Gissa vem som är hemma!!

 
♥♥
 

Från den ena till den andra

Lååång dag!
Har hunnit med en hel del också, först Örebro med E och shopping, sen till Asund för fika med Becca. Så mysigt att bara träffas så. Vi pratade om imorgon (då vi ska ses för att "fira" valborg), pratade lite om Göteborgresan vi ska göra senare i maj och så blir det alltid lite snack om alla stjärnor vi har i skolan. Sooo fuuun =)
 
Direkt när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och tänkte köra styrka men då hörde Frida av sig så det blev 50 minuter löpning istället. Efter många utfall, middag och en varm dusch är jag nu redo för Biggest Loser!
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
 
 

Pluggar undan

Ja ni, träning och plugg. Den fina vardagen.. Har suttit en bra stund nu och faktiskt kommit en väldigt bra bit på vägen. Det känns ju såklart bra.
Var dock tvungen att ta en liten paus och gick då in på Gina T:s hemsida. De har fått in så mycket vårfint!
 
 
 
 
 
 Får allt ta mig en tur och skaffa mig något nytt. Bara känslan av något nytt är ju härlig hehe, även om jag föredrar smink på den punkten.
 

Wargens nya veckoutmaning!

Har ju länkat två andra utmaningar så kör nu på en tredje! (Också för att bryta av med en träningsgrej då jag bara haft foton på mat ett par inlägg i rad hehe..)
 
Såhär ser det ut den här veckan, och HÄR kan ni läsa mer. Visst blir man taggad, just utfall är en av mina favoritövningar.
 
Så nu tänkte jag köra ett gäng och sen blir det träning ute i det fina vädret, bäst att passa på eftersom det ska SNÖA på torsdag... oh..
 

Bakat lite såhär på kvällskvisten


Har ännu en gång gjort Hälsobollar. Har inte testat än, det får bli en överraskning till imorgon. Så, skjuts in i frysen och perfekt att ta upp som mellanmål.
 

Varmt och skönt

Hejhej! Vaknade i morse av att det var så galet varmt i lägenheten så det fick bli en kall dusch innan frukost på altanen.
 
Enkelt är gott! Russin- och valnötsbröd (med brie muuuums), hallon, mandlar och russin.
 
Resten av dagen planerar jag nog att sitta på altanen i solen. Kanske lite plugg. Kanske någon runda på stan. Idag är jag fri till att göra vad jag vill.
 

Sista lördagen i april - 14

Hade fullt upp igår med först skola och sen när jag kom hem blev det först en runda på stan innan vi åkte till faster och hennes familj. Min fina faster. Som vanligt grymt god mat med förrätt, varmrätt och efterrätt.
 
 
 
Till efterrätten ställde hon fram något chokladigt som de hade bakat och jag försöker väl lite grann hålla mig ifrån sånt men var ju tvungen att testa en och jäklarns så gott det var! Passade mig som handen i handsken med godis i godiset liksom. Mums!
 
Idag ska vi kolla på golv till våran lägenhet och även fixa min kamera!! Äntligen!!
 

Sånt man blir glad av

I morse var vi 3 st som gick på led till bussen, haha. Kan inte sluta skratta åt hans skugga.

Var i skolan klockan 9 men började 12.30. Lagom kul att sitta där o inte göra något speciellt. När vi väl började sen så hade vi opposition på gymnasiearbetet. Tyckte det gick jättebra, både att ge kritiken och ta emot den. Nu går vi till nästa steg där.
 
Jag hade på mig gröna byxor idag, tycker det är så snyggt med färgbyxor! Det gör något med humöret allt.
 

När alla andra andra går mot ljusare tider gör jag tvärtom

 
 

Japp nu har jag gått och blivit lite mörkare! Jag gillar när det är sådär vrålmörkt så nu kan ni tro att jag trivs och mår bra =)

Ljus i tunneln

Tidigt i morse tog jag bussen ifrån min älskling och nu ses vi inte förrän om en vecka. Låt tiden gå fort. Kanske gjorde det mig lite seg, för det är precis det som min dag har varit. Seg. Dock har ju det fina vädret gjort så att humöret ändå har varit uppe. Det blir en lugn eftermiddag nu och säkerligen spenderas den i eftermiddagssolen.
 
 
Efter ett lov känns det alltid så tomt och tråkigt men den här gången känns det ändå okej - för vi har bara tre hela veckor kvar i skolan, det är väl heeelt gaaalet! Mycket som ska hinnas göra men roligt ska vi ha under tiden också, i den mån det går. Till exempel, födelsedag om (precis) 2 veckor, Boda Borg, utgång, fix inför allt som ska göras och så vidare.
 

Shoppingdag

Hej! Idag har det inte varit mycket stillasittande inte. Vi vill ju hinna med så mycket som möjligt när Henrik är hemma så idag blev det en tur till Mberg. Båda var ute efter skor och vi kom hem med varsitt par, toppen!
 
