Ny blogg!

Hej! Ja som ni kan se i rubriken har jag nu fixat med en ny blogg, då jag känner att det är dags att ta sig vidare! Den här bloggen har jag haft sedan jag gick på högstadiet så det är väl kanske dags. Den kommer finnas kvar ifall jag skulle ångra mig (haha, just nu känns det inte så långt ifrån, då allt nytt är så jobbigt.. men jag kommer nog in i det snart!) 
Hoppas ni följer med till den nya bloggen! Kram
 
Tryck HÄR för att komma till den nya bloggen! 
 

Hela landet för rosa bandet

 
 
 
 

GG

Jag skrev i lördags om att jag förmodligen skulle börja om med någon serie och nu är jag i full gång! Det blev Gossip Girl. Var helt fast i serien när den började sändas 2008, hade (har) alla säsongerna, böckerna och ja, var helt besatt.. Men hur bra är inte serien? Och hur snygga är de inte... 
 
Så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla ett par avsnitt innan jag ska riva av ett par timmar av plugg och uppgifter.
 

Matbord

I fredags fick vi äntligen, äntligen vårt matbord levererat! Men jag tycker absolut det var värt att vänta på, för visst blev det fint?
 
 
 

Maaaat

Är hemma hos mamma och hälsar på! Det är verkligen härligt att vara här då och då, och en stark anledning till att fara hit är mammas mat! Hon är verkligen grymt duktig på att laga mat. Idag blev det smördegsinbakad kyckling med brieost, soltorkade tomater bland annat, och till det klyftpotatis, rödvinssås och en god sallad..hur gott? Blir galen haha.
 
 

Hur bra?

Åh , som jag gillar All of me.. För mig påminner den  mycket om studenttiden. Nu när jag såg det här klippet (så gillar jag den ännu mer) blev jag som alla andra, väldigt tagen - så g a l e t  bra! 
 
 
 
 
 

2014.10.25

 
Denna lördag...
★ Ska jag ha en lugn och skön dag
★ Har jag bestämt att jag nog ska börja se om säsongerna på Gpssip Girl och/eller One Tree Hill
★ Är en långpromme inplanerad
★ ...s'kväll spenderas i soffan och då ska jag se Så mycket bättre & äta godis!
 
Hur ser er lördag ut?
 
 

En kväll hos oss

Älskar såna här dagar då man planerar att inte göra så mycket men så får man hur mycket som helst gjort! Som ni kanske räknade ut så har jag haft en sådan dag idag. Ett par timmar på Uni, gjort fint här hemma, till middag åt vi Saigonmat - hur gott? Ärenden har blivit uträttade och nu ligger vi i sängen, redo att se hockey (Henrik) och jag halv åtta hos mig innan det är dags för lite plugg.
 
 
 

Snö på gång!

 
Woop!! Hoppas nu NA har rätt haha, skulle vara galet mysigt att vakna upp till lite snö imorgon! 
 
 

Premiärrunda

I somras så försvann mina favoritlöpartights och tråkigt nog har jag fortfarande inte hittat dem.. så idag fick jag köpa mig ett par nya eftersom att jag löper/pw:ar mycket i vardagen och för att jag inte riktigt gillar mina andra löpartights! Var tvungen att svika Röhnisch (det hade de inte där jag köpte mina nya) så det blev ett par Soc - som satt sjukt bra under hela rundan och är väldigt sköna. Det är bra anledningar till att hittills vara nöjd tycker jag.
 
 

Nödvändigheter

 
Lite små köp från gårdagens stanrunda! Ska nu fixa mina naglar med de nya lacken, varvat med att kolla på fredagens avsnitt av Idol och lite plugg. 
 

En sväng till badhuset

Trots att ingen av oss gillar klorbassänger, blöta handdukar och att simma så är det i alla fall det vi gjort ikväll. Det bästa är ju helt klart när man kan sätta sig i den varma bastun! Så pga den bastun får jag nog lov att gå och simma lite oftare.
 
