Every day is a gift

30 januari - vilken speciell dag, minst sagt. Firande av vår fina 8åring och sedan begravning, som var fin men såklart väldigt jobbig. Nu får vi glädas av den fina tiden istället.
 
genom allt ♥
 
 

We are getting there

Syv-info idag, blir så taggad på att lämna stället och börja något nytt! För väldigt många innebär detta ren ångest, man vet inte vad som kommer hända eller hur det kommer bli - men nu vill jag vidare. "Kommer du orka plugga vidare direkt efter allt slit på gymnasiet?" , JA, det får lov att gå, det är ju ett helt nytt sätt på universitet. Och tänk när man är färdig sen!! Jag vet ju inom vilket område jag vill jobba så nu gäller bara att hitta det rätta programmet.

Put your trust in my hands I'll save you

 
ÅH vad jag älskar att springa utomhus!!! Och för mig gör det inget att det är snö och kallt ute, på med bra kläder så funkar det utmärkt. Visst, det kan vara halt så man får ta det lite lugnt ibland men man får inte se allt så negativt!
Efter det gick jag in för att göra lite övningar. Är glad över min gymnastbakgrund som gav en bra grund samt de övningarna vi körde mycket med då som jag fortfarande kommer ihåg och kör med.
Så med löpning - övningar - bra musik - nervarvning (och nya favoriten på fotot) så blir det inte annat än bra!
 

Green Fellow

 
 
 
Bra uppladdning för en ny vecka! 
Emelie och jag for in för shopping och så var vi såklart tvungna att testa detta nya ställe - ett mysigt café med endast bra och nyttig mat m.m. Gillar!! 
 

Good start

Gick upp hyfsat för att åka till Gruvan - grillning och pulkaåkning. Så sjukt kul, jag tycker det är lika kul som alla barn. Sen är det så fint med all snö, vitt så långt man ser. Sprang även bredvid när lillasyster åkte skidor, och jag hade glömt hur kul det är. Måste köra snart igen!
 

Bra start på lördagen! Nu håller jag på att göra mig i ordning för lite shopping!
 

I need to do it several times

Det är inte lätt med allt som kommer runt om med studenten. Jag har en absolut tydlig bild i huvudet om hur jag vill ha det, och svårare blir det när man kommer på andra idéer som också är bra. Som håret igår som  jag skrev om. Såklart finns det fler såna "problem", men det är samtidigt väldigt kul!
Jag har alltid tänkt att jag ska ha klänningen jag hade när jag gick ut 9an (den är så fin tycker jag), samtidigt som det finns många andra fina. Och balklänning ska jag bestämma mig för..
Men som sagt, det är kul! Och en sak är säker - det kommer bli perfa och jättebra!
Det enda fotot jag hade på min klänning från 9an, lite halvdant ja men lite syns i alla fall!
 
 

It doesn't always turn out as planned

Något jag inte nämnde igår var att jag faktiskt var ledig idag, fruktansvärt skönt måste jag säga. Hade bara tänkt ta dagen som den kom, lugnt och skönt, men  "det blir sällan som man tänkt sig".  Dock blev det inte en sämre dag för det!
Jag har fått mycket gjort och det känns skönt. Ska bara plugga sen (jag pluggar mycket bättre på kvällen, vet inte varför) och sen ladda för helg woopwoop.
 
Sen har jag en fundering. Tar ju studenten i juni (!!!) och jag har alltid i tankarna då haft mörkt och långt hår med stora fina lockar. Men efter att ha sett Sandra Bullock i The Heat så har jag tänkt om lite.
 
Hon är alltid så snygg! även mindre seriösa foton
Ungefär till axlarna - våga håret och sen min fina mössa på det. Tror att det skulle vara assnyggt. Men om inte??? Får fundera mera!
 

You always have reasons to smile

Är inne i en sån där bra& glad period nu och det är ju såklart skönt! Inte för att jag varit nere eller så, men ibland så är man i det där flow:et. Till stor del beror det nog på att skoluppgifterna inte ligger på hög just nu. Att gå i skolan har jag inga problem med, men när hela skåpets böcker får hänga med hem är det inte så roligt längre. (Och lärarna brukar ju vara duktiga på att pricka in uppgifter till samma tillfälle...)
Men jag måste säga att 3an har gått fort och varit väldigt skön hittills. Och folk som säger; "njuut, du kommer längta tillbaka sen", då säger jag bara nooo waaay. Ärligt är jag trött på det här vanliga mönstret, delvis klassen osv. Nu vet man hur allt i skolan går till och jag är sugen på att göra något nytt nu känner jag.
 
