♦ Fixar inför kvällen

Det här vädret är ju bara att älska! ♥ Dock har jag slösat bort hela förmiddagen att sitta i 3 (!) olika bussar. Nu står jag inne och bakar för kvällen



och ska snart fixa mig klart, så det blir inte så mycket att vara ute och ta vara på solen idag.
Men det ger hopp för maj i alla fall - det måste ju vara fint på min dag!

Resultatet av bakningen kommer ni få se antingen senare ikväll eller imorgon (de andra får ju inte se den innan hihi) , eller om ni follow;ar mig på Instagram - nwistrand !

NU ska jag bara..

slicka skålen..


♦ Fredag lördag OCH söndag

Ska väl inte ursäkta mig för dåligt bloggande, eftersom att jag bloggar för min skull och ni bara går in här för att svara på kommentarer så att ni ska få en kommentar tillbaka = mer kommentarer & publicitet. Här har vi en som knäckt nöten förstår ni! Hur många av er läser igenom inläggen innan ni kommenterar?

Annars så har den här helgen varit jättebra! Väldigt lugn, men bra!
-
Började långledigheten med shopping med Beccisen. Hittade en topp. Ni får kort på den imorgon troligtvis!
Igår åkte jag och Henke till Pålsboda för att träffa några kompisar och gå på marknaden. Vi åkte karuseller haha, åt godis och gick runt och hade kul!
Idag har vi mest tagit det lugnt, gick ut runt 10 på stan men det mesta var då stängt så vi satte oss och fikade lite, mysigt♥ Sen skildes våra vägar på stan eftersom att en Viss Fröken snart fyller! Väckte Henke med den påminnelsen imorse också...
image description image description image description image description

Har varit hemma ett tag - väldigt skönt att sluta tidigt! Är dessutom hemma själv så det är musik på högsta nivå (dock så är det även det när alla är hemma heheheh)

Idag har jag

  • Haft svenska nationella prov och idrott med 4 timmars mellanrum (ganska ovärt).
  • ...därmed är svenskan nationella klara för i år!
  • Gjort en fin eld och ett väldigt bra vindskydd . Skulle klara mig galant ute i skogen i en vecka...

Nu ska jag bara ha det göööööött, inte varje dag man är hemma tidigt! (jo).


 


♦ 24/4 - 12

 

Prommenad, bad och nu sitter jag här och lyssnar på fin musik! Fin kväll här.
Är rätt taggad på morgondagen - men först soooova i några timmar. Puss


♦ New jeans

Den här dagen har varit så fruktansvärt lång Började med nationella i svenska, kändes bra. Men sen har det varit långa och sega lektioner. Uschfy, men är hemma nu och kan ta det lilla lugna!

Vi kör väl på en dagens !

 

De här jeansen är de snyggaste jag sett på länge! Perfekt fin vårig färg och så gillar jag dragkedjorna. De är ifrån Gina. Tröjan är gammal, kommer ifrån Vero Moda. Även den väldigt vårig! Jag märker på mig själv att jag blir så mycket gladare när jag har färg på mina kläder. Är ni också påverkade av det? I sink so!


♦ Fin & fräsch

 


Behöver väl inte säga hur bra det känns...
Jag gillar verkligen inte känslan av att inte kunna göra sig fin för att man ser ut som aset i håret. Jag lägger ju alltid mest krut på sminket men jag vill såklart känna mig okej - hela jag hehe


instagram @nwistrand , follow !


♦ Det kommer annat emellan och det är bra



Hej ♥
Har inte varit någon dunderbra dag idag så ska bli skapligt skönt att lägga sig i sängen och bara dra täcket över sig!

Söndagar är ju ofta en liten ångestdag, så det känns extra bra att veta att jag slutar 12 imorgon och dessutom ska göra något kul och efterlängtat efter skolan. Vad får ni se imorgon! Puss

♦ Closer


♦ She say you ain't no good but it feels so good



Uh!