 
 

Smoothie

Sörplar i mig denna innan jag ska ut på en stanrunda med Becca! 
 
 
 
 

Några timmar kvar

på den här kanonhelgen! Henrik har varit iväg och sprungit Toughest  så jag bestämde mig för att ha en helg i vännernas tecken - och den har varit så bra verkligen. Nu ligger jag i min säng med träningsvärk i magen, ett sömnkonto som ligger kraftigt på minussidan, en lite för mätt mage men med ett stort leende. Vilka fina vänner jag har ♥
 
Kvällen som återstår ska spenderas med min fina, och ladda upp för en vecka då det blir Uni cirka varje dag.. men det betyder att det blir lite ledigt nästa vecka så jag kan börja tentaplugga.. återigen
 
 
 

We made a promise to never get old




Frukostbuffé

MUMS säger jag bara! Bättre start än så går ju knappast att få.
 
Så mycket gött // En av mina alla omgångar, och jaaa.. det är nutella! // mina nya fina ljuslyktor
 

Nu börjar tjejhelgen!

Hej på er! Idag har jag verkligen hunnit med mycket - började med ett par timmar på Universitetet, sen mötte jag upp Emelie för en lunch följt av en stund på stan. Nu sitter vi här på mitt köksgolv, jag har slingat hennes hår (en riktigt spännande historia). Riktig tjej-fixar-eftermiddag , toppen inför ett par timmar på dansgolvet ikväll! Dock har jag fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig så det är hög tid att bestämma det nu, sen ska ansiktet på. 
 
 
 
Den sjukt goda pastan på Creperiet // Nötnördarnas påsar // Slinggrejer
 
 
 
 

Kvällsuppdatering

Gör en liten kvällsuppdatering - så ni inte tror jag sitter och pluggar än.. För det gör jag då inte. Vi gav oss efter ett par timmar och imorgon är det på det igen, men först ska jag fortsätta den här fina kvällen med älsklingen min. Helgen spenderas faktiskt på olika håll så därför har vi ikväll ätit lite gott och så.

Ja.. på tal om helg.. så är det ju snart! Woho! Jag har jätteroliga planer, men de berättar jag mer om imorgon. Vad gör ni i helgen? 
 

Pluggtorsdag




Rosa bullar

Så blev denna fina onsdag plötsligt kväll! Jag har hunnit göra mycket bra saker idag utöver det jag skrev om tidigare, klapp på axeln!  Gladast är jag över att jag färgat håret - känner mig alltid så fräsch efter det, och nöjdast är jag över att jag superorganiserat våra garderober nu. Det är något jag tänkt göra ett tag och nu kan jag släppa de tankarna!
 
Nu ska vi mysa oss ner framför varsin dator med Bonde söker fru/Hockey och mumsa i oss varsin fin rosa bulle! 
 

Onsdag 15/10

Halloj! Onsdag idag - snart har halva veckan gått utan att jag ens hunnit tänka på det.. Men idag ska jag göra desto mer nytta då jag har nyss började med tvätten, ska snart upp till Uni för jobb med grupparbetet och sen i eftermiddag tror jag att det är dags för mig att köpa hem hårfärg och ta mig an utväxten. 
 
 
 

7årskalas!

Idag fyller min fina lillasyster 7 år! Dagen startade såklart med sång och massa paket och sen lite kalas nu på kvällen. I år så stod och hon och jag för tårtan, och visst var den fin?, (även om vi hade lite olika visioner om den haha, men födelsedagsbarnet bestämmer!). En fyverkeritårta med extra allt, för chokladälskaren skulle jag nog kunna beskriva den hihi.
Vårt härliga, tuffa och så omtänksamma yrväder! ♥
 

These are the days we won't forget

F ö r bra!
 
