En nystart

En väldigt bra uppladdningsdag har jag haft idag genom att bara ta det lugnt, träffa en fin vän, tränat och sen bara myst på. Uppladdning för något helt nytt, något jag aldrig gjort förut - för imorgon är det första dagen på universitetet! Det är en nystart om något skulle jag säga! Förväntansfull ska jag nu lägga mig och kolla på solsidan och äta lite nötter. Hörs imorgon!
 
 

Promenad

 

Skaldjurskväll

 

Perfekt i min mening

Som sagt, jag älskar fredagar! Och speciellt fredagar som denna vi haft idag, då vi inte hade några speciella måsten men ändå har hunnit med mycket.
Myskvällen börjas med tacos och sen ska vi dyka ner i våra jättegodispåsar hih! Love it, väljer detta hundra gånger om framför en utekväll. Kan även berätta att har vi köpt en ny madrass och gissa om vi sover som stockar nu eller! Så bra och viktig investering. 
 
 

Bästa dagen!

Woopwoop, freeedag! ✿ Vi ska fixa och dona här hemma och mest bara ta det lugnt, mysa massor och sen köpa godis!! Som jag längtat, hihi. Ska njuta till tusen av den här helgen, som aldrig skulle få ta slut, om jag fick önska... Men det tar vi sen, för vi har underbara dagar framför oss!
 
 

Tankat på E-energi

Klockan ringde tidigt, men det var värt det då jag skulle fara till Emelie! Vi fick till ett par mysiga timmar som fylldes med massor av prat, en promenad, affärkollande och en lunch på Fresch Food. Första gången för mig och jag blev inte besviken - blir helt klart fler besök i framtiden.
 
 

Invigning på Saab Arena

I helgen blev det inte mindre än två stycken LHC-hockeymatcher som vi var och såg. I fredags var den första, och då höll de även invigningscermoni för det nya namnet - Saab Arena, tycker det är klockrent!
Båda matcherna blev vinster woopwoop, och det var så roligt att vara där nu under de första matcherna även om det bara var träningsmatcher.
 
Hockeyn var huvudsaken till att vi var i Linkan men självklart hann vi även med lite (mycket) shopping! Flera vändor på IKEA, men även på Ikano och uteliggnade affärer. Mycket nya grejer som följde med hem gjorde mig glad, och jag är även så glad och tacksam att jag får göra detta med min älskling ♥
 
 

Nya favoriter

När vi handlade igår fick jag syn på (för mig) nya kvargsmaker. Jag äter alltid den naturella annars men tänkte att det kunde vara kul att testa lite smaker. Blåbären var tyvärr slut annars hade jag testat den, men nu blev det istället dessa, och jag gillade båda! Perfekt att ta när man är sugen på något sött. Dessutom var hallonen inte bara söt i smaken utan även i sin lilla förpackning.
 
 

På röjarhumör

Mycket kläder har jag i lägenheten, men ännu mer har jag hemma hos mamma.. Så den här dagen har jag ägnat åt att rensa rensa rensa, och lägga allt i olika släng/skänk/säljhögar. Väldigt välbehövligt - helt sinnessjuka mängder med kläder som har prislappen kvar eller andra plagg som är varsamt användna. Skönt nu efteråt när det verkligen är rensat här inne i mitt (gamla) rum, inte bara kläder utan även böcker och annat, tänker att någon säkert kan ha användning av det! 
 
 

Vit målarfärg och Bubblor

Har haft en himla skön dag med min älskling! Dagen började med en lååång sovmorgon, sen for vi och fixade med vår tvbänk som fick byta färg. Resultatet kommer bli så fint! 
När vi var klara med det så for vi tillbaka och eftersom att det är så kallt och ruggit ute bestämde vi oss för att hoppa i ett varmt bad med massa bubblor. Det (badkar alltså) är något jag faktiskt saknar i vår lägenhet. Egentligen är ingen av oss någon badare så men det är så mysigt att hoppa i ibland.. Men vi har även nu funnit vårt drömshus och det ska jag proppa med ett par badkar, hihi.
 
 

☆ ★ ☆ ★

 
 
Det ska jag! 
 

Kvällens goda tre

Haft en skön kväll hemma nu efter jobbet, det tar på en att stå från 10.00 till 19.30.. puh! Nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa i min nya tidning, dricka te och mest se framemot morgondagen! Eller, hela helgen för den delen. 
 