Ledig idag som sagt och det tar ur sin rätt - sovmorgon till halv11. Det är slitsamt i veckorna så det är klart man ska få sova ut någon gång ibland!
Inte så roligt väder så vi får se om jag tar på mig springskorna ändå eller om jag inte gör det. Senare ska jag i alla fall våga mig ut för då blir det lite shopping i Motala!

♦ Våga satsa för att vinna

Får allt lite dålig självsyn på mig, att jag hade hjärta till att klippa bort det där håret! Men jaja, det växer ut igen.
Bilderna är ifrån middagen och avslutningen i 9an! Saknar det!

---------
Fick sluta 10.20 idag och vi kunde även övertala lärarna till att vara lediga imorgon. ÅÅÅÅH vad skönt säger jag!
följ mig på instagram, @nwistrand , kommer nytt hela tiden!

♦ One day

Min bror har testat på gymnastik idag och kom hem med glada miner. Glada miner hade också jag & låtsasmamma, gamla gymnasterna hihi ♥ Saknar det galet! Nu har vi gått på händer, hjulat och gjort rondater m.m. En dag ska jag ta igen det. Skämt å sido, men det är så grymt kul att man blir lite sugen. Saknar att tävla - förberedelser i veckor/månader för kanske 2 minuter. Men det är så värt det. Får hoppas att jag får döttrar som går i mina fotspår och blir gymnaster!
-----------------
Min fina pojke kom hem med lite saker till mig förut, han är så bra!
image description
skrikit grönt nagellack och en avokado. Kan inte bli bättre! Hihi.

♦ Kollar tillbaka

Tycker det är kul att kolla tillbaka i bloggen. Ibland kan jag känna att jag är världens komiker med allt jag har sktivit. Jag ser stora skillnader på vilket skrivningssätt jag hade/har i bloggen. Förut kunde jag ge mina åsikter men utan direkta argument. Det skulle jag inte göra nu. Kul att se hur man ändras, kan tacka min linje mycket för det!

Kollar inte bara tillbaka i bloggen för att se hur jag skrev, utan framför allt vad jag gjorde. Detta gjorde jag för precis ett år sedan:

Idag ska jag träffa några hääärliga människor! Så för att vara i tid och kunna göra mej i ordning utan att stressa, så stallde jag klockan på halv10. Men det gick bara inte att komma upp, hade huvudvärk, så jag snoozade i en timme typ. Sen gick jag ner, åt frukost snabbt och nu sitter jag här helt i ordninggjord. Trodde att det var lite bråttom förut eftersom att jag inte är världens snabbaste på att göra mej i ordning, men nu är jag klar och har en massa tid över!

Men innan jag åker och träffar dom så måste jag springa på stan och köpa nya tights, för dom som jag hade med mej drog jag upp.. Kan ju inte springa runt med ett hål på dom, så jag får tjuvstarta shoppingen lite!

Dagen kommer bli grym! :D

Minns att det var på ett lov och att det var Becca, Cornelia och Johanna som jag skulle möta upp. Det var ett försenat födelsedagsfirande för Cornelia.  Vi bjöd henne på mat och sen gick vi på bio.

Idag gör jag inte riktigt samma sak, men har det bra ändå. Våra dagar fylls av olika grejer och det är fint. En del saker kan man bestämma och en del inte. Att det senare blev som det blev är väl av många orsaker, men gjort är gjort.

Kollar ni tillbaka i era bloggar? Kommer ni ihåg när ni skrev vissa inlägg? Haha det gör jag. Vilken toker man är..

 
Väldigt gammal bild på oss. Det var då det!

♦ Hemma tidigt

Hejhopp, fick sluta 11.20 idag, wohooo. Nu är det dags för oss samhällare att ha det lite bra också;d
Gjorde mitt föredrag i svenska np, muntligt idag. Gick toppenbra! Verkar som att de gillade det och jag känner mig nöjd, så får hoppas på det bästa.

När jag kom hem så sken solen så skönt, hur har vi kunnat leva utan sol nu under vintern? Galet. Den sken som alltid in i köket så jag sattte mig på köksbänken och pluggade i solen, haha soltokig nörd här!

