Fin fredag och en glad nyhet

Glad att det är f r e d a g !
I veckan bestämde jag och mina godingar att vi skulle festa till det på slutet av skolveckan - med Coco Thai's buffé (eller buffe som vi gått runt och sagt hela dagen). Så idag var dagen, och haleluja det var värt väntan och allt! God mat och härligt sällskap.
 
 
Imorgon har vi en gubbe i huset, bästa låtsaspappa fyller gammal och 40! Så hesa stämmor på morgonen och sen blir det kalas och firande.
Blir en ätarhelg detta, det ser jag redan nu haha. Men värt det!
Har även fått veta en sååån jätterolig sak idag så jag är bara så himla galet jätteglad!!! ツ
 
 

Brusa inte upp i onödan

Brukar ni ta några (liknande) sånahär brustabletter?
För något år sedan var jag helt inne i Berocca och tyckte verkligen att det funkade och jag blev så pigg innan träning och mådde så bra med alla vitaminer jag fick i mig minsann...osv.. Men nu är jag ju väldigt optimistisk till allt och tror väl på allt.
I alla fall så fick jag C-vitaminen av Henrik nu - men jag tycker fortfarande att dessa är bra och funkar! I rätt mängd vill säga (som allt) och i rätt syfte.
 

Hope it lasts


Vilken fin dag det har varit idag!! Redan när jag gick ut till bussen så hade det börjar ljusnat, för skönt! Det gör något med humöret och så känns allt lite bättre när det är ljust och fint ute.
När jag kom hem vid 4 så var det fortfarande ljust så jag kunde gå ut och löpträna, (som gick jättebra), love it.
Hoppas verkligen det håller i sig nu så det inte kommer snö och slask.
 

Some said that it changed me Or that it made me

 
And then reality comes by and slaps you in the face....
 
NÄ nu ska jag inte vara sån! Men tjoff sa lovet och den underbara helgen och så var det slut. Dock gick inga bra tåg hem igår så tog en till dag "ledigt" för att komma hem. Men så värt det, för vilka underbara dagar vi har haft! Jag är så glad och tacksam ♥
 
 
 
 
Så mycket roligt och fint har hunnits med och som vanligt känner jag mig  något lite tom och likgiltig, men som tur är så kommer Henrik hem om en vecka, helt underbart - nedräkningen har börjat.
 

Where I belong

Första dagen här uppe hos min älskling är nu gjord! Vi har tränat, shoppat och bara myst. Sov så himla bra inatt, som alltid med H bredvid. Får ta sista tiden av gymnasiet på distans och bosätta mig här.. Eller nja. Det verkar lite smått coolt att bo i studentkorridor och ha alla så nära inpå men det är nog inte så jag... Jag gillar att ha min (vår) lägenhet.
Blir en lugn kväll som uppladdning för imorgon, då ska vi fiiiiraaa!
 
 

Welcome aboard

Hej! Nästan en vecka utan bloggning, rekord kanske? Antar att ni är trötta på att se mina fina blommor nu och det är bra, för nu kommer ett inlägg med text och massa foton!
 
Igår kom jag hem från ett dygn på Östersjön med alla Studentkryssare. Det var jätteroligt! Förutom att våran vän blev så åksjuk (på bussen dit) så han blev sängliggandes hela kvällen. Inte konstigt, busschauffören körde som tusan, tog ut alla kurvor så vi lutade massor, körde mot rött 3 ggr, gasa-tvärnit m.m. haha..
 
 
 
Men som sagt, jätteskoj! Träffade många man känner igen/känner, åt och drack gott, jag åkte med fina vänner och bra musik o mycket dans! (Även om jag hade Titanic-tankar och nojade den lilla tid vi sov).
 
Tvära kast, från båt till tåg! Nu är jag på väg upp till min Älskling!! ♥♥
Har just bytt i Gävle och har nu ca 3 timmar kvar. Tur ni har kommenterat mycket nu när jag inte bloggat så jag har något att göra!!
 

Love

Hoppas alla haft en fin dag och att myset fortsätter. 
 
De här kom med bud idag, finaste bästa
 

Much to think about at the same time

Hejhopp! Har haft en skön ledig dag idag. Nu har jag även börjat packa till de stora grejerna som nästa vecka har att bjuda på; kryssning och Kramfors-resa. Kommer hem från kryssningen på onsdag och på torsdag åker jag uppåt, så alla saker måste till pappa idag... Så jag har haft en hel del att göra och tänka på idag, riktigt hjärnsnurr. Hoppas nu att jag tänkt på allt och har allt med mig.
 
 
Kommer även lämna kvar datorn hos pappa från lördag tills torsdag då jag åker men kommer säkert lägga upp något i alla fall. Men tills dess får ni ha de så bra!
 

Can't wait anymore

 
Idag kunde jag inte hålla mig längre, det fick bli converse - ett steg närmre våren med lättare skor! Woopwoop, fick allt lite vårkänslor även om det samtidigt känns som vi är fast i det kommer snö - den smälter - kommer mer snö - den smälter. Men snart så!!
Imorgon är jag leeeedig, så ikväll ska jag kolla på massa bra filmer. Har ni tips på bra feelgood filmer?? Då vill jag gärna ha dem! Men först blir det hockey, heja Sve!
 