 
 

Mys mitt i natten

Kom på att jag inte visat dessa mysiga bilder sen H kom hem, för snart två veckor sedan. Han kom fram strax efter midnatt så jag fixade en lätt sallad och så lite goda favoriter. ♥  
 

På väg tillbaka

Jag har haft ett tag då jag tränat mindre och inte tänkt alltför mycket på vad jag stoppat i mig.Det beror mycket på att jag inför studenten mycket fokuserade på att vara fin och känna sig nöjd & glad. Jag tog sommaren off (med de tankarna) och fokuserade på mig själv och det jag ville med kost och träning. 
Jag har i sommar jobbat med mig själv och nu känner jag att jag kan starta lite lätt igen, fast med ett bättre tänk. Vad passar bättre då än att köra igång med en Warg-utmaning?! En favorit dessutom - Bulgarian Lunges. Läs mer Här.
Den enda regeln: Man får göra precis vad man vill / hur man vill, så länge man mår bra!
 

21:26

Grönsaker & dipp framför fotbollen, perfekt avslut på en fin vecka!
 

Underbart

Vaknade tidigt imorse och det är väl typiskt när man har chansen att verkligen sova ut, men det är ändå skönt att bara ligga i sängen och dra sig lite.  Idag har jag en skön och ledig dag framför mig! Perfekt med en sådan inne-mysdag med filmer och fix när det regnar utanför.
ⓢⓤⓝⓓⓐⓨ
 

Hej & Hejdå

Ä n t l i g e n ! 
 
 

Vattenkaraff

Hos oss dricks vääldigt mycket vatten! Jag har alltid ett glas ståendes i kylen så att det ska bli sådär kallt men nu har jag hittat en ännu bättre lösning, genom den här snygga karaffen! Nu står den alltid i kylen full med vatten, redo att servera kallt och gott vatten. 
 
 
 

En bättre torsdag

Det känns som vi har hunnit med galet mycket idag, och på sätt och vis har vi ju det. Jag började med ett par timmar på Uni, sen for vi för att kolla på en bil. Och den bilen fick även följa med oss hem! En blå, liten och jättefin brummare är nu vår räcerbil! Känns så bra. 
Det blev även hockey nu på kvällen. LHC mot LHF och det slutade med vinst! Så roligt, för det var nog ingen som egentligen väntade det. 
 
Tre vinster.. i och med bilen, hockeyn.. 
Och så är Henrik alltid en vinst för mig!
 
 

Lill-Lördag

Det blev uppehåll med regn och blåst, och det tog vi vara på genom en skön promenad. Så skönt att bara gå i den friska luften! Nu ska jag titta på Halv åtta hos mig och sen Bonde söker fru, och under det så ska vi äta kakor minsann, det är ju lill-lördag! Kanske bara är jag som håller på med sådant haha, men fint-i-vardagen är mitt andra namn ju! 
 
 
 

Nu är Delkurs 2 igång

Dock var väl föreläsningen sådär givande men nu är jag i alla fall tillbaka hemma igen! Vi ska fixa ihop lite lunch nu och sen får det bli en promenad i det friska vädret. Blev väl halvt vimmelkantig efter en hel dag inne igår så nu är det dags att gå ut lite. 
Och på tal om lunch, vi vet nog alla att man ibland kan fastna lite i det vanliga spåret och äta liknande mat hela tiden. Därför har jag ett tips på en bra sida där man kan få inspiration , Här!
 
 

Upp å hoppa

God morgon!
Jo, lite trött är jag allt efter gårkvällens alla tvprogram, som slutade rätt sent om man tänker på att jag har föreläsning nu på morgonen. Men jag är uppe, och håller på att piggna till. Lite frulle på det här så blir det ännu bättre. Sen ska jag ge mig ut i blåsten.. Ha en bra dag!
 
 

TV-kvällen börjar.... Nu!

Fullspäckad tvkväll, med start nu och fram till klockan 23. Perfekt nu när det regnar och blåser ute! Först ut är Portkod 1525, Halv åtta hos mig, sen Svenska Hollywoodfruar följt av Jagad av hundar och så slutligen PH. Hoppas jag inte glömt något! Så nu är det hög tid att trycka på play och snacksa på vindruvor.
 