 

Har pluggat in de 100 glosorna i spanskan och kritiskt granskat Cornelias arbete till opponeringen imorgon. Ska gå ut och springa nu, haha det blev ju massor tid över till annat nu när jag slutade tidigt. Egentligen skulle jag ha åkt hem på bussen nu:d livet är fint.


♦ kärlek

Tack för alla tips om kameror, det uppskattas! ♥ fortsätt tipsa lilla mig om ni rekommenderar något. http://nnnnicolee.blogg.se/2012/april/canon-eller-nikon-1.html

Har varit en väldigt dålig bloggning i helgen, det är så det blir ibland. Visar lite tagna foton som kompensation;)

  


Skola imorgon igen... Just den här veckan är inte att leka med.
Måndag - massa engelska glosor + muntliga i svenska (Nationella)
Tisdag - Opponering, 100 spanska glosor
Psykologiuppstatsskrivande, idrottsinlämning ska skrivas på och massa såna goa grejer. Love it alltså!

Bara 5 dagar kvar till helg!

♦ Canon eller Nikon?

|||| 
Nu är det så att jag är ute efter en kamera. Jag vill inte ha det värsta utan bara en bra, haha. Jag vet ju at det är en smaksak och om man frågar 10 människor så säger ju alla olika...  men vad är bra/dåligt med de båda? Kan någon rekommendera något?

♦ Tonight we are young


♦ Be careful what you wish for 'cause you just might get it all

Idag har det hänt både roliga och tråkiga grejer idag, och en tankeställare blev det. Ta hand om och ta vara på livet, för idag kan du ha det bra men imorgon vet ingen vad som händer (och så är det ju Fredag den 13e imorgon om någon tror på sådant.) Man är verkligen tacksam för allt man har, som man egentligen tar för givet för att man brukar ha det, men som sagt; ingen vet hur det ser ut imorgon. Ta vara på det fina! ♥
Girls camp and YW ideas / for camp!Facebook Cover Photos Wall Photos
we♥it

♦ Keep the faith, ett litet tag till

Skrev klart mitt arbete om EU idag, snacka om lycka. Dock blev lyckan kortvarig när tanken blir fylld av allt annat som ska vara klart snart. Men är man dum att välja samhäll så får man väl stå sitt kast.

Bara en massa snack om tråkiga skoluppgifter... Händer det något kul i era liv?:D





I helgen kommer jag i allafall ha det toppenbra! Jag och pojkvännen ska då till min älskade faster. Jag älskar verkligen att vara där, jag känner mig lite som en ny människa efter att ha varit där. En massa positiv energi, ofta massage (hon jobbar som det), fixade ögonbryn/ögonfransar och allt det där. Det är nog från henne som mitt sminkintresse härstammar ifrån;)


♦ Back to reality

Nu är vardagen igång igen men det känns ändå helt okej. Gjorde bara bra och roliga grejer under lovet och tog verkligen vara på tiden, så nu är det bara att köra det sista i 1an nu! Nationella har börjat och det känns okej. Vissa moment känns dock mer oroväckande än andra men det kommer gå bra, det är jag övertygad om.

Sen jag kom hem har jag pluggat spanska, i stort sett gjort klart det stora EU-arbetet och sen gjort engelska. Ganska produktiv idag. Men som sagt, det gäller att köra hårt nu det sista.



Nu ska jag baaada! Ska även ta den vanliga rajden med inpackningar, masker, skrubbning och allt, ni vet. Sen blir det en tidig kväll ikväll. Om jag inte ändrar mig och kollar på desperate housewifes....


♦ loose


Nu - en hel dag med min älskade pappafamilj/släkt!