Then show the world a burning light That never shined so bright

 
 
 
 

Glad över att vara hemma

Det tog emot att åka ifrån Henrik idag men jobbet kallade så det vara bara att ta sig dit. Tog eftermiddag/stängning. Hade inga kunder fram till såklart tjugo minuter innan jag skulle bomma igen men sen kom det en hel drös, så det blev lite senare. Sen är jag så nojig av mig dessutom så kollar igenom allt (som redan är klart) typ tio gånger till innan jag kan gå hem. Märks dock att jag fått mer rutin på det då det endast (!) tog 45 minuter idag.... haha.. Jag alltså.
 
Nu sitter jag nyduschad i myskläder med kvällis framför Idol med mina gosisar. Det är bra underhållning det måste jag säga. Imorgon har jag ett långpass sen är jag ledig hela helgen. Kämpa Nicole!!
 
 

Höst över en natt

Japp så blev det verkligen, förra veckan gick man runt i shorts men nu är det tjockare kläder som gäller! Men jag klagar verkligen inte för nu trivs jag braaa! #älskarhösten

Idag har Henrik och jag haft en riktig mysdag, först var vi och lunchade (som ni redan sett) sen for vi ut till Mberg för att kolla på en massa till lägenheten. Vi kom hem med mycket grejer och nu sätts allting ihop, blir så fint. 
Idag när vi skulle ut och fara tog jag på mig jeans, regnjacka och sen premiäranvände mina gråa converse, då är det höst.!
Nya väskan också, liiike.
 

Creperietmys

 

Idol & PH

Woopwoop vilken tvkväll!
 

Nu är det dags igen!

Det var verkligen jättelänge sen jag deltog och länkade Ida Wargs veckoutmaningar nu, ja nästan en hel sommar kom emellan.. Har ju dock kört egna pass men nu är det dags att köra med henne igen!
 
Den här veckan är riktigt bra, en av mina favoriter - squats! Så alltså, 500 (djupa) squats innan veckans slut - ingen match! Läs mer HÄR
 
 

Svullarsöndag

Åh vilken härlig dag det har varit! Hunnit göra lite nytta genom att vara på jobbet ett par timmar men annars har jag mest slöat. Regnet har öst ner hela dagen vilket gör det ännu lite mysigare. Nu har familjen inlett en svullarkväll (i alla fall delar av den, inte Rickard då han har larm på jobbet och Henrik som är i skogen - men annars så) med kycklingrulle och nu godis & film! Mys, sista dagen på sommarlovet för mina syskon. 
 
 
 

Juicepress

Jag älskar juice, men är lite anti de man köper då det känns som de antigen har en för hög dos av socker, aspartam och/eller andra E-ämnen.. Därför har jag nu köpt en egen liten press och kan göra egen juice! Idag körde jag med en vanlig apelsin och en blodapelsin, väldigt bra uppladdning för jobb tycker jag.
 
 
 

Födelsedagsresan

Tidigt som tusan i torsdags började dagen, då jag och älsklingen for neråt i landet för min födelsedagspresent! Genom fyra landskap färdades vi, lyssnandes på hög musik varvat med massa prat, tuggor med godis, Loka Crush och första stoppet blev på Braheus för frukost- och sträckapåsig-paus! 
 
Sen fortsatte vi och tillslut kom vi fram till Ullaredsvaruhuset. Det var verkligen en bra dag att vara där på då det inte alls var så speciellt mycket folk! Vi kunde i lugn och ro gå runt och kolla efter vad vi ville ha.
 
En stund efter lunch blev vi riktigt trötta så vi tog en paus och åkte till vår stuga för att installera oss där och för att sova en timme (eller två..), innan vi tog ett varv till inne på varuhuset.
 
På kvällen kom vi fram till att vi hellre ville äta hemma i stugan än att gå ut och äta. Och vi var heller inte på grillhumör därför köpte vi hem potatissallad, rostbiff, gjorde baconinlindad sparris med massa mer tillbehör. Utanför öste regnet ner - Så mysigt! Och det är just så jag vill sammanfatta den här resan, massa mys ♥
 
Liten del av det som handlats, resten kommer lite allteftersom! 

Rawfoordtårtan

Den kanske inte ser så mycket ut för världen, men mums vad god den var! Har många gånger suttit och kollat igenom alla kategorier på den här bloggen - och den här tårtan blev då först ut. (Ska dock säga att Bea gjorde den snyggare än vad jag gjorde!) Jag gjorde den här till att Emelie skulle komma hit, då vi båda gillar sånt här med nyttigt, rawfood och choklad.
 