 
 
 

Lövhav

Åkte upp till Uni i väntan på en föreläsning, där stod vi ca 90 elever och väntade. Och väntade.. I en halvtimme, innan vi får veta att vår föreläsare är sjuk. Jahapp, bara att pallra sig hemåt igen! Dock är det inget jag hänger läpp över för jag ska ha en riktigt skön dag i soffan och kolla ikapp lite program som jag missat. Och såklart plugga (senare). 
 
I gymnasiet blev man överlycklig när en lärare var sjuk för då kunde man justera om i schemat så man kunde sluta tidigare. Nu innebär det en del stress i och med att schemat är tightare och det är mycket som ska hinnas med. Men det ordnar sig. Det är sjuke-tider nu och det är inget man kan göra åt. 
 
Fina färger ute och lockat hår!
 

Hej i mörkret

Nu är det höst på riktigt -  för klockan hinner inte bli mycket så är det redan mörkt här. Men jag är verkligen ingen som klagar på mörkret, då jag är höstmänniska ut i fingerspetsarna! Älskar allt detta med alla färgerna utomhus, den kalla friska luften, mycket te och kaffe, halsdukar och fina kläder. Åh så jag njuter. 
 
Henrik är nu på gymmet och jag sitter i en alldeles tyst lägenhet (händer inte ofta, man brukar alltid höra lite musik härifrån), invirad i en filt och ska snart göra i ordning någon film eller något program som vi kan se innan PH.  Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag har!
 
 

Måndag 6 oktober

God morgon! Hade lite svårt att somna om efter att H for, så jag gick upp för en stund sedan för att fixa kaffe. Ska nog dra igång en film nu och ha en skön måndagsmorgon. Jag är ledig idag men har ändå lite som behöver fixas med - men det är iiiingen brådska!
 
 

Ännu en helg

En fin och höstig helg har nu gått oss förbi. Jag märker även att det blir fler helger som går ouppdaterade hos mig. Inte medvetet men skönt faktiskt att lägga fokus på annat med!
Jag har nu fått min mobil (!!!!! wohooo) så i och med det har jag en fråga - är det n å g o n  som vet något smidigt sätt att få in fotona från Iphonen till datorn (pc) ? Vet ju att Apple är bra med Apple men om det är någon mer än jag som vägrar Mac:arna så tar jag tacksamt emot tips!! 
 
 

Fredagsfirar

Idag har vi mycket att fira därför åker de stora skålarna fram, fullproppade med godis och chips! Woopwoop.
 
 
 

Som jag längtat

Nu kan jag verkligen slappna av  • Min första tenta är skriven och klar • Henrik är hemma • Det är fredag vilket innebär helg och ledigt ett par dagar!  Även om jag inte vet om det gick bra eller dåligt på tentan är det bara så skönt att ha den ur världen.
 
 

Lycklig eller vad! 💓




Bebisgos ❤

Strax efter att jag publicerat det här inlägget i fredags, fick jag veta att min farbror och hans tjej fått sin lilla bebis! Åh så underbart! 
Idag har vi varit och tittat på den, än så länge namnlösa, lilla tjejen. Sååå fin och helt underbar! ♔ Vi har inte så många tjejer i släkten faktiskt, så det är speciellt. Ska därför passa på att gosa, busa och skämma bort henne extra mycket då jag fått höra att jag "bara" kommer få killar.. (Vi var och köpte kläder till GullFian och för tjejer finns det ju så galet mycket fint..)
 
 

Första Oktober!

Kan inte förstå hur snabbt allting går! Men den här dagen har jag längtat efter i mer än fyra veckor så den är mer än välkommen - för idag kommer min Henrik hem!
I och med det har jag en del att stå i. Han kommer sent ikväll så jag ska fixa mat, tvätta/bädda rent, städa och göra fint. Jag ska även tentaplugga, och senare göra en såååå mysig grej, men det får ni veta mer om sen. Kram bloggisar och ha en underbar dag! Det ska jag ha.
 
Min nya skinnjacka som jag fått av mamsen. Tror inte jag visat den innan men här har ni en liten skymt. 
 Visst är den fin? Love it!
 

RSS 2.0