♦ Idag har jag lekt nyhetsankare!

 

 

Google-bilder.

Hade en redovisning idag - jag och Evve skulle hålla i en nyhetssändning. Skitkul var det, men det är inget jobb jag tänker satsa på. Efter den redovisningen som gick på kanske 30 minuter så slutade vi. Vilken värd dag känner jag!
Det blev en lång, kall och regning vistelse för mig i sundet men tiden gick ganska snabbt ändå och nu har jag landat här hemma.

Ska packa och vila, njuta av friheten att inte ha skola på en vecka!!!!!!


♦ Mina kära vänner - HERE IT IS

NJUUT !


♦ Neon Coral

Tycker det är så fint med färgglada kläder, jag blir lite gladare av det!
Fick en så söt kommentar av en tjej i klassen för ett tag sen - att jag passar så bra i knalliga färger samtidigt som jag är fin i mer neutrala. NAW vad gulligt säger jag.
Det följde också med lite annat hem, jag syndade och köpte mer smink fast jag har så det räcker till nästa liv också. Men det är så kul så det fanns inte mycket att göra!

♦ Blue





Iphonebilder!

Idag har jag på mig mitt fina linne ifrån Rut m.fl. Ni som har hängt med ett tag vet att jag älskar blått, därför är detta linnet en stor favorit!


♦ Förebilder

Jag ser upp till ganska många människor i min omgivning, t ex mamma, min låtsasmamma, min faster och min bästa vän. Dem känner jag och det är ju något med dem som gör att jag tycker att de är så speciella och fina = att jag ser upp till dem. Men det jag tänkte skriva om nu är förebilder som är kända. Sådana jag aldrig har träffat.

Nummere uno


Lauren Conrad.
Henne avgudar jag verkligen. Allt som den kvinnan gör blir verkligen bra. Hon har så fin stil, verkar ha en toppenhärlig personlighet och hon löser grejer så bra om det än nu handlar om jobb eller vänner. Har även fått höra fleraflera gånger att jag är lik henne - ingen är gladare än jag då, hihi.


Tyra Sjöstedt.
Även hon verkar vara jättebra som människa - och det som är härligt med henne är att hon är öppen i sin blogg med att hon inte mår bra. Det jag gillar med henne är att hon är så jäkla driven - hon jobbar 24/7. När man har en stor blogg är det klart att det dimper ner elaka kommetarer (som hon skrev om idag), men hon tar inte den skiten.
Hon är stark. Sen är hon ju jättefin.


Hannah Graaf.
Något många kanske inte vet om mig är att jag läser Hannahs blogg dagligen. Hon verkar helt underbar.
Så lugn och fin och börjar alltid sina inlägg på fina sätt. Hon pushar alla till att vara sig själva och att man är bra.
Tycker också det är fint att hon, som faktiskt har haft ganska mycket rykten om sitt förflutna, har kunnat gjort om det till något bra. Alla är ju liksom unga och dumma.


Ah det får vara dem, topp 3 blev det (av kändisar).
De här är inga som jag känner, uppenbarligen, men jag har väl på något sätt målat upp en bild av hur de är (genom The Hills, och de andras bloggar och tv-medverkan osv). De står för något bra och man vill likna dem i egenskaper som de har (Lauren för att hon är så fin, Tyra för att hon är driven och stark och Hannah för att hon bara är bra haha.)
Det är coolt att man kan hitta människor och känna igen sig i dem. Jag tycker att jag känner de här (Haha, konstigt det låter), men det är ju för att jag på ett eller annat sätt har följt dem.

Har ni några kända förebilder?


♦ So let's set the world on fire

 

 
we♥it

Har precis vaknat till liv efter en sjukt skön powernap..smaskar på kiwi och ska plugga lite, göra klart en uppgift.


♦ Soffmys



Åkte till skolan, hade prov, åkte hem. Värt!


