23:36

Blev en snabbis till Marieberg och jag fick med mej lite hem. Men nu är jag så trött så jag knappt vet vart jag ska ta vägen så det blir en dejt med sängen snaaart! Blir väckt runt 7 imorgon och då ska jag ha hand om de små trollbarnen tills mamma kommer hem. Bara några timmar.. men klirr i kassan vetni!


Man hinner med mycket på en timme!

Jag tog bussen in till stan som gick runt 3, pratade med Henke och fördrev tiden på den varma bussen. Kom sen till Asund där jag tog fler hål i öronen!

    
Lite suddiga bilder men jag skakade rätt bra i bilen haha! Ser jättebra ut i verkligheten så jag är jättenöjd!

Mötte efter det upp mamma och vi åkte och hämtade barn, köpte dricka och nu ska vi vidare till Mberg! Härlig mor och dotter sväng ditåt!
Och om jag känner oss rätt så kommer det definitvt ta lite mer än en timme!

Sista juni.

Så nice väder idag med så jag går väl ut!
Blir förmodligen en promme innan jag tar bussen in till stan idag igen! Sen bär det av till Mberg. Har lite saker som jag måste fixa med! Hade ju egentligen tänkt att träffa tjejorna idag men det kan jag inte idag. Vi får planera in nytt ♥!


Never say never.

Har nu kommit hem från både Becca och Skyllberg (vi var där och kollade på fotboll.) Det gick inte som jag ville men det var jämnt.. Shit happens vetni. Först satt vi på läktaren men det var ashott så vid halvlek gick vi ner till en bänk lite närmare planen (skugga!) 
Det kom och satte sig en tant bredvid mig och jäklar ni, det var en rikig kruttant! Det var en rolig en. Hon hejade men trots det så vann inte rätt lag! Ajaj så kan det gå.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite, men jag är jättetrött, så det blir tidigt ikväll!

helan å halvan <3









Glassväder

Idag har vi hunnit med mycket! Vi vaknade (inomhus!! Becca ville efter två timmar gå in.) Så det var bara att göra det! Inne i mitt rum vart det jäääääättevarmt! Men vi gjorde oss i ordning sen såg vi lite film, åt, festade loss helt på kylen och testade en massa bara för att.
Sen tog vi bussen in till storstan. Vi fixade lite på stan sen tog vi en glass medan vi väntade på taxin hem till henne.


Nu går vi ut och sover!



Visst ser det skönt ut? ;D Mysigt är det iallafall!

En rolig tisdagskväll.

Vi satt nyss och fikade, och mamma skulle logga in på sin facebook eftersom att hon glatt skrivit att hon fått jobb.
Jag tyckte att hon skulle skriva något (hon blir alltid så osäker när hon skriver nåt på facebook.. Det är nåt med gamlingar och datorn!!) iallafall; hon skrev lite mer kotfattat än mig och så sa jag:
-skriv så annars går jag in på din facebook och facerapear dig!
Mamma (helt skräckslagen)
- SKA DU ANSIKTSVÅLDTA MEJ??? :O:O:O


Gamlingar och datorn, som sagt.



Men iallafall, grattis lilla sötmamma till Jobbet ♥!

uuunderbart väder!

Håller nu på att göra lite lunch, men det är ju fyfy på den som sitter inne i det här helsköna vädret, därför tar jag och sätter mig ute! Passar även på att sola lite innan Becca kommer (då blir det fyfy på oss..Hon gillar bestämt inte att vara ute när det är varmt....!)


Tisdag 28/6.

Filmen blev klar nån gång efter halv2 igår (med framhoppningar när det blev segt ;D) men när den var slut var även jag helt slut och trött! Det satt fint med lite sovtimmar. Trodde jag skulle vakna senare idag men det blev skapligt ändå.. halv10 är rätt vanligt för mig.

Nu ska jag äta.Eller duscha. Vet inte i vilken i ordning jag borde göra det. Men det får bli duschen så jag hinner äta länge sen! Hihi

Sen kommer Beccis hit ♥

Filmdags

Har varit en lång dag så nu ska det bli skönt att hoppa i säng. Men jag är ju en typisk 'nattöggla' (ibland) och kan inte sova just nu. Så därför så drar jag igång en film! Idag blir det Sex and the city the mooooovie. Den har jag sett några ggr och den kommer vara klar om några timmar.. Haha. Det är bara att sätta igång. Godnatt på er..

Ny musik som strömmar ur högtalarna!



Många jättebra låtar finns på den!

