Hemma igen

Hej på er! Nu är jag tillbaka, i ett nystädat och fint hem. Har som vana att alltid göra det snyggt innan jag åker och det gör att det alltid är skönt att komma hem. 
Jag har alltså varit hos min faster och hälsat på från tisdag till torsdag, och åh så bra jag haft det, precis som vanligt! Världens bästa faster : ) Jag har alltid stått henne nära och vi har gjort så många roliga grejer ihop. Den här gången har vi bland annat varit i Stockholm, ätit på en jättegod restaurang och då även sett Stand Up-komiker och så har jag fått behandlingar av henne (hon är hudterapeut). Men jag ska berätta mer om allting nu de kommande dagarna! 
 
Nu ska jag mest ta det lugnt, äta något lätt och förbereda mig för en Uni-dag imorgon. Sen är det helg! Det blir ganska intensivt men det är ju bara roligt. Kramis
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

hoppas du har haft en bra torsdag :)

2014-09-25 20:59:56
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Alice

Så roligt det låter. ^^

2014-09-25 21:45:23
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Postat av: Petra

sv ;:D

2014-09-25 22:04:14
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv nu äntligen är jag pigg

2014-09-25 22:49:51
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv yes :)

2014-09-25 22:58:57
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv jag har också en sådan borste men vill ha en redig borste med handtag så man kan sätta upp håret med utan att det slits

2014-09-25 23:06:27
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv ja är super nöjd med den ha rosa

2014-09-25 23:10:44
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: chris

vad härligt! :)

Svar: verkligen =)
Nicole W

2014-09-26 00:35:21
URL: http://chriisss.blogg.se/
Postat av: Alice

Sv: Haha, nej, det är inte riktigt min grej heller!

2014-09-26 09:40:07
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Bra tips att städa innan man åker hemifrån och att man sen då kommer hem till ett rent och fräscht hem! Och vad skönt med behandling av din faster! Så najs att hon är hudterapeut ju :)

sv: Ja eller hur så känner jag också. Andra passar säkert i sleeve eller dom gör ju det men inte jag! Aldrig. Sen så tror jag inte ens att jag kommer att tatuera min nånsin men att kolla på bilder skadar ju inte ;)

Jobbigt när man inte får sova ordentligt. Jag har sovit lite jag med de senaste nätterna och det märks på en gång på humöret om inte annat.. Sen så har det väl med mitt järnvärde att göra också att jag är så trött hela tiden. Är mörk under ögonen och jävlig. Men hoppas det inte är nåt allvarligt. Dem skulle ju kontakta vårdcentralen och se om dem skulle göra nån utredning i och med det men verkar inte som det blir av.. Så då kan det ju inte vara farligt tycker man?

Hur mår du annars idag och vad ska du hitta på? :)
Kramar till dig! <3

2014-09-26 09:51:08
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Hanna

sv; ja verkligen :)

2014-09-26 10:25:29
URL: http://www.olssonsdotter.blogg.se
Postat av: Charlotta Hägg

Sv: Tack så jättemycket:)) och vad härligt att du har haft det bra! Vad har du för roliga planer till helgen? :) KRAM!

2014-09-26 10:46:24
URL: http://charlottahagg.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Ja verkligen. Fredagar är verkligen sköna :)

Gud så härligt att nån i släkten är hudterapeut så man kan få sig en behandling lite då och då och tips på bra produkter som är skonsamma mot huden. Jag har en moster som är duktig på massage men det är ju ändå inte riktigt samma sak som har med huden att göra men det är ju skönt oavsett. Men man får väl helt enkelt "skämma" bort sig och beställa en tid hos en hudterapeut eller liknande :)
Har du några bra tips på produkter som man skulle kunna tänkas använda sig av? :)

Jag vet inte riktigt vad det beror på att jag sovit dåligt dom senaste nätterna men jag tror ändå att det kan bero på att man tänkt mycket på allt möjligt. Dels så skulle jag ju egentligen på fest idag ( Var aslängesedan jag var på det pga att jag varit sjuk såpass länge och helt enkelt inte vågat mig ut på det ) Men iallafall så tänkte jag att idag ska jag fan ut. Men inte då! Anorexin skrämmer ju upp mig att det är så dåligt med alkoholen osv.. Och jag är inte direkt rädd för att bli full. Ok man ska inte dricka sig full och bete sig som en idiot men det är just alkoholen som jag är rädd för. Eller rättare sagt kalorierna i alkoholen.. Att man ska ha såna problem och inte våga dricka det gör mig så jävla förbannad. Men jag får väl roa mig bäst jag kan på annat sätt istället. Men man känner sig liksom så misslyckad på nåt vis att inte "göra som alla andra" våga släppa loss och inte tänka så mycket på konsekvenserna :(

Vad kul att åka iväg med mamma och titta på lite nödvändigheter :) Och vad kul att din bror spelar hockey ( Hockeynörden här då )
Skönt att höra att det är bra med dig :) Med mig är det också bra förutom att jag grämer mig över att inte våga "leva på riktigt emellanåt" Idag blir det nog till att vara hemma bara skulle jag tro. Träffade en kompis förut idag och snart ska jag hjälpa till med maten. Blir lasagne idag. Smarrigt :)

Kramar <3

2014-09-26 14:34:59
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Johan

Fint att stå sin faster så nära! Det gör inte jag. Numera träffar vi nästan inte pappas sida av släkten mer än på jul och någon enstaka gång då någon fyller år. Mammas sida har jag dock jättebra kontakt med och mormor bor ju som sakt bara några minuter härifrån nu :)
Förr var det tvärtom. då hade jag jättebra kontakt med pappas sida, men hade svårare för mammas. Spännannde det där...

SV: Haha, vilken tur :P
Gick det bra med allt plugg nu i helgen sen då?

Frukt är bra grejer :)
Banan gillar jag. Banan funkar alltid. Sedan är det persikor på sommaren och clementiner på vintern :)

Haha, jag tror det var det där schampot du hade köpt som jag aldrig hade hört talas om :P Det kanske Henke hade gjort, eftersom du köpt det :p haha

Den gick skitdåligt... 0-8 till Luleå... Ja, vi har verklogen öppnat den här säsongen uruselt. Hoppas första poängen kommer nu imorgon mot Clubben, för det såg mycket bättre ut i lördags mot Modo än vad det har gjort innan, så det är på rätt väg iaf :)

Ja, halv 9 är lagom, men ibland tycker jag som sagt det är skönt att gå upp sådär runt 6 och bara mysa runt, dricka kaffe, ha tofflor och morgonrock och slösurfa vid datorn :)

2014-09-30 22:29:05
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0