För ett tag sedan kom vi hem från en långpw och nu lutar det åt att vi tar bilen och åker runt lite innan det blev kvällskvarg framför en film! Sista kvällen, vill inteeeee. Som tur är kommer han hem om en vecka igen.
 
 
 
 
 

Kvällsmyset får inte missas

 

Paus i promenaden

 

Om igår, Långfredagen

Cornelia, jag & Emelie // Välkomstdrinken //  Efterrätt // Påskpresenter (båda helt fyllda med godis..)
Igår träffades vi först för att byta påskägg och så fixade vi oss tillsammans innan vi for till Melinda på firande. Hon fyllde år i mars och bjöd nu hem ett tjejgäng. Mysigt med god mat och prat.
Idag har jag ätit ännu mer godis men börjar tröttna på det nu, så Henrik och jag får nog allt knyta skorna och springa en tur sen. Japp så får det bli! Hoppas ni har en fin påskafton!
 

Glad Påsk!

 

Skärtorsdag 2014

Påsk innebär väl maaassor av godis?
Då har vi snart avverkat skärtorsdagen. Vi har farit o flängt hela dagen känns det som. Bland annat tog vi en sväng till Motala då jag var tvungen att fixa inför imorgon. Då ska jag först träffa Emelie & Cornelia för lite påskmys och sen far vi vidare för lite försenat födelsedagsfirande. Det ska bli så roligt!
 
 

Lace

Nu längtar jag, om möjligt, mycket mer till den 13 juni. P e r f e k t !
 

Onsdag 16/4 - 14

Vi körde på en sovmorgon i morse och sen utelunch. Underbart. Allt känns så fint när Henrik är hemma. ツ
 
Nu är i alla fall sökningarna till universiteten stängda och oj vad spänd jag är... Och med det grämer jag mig också lite för det plugg som jag bara skjuter upp just nu, men lite ledig måste man ju vara också.

Bäst

 
 

Ta vara på

Ordspråket "Det blir sällan som man tänkt sig" gör sig påmint ibland. Idag blev en sådan dag men så blir det ibland och det är inget att deppa över. Dessutom är det en jättefin solig dag och ikväll kommer min älskling hem!
 
Det bästa med att han kommer hem nu är att han inte bara är hemma i 2-3 dagar utan nästan en hel vecka. Sånt har man inte varit bortskämd med, men vad underbart det ska bli! Ska njuta av varenda stund.
 
 

Finbesök

Nu har jag tagit kväller och sitter med kvällsfikat framför Biggest Loser. Så kul o se deras kämparglöd och lyckan när det går bra. Dessutom tycker jag att den nya tränaren är sååå bra.
Och på tal om träning måste jag ju fråga om ni körde utmaningarna som jag länkade från Cornelia och Ida?! Jag höll i, 100 squats varje kväll och sammanlagt 20 min jägarvila. (Squatsen körde jag fler på för det är ju kul men jag är inget stort fan alls av jägarvila så det blev nog precis 20 haha).
 
Nu har Ida en ny utmaning, läs häääärDet blir kul!
----
Imorgon får jag finbesök av min bästa Becca! Vi är jättedåliga på att ses men vi hörs ofta av (vi syns ju i skolan men det gills inte.) Så det blir kul att "starta" påskveckan så.
 
och så lite fina (jättegamla) sommarfoton på oss! ♥
 

Fräsch & fin

Kände att det fick vara slut på den bleka tiden nu, så efter träning och dusch var det dags att spraya på lite färg! Stort plus på den här är att det luktar sååå gott, sjunker in fort samtidigt som den ger en jämn färg. Bara positivt, men det är ju jag med;) Spring o köp!
 

Blå

 

Snart får vi gäster och jag har dagen till ära på mig mina blåa byxor. (Och rosa naglar märkte jag..) Hoppas ni haft en skön lördag hittills. Det har jag haft, och jag kan avslöja att jag kanskekanske hittat min klänning till den 13 juni! I veckan landar den hos mig och det är jag spänd inför.

Från halv till hel

Dagen började regnig men avslutas nu som jättefin och solig! Mys ツ Väntar nu på grillat, sen blir det hemmamys. Har köpt hem mina nötter och det är tecken på att det är en bra fredag.
 
 
 
Har även förnyat mitt löfte med Muffin från Make Up Store, tidernas favorit! Har denna jämt, både till vardags och till fest. Så galet fin färg och kan samtidigt användas som ögonskugga och highlighter. Tycker även det tyder på en bra fredag och dessutom är det lov! Nu har jag en hel ögonskugga, och jag själv väntar också på att bli hel - vilket jag blir på tisdag!!
 