Duschen nu

efter en springrunda. Det var sol och fint hela vägen!


Hemmadag

Ska plocka ur diskmaskinen och i igen, sen ska jag städa upp lite!

Nu ska jag stupa i sängen!

Men måste bädda rent först och avsminka, usch så jobbigt! Tröööött tjej.

Imorgon ska jag bara mysa runt här hemma! Skulle egentligen träffa Becca men vi bestämde att vi skulle ta det på tisdag! Istället blir det nog en springtur, + lite städning.


Godnatt på er!


Hemma igen efter 4 dagar i skogen

Det har varit en trevlig midsommar med mycket mat, skratt och mys, men det är alltid skönt att komma hem. Känns som vi har hunnit med mycket fast vi egentligen bara har latat oss. Har snott åt mig några kort (från andras teleföner)







Jordgubbar - typiskt för midsommar! Och mycket blev det!



mmmums

Avslutar med en bild på deras pyttelilla och assöta katt!



Hoppas ni hade en bra midsommar ni med!

Pannkaksprofset tillbaka igen!

Pannkakor nu igen! Det är ett rätt vanligt förekommande här. Men det är så kul att göra så det är bara bra. Rickard stod och berömde mig för hans blir inte lika bra som mina, så han ska kolla på mig nån gång när jag gör sccchmeten. HAHA jag är grym, säger bara det!Släng er i vägen ;D!

Mamma och jag var i Asund ett tag för att göra lite ärenden. Blev en tidig morgon idag :(!

Efter maten måste jag packa lite till och sen drar vi! När jag kommer ska jag försöka ta tag i bloggen, fixa och göra det bättre! Ha en bra midsommar! ♥

 


Den gamla godingen!!

'

Inte så fin blixt, men jag är glad att jag har nån ibland!

Men hjälp vad jag faktiskt saknar att spela gitarr! Kanske är nåt som inte många av er vet ;)? Gick på lektioner och så i några år. Får börja ta igen det (fast på egen hand.)
Vi har plockat ut mycket ifrån vinden, låtsas farfar har loppis vid sin sommarstuga. Så min gitarr har stått på vinden och jag kan säga att den var rätt så ostämd. Men nu har jag stämt den iallafall! Det sitter i än!


När vi flyttade ut hit så kommer jag ihåg när jag packade ner mitt rum i kartonger. När vi kom hit så var det vissa saker i kartongerna som fick stanna kvar där (såklart). Nu så fick jag se de sakerna igen. Haha, jag ääälskar att kolla på gamla saker. Inte antik grejer då kanske, men jag har varit en pysseldam och så har jag miljontals böcker där jag har skrivit ner en massa. Så gulligt.
Ska läsa igenom det nu! Det här gjorde min kväll seriöst!

Sen i måndags

Tänkte ta lite vad som har hänt. Har nu lagt in bidler på datorn så det blir bra!
Men jag som är så dagvilsen måste nu tänka vad jag gjorde när.. Måndag..
Då var jag med Frida!







Under första halvtimmen som hon var så fick båda sommarjobb (y)! Duktiga flickor som nu gjort lite jobb (på varsitt håll då men ändå!)

Efter det (som ni redan vet) så åkte jag till pappa. Lite bilder från jobbet:



Jag skulle aldrig kunna jobba med det här! Hur skulle jag kunna ta ner ett sånt här? Ja ifall jag skulle jobba med det skulle jag väl kunna det jag gjorde, men ändå. Det här ser hopplöst ut! Den yngsta av de som jobbar i företaget tog ner detta (jag jobbade med han kan man säga).
Men han gjorde det bra. Trädet blev ordentligt sågat!



Haha nu fick jag till det!

Idag då! Vaknade runt 10. Då fick jag beröm av pappa, han tyckte att det var helt fantastiskt att jag kunde ligga i soffan och sova medan barnen och de hade ätti frukost (innan de skulle till fritids.) Ville hade varit och killat mig i pannan och asgarvat men jag hade inte märkt nåt eller vaknat! Haha!

När jag hade gjort mig i ordning så åkte jag och pappa till något matställe för att träffa Robin. De snackade jobb osv. God mat! Sen åkte vi och kollade på några jobb som var i närheten. Det tog inte jättelång tid så när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för stan! Det var mycket REA! Jag HATAR reor!!!!

Folk är irriterade och sliter åt sig det de vill ha. Det ligger i o-ordning och det är bara jobbigt. Min hjärna går på högvarv när det är saker är överallt så man inte vet vad man ska koncentrera sig på.