Desto bättre är det att jag nu kan hoppa i soffan och drunka i tv-program! Just nu är det gamla avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Maria med sina tofsar och "egna pengar", Anna Anka med sina sjuka kommentarer och andra tanter som beter sig som tonåringar...
Isabel Adrian är den bästa frun enligt mig, tycker hon är så frän! Dock gjorde hon fel när hennes dotter fick 'pierca' sig i öronen...
Kolla hennes förändring från när hon var med i Robinson tills nu idag


haha, dock är hon ju osminad & ofixad på första bilden men tror ni ser att hon gjort lite operationer också!


♦ I got my angel now

Har varit ute och sprungit och hoppat studsmatta, haha så löjligt kul är det! Behövde heller inte springa ensam idag, min pojke kom till min unsättning ♥

  

Snart åker jag bort i en vecka så det gäller att pussa lite extra på han nu!
Har även tjatat på bv efter en shoppingtur så vi får se när det blir. ♥


Måste säga tack till era förslag, gillade många av dem. Ni får se vad som kommer upp den kommande veckan (nästa). Puss och godnatt.


♦ Borttappad sladd nu upphittad

Haha yes, nu blir det blogga av!
Skulle blogga igår men sladden var då spårlöst försvunnen. Men nu så!

 


Så fort det fina vädret försvann så försvann även mitt glada humör. Är så väderberoende.

På rasten idag så gick jag och Ida ut och pratade i blåsten - snacka om att vi är lika. Skönt att ha en till sådan person nära. Tänk att vi snart gått ut 1an också... Dags att planera till det underbara sommarlovet som är på väg!

Och på tal om det... På fredag (tosdag) åker jag till Luleå - kan då inte blogga som vanligt. Ska göra i ordning tidsinställda inlägg, är det något speciellt ni vill veta, läsa om, bli tipsade om eller önskas något annat? Let me know!


♦ In every breath I take I'm breathing you



Grattis bästa mamma än en gång - denna gång på Mors dag ♥ Du är värdefull!

 

Fick också hit min Henrik igår, som jag inte har träffat på länge. Min fina ♥


Ska inte sitta inne vid datorn när solen skiner så fint ute. Det blir fotboll och solning istället! Senare kommer släkten för att fira mamma + Mors dag.
* Om en vecka vid den här tiden är vi i Lule!


♦ Trevlig kväll och tidig morgon - Grattis världens bästa mamma ♥

Hade en jättehärlig kväll igår med fina människor!

Imorse blev jag väckt tidigt och då fick jag ta min hesa stämma och sjunga för mamsen som blir 36 år idag! Min gamla mamma! Älskar dig sååååå mycket! I would do anything for you !

 


Nu ska vi åka till IKEA i Linköping till mammas vilja. Där kommer familjen ha en toppendag, hoppas ni med kommer ha det!


♦ Just live



Åh så underbart! Vädret går ju hellet inte att klaga på, så jag ska träffa fina människor lite senare och bara leva !


♦ Highway to HELG!


kul med mobilbild för en gångs skull!

Morgondagen blir fullspäckad av grejer, ser jag fram emot! Det här kommer bli en mycket bra helg. Nästa vecka är också den nästsista för mig, då jag åker till Lule på fredag och är där en vecka. Kommer bli underbart att komma upp dit. Även där kommer det hända en hel del!


Förresten, kollade/kollar ni på ESC kvalet? Hoppas Loreen går vidare till finajlen!


♦ Vitt tips

Jag gillar vitt och ljusa färger väldigt mycket, och något jag tycker är väldigt fint och fräscht nu på vår/sommar är vita/ljusa naglar. Sååå fint! Och när det ändå är väldigt snyggt, så är det ju kul om det kan göra något bra också!


China Glaze

Det här nagellacket är verkligen skitsnyggt, faller mig helt i smaken. Ger en fin färg - samtidigt som det stärker naglarna.
Jag har lätt för att få mina naglar långa men svårt att hålla dem långa. Det är alltid så att de skivar av sig och blir tunna. Puts veck med det problemet nu när china glaze nagellacket finns i lådan!!