 
 
Botten
2 dl cashewnötter (blötlagda 3 timmar) 
2 dl kokos
10 dadlar (jag tog dock russin, gillar det mer och funkade också jättebra!)
2 msk kakao
 
Mixa allt i en matberedare till en smet. Tryck ut i en form med löstagbara kanter.
 
Fyllning (med banan och jordnötssmör)
3 bananer
2 dl ekologiskt jordnötssmör
1/2 dl kokosolja
1 tsk vaniljpulver
 
Mixa ihop till en krämig smet. Bred sedan över chokladbotten och ställ in i frysen (under tiden som du gör krämen).
 
Chokladkräm
2 dl kakao 
1 dl kokosolja
1 dl vatten
1/2 dl honung
(Jag hade även i lite avokado)
Mixa ihop alla ingredienser och bred över jordnöts&bananfyllningen. Ställ in i frysen ett par timmar och ta sedan upp och skär i bitar. 
 

 

Förberedelser

inför morgondagen, då jag och Henrik ska ut och fara i landet. Ska bli såå mysigt, är riktigt glad och taggad! Därför lyssnar jag nu på massa fin musik, äter jordgubbar och förbereder! Kan ni gissa var vi ska?
 
 
 

Två månader sedan

Idag, när jag lite segt, lunkade till bussen så plingade det till i min mobil. När jag tog upp den blev jag direkt piggare och lite gladare - för då hade Emelie skickat över foton från studenten! Det får mig alltid att le. Kom då på att det är precis två månader sen idag. Det firade jag med en statusuppdatering på Twitter!
 
 
Och så studentfoton på det såklart - Underbara dag!
 
 

Firat!

 
 

Gröna byxor

Vilken bra start på den här veckan jag fick! Emelie kom till mig idag så vi lunchade ihop, och även så bjöd jag på en (jättegod) rawfood"tårta", men ska berätta mer om den senare för den förtjänar lite mer utrymme!
 
Annars så har vi pratat som bara vi kan, gosat med kissarna, tittat på Studentfoton och tagit en promenad. Mysig dag!
 
Och hur kul är inte detta... När vi fortfarande gick i skolan så hände det flera gånger att jag och Emelie hade samma färgkombinationer på kläderna, eller rentav likadana/liknande kläder. Vad möts jag inte av idag då när jag öppnar dörren - om inte en tjej med svart tröja och gröna byxor.. precis som jag..
 
 

Gos

Säg hej till Doris och Elis! ♥
 
 

Att tänka tillbaka på i höstmörkret

Låg hemma i sängen halv tre inatt och det är ett säkert tecken på en bra kväll - och det hade vi verkligen, med god mat, dricka och en massa godisgott och spel. Härliga vänner!
 
 

Tjejkväll!

Nu är Emelie här hos mig och vi ska göra oss lite fina, sen ska vi åka hem till Cornelia, där även Melinda är, för en tjejkväll!
 
                                                                           Cornelia, jag och Emelie på balen ♥
 

En liten ledtråd

Innan jag går ner och river av ett litet jobbpass så ska vi göra något väldigt roligt - nämligen hämta hem några små filurer..
 
 
 

Fredagskväll..

.. mitt ute i Mumindalen hos Henriks pappa. Det har varit en härlig eftermiddag och nu ikväll ska vi se en film med en massa godis. Och min Hallon Crush såklart!
 
 
 

Två halvtimmar

Igår avslutade jag dagen med två givande och så härliga samtal med två favoriter ♥ Kände mig så sprudlande glad efteråt. På ett sätt gillar jag känslan av att inte riktigt veta - men nu börjar mer och mer falla på sin plats, och det känns väldigt bra..
 
   
 
 
 

Om i måndags, Första ispasset

Jag och Henrik har under våra år tillsammans varit rätt duktiga på att fara till Linköping och se hockey (LHC), då det är ett av hans allra största intressen. Dock var förra året första gången vi var och såg Första ispasset, en rolig tillställning med lite matcher, tävlingar och sen autografskrivande då man får träffa spelarna.
 
I år var det dags igen och då tog vi med min bror. Riktigt uppskattat! Vi hade det så mysigt - färdkost i bilen (godis och Loka Crush - mums älskar hallonsmaken!), prat, sjungande och efteråt blev det det obligatoriska Max-målet. 
 