Men men, inte så grymt mycket folk idag iallafall så lite ro fick jag när jag kollade! Jag köpte:







Nu ska jag städa upp lite, packa upp och packa i nytt, för imorgon åker vi till Värmland och låsasfarmor&farfars sommarstuga!


I am so sorry that so many turned their back on you, I will never do that. You're one of those I look up to most,no one can take away my memories with you. I want everything to be as it should and that you feel as good as you can. j a g ä l s k a r d e j ♥


Kram på er!

23:16

Ujuj vad trött jag blev nu :( funderar på att lägga mig men då har jag ett problem..
Pappa hade lagt en massa papper uppe i lägenheten och så var det sent så jag orkade inte ta upp allt dit så jag valde att sova på soffan (natten som var då alltså.)
Tänkte göra det inatt igen men då kollar ju dom på tv och jag vill ju inte masa bort dom.. Hah. Men det gör inget. Jag passar på att fördriva tiden här lite och ska snart ta bort smink osv. fast jag har ju inget smink?? haha är det jag som är trött eller?
Njae, godnatt på er vi hörs imorn! ♥

Hoppas på fint väder imorgon, för i min väska finns det bara shorts och linnen ...

Första och sista dagen på jobbet (för nu!)

Imorgon kan den hårt arbetande Nicole åka hem! Men innan det så blir det shopping såklart! Har taggat en massa nu. Får se vad som får följa med hem.

Det har gått bra att jobba idag, visste ju vad jag hade att vänta mig. Förberedelsrna började igår - nötter.
Ska gå iväg och köpa det nu med!
Taggade igår även med att kolla på ''The bachelorette''.. Så jag var lagom trött imorse. Men det är idag också så då är jag bänkad!
Visst är Ali lik Jessica?? :O

 



Yes they are.
Nu ska jag springa till ica!

Hejsan hoppsan.

Min farbror och hans tjej kom och hämtade mig förut, då åkte vi till crossbanan för att se när Melvin åkte. Så stadstjejen var återigen framme på platser som inte är så lämpade!
kan säga såhär.. gladiatorskor → inga bra skor för att springa runt på en lerig, sandig och blöt crossbana. Tur att jag inte springer där hela dagarna!

Jao nu låg jag och kollade på tv. Kollar igenom alla 5000 kanaler, men såklart finns det inget att se på. Men det är som det brukar! Får väl gå och lägga mig jättetidigt så att jag kommer upp imorgon. Har vänt på dygnet nu så jag lär ju få ta ett hemskt straff imorgon (eller rättare sagt, det är de andra som blir straffade av mitt hemska morgonhumör!!! Haha..)

Hoppas ni får en bra dag imorgon, tänk på mig och så håller vi tummarna för att det inte blir 30 grader varmt!!


Sista dagen med ledighet.

Pappa ringde precis och sa att jag hade jobb imorgon.. Inte så kul men man får väl tänka positivt! Pengarpengarpengar!

Annars så är jag med Frida, vi ska snart ut och springa! Hej på er.


12:20

Gick upp, kollade film och åt frukost.
Nu kom ja precis ut ur duschen och ska nu fixa lunch! Så har min dag sett ut hittills. Får se vad som händer sen!

      
Vilket skatbo till hår man kan ha efter en hel dag i hög knut!

Bättre sent än aldrig - kort ifrån klassresan i Falkenberg!

Kunde inte lägga in dom när jag kom hem, för många av bilderna var med på vårat spex vi hade under avslutningsmiddagen. Det hade ju inte varit roligt att några hade sett dem innan, därför kommer dom nu! Njut



















Vi tog en bensträckarpaus från bussåkningen med lite mat, och så fick kidsen leka av sig lite!

Men bussturen till Falkenberg fortsatte..



Edvin provsatte körstolen.







Vissa sov..

Sen kom vi äntligen fram till campingen där vi skulle bo! Våra gulliga stugor:



Det bodde 4-6 st i varje stuga. I min bodde Becca, Johanna, Sanna och Sofia.








Ett fränt litet bebis-gym som fanns precis utanför våran stuga.





Ida tror att man får muskler i armarna när man tränar med benen!



När man har tränat och fått såhääär stora muskler är det skönt att gå ner till havet och bada.

















Skönt schema! precis som det ska vara när man är extremt ledig









På kvällen gick vi till ett annat ställe för att fiska krabbor































En krabba. Jacob kanske blev sugen på den?



På kvällen innan Sverige spelade sin match så gick vi till Ica och shoppade godis.