Har varit ute en sväng så nu tinar jag upp under värmefilten. Ska snart hoppa ut till köket och göra lite nya bars! När vi gjort det innan så har vi använt oss av våran chokladsmak, men nu har jag fått lite jordgubb av Emelie så det blir ju spännande med en ny.
 

Just decide and then do it

Jag älskar vatten, men ännu godare blir det ju med hallon och blåbär i, mums! Även om det ser lite halväckligt ut på fotot haha
En riktigt måndagsmåndag är snart förbi, men det har varit en bra dag ändå! Skrattade mig igenom skolan, sov hela vägen hem och väl hemma har jag i stort sett bara tränat.
Ska packa till imorgon sen ska jag sova!!! Har nu verkligen lovat mig själv minst 1h mer sömn, jag har innan trott att jag inte är så sömnkrävande men det kommer till en gräns och sen känner man av det mer och mer. Då är det bara att göra något åt det, precis vad jag ska göra!
 

We got to live before we get older

 ♥
 

3 foton från 3 ouppdaterade dagar, Men så fina dagar!
Henrik överraskade mig i torsdags med att komma hem. Är glad att det är korta intervaller nu, som längst har det varit 6 veckor och det är bland det värsta jag varit med om. Jag längtar som tusan tills vi bor ihop igen. (Kom också att tänka på att det är exakt ett år sedan vi bodde ihop på riktigt, så mysigt! Och snart är det äntligen dags igen!!)
 
I fredags blev det en riktigt tjejdag! Skolan höll inte på alls länge så jag, Cornelia och Emelie for till Örebro.
Vi shoppade och jag introducerade dem till ett nytt matställe som jag verkligen gillar så nu verkar det som de också blev sålda på det! Kommer nog bli några luncher där nu framöver kan jag tänka mig hihi.
 
Tiden sprang iväg så vi gick hem till mig. Vi kom på en grej som är bra med oss - Emelie fixar och sätter ihop kläderna, jag sminkar och Conkan fixar musiken.
Blev sen en rolig kväll på Strömpis. Härliga tjejer!
 

There is a day for everything

 
Idag är det National Nothing Day i USA. Smittade nog sig över Atlanten så att säga, jag och Conkis åkte in tidigt och hade inga lektioner!!! Släpade alltså runt i skolan till 14. Eller okej 1) två arbeten blev klara 2) det var pannkaka till lunch.
Så kanske inte helt meningslöst ändå. Men det bästa med dagen är att jag nu somnar med min brandman!! ♥
 
 

You wanted it so I am giving it to you

 
Har nu suttit 3 ½ och skrivit på mitt gymnasiearbete och det har verkligen gått jättebra så nu har jag kommit en bit längre. Jag skriver om träningshetsen och om dieter, väldigt intressant! I och med att alla är olika (påverkning, "tålighet", tankar osv) kan man ju inte säga att "såhär är det" utan jag har kollat runt lite på bloggar och läst olika åsikter och tankar om det. Är själv starkt insatt så kan relatera lättare, vilket också gör det roligt att skriva om.
 Hälsa, och att vara stark och glad är inte längre prio 1. Vi är ju så kloka egentligen - bara att det har blivit så fel..
 
Annars då, såg att det var några som undrade om barsen vi gjorde igår, så här har ni grunden som vi utgick ifrån. Sen kan ni ta bort/lägga till/ha i mer av det som ni vill. Jag tycker att resultatet blir toppen, men var med i slutet så att de inte blir för kladdiga eller för hårda! Lagom är bäst.
 
 

Proteinbars

Efter en rätt skön och lugn skoldag (med bla en svenskalektion som vi ägnade åt att kolla upp låttexter till roliga låtar och sjunga till) så följde Zlemelie med mig hem. Vi pälsade på oss och tog oss ut på en pw och sen bakade vi proteinbars!
 

Andra gången vi gör det så nu har vi ju nästan lite rutin på detta. Tycker resultatet blev bra även denna gång!
 

Won't let it fade away

 

Sådär ja, klev upp och tappade hakan. Termometern visade -17,9 imorse! Rena rama Norrlandskylan. Tur jag gjorde i ordning den röda jackan igår så den var klar att användas idag, för det behövdes verkligen. Jag är inte gjord för att frysa riktigt, men det är lite smågosigt att få sätta sig på bussen och krypa in i den här stora jackan och lyssna på musik efter att ha frusit massor.
Nu ska jag pluggaaaa! Jag är inte den som är den, som kan sitta och plugga i typ 5h i sträck, utan jag måste få ha mina småpauser. Idag kommer i alla fall en fyllas med våga håret. Fick en ny vågtång i julklapp och den är absolut grym! Men ska skriva mer om den sen.
 