♦ Weather

ÅH saknade väder♥ dock har jag inte vant mig för fem öre så känner just nu att det är jobbigt, tar väl ett tag att vänja sig.
Dagens, för varma, kläder hehe

  

Sitter nu ombytt i träningskläder och ska (som ni säkert förstår) snart träna.

Idag hade jag 2 nationella prov, därmed är alla nationella prov över! Över, över, över! Så grymt skönt.


♦ I do what it takes 'til I touch the sky

 

Hade ''boyfriend-jeans'' idag, vet inte vad jag tycker om det? Men helt plötlsigt satt en trött tjej på bussen så hann ju inte att ändra mig då heller, men jodå, det funkar nog för mig med!


♦ Ni håller väl en tumme för mig?

 

♦ The sun will come on trough, it's gonna shine for you, 'cause I love you



Imorse stod klockan återigen på 5. Det var bara att gå upp, fixa sig och sedan dra till skolan. Kom undan ganska smärtfritt idag ändå, läraren vi har på 2 lektioner var hemma och sjuk - därför kunde vi skjuta bak nästa 2 lektioner. Slutade 13.45 men tog ändå 15.20 för att stanna kvar och räkna matte.

Ska mysa lite med min pojke {som är här för att tänja min mattehjärna, taack♥♥} och sedan sova.
Ett litet stort problem återstår dock, vad ska jag ha på mig imorgon??? Det var panik imorse så kan förutse att det kan se likadant ut imorgon. Shorts (modigt av alla andra nu när det fortfarande blåser kallt.) , byxor (vaaarmt) eller....?


♦ Långhelgen slut





Det har varit riktigt skönt att få vila upp sig ordentligt under 4 skollediga dagar. Nu är jag redo att ta nya tag!

Idag när jag kom hem till mamma så städade jag hela rummet, plockade upp kläder och gjorde det fint. Sen är det inte helt fel att hoppa ner i en nybäddad säng och känna hur trötta benen är efter en mysig cykeltur med la familia.
Den här veckan kommer bli jäääättejobbig, full med en massa hemska skolgrejer som ska göras. Även det sista ämnet i nationella väntas ~ matte ~ min mardröm. Men det är den här veckan, så det är baaaara att kämpa på...
Hörs imorgon ♥


♦ Funnier

image description
Hade, som jag trodde, en riktig rolig dag i Pålsboda. Dagen innehöll både det ena och det andra. Vet inte hur det blir än men vi gjorde i alla fall en film - som visade sig bli ganska så knas. När man inte ska skratta egentligen så ligger man där på backen och inser hur knäpp man är som gör detta...
Haha, jaja. Efter den här fina fredagen så är jag redo att se vad morgondagen har att erbjuda.
Blir det som jag vill kan det bli en jättebra dag (det blir det säkert ändå!)

♦ Torsdagskväll



Såklart går hockeyn på tv! Henrik, jag och lillebror for till sundet för att inhandla godis till familjen!

Imorgon ska vi ta en 6.40 bussen (den jag tar till skolan) för att fara till Pålsboda... Kan inte avslöja vad vi ska göra än men det kommer snart! Det kommer nog garanterat bli kul och bli mycket skrattande.

Lovade bild på mitt nya linne, here it is!:
 


♦ Hej

Långledig nu! Dock är det mycket plugg som ska göras, då vi har mellan 2-3 saker varje dag nästa vecka. Antar att det ska kännas och vara jobbigt att gå i skolan.
Vad gör ni?

♦ GG

 

Har varit en fin kväll! Jag har spelat fotboll och kommit på att jag saknar det, mina naglar har blivit rosa och nu ska jag somna framför avsnitt av Gossip Girl. Puss


♦ Man får ha fuldagar också!