Senare på kvällen satt vi i en stuga och bara tramsade, så jäkla underbart att vi hade så kul tillsammans!









Och detta var bara första dagen... jag har suttit här sen 22:20 och klockan är nu 23:07. Menmen ska det vara så ska det vara!

Andra dageN:







Vi gick ner till stranden för att spela brännboll.











Sen tillbaka för fritid, självsysselsättning innan det senare bar in till Falkenberg för att äta.







Jag och Johanna - lite Ramlösafantaster eller?



Marcus tyckte att Edvin skulle festa till det och platta håret.

Inne i Falkenberg:











Lite skillnad; min bebismeny mot Chrilles monster-kombo. Haha






Sen åkte vi tillbaka till campingen, och där spelade vi fotboll.







Det blev varmt så ännu en runda till stranden fick det bli.
Men Becca och jag gick istället och tog kort.













Vi gick tillbaka och där var det olika aktiviteter



Här pillade de bort Marcus flagskinn? (kan man säga så, haha?)



Ha Ha! Påkommen! Här bjuds det på tjuvkikning när folk duschar!



Jämförelse..
Alla fick så snygga solbrännor.

På kvällen blev det återigen bus i en stuga!







Clas stod för showen - sjöng och gjorde roliga miner ↑



Sen vart vi så trötta så Becca...?



La sig på golvet!

Men förflyttade sig uppåt till några killars sängar





Sen fick det vara nog så vi tog med oss marcus och gick till våran stuga





Linslusar!

Tredje och sista dageN:



Vi åkte till Varberg fästning, lite otur med vädret hade vi. Det spöregnade. Alla frös. Det var sådär med humöret och så var vi nog hungriga också.
Så när vi var klara där fick vi äta en kall korv haha!
Tog inte så många kort där iallafall, hade väl mest fokus på att fortsätta stå på benen ;D.

Efter ''maten'' så åkte vi till Göteborg och LISEBERG!











Haha hääärligt



Anton hade ungefär lika stora händer som sin idol? , Michael Jackson.



Detta får avsluta! Nu är jag sååå trött , vilket är konstigt för att jag sov så länge. Men imorgon blir det ändring! Får inte sova länge imorn.

Men hur lång tid tog det inte? Från 22:20 till 23:54. Åhhejdu! Men puss på er, fina bilder va??? ♥


20:43

Ligger i sängen → här har jag säkert spenderat mest tid sen sommarlovet började tror jag! Äsch då. Det är ingen fara, vilar bara upp mig i början, det blir ju en ändring snart.

Jag har väl inte så mycket att skriva för tillfället. Ska väl kolla vad de andra har för sig.


Intar plats i köket

Vi åt frukost halv2! Haha gaalet. Har nog aldrig ätit frukost så sent faktiskt. Efter det tvingade henke mig att se på Paris Hilton


Fast det gjorde inte så mycket! Det var ju repris så det hade jag redan sett.


Nu äter vi glass och ska bestämma oss för något att baka.


9 punkter

Nåt ni kanske inte vet om mig!


Jag säger ofta ''va'' trots att jag egentligen hör.

Jag älskar dialekter, tycker det är tråkigt att jag inte har någon speciell :(

Om jag har problem med något säger jag det ofta inte utan löser det själv.
Jag tycker det är jobbigt med folk som tror att de är ''högre'' än alla andra.

Det är svårt att få tyst på mig, om jag inte pratar så sjunger jag eller så skrattar jag.

När jag börjar gymnasiet så är det första klassen som jag går utan bästavän ♥

Jag älskar att ta kort (och vara med också, haha.)
Jag gillar att resa och få erfarenheter.
Jag älskar folk som är fria att göra vad de själva vill utan att bry sig om andra. Har sina egna stilar, sina åsikter osv. Alla är ju ändå lika mycket värda! :D


Huvudvärk, döva öron och ingen röst kvar

Gårdagen var kul! Ví åkte inte så värst mycket det var jättetråkigt väder. Men efter ett tag så sprack det upp och då blev det roligare. På kvällen blev det drag med discot, och det var askul att se såna som man är vana att se i en stel miljö i skolan osv - stå och dansa med en massa svett i pannan!!

I bussen sov jag när jag inte hörde Beccas suckar haha.


 


Nu har jag blivit trakasserad av Rickard hela morgonen som tjatat på att jag skulle gå upp. Han gick in på mitt rum, han ringde på min telefon och drog upp rullgardinen. Runt 12 gav jag upp.