 

Något segstartad

Torsdag! Dagarna bara rusar förbi.
Det tog lång tid för mig att somna igår vilket resulterar i att jag är rätt trött nu, men som tur är hinner jag vakna till ännu mer innan det är dags för jobb. Hur spenderar ni denna dag? 
 
 

Övertid

Godkväll! Innan jag började jobba idag så städade jag fint på rummet och det är jag riktigt tacksam över nu! Så skönt att komma hem efter en dag iväg och så är det alldeles skinande fint. ☆ Nu sitter jag nyduschad i sängen och är så trött..
Därför blir det nu en film och sen sova ett par timmar innan det blir en hel dags jobb igen. 
 
 

Tangle Teezer

Det har öppnat en rosa butik i Öret - Pink Room. Var såklart tvungen att gå in och titta lite och då fick jag se att de hade Tangle Teezer:na! Har länge tänkt köpa en men det har inte blivit av - men nu slog jag till på en svart. 
 
Dessa borstar har på väldigt kort tid blivit en riktigt populär (skonsam) utredningborste, som inte alls sliter på håret men ger det mer lyster. Den kan användas både när håret är vått eller torrt, vilket är ett stort plus. 
 
När jag testade den för första gången så tyckte jag att det "lät" mycket i håret och hann tänka att det säkert slet riktigt mycket, men när hela håret var urborstat såg det snyggt och ofrissigt ut! Jag tycker den håller vad den utlovar och jag är inget annat än mycket nöjd!
 
 

Kallt över en natt

Nu är det verkligen svalt ute om kvällarna - skönt måste jag säga! Nu orkar jag med riktig träning igen så nu ikväll har jag varit ute på en lite längre intervallsrunda och så kom jag nyss in från en liten promenad med älsklingen. Jag har lite nya idéer för framtiden som jag är riktigt taggad för - även om ingenting är spikat. Men planer och drömmar ska man alltid ha! 
 
Ni som är i ålder med mig (19), vad gör ni i höst? Pluggar? Jobbar? Reser? :) Berätta gärna lite mer om er, det skulle vara kul att läsa!
 
 

Inga större planer

Blev ganska så sent igår därför var det skönt med en liten sovmorgon i morse! Dock gick jag ändå upp skapligt för att eventuellt göra mig i ordning för jobb.. Nu är jag tillbaka på det spåret att jag inte vet om jag får jobba då jag kanske inte behövs, eftersom att vädret nu är lite sämre samt att folk börjar återgå till arbetet. 
 
Som tur är, är älsklingen ledig idag så vi fick lite extra tid tillsammans! Vi ska ta en långpromenad, sen blir det massa bara mys! 
 
 

Första ispasset

 

Rekordsommar

Denna dag påstås bli den varmaste denna sommar, vilken tur att jag kan fara ner till stranden i ett par timmar innan vi ska sätta oss i bilen!
Snacka om att vi haft värsta suppersommaren det här året! Det har varit riktigt skönt, även om jag räknade ut att jag solat ca fyra gånger och jobbat resten av dagarna haha..
 
 

25 grader

Hade ett 4timmarspass på jobbet idag, riktigt skönt måste jag säga även om jag var lika trött för det när jag kom hem. Jag är i alla fall ledig imorgon och det är ännu skönare! 
 
Nu på kvällen for vi ner till stranden för kvällsdopp. Eller ja det var i alla fall tanken men jag kom inte i denna kväll heller... Det är roligare att kolla på när folk hoppar från tornen och har sig så det gick då ingen nöd på mig. Så fin sommarkväll, tänk att det fortfarande är 25 grader ute nu när klockan är halv tio. 
 
 

Inflyttningsfest 2/8

Igår var vi som sagt bjudna på inflyttningfest hos min fina Becca och hennes Oskar. Det blev en toppenkväll, med god mat och god dricka. 
 
 
 
 
Och min fina klänning som jag fick förfrågningar om, den kommer ifrån Vero Moda.
Och även så undrade ni vilken färg naglarna sen fick - korall! :)
 
 

Svåra val här i livet

Ikväll är vi bjudna på inflyttningfest och det ska bli så roligt, men nu återstår ett litet tjejproblem.. En svart klänning åker på ikväll, men vilken färg ska naglarna få? 
 
 
 

Fredag Första Augusti

Hur underbart är inte detta - efter en bra (!!) jobbfredag så kommer jag hem till tacosmys med älsklingen. Nu är maten intagen, godiset är framtaget och vi ska hitta något på tv att se på. Kan ju inte bli bättre.
 

RSS 2.0