Colder times

winter wonderland
 
Nu har snön hittat hit, ca en måndag försent...
Hur kallt som helst, men ute är det hur fint som helst! Jag är ju en sån som egentligen gillar alla årstider, men nu är jag bra sugen på sommar och allt vad det innebär. Imorgon blir det i alla fall att jag tar på mig monsterjackan!
 
Igår var jag som sagt först på dop, sen blev det hockey i Norrpan hela eftermiddagen/kvällen. När vi skulle hem vi virrade omkring på ungefär alla östgötska vägar men till slut så stod bilen utanför vårt hus. Idag blev det hockey hela dagen i Motala, två brorsor hade matcher där idag. Kul att kolla - men nu ligger jag lite efter med det jag ska göra inför imorgon. Men ingen brådska, sovmorgon juuuu!
 
 

You better move You better dance

 
Första gången jag hörde Timber var hos Emelie och både jag och hennes syster tyckte att den var såå dålig så hon fick byta låt. Det skäms jag lite över nu, för oj vad bra den är! Den här hoppas vi kunna dansa till på fredag!

11/1 ♥

  
 
 

Bästa & finaste dagen, årsdagen! ♥ Det går så fort, samtidigt som det känns som det alltid varit vi.
Det är många mil emellan oss den här gången, men kärleken är så stark så, ändå. Vi ska fira när vi ses här nästa gång -  för fira, det gör man med allt man kan!
 
Min bästa. Så mycket kärlek. Så lyckligt lottad för den här fina.
 

Happy Friday

 
Trots en kort vecka känns det som den har hållt på i evigheter. Så jag hade allt lite "inför-skolanångest i tisdags men idag kör vi lyckodans över att det är fredag! ÅH så fint.  
 Efter skolan åkte vi till Motala, och jag fick med mig lite grejer hem. Köpte byxor på Ginas rea, (99 kr), och så lite presentkort på det. Lycka hih. Köpte även lite annat och det är ju alltid roligt!
Blir en tidig kväll för imorgon ska vi upp tidigt och fara på dop. Blir en skön helg detta, lite uppladdning till nästa som eventuellt blir motsatsen...
 

Keep it up

Förvånad & tom
Men ändå lycklig
 

You're trying to save me, stop holdin' your breath

 
 

Later but better

Idag gick jag upp tidigt ska ni veta!! Eller tidigt på ett lov, 8.20. Puh. Ännu värre efter en natt då jag sovit så oroligt och ryckigt. Bara ännu ett tecken på att H och jag ska vara tillsammans hehe.  Men ja, anledningen till det tidiga morgonen är min morgonpigga (skämt åsido)  kompis Becca som skulle komma till mig och äntligen byta klappar! Asbra att vara lite efter med det, då har man lite roligt klappöppnande kvar!
 
Nu är jag hos Henrik, och kommer vara med han hela helgen - tar verkligen vara på tiden... Åh. 

 
 

Sticks and stones could ever break these bones

Vaknade upp med jordens ångest - har inte pluggat något under lovet... Lovade mig själv att vänta tills efter nyår - vilket visserligen var bra för jag behövde komma bort från det, men nu är det dags att börja med allt igen! Har en del uppgifter som är till precis i starten av att skolan börjat, yeay.
 
Jag brukar aldrig ha problem att komma tillbaka till skolan efter ett lov, då jag alltid egentligen gillat skolan (Ja enbart att träffa vänner!), men efter det här lovet känner jag bara nej. Orkaaar inteeee. Vet vad som kommer hända - Henrik kommer åka upp igen, som sagt har vi en del i skolan redan nu och universitets-sökandes-ångest på det! Men livet är väl underbart!!
 
Kollade knappt på den senaste Idolsäsongen, och speciellt inte finalen då jag tyckte det var pest eller kolera i stort sett. Men nu när Kevin har släppt den här så kan jag inte tycka annat att den är helt okej!
 

Best end and Best start

👌👯
Nu är vi igång och det känns grymt!
 
Vi är nog de enda i vår ålder som var totalt nyktra igår haha, men åh, gårdagen var det bästa på länge. Jag & Henrik var bara hemma, åt 3rätters och hade det mysigt. Världen bästa!
Sen på kvällen (eller ja, halv12) for vi in till Asund för att se fyrverkerierna.
 
 

När vi och de övriga i familjen kom hem, skålade vi (haha glamoröst, Pommac) och åt chips, så fick var och en säga ett mål man ska ha uppnått när året är slut. Tror jag håller på mitt ett tag, men det är riktigt bra!

RSS 2.0