Ska börja göra mig i ordning så får vi se vad som händer idag!


I vanlig ordning.

Även idag står jag och gör pannkakor! Fast jag vaknade tidigare idag och även av mig själv, så det en förbättring. Det är även bättre i humöret idag, braaa! Ska väl inte försvara mig för vad jag skrev igår, behöver inte säga så mycket mer, men det är bättre iallafall!

Ska ju åka med många fina nior till Skara Sommarland, och förhoppningsvis kan vi ha en jätterolig dag/natt där trots vädret!


Everybody's changing and I don't feel the same.

Kvällen på Holmen var kul från en början, men sen blev det bara jobbigt att vara där så jag drog hem! Duschade och så hamnade jag här.
Försöker tänka positivt på dagen imorgon, → sista natten mé gänget. Men hur jag än försöker går det faktiskt inte. Undra hur det kommer sig. Jag är bara besviken, men det blir bättre!

Men nu ska jag inte göra någon tråkig stämning här inte! Hoppas ni haft en bra dag/kväll. Vi hörs imorgon! ♥


Bild från Sunedagen


Från Louise blogg :).

Men vilka snyggingar va?

Första dagen på sommarlovet, shihooo

Det vart sent igår,så jag vaknade kl12 av att Rickard ringde och frågade om jag hade börjat göra pannkakor till Manne. Det hade jag ju inte så då fick jag gå upp.
Medan Henke och Manne åt pannkakor så åt jag frukost istället ♥ det bästa som finns!

Nu får vi se vad som händer. Ska nog bara slöa och så, innan det är dags för Asund ikv!

Listan på elektriska saker som går sönder blir bara längre och längre...

Sitter här och blir killadpå ryggen, mycket trevligt!
Har nu också bestämt med folk i klassen hur vi ska göra imorgon. Vi valde att träffas då istället för att de flesta skulle träffa släkt eller åka iväg på fotbollsmatch.
Men imorgon blir det av.

Och nu har även min kamera blivit trasig så jag kommer väl gå under! Har inget att ta kort med. TRAGISKT

HEJHEJ ALLA, HOPPAS NI MÅR BRA, HOPPAS NI HAR KUL IDAG FÖR VI GÅR UT IDAG!!!!!!

Underbar dag!! Sitter här och beundrar mina fina betyg!
Även om det var asjobbigt att se alla gråta och säga hejdå, så tycker jag att det känns bra. Jag tycker det ska bli kul med lite nytt. Men det är klart jag kommer sakna dom!! ♥

















Men det har varit 3 jättebra år, skulle inte kunnat fått en bättre klass!




Nu ska jag lägga mig bredvid Henkepenke och kolla på Trassel!


Middagsförberedande!

Sminket är på.
Kläderna är på.
Frisyren är gjord.
Kameran laddas.


9ornas middag om någon timme. Det kommer bli sjukt kul! Vi får se vad kvällen bjuder på.
Som jag skrev så har jag kommit på att jag har en kamera så den följer. Ska försöka ta kort.


Nu ska jag fortsätta att greja!


Taggad för att vinna brännbollsdan!

Har duschat och gjort mej i ordning och just nu sitter jag och dreglar över det fina vädret.. Öh nej. Vart tog solen och det fina vädret påväg? Det blir ju inga shorts för mig idag det ser jag ju! Men jag kör på tights, några linnen och sedan 9B-tröjan. Näst sista dagen med dem nu. ♥

 

Idag får jag skjuts till skolan ~ och då ska jag upp till IP för att spela brännboll. Sjuan vann vi. Åttan kom vi 2a pga fusk! Idag ska vi vinna och återta titeln ''Mästarklassen''. Fast det är vi ändå! :D.

Henke kommer till IP sen och då åker vi hem. Jag gör mig i ordning (och jag har räknat ut att det kommer gå finfint!)
Det kommer bli så kul!

Nu är jag taggad för brännboll!!


Hänt extra

Nu börjar det klia i min blå så ska nog hoppa i sängen på ett tag!
Sen jag bloggade sist har det inte hänt mycket, jag har gjort pannkakor till mamsen, jag har masserat henne och hon har målat mina tånaglar. Haha, ge och ta!
Ska fundera igenom morgondagen för 511e gången och se till så att allt är klart så att det bara flyter! Men jag kom på att det går ju inte bättre ifall jag stressar imorgon. Allt som har med avslutningen att göra är ju meningen att vara kul. Man ska inte känna press! Så inget stress för tusan. Ska ha det i bakhuvudet. Men ser mig ändå framför mig springa runt med en högklackat sko och håret på halvsne för att leta efter något! Haha.