Curls

Imorse ringde inte klockan som den skulle, men jag vaknade ändå 5.30. Skillad eller skadad, jag vet inte... Men bra det i alla fall! Och som vanligt när det är den 11e så ler jag lite mer och så känns allt lite bättre!
 
Såg att det var några som ville att jag skulle lägga upp foton på håret efter vågtången. Har gjort det förut men det är värt att göra igen, jag tycker det blir så fint!
 
 
Svårt att få lockarna att synas bra, men de här fotona är tagna idag - alltså jag har sovit 2 nätter med dem. Som de perfekta vågorna man vill ha varje dag på sommaren.
 
 
Ska plugga lite nu under tiden som jag håller på att baka.. Resultat och ev recept (om det blir bra) får ni imorgon!
 

HH Deep Waver

 

Woopwoop, bästa vågtången! Tycker vågorna blir jättefina och de kan man ju välja själv vilka sorter man vill ha, håller man längre blir det mer och så kan man hålla mer avstånd ifrån varje slinga (eller närmre och få mer lockar).
Ska ni ha en så kan jag verkligen rekommendera den här! När jag fick den så var allt med, hårklämmor att fästa överhåret med, borste m.m. Toppen ju.
 

New favorite

Nu är jag hemma igen efter jätteroligt dygn med härliga vänner. Lättsamt och skönt med tacos, melodifestivalen och qx-galan. Mys!
 
 
Som vanligt så har jag bara foton på det vi har ätit (bloggskada). Kvällens snacks i alla fall ↑, Pensionären Emelie står för salta pinnarna...
Men de har fått mig att öppna ögonen för granatäpplekärnor - ååh mumma så gott. Innan jag for hem var jag tvungen att gå och köpa det så det är min nya favorit!
 

This is how I do it

När jag har möjligheten att sova länge så vaknar jag såklart tidigt... "Kämpa nu Nicole, en liten stund till". Man ska ju lyssna till sig själv så jag somnade igen tack och lov. Sängen är aldrig så skön som när man varit ifrån den ett tag. Min gudasäng.
 
Om ni tänker att det är lite too much med täcket och tapeten, så kan jag säga att det är det också. Men nu är det rätta på plats, bildbevis på det:
 
Men när jag fick nog av sängen så gick jag ut på en morgonpw, för skönt. Ska nu storstäda rummet innan det är dags för mig att ta mitt pick o pack och dra mig in till Asund. Ska ha tacos- och mellokväll med vänner ikväll. Blir trevligt!
Haremsbyxor på, check! (Hehe så typiskt för våra kvällar).
 

Imagine Dragons

 
 
 
 
Så bra!
 
 

My best

 

Jag är sportintresserad, men intresset för hockey har blivit så mycket större sen jag träffade Henrik (såklart, han är galen i sitt LHC.)
Nu när vi firade jämnt så fick jag denna, alltså så himla fint! Min första egna, dessutom med efternamn på samt vårat nummer.  Nu matchar vi när vi står och hejar på läktaren i Linkan.
Jag har gjort något jäkligt bra för att få ha den här killen, det är något som är säkert i alla fall. ♥
 

E . C

 
Tycker det är fint när man har saker som hör ihop - köpte först mina vantar och var sen på jakt efter ett pannband till när jag springer. Se där ja, det fanns i samma märke som vantarna. Tjingtjing på det, är så frän så när jag är ute och springer nu!

 

Citrus

Min favvo från VS. Använder denna dagligen, luktar så gott!
 
Sitter med springkläderna på nu så det är dags för en tur. Sen blir det plugg för fulla muggar och så siktar jag på en tidig kväll..
Har nu mycket ljus i tunneln - lov om 2 veckor! Studentkryssning, efterlängtad vila och-vara-ifrån-skolan och sen åka upp till norr. Längtar så, så tiden kan gärna gå fortare.
 

It's all worth it

SPRANG till brevlådan och blev överlycklig, yeaaay! Vad kan det vara.....?
Berättar mer senare men kan säga att det här kommer bli för bra!
 
Har just gjort ännu en omgång bars, mitt nya intresse som jag gör jämt... Nä men har fått in för det där nu, men när man hittar sin egna favoriter bland djungeln så är det ju bara att köra på.
För övrigt har jag fått mycket gjort idag och ska fortsätta så. Pluggpluggplugg!
 
 

No doubt about it

Har varit kalasfirande hela dagen, så ikväll blir det mjukisbyxor i soffan (synd att man inte kan knäppa upp dem hehe) till melodifestivalen! Ser ni? Det är ju tvunget!
Imorgon åker Henrik tillbaka igen, men som vanligt har det varit så mysigt att ha honom hemma. Nu går jag snart in i zombie-moodet igen. Vi pratade om det - när vi är ifrån så tränar vi som tusan och tänker verkligen vad man stoppar i sig, men när han är hemma då är det feeest. Som i torsdags....
 
 
Då såg frukosten ut såhär, inget sparande på krutet inte. Men det är SÅ värt det ♥
 

RSS 2.0