♦ Mucho things to do


Har precis ätit frukost och ska nu börja göra mig i ordning. Har rätt mycket som måste göras innan jag sätter fart emot där kvällen ska spenderas. Det kommer bli en dag bra, men först, mycket att göra. Vad ska n i  g ö r a ? puss

♦ 6/4 Långfredag

Min dag om en månad!:D



Glad påsk hörrni! ♥
Hade en jättebra eftermiddag/kväll igår med Beccisen, som vanligt. Och som vanligt, bakade vi på kvällen som vi satt och flummade till. Sötan♥  Nu har hon åkt i alla fall och vi ska åka till mammas syster, sen ska jag till pappa(blir ingen fest ikväll heller men det blir mysigt att vara hemma. ) ska bara skicka över ett skolarbete och sen pussla ihop tiden, man räcker inte alltid till:( men det ska nog lösa sig. Puss

♦ Skärtorsdagen





Har pyntat så fint, hihi.
Nu pep mitt EKG till - dags att ta bort det! Woho! Hoppas det visar något på resultatet sen.

Idag startade jag dagen tidigt med en springtur, jättehärligt att gå upp tidigt för dagen blir ju längre då. Sen följde jag med mamma till Motala, till optikern där hon skulle testa linser. Nu sitter hon här och får knappt ut dem. Haha.
Jag ska hoppa in i duschen och göra klart det sista och sen invänta Beccisen som kommer!
Ha en fin kväll gullisar.


♦ 24timmars EKG



Hektiskt dag. Men såhär ser jag ut nu då - med 24timmars EKG:et. Väldigt het känner jag mig. Nä, fan vad det är i vägen! Lova mig att ta hand om er och känner ni att ni inte mår bra när ni sportar, gå av då för så här vill ni inte ha det! Har precis varit och tränat och det kändes bara blä med detta.
Inte för att jag ska ha det längre än till imorgon, men det är illa nog (låt mig liksom bara varna er ;d) . Har fått en dygnsdagbok där jag ska skriva i allt jag gör, har nu skrivit 19.30 - VILA, hihi så jag tänker hoppa upp i soffan och mysa ner mig framför en massa tv-program. Det låter toppen, puss ♥


♦ The Hills



The Hills maraton på MTV, nära att jag fastnade där. Måste dock slita mig för alla skit-skol-grejer som jag hade dödsångest för i natt. Ska hinna en del hade jag tänkt innan jag måste ta en buss in till Asund och doktorn.

♦ Toppentisdag


 
Det här linnet var det enda i klädväg som jag köpte på vår lilla tur idag!

Min överraskning var i alla fall en hel dag med shopping i Linköping. Hur mysigt som helst!
Köpte även ett skal till mobilen i favoritfärgen, lite fräsch till våren. 

{3 flugor i en smäll; toalettbild, bild på skalet och på dagens.}

 

Byxor Gina Tricot | Tröja Rut m.fl | Jacka ooooldie |


♦ Remembering and missing aren't exactly the same thing, but they're pretty close. You can't do one without the other

citerat ifrån Billy Elliot boken som jag nu börjat läsa.



När jag kom hem ifrån träningen så visade jag och mamma lite zumbamoves för Rickard, vilket resulterade att han skulle testa, vilket resulterade i att alla sen låg dubbelvikta av skratt. Älskade, knäppa familj♥

Känner värsta glädjeruset gå igenom mig- bara för att jag ligger i min helt underbart sköna säng. Väntar bara in min fina sen är det dags att sova några timmar innan det är dags att fara på äventyr imorgon. Ser verkligen fram emot det!


♦ Träning


Efter ett dygn i Örebro är det dags att ta en buss till Asund för träning! Senare ska jag möta upp pojken igen för imorgon har han fixat en överraskning till mig, min sötnos♥
Have a goood time !

♦ Carpe Diem





Blev ingen fest igår, stannade istället hemma och så blev det en prommenad med fina Frida! Satte också upp lite nytt på väggarna i rummet - min stil är så vit därför är det så fint med svarta grejer som bryter av! Jag är jättenöjd iallafall, älskar kort;d

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är många turer fram och tillbaka. Förmodligen kommer en mycket saknad pojke hit, som jag inte sett skymten av på lång tid.


RSS 2.0