Godnatt på er. En ny hänt extra får förgylla det sista på min kväll nu!

Små spår överallt - Nicole är lite småstressad.

Hejhopp på er. Sitter här med nyfixade naglar och i min nya, mjuka och alldeles för stora 9B-tröja! Skulle inte vilja tvätta den helst, tjockiströjor är ju så sköna innan de har tvättats. Menmen, kan ju inte gå runt med smutsig tröja heller! Den kommer kanske inte användas så flitigt i sommar iallafall, det ska väl vara varmt ändå!

Annars då..
Sunedag. Inte så jättekul. Min mobil fortsätter att strejka så bilder är ingenting jag kan bjuda på idag!

Efter skolan gick jag, Becca och Johanna och fikade. Efter det drog vi hem. Följde med Beccis för jag skulle kolla på ett par skor till avslutningen! Dom gillade jag så de fick följa med hem. Mamma hämtade mig, vi hämtade barn och åkte vidare till Motala.

Har varit osäker på klänning till middagen, och var lite nervös för att jag inte skulle hitta någon som kändes bra i Motala heller. Men i första affären hittade jag min fining! Gul var den med lite ''blom-grej'' där uppe. Jättenöjd!
Blev även 100 andra köp. Så jag får köra ett litet stopp på shoppingen ett tag känner jag. Maj och juni har varit riktiga slös-månader, det har varit skolresor, shopping (klänningar,skor) och ni fattar.. Även om inte alla pengarna kommer från mig då... men haha.

Nu ska jag lägga fram handdukar, ta fram smink och kläder och packa fram allt till middagen imorgon. Efter brännbollen så måste jag vänta på bussen och när jag kommit hem har jag bara 2 timmar på mig att fixa mig. Lite panik eller??? Men om jag förbereder allt nu så kommer det gå kanon!

Beslutsångest, Sunedagen, Sista måndagen.



Hatar att ha beslutsångest! Men nu kör jag på det linnet jag har på mig på bilden! Så.. var det bestämt bra det.

Sune idag. Vårat tema är det motsatta könet. Hm haha!



Med Henkes kläder . Men ungefär så här kommer jag se ut.


Nu ska jag gå till skolan och njuta av mitt tredje och sista Sunedag. (och tredje sista dagen)
Kom att tänka på föregående år och våra teman.

 7:an - stekare

 8:an - färgglada

9:ans bild återkommer. Ha en bra dag!

Filmdags och nattinatt

Nu ska jag krypa ner i sängen alldeles ensammen för att kolla film och sedan förhoppningsvis sova. Men det kommer inte gå så vidare känner jag, jag tänker bara på en massa nu. Så underbart att det snart är slut på skola! Planerna börjar ta vid och snart ska dom levas på riktigt och inte bara i tanken! 

Men ja just , film var det! Idag visas barnfilmen Trassel i min dator. Hihi


Senaste tillskottet i min garderob!! barambambambam, Im looooovin it.

HTC eller I-phone.. det är frågan!

Skrev det på facebook för bara någon minut sen och nu redan 15 kommentarer. HTC = botten så de som kommenterade tyckte då I-phone.

Hur det kommer sig... jag har alltid varit galen i att ta kort.. på allt. På mig, på kompisar alltså liksom allt. Jag tycker att det är jättekul att ha kvar och kolla tillbaka på. Tror att det har att göra med också att alla tog/alltid har tagit så grymt mycket kort i min barndom (och jag har alltid varit linslus och varit med på varje kort), så nu la alltså min nuvarande telefon av! Kameran funkar inte alls och den stänger av sig. Lever sitt egna liv. Förjäkla tråkigt med tanke på att det är avslutning på onsdag....

Men då ringer lilla fröken till pappa , som säger att jag ska kolla runt på vad jag vill ha. Jaaaaaaaha?
Jag är kass på sånt.

Touch är inneslutet, det blir alltså nästa grej för mig. Men HTC, I-phone och allt vad det heter säger mig ingenting typ. Eller jag vet ju vad det är, känner folk som har det. Men skillnaderna har jag ingen aning om.

Så det blir min läxa i veckan att ta reda på .. Men undra om inte I-phone:en är lite bättre. Lite vassare såklart!! Vi får se vad valet hamnar på!

 HTC wildfire S

 Iphone 4.

Iphone 5


Sista uppladdningen för en ny skolvecka!