Favorit i repris

Nu ligger jag på exakt samma ställe i soffan som jag gjorde igår så kör väl på en repris; somnar på soffan under värmefilten. Och lite mardrömmar om Svenska nationella som vi skrev idag. Eller njae, jag skippar mardrömmarna. Det känns helt okej, svenska har ju alltid varit "mitt" ämne. Skrev om felstavningar och särskrivningar (som jag avskyr) så det var ett passande ämne för mig så fick nog ur mig allt jag hade att skriva om.
 
På tal om favorit i repris - på min första födelsedag jag firade men Henrik så fick jag bland annat den här parfymen av honom.
Escada gör ju sina parfymer begränsat men nu ska den komma tillbaka! Gissa om jag är glad eller... Den luktar så otroligt gott, samtidigt som den gör att jag tänker tillbaka på den fina tiden när vi blev tillsammans. ♥
Får nog önska mig den till min 19e födelsedag (som är om mindre än en månad!)
 

Skräckslagen

Mer eller mindre... haha
Har nu preliminärt skickat in min ansökan till universitet till hösten. Nu får vi se vad som händer och sker, jag kommer säkert vara där och flytta om mina val, lägga till och ta bort men bara så det blir så bra som möjligt. Är dock lite tveksam än då de har ställt in samhäll- och beteendeprogrammet (som jag först tänkte) så kanske borde ta en kurs först och söka den till våren?
 
Som det är just nu har jag Socionom högst upp och sen Offentlig förvaltning och ledning, och därefter kommer det lite kurser... Hm. Jaja jag har ett tag att fundera på!
 
 

Göra nytta, eller inte

Kunde ställa fram alarmet tre timmar idag- t r e ! Det är ju lyx. Men trots det var jag jättetrött när jag kom hem så jag tog fram värmefilten på en gång och då dröjer det inte länge innan Svääänt kommer och lägger sig med. Nu har jag legat i soffan väldigt mycket längre än vad jag hade tänkt så nu ska jag väl börja göra lite nytta. Som att kolla igenom häftet till svenska nationella som är imorgon, kanske söka universitet.. eller så bläddrar jag väl mera i Kickstidningen eller i ToppHälsan jag fick, haha.
 

Grå, men bra tisdag

 
Flydde vardagen en stund och satte färg på denna tisdag med en fin vän och gott att äta. Sånt är så mycket värt <3 
 

Måndag och nya utmaningar

 
Jag och Frida knöt på oss skorna och körde olika konditionstyper, i ca 6 km. Löpning, jogg, pw och så från början igen. Sköntskönt!
 
När jag kom hem så satte jag igång med 2 nya utmaningar som jag ska köra veckan ut, vill ni också? Då tipsar jag om ett par favoriter som dragit igång utmaningar idag, det kan ni läsa om här: jägarvilautmaning samt squatsutmaning. Nu kör vi dååå! Ge er tusan på det och ge er inte mitt i. 
(så länge ni vill så ge inte upp).
 

En självklar ljusglimt

..varje månad är ju såklart den här tidningen, för en sminknörd som mig. Gillas!
 

Obligatorisk söndagssyssla

Jag har alltid haft rätt tunna och sköra naglar men försöker göra allt jag kan för att göra dem starka! Det är ju så fräscht och snyggt med välskötta naglar. Jag försöker smörja in dem morgon & kväll, men så måste jag sluta pilla bakom dem. Ser ni mig göra det får ni väl slå mig för nu jäklarns ska jag få snygga naglar!
 

HSP

Såhär glad var jag inte i morse när jag gick upp..
Har suttit i skolan hela dagen för högskoleprovet. Ingen jätterolig händelse direkt men kan vara bra att ha gjort det. Tänkte snart ta och kolla ifall jag har skrapat ihop någon poäng =)
 
 

Firande och VS

Happy Friday!
Dock blir det här en kortare helg men lite ledig blir jag allt.
----

Igår åkte jag, Emelie och Cornelia till Örebro för att firaaa - och det gjorde vi med råge; fika, godis/nötter och pizza. Vi hann med lite shopping igår också. Jag har aldrig varit en VS-tjej faktiskt men nu har jag några produkter därifrån på min hylla. Mina nya:
 
Sheer Love!
 

En bild säger mer än 1000 ord

Lycka. Lättnad. Lite snygga danser och lite skrik, sådär ja!
 

Imorgon kan vi säga imorgon

Första aprils frukostskål! Med jordgubbar blir allt lite godare.
 
Hoppas ni haft en bra dag och att ni inte blivit alltför lurade. Ingen har (hittills) lyckats med mig. Man är väl på sin vakt idag hehe.
Nu är det dags att eftermiddagsplugga lite. Har en uppsats till imorgon och på torsdag ska vi lämna in gymnasiearbetet. Ska bli så otroligt skönt att lämna ifrån sig det. Då kan man inte göra någonting åt det man lämnat in. Nu sitter jag bara och gör småändringar och lägger till text bara för att. MEN.. Imorgon kan vi säga imorgon...
 

RSS 2.0