Kläderna idag: svarta jeans, linnen och tjockiströja. Håret: orört. Smink: mascara. Ohhhh så tråkig jag känner mig när jag har det så! Som ni vet så lägger jag helst massor av krut på sminket, men det andra är viktigt också såklart. Jag gillar verkligen att fixa mig - därför suger det när jag inte riktigt orkar. Imorgon ska jag i alla fall ha mitt nya linne, sen sminka mig fint. Liksom för att fira att det är sista delen i engelska nationella...

På tal om nationella så klarade jag de i spanska. WOHOOO blir så stolt över mig själv alltsååå, hihi


♦ You are the reason why I can't let this fire die





Dagens sysselsättning, tillsammans med plugg.
Lyssnar nu på favoritlåten just nu, The Fire - Sons of Midnight. När jag lyssnar på en låt, då gör jag verkligen det. Idag har jag hört den säkert 30 gånger. Den sitter på repeat, och är det inte de som sjunger så är det jag, haha.


♦ weekend









Skogsbilder ifrån helgen. Arrakk & Baileys är deras hundar som vi var hundvakt åt!

Har varit en toppenhelg som innehållit mycket.
·Kalas ·Mys med familjen ·Mys med pojkvän ·Fika ute i solen ·Storstädning av hela Henkes hus för att överraska hans pappa ·Promenad +Träning ·Sist (och tråkigast), plugg.


Hoppas ni haft en lika fin helg som jag har! Imorgon ska jag ha någon lektion innan jag drar in till tandläkaren så det blir en liten kortdag för mig. Och skönt med denna vecka är ju också att den är koooort! Love it!


♦ Moroccanoil





Jag är väldigt sugen på att köpa Moroccanoil-produkter till håret när det är dags till det nästa gång! Någon som använder det? Bra? Dåligt?


♦ Många järn i elden





1. Grå himmel... 2. kläder utslängda ur garderoben i hopp om att hitta något att ha på sig.

Det här vädret gör mig galen!! Har sån jäkla huvudvärk. Många är väl så? Att man får huvudvärk när det är molnigt, precis som när det är fullmåne så kan vissa inte sova osv. Vi är konstiga vi människor!
Just nu är jag i alla fall barnvakt, medan jag sminkar mig, målar naglarna, letar efter kläder och bloggar. Är man tjej så är man! Ska på kalas snart så ska skynda mig lite.


♦ The fire


still like it

♦ I'm walking down the line that divides me somewhere in my mind

Kom hem tidigt idag, så himla skönt! Det märks att det inte är långt kvar av terminen nu - man kommer längre och längre bak i böckerna och fler lektioner ställs in för att lärarna ska kunna rätta de nationella proven (och efter det känns prov och redovisningar plötsligt inte lika viktiga?)

Sitter i alla fall här nu med lite fika och kollar ut på regnet. Ska snart ge mig ut för att ta mig till Askersund där min fina kille väntar på mig. Kvällen spenderas hemma hos honom.


♦ Live like heaven is on earth







1. Fika 2. Några grejer jag fick på min födelsedag 3. Mjuk halsduk


Så sjukligt trött! Blir då en tidig kväll för mig ikväll. Vädret gör en inte heller på bättre humör. Men om man ska se det ifrån den positiva sidan så är det fritt fram för mig att slänga mig i soffan och mysa ner! Det tänker jag göra!
Mår inte helt hundra, därför blir det heller ingen träning.
Har på mig mjukiskläder, mjukisbuxor och mössa...hm, tror att något inte är som det ska.


♦ Don't lose it all in the blur of the stars



Min fina vän ♥!

Efter skolan åkte jag till ↑ då! Vi kollade på Friends with benefits. Jag har inte sett den innan men vi har pratat om att vi skulle se den så idag slog vi slag i saken! Vi firade även varandra i efterskott, tack igen!

Förresten, spanska nationella imorse. Var rätt svårt men hoppas jag fick hem några poäng i alla fall.


♦ planering



liten bild på vad jag ska ha på mig imorgon!

