upp då istället!
 

Down to earth

 
 
 
 
 
 
 
 
Veckan har erbjudit SÅ mycket, mest fokus har legat på min älskade Henrik men har ju också hunnit med mer. Linköpingsresa, shopping och hockey, fina timmar med H, skola, och igår fick vi till en jätterolig utekväll! Ett gäng som jag inte så ofta umgås med vilket var riktigt kul. 
Mindre kul var det att vi kom hem efter 3 (och sen somnade senare) och var tvugna att gå upp vid 8 för att åka till Öppet Hus på skolan. Ganska onödigt och tråkigt måste jag säga, men kom hem för att ha kalas för syster och nu är vi hos Henrik. 
Imorgon åker han igen :[ men det har varit en toppenvecka, som alltid när jag är med han. 
 

Mon 14 10 13 - Big day!

 

Idag har vi en födelsedagstjej hos oss, som blir hela 6 år! Världens finaste tjej! Sjukt vad tiden går. Och då fattar man också att man själv är gammmmmal... huvva.
Hon har önskat pannkakor... så det ska vi såklart äta, sen ska jag in och zumba. Var några veckor sedan sist så det ska bli jättekul!
 

Finally


Hej å hå, här springer tiden iväg.
I fredags gick jag och mötte upp älsklingen, ÅH så fint att ha honom hemma. ♥ Även om det bara är för några dagar!
 
 
 I veckan händer det mycket kul så är väldigt excited att starta igång veckan! Men först blir det söndagsmys.
 

Today is the day

 
Idag kommer min finafinafina älskling äntligen hem!! Så passande också att det är den 11, vårat nummer (datum).
Nu är han hemma ett tag så ska pussa och mysa sönder nu! Jobbigt att vara ifrån varandra, men det är bra att längta, det gör det så speciellt när man ses.
 

You should open your eyes but they still closed

 
Bra torsdag!! Men orkar inte riktigt tänka idag, så jag hoppar med på ett hörn på mammas & hennes "bästis" (haha) svullokväll!

Sooo Goood

 
När jag kom hem från löpningen kände jag en igenkännande lukt, fröknäcket!! Så himla gott!
 

Some things works while others don't

 

Så skön dag med få lektioner! Ska ut och springa innan det blir mörkt (bästa grejen att bota godissuget med) sen blir det serier/film hela kvällen.  Igår körde vi crossfit på idrotten, så roligt! Det var mycket med armarna, vilket jag är dålig på att träna så idag har de fått lida hehe.
Har kommit in i något stim, träningen går jättebra, men när jag "bara är hemma" är jag galet seg. Men jag vägrar tro att det är för hösten - jag gillar ju den..
 

Notes of today

* Varför är det så svårt att prata med vissa i telefonen, då menat "viktiga" samtal? Det borde ju vara lätt då man inte står öga mot öga, men ändå är det så många som har svårt för det (jag har också det, till viss del). Människan i fråga är ju långt borta och det är bara en telefon, det är ju bara att klicka om det känns obehagligt, men varför känns det jobbigt??
 
* Varför sparar jag en aaastråkig och jobbiguppgift tills dagen innan jag ska redovisa den? Visst att jag är pluggsmart efter 3 år på samhäll men vissa saker är utanför mina principer.
 
* Och vad är detta???
 

Säger som en kompis sa : "Nä nu kommer det nog faktiskt lite tårar! Då är det dags att skaffa några barn då så de också får chansen!!" Jag och Rebecca har också bestämt oss för att bara ätaaaaa. Dieter, kolhydrater - vad är det???
 

We take it for granted That it will be the same

 
Att man kan vara så upp och ner i humöret på en dag! Har fått höra riktigt tråkiga besked av andra och det gör så ont. Jag är verkligen så glad och tacksam för min omgivning och allt jag har, livet är orättvist och skört.
 
Samtidigt så har jag haft en jättefin eftermiddag i Örebro med min Mosquito Emelie - Leeroyd hummmm!
 
från hennes blogg!
 
Fick med mig nya godingar hem, vinterskooooooor. Så snygga!
 
 
De heter numera fårskor, med vitt foder i haha!
2 knäppisar på stan kan bara sluta på 1 sätt...♥
 

And somehow you kicked all my walls in

En riktigt go dag är på väg till sitt slut! Är glad att jag "vuxit" till mig och ser det fina i dagarna istället för att gå runt och ha en söndagsångest som jag själv skapar. Allt blir vad man gör det till!!
Idag har jag
skypepussat med min man som jag saknar såååå. Joggat med en cyklandes syster bredvid. Fått lyckorus efter träning. Blivit galen på hur fina de här låtarna är (här) och (här). Myst framför tvn med sjuklingfamiljen (galet att jag fått vara/är frisk).
 
Nu ska jag mysa ner mig med frukt och  mr Grey - long time no see - vill inte att det ska ta slut.
 
 
 

Newest

 

Några nya godingar!
Ni vet väl förmodligen vad elf är? De har börjat lite grann med de produkterna i affärer nu, så var ju tvungen att testa något i alla fall. Har hört mycket bra om dem, så får recensera den efter en dag i skolan!
 

Sun 13 10 06

Vaknade riktigt tidigt idag, men låg kvar tills min mage vände sig ut och in och ropade efter frukost.
Antar att den här dagen blir lika lugn (men bra) som gårdagen. Har inga planer typ, det får komma som de vill så det visar sig.  Ha en fin söndag!
 
 

Jump

Jag vet att det är många som inte lägger mycket tid på uppvärmning innan träning, men det är viktigt. Det är då man blir varmare och motverkar fler skador.
Idag hoppade jag hopprep i ett par minuter innan jag gick ut och sprang. Det behövs inte så mycket för att komma upp i pulsen och bli varmare.
 
 
 

Enjoying it

Grå lördag, så välkommet hihi. Lyssnar på fina låtar och laddar för en springtur. Älskar såna här lediga dagar där man har en del småsaker att fixa med, men att det inte är någon fara att dra ut lite på dem.
(2) Tumblr
 

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

 
 5 bra med denna fredag
 
°Jag är ledig
°Jag åt precis en kanelbulle
 
 
°Jag har 2½ helt lediga dagar framför mig
°Henrik är hemma om en vecka
 
 
°JAG HAR BESTÄLLT MIN STUDENTMÖSSA!!!!!
 
 
 
 

Later plans

 
Fick det här smset igår, och vem är jag att säga nej...?
 
 

When dreams are coming true

HAhA asså hörrni! När jag vaknade imorse kände jag bara, tar en repris från förra veckan och är ledig torsdag och fredag... Går såklart inte så gick till skolan i lite halvdepp M E N så får man det där smset att de 2 lärarna vi ska torsdag och fredag är sjuka. PRISA dem likskom ÅÅÅH så jag är ledig torsdag & fredag igen.
 
 

This takes us a bit closer

 
Woho, allt känns så bra när man tänker på att studenten närmar sig! Idag testade vi studentmössar (dock testmössor, därför är de svarta). Sen designade vi våra egna och jag hade en bild i huvudet av hur jag ville ha min och det roliga är ju att det blir så också (aaaa vet att alla ser typ likadana ut, men det blir ju ändå inte samma sak med namnet, linjen och olika färger etc).
 
Sen åkte jag och Frida hem till mig en stund innan hennes mamma hämtade oss, då åkte vi till dem och jag fixade mina naglar! Känns rätt ovant nu men blev nöjd!
 
 

RSS 2.0