Måndag..tisdag..onsdag..SLUT

Det är galet vad den här tiden har gått.. Men jag hade en otrolig tur att komma med min klass, min högstadietid hade inte kunnat blivit bättre! Men nu är det dags för nytt och fräscht!

Igår iallafall, så kom vi till Henke på kvällen och där blev det mys framför tv:n



När vi vaknade imorse var det i stort sett bara att äta och sen åka vidare till fotbollsplanen, för idag var det ju matchdags

 stolt över numret





Nu ska jag hjälpa till med maten och sen måste jag göra i ordning för imorgon! (Sunedagen).

Nöje och motion......

Vi tog våra snygga cyklar ner till Harge för att golfa!








henke vann då men de va kul ändå....


Sen tog vi den långa rundan hem.


min fina <3

11 juni

5 månader med min fina Henrik idag! ♥


Rännkungen! ↑

Just nu sitter jag och lyssnar på när han sjunger.. för söt.

Vi vaknade typ 12 så jag blev osäker om jag hade gjort mej i ordning, haha! Blev lite senare än vad det var tänkt igår :o kollade på någon dålig film och sen kollade vi ett program på datorn också tills datorn började brännas.. haha hääärligt

Planer för idag är att ev åka ner till Harge och minigolfa! Då ska han få se på storvinning från mej. Sen efter det kommer hans pappa och hämtar oss så ska vi sova på nästa ställe. Imorgon ska jag kolla på när han och hans lag tar hem segern mot Åmme (en massa folk från min klass!)
Det blir bra det!


God morgon!

Eller nje, jag har varit uppe ett tag. 
 Men jag skulle kunna ha legat kvar, var riktigt trött. Somnade nog inte förräns efter 1 nån gång, inte bra efter att ha gått upp tidigt hela veckan! Men är ju ledig idag så det kvittar! Kan ju hoppa tillbaka i sängen om jag känner för det!

Nu har jag precis käkat frulle och ska duscha nu! Sen slööööa hela dagen!!
Hade tänkt dra ner till Harge och bada men vädret ser inte så okej ut? Men det har inte stoppat mej förut så vi får väl se om det blir något!
Men jaa.. duscha var det! Hej på er.


Smutskastning på g!

Jättetöntigt att sitta och skriva såhär emellan som att min blogg skulle vara en chatt! Hih

Nu ska jag packa upp min väska,vilket kommer ta år.

......

Bry er inte om det där med statistken.. mina inlägg är dom bästa iaf ;* ♥
/ Henkepenke

Im home!

Hallåhallå på er!
Är nu hemma från en jätterolig klassresa med alla fina människor i 9b! Vilket gäng ♥

 

Vi har hunnit med massor! Solat och badat (hade jättetur med vädret), spelat brännboll, dampat i stugorna, invaderat Ica x antal gånger, varit inne i Falkenberg, varit i Varbergs fästning och sedan Liseberg!


Har haft underbara dagar, tänk att de här 3 åren snart har gått!!! Det går snabbt när man har roligt.


Bilder kommer inte att komma än på ett tag, det får vänta lite! Men det är värt att vänta på eftersom att det bara är en massa snyggingar på dom hähä..


Såg också att statistiken hade sjunkit rejält.. vad kunde det bero på då?.. Henke kanske förstår signalerna! Hihi


Men då så , hoppas ni får en trevlig natt FÖR DET SKA JAG I MIN EGNA SKÖNA UNDERBARA FANTASTISKA SÄNG!


Henkepenke har sommarlov!!

Wooohoo änligen sommarlov! ;) va i skolan i två timmar idag och kollade på nån föreställning och åt tårta, sen blev de att åka till Askersund och vänta på en buss hem :s de tog ett jävla tag så ja, jocke och nicke gick till grillen och åt pizza :D är man tjock så är man :)

iaf som kommer min älskling hem idag!! och ja ska nog träffa henne imorrn :D längtar galet!♥
nu blir det att chilla och njuta av lovet i 10 dagar sen blir det massa jobb på volvo i 4 veckor :s

Henkepenke...

Japp nu är ja här och gästbloggar igen!

Min otäcka flickvän ska ju tydligen hålla på å resa hela sommaren så ja verkar få ta över den här bloggen...
känns ju sådär ;)
Men iaf så har nicole åkt till Falkenberg av alla ställen :s
själv så har jag nyss vart nere och kollat när A-laget spelade, de gick ju inte så där jättebra men vi tar nya tag nästa match! :) och på söndag blir det match med B-laget mot Åmmeberg.. då jävlar kör vi Grön-vitt! :D
Dessutom så får jag sommarlov redan imorn! rätt åt alla på sjöängen att gå en vecka till ;) hehehehe



/Nicole:

Min fina moster fyller idag också! Grattis på henne!♥

Det bästa priset är en surprise


Såhär ser jag ut nu! Drog i skapliga slingor i olika färger.. eller?
Resultatet:






Är nöjd, men vääääldigt ovan!