Har gjort en nödvändig planering inför veckan, mycket plugg. Imorgon har vi spanska nationella så ska lägga mig och plugga på ord, dåtid olika former osv.
Slutar även tidigare imorgon. Då ska jag träffa Beccisen för lite efterskotts-firande. Efter det kanske det blir en liten photoshoot!

Har fått kommentarer om att jag ska visa vad jag fick när jag fyllde, klart jag kan fixa det. Det kommer upp imorgon!


♦ Make me wanna change my way



Sjukt trött! Sov i soffan i 1 ½ timme förut, riktigt skönt. Nu väntar jag på Frida och sen ska vi gå på promenad och prata som tusan.

Meningen och syftet med friluftsdagen vi hade idag, var egentligen att allt hänger på inställningen. Intalar man sig själv att ''det här blir en bra dag'' - då blir det en bättre dag än om man bara klagar. Det är sant ju! Jag är ingen natur-människa men jag siktade på att ha kul och det hade jag.
Det är verkligen så, man kan vända mindre roliga grejer till lite bättre om man ser det som något roligt. (Det funkar givetvis inte till allt, men det ändrar mycket!) Så tänk positivt mina vänner!!

♦ Free Air Day



Har friluftsdag med allt vad det innebär, skogsmullekläder, toffs, härlig sång & fika!


♦ glad tjej, numera 17 år

 
Min bebis!!!! ♥


Har haft en helt underbar födeseldag! Bra presenter, fint sällskap och bra väder. Kan inte bli mycket bättre! Tack för alla gratulationer och tack till min älskade familj som gjorde min födelsedag fantastisk!


♦ 17 år


♦ Jag har landat

image description
Har haft lite spetsade öron så har lite aningar om vad jag får på min födelsedag! I'm so excited! Kommer aldrig bli för gammal för att fylla år hihi.

Har hamnat hos pappa nu. Den här helgen kommer se ut som så med ganska mycket plugg (som jag ska avverka nu ikväll), målning av fasters hus imorgon (slavarbete av henne för släkten) och sen så ska mina 17 år firas såklart!
--
Hoppas ni får en fin (..hockey) kväll!

♦ För att det är du

GRATTIS på dig! Världens bästa, finaste, härligaste, gladaste och underbaraste kompis!

 

Hoppas du får en fin dag ♥


♦ 2 maj - Q/A

Hehe, jag kom iväg till skolan sen i alla fall. Hade en rätt chill dag, skönt. På torsdagar (imorgon) slutar vi 13.50, men vi har ju nationella i engelska = slutar 15.10. Åh jippie vad kul! Haha sp illa. Men vad ska man göra...

 

Fick en liten fråga om vad jag gjorde på Valborg. Jag bloggade ju inte då så det är inte så lätt att veta!
Jag träffade i alla fall några tjejkompisar (Becca, Johanna, Emily och Julia!) Hade jättekul!

 
 

4 (oredigerade) bilder av alla de 511 som togs. Den sista är då min tårta som ni ser, en del av er var ju lite nyfikna på den så där är den, hihi.
När klockan slog över 12 så betyder det ett nytt datum - 1 maj - Johannas födelsedag!

 

Nedräkning och finsång för Johannis, hoppas du hade en fin dag ♥


Som jag nämnde imorse så fyller min bror idag (maj är festmånaden, det kommer ni märka i bloggen nu). Hoppas också han har haft en fin dag! ♥


♦ Helt plötsligt fick jag massvis av tid över

Tjatja, på andra sidan skärmen här har ni en härlig men klantig tjej som precis missade bussen.. (första gången sen 7an kanske...) Lite snopen blev jag allt när bussen redan åkt, jaja shit happens! Nu har jag mer tid att vakna till på och fixa mig på!

Idag har jag på mig detta

  


Det är också en mycket speciell dag idag, för min äldsta lillebror fyller 11! Grattis lillskrutt ♥

 gammal bild..

Nu ska jag vänta på nästa buss! Ha en fin dag


RSS 2.0