Nu ska jag med min underbaraaa klass till Falkenberg!
Packningen



Vet inte hur jag ska komma på bussen??? Men det visar sig!

Ha det så bra ! ♥


I'm so excited

Såhär har det sett ut tidigare


först ljust..


sen mörkt..


och nu mellan..

Får se vad jag har när jag kommer hem!

Sveriges dag


6/6 - 11.

Idag fyller min kusin år!

För övrigt så har jag kollat runt på datorn nu efter en massa kläder, men eftersom att det blev så sent inatt är det nog en idé om jag försöker sova snart.

Ledig dag imorgon. På dagen vet jag inte riktigt hur det blir än, men på kvällen ska håret fixas iallafall!! Sen måste jag ju packa till Falkenberg också.
Men först - sova! Godnatt på er! ♥


Bååååring



Hade velat se Slumdog Millionaire, men såklart är tvn bokad av min Terminatorgalne lillebror.
Men snäll storasyster som jag är så gör jag väl ingenting åt det idag utan han får se den.
Men vad ska jag själv hitta på?


Ny bikini - igen.


Fredag - Lördag - Söndag.

Som sagt levde vi rövare här i fredags så nu kommer bilder:














(mamma gisasde direkt rätt på vem som var vem haha)





Jättehärlig kväll!

När dom åkte så kom Henke, och sen kom pappa och hämtade oss så då bar det iväg till Öbreo (som ni redan vet).




På kvällen gick vi ut och åt på Coco Thai





När vi kom hem gick vi ut på stan igen för att hyra film. Då var klockan kanske runt 10-11. Vi kom tillbaka hem med filmen 2012. Har sett den förut med tjejerna och den är lika bra fortfarande. Man vill ju inte direkt att det ska hända hehe!

Filmen blev klar rätt så sent och jag somnade nog inte förräns halv4.
Imorse vaknade jag av att pappa ringer och frågar ifall vi ska med till crossbanan och se när Melvin åker. Klart vi ville det så på 20 minuter skulle vi äta frulle, göra oss i ordning, packa och åka.





Idag var en bra dag och han var jätteduktig!


Jag kom hem för en liten stund sen så nu får vi se vad som händer idag. Närmast nu iallafall ska jag äta!


Orebroooo

Igår blev mitt hem ordentligt nerstökat och vattendränkt när tjejerna kom och hade spa hos mej!
Vi hade äckliga saker i både ansiktet och håret.. Men mitt hår är grymt snyggt nu. Vet inte ifall det beror på det men topparna är inte slitna och sen blektes det igår i solen. Så nu är jag ljusare i håret men även riktigt fint brun på den större delen av kroppen. *Överlycklig*
Hoppas det kommer vara fint väder i Falkenberg också!

Nu ska vi ut på stan, tjingeling på er !

Tredje juni

Resultatet av pressningen ute i solen blev riktigt bra! Nu ska jag hacka sallad osv och vänta på Rebecca, Johanna och Cornelia! ♥


Solen har hittat tillbaka!

Guu vad skönt det är att vakna av att solen skiner in! Så jag smörjde in mej med olja och intog plats ute i solen. Skönt som tusan.
Nu har jag fått en fin färg men det är dags att göra lunch.

Sola lugnt!



Nu kan vi byta ut oslo mot sverige,hoppas verkligen det håller i sej!

Polkagrisar och Ramlösa

 

  


9Bäst i Stockhom

Har haft det jättebra tillsammans med klassen i Stockholm! Tänkte inte skriva så mycket utan kör på en massamassa bilder istället!





































hissen som vi skrattade åt , hahah!

GRÖNA LUND!:









Slänggungorna var det enda som Oskar ville åka. Han trängde sej före barnen i kön och sen skrek han mer än dom också.





Inte för att man ser Oskar så mycket, men fräna bilder iallafall..

















Oskar - The bitch is sleeping










Tack alla härliga 9b:are för dom här dagarna, ni är jättebra allihopa! :)
Sena nattimmar och trevliga konversationer, mycket skratt osv.
Er kommer jag verkligen sakna sen! ♥







RSS 2.0