Just came to say hello

Så.. Hej! Såg att det var runt 15 grader hemma, här är det 27 grader och klockan är över 9. Underbart :D Jag och Henrik är ute på en servering och myser. Idag har vi varit på äventyr - Azure Window! Har bättre och fler bilder, dem får ni när jag är hemma.


Uppdatering från Malta!

Jag och min fina sitter på wifi bänken och tar igen instagram, facebook och bloggar! Värmen dödar oss så det är toppen att bänken är i skuggan :D Vi ska till Victoria sen (större stad) och shoppa innan vi ska till ett annat ställe, mer sevärdhet. Tar mycket kort så ni ska få se!


Snart bär det av!!!

Åhhej! Igår var jag, Becca & Johanna på Boda Borg då (som ni såg.) Gick väl sådär för oss kan jag väl erkänna, och lite trött var man allt efteråt :P Nu har jag sagt hejdå till min familj hos mamma, fy vad vemodigt det var!! Men med dagens teknik är vi nästan hos varandra trots att det är olika länder. Nu är jag hos pappa, väntar på både honom och Henrik. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, medan det blir full rulle imorgon med allt som ska fixas innan resan.


Today

 

Snacka om förändring

Tänk att vår söta gulleplutt Erik (vinnaren av Idol 2009) skulle göra en sådan här förändring och bli en sådan snygging med tatueringar och en mer vuxnare stil!
 
 
 
NU

Ta vara på ditt liv för nu är det din tur på jorden

 
Familjen drog ut på en båttur förut. Hade nästan glömt hur underbart det är. Det ger mig mycket minnen från barndomen, då min låtsaspappa är båttokig. Midsommrarna var alltid lika med att ligga ute på en ö med båten.
Nu ska vi börja renovera den store båten, så då blir det mer båthäng det kan jag ju säga!

Nu är jag hemma efter en galen kväll och en rolig övernattning hos Ida. Idag får det bli en lugn dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1854069/images/2012/pic_500a95d79606ee1a970003a7.jpg" class="image">


602 Perle de Jade

Ny favorit!


Freeedag

Var uppe för att äta frukost men är nu tillbaka i sängen. Ska duscha och börja göra mig i ordning sen träna. Ikväll ska vi ha kul!


Sjukis

En inte så kry tjej blir serverad med varm oboy!


Precis hemkommen

Har varit i Motala idag. Så fin stad! Satt vid vattnet och åt salladslunch och kollade i affärer. Flipflopsen blir kanon på Malta men sprayen har jag aldrig testat. Någon annan som har?


Mycket trevligt

 
Var väldigt kul att träffa Ida idag, eftersom att vi inte träffats sen skolan slutade. Lärde känna henne i 1an då hon började i klassen, och hon är den jag lärt känna bäst på kortast tid. Så himla skön tjej. Nära till skratt och lättsam :)
 
Nu på eftermiddagen/kvällen så åkte familjen hem till Henke, där vi grillade och hade det bra.

Väntar

Hej! :) gick upp lite tidigare än vad jag behövde, för nu sitter jag bara här och väntar. Jag som brukar ta all världens tid på mig att duscha, sminka mig och göra mig i ordning, var snabbare än snabbast idag! Om ett tag ska jag möta Ida. Vi ska gå på stan.


Pass

 
Måndag igen :) Jag ska åka och fixa pass och efter det stannar jag hos pappa. Har inte så mycket planer för veckan förutom pass idag, träffa Ida på onsdag och sen grillning på onsdagskvällen! Bara njuter, och snart bär det av till Malta. Håller på att förbereda mig för att flyga... Sist jag gjorde det var i 3an och då var jag kanske lite mer våghalsig än vad jag är nu. Men tyckte bara det var kul då, så äh, det går nog toppen! Senare i höst ska jag också dit med bästa! ♥

Dare to take a ride?

 
 
Mitt ute i skogen så anordnades det här - ponnyridning. Melker, vår fina lilla kille, skulle upp på den största och han gjorde det också! Miranda tyckte det var kul, så kanske blir det en häst-tjej av henne. :)
 
Nu ska jag hoppa i soffan och se en film!

It's just another rainy sunday afternoon

 
Nä det regnar jut inte så det får man vara glad för!
Ska ta på mig lite finare kläder så ska familjen ta en liten tur.

White and some colors

Har haft 2 jättefina dagar med bästa vän! Igår teater (som var grymt bra!) och idag shopping & bio!
 
 
 
Älskar verkligen den blåa färgen!!! Ska försöka ta bättre bilder imorgon, den är jättesnygg i ryggen.
 
 
 
 
Nä kors i taket det blev inget smink. Men jag är väldigt nöjd ändå!
 
På bion såg vi "Lol". Den var bra :)

TIPS för håret - gör det själv!

'Vanliga' tofsar sliter otroligt mycket på håret, därför tänkte jag tipsa om hur du gör egna som är mycket bättre för håret!
You need
 
Ett par gamla tights/leggins och en sax!
 
 
Klipp en bit in på tightsen
 
 
Vips så har du en tofs som är bra för ditt hår!

Effektiva tjejen här dåå

 
Har möblerat än en gång, så nu ser det ut så här i ena halvan av mitt rum!
Har rensat, bytt plats på massvis av alla mina grejer (är en riktig samlare) så nu är det fint där inne igen.
Men det återstår väldigt mycket på to-do listan idag..
•Sminka mig, fixa håret
•Kommentarer.....
•Packa väskan till ikväll/imorgon
•Städa garderoben!!
•Ha disco med barnen som jag lovat :D (sista dagen idag).
 
Också kul att gå in här och se att det var besöksrekord BY FAR igår. Det blir ingen bra uppdatering ikväll/imorgon men om ni vill höra av mig ändå är det bara att följa mig på Instagram - nωistrand.
 

Står och skriker ditt namn

Min fina kille kom med detta för att vi firar jämnt tillsammans! ♥

Love my shoes

 
 
Är inte så himla rosa av mig, men de här gillar jag verkligen. Kan liva upp vilka svarta kläder som helst!

Be happy

641328-12-1340919532330_large
 
Ja, en ganska grå dag smittade av sig på humöret. Men det är bara att se framåt, imorgon tar vi ny tag! :) Har många saker att se fram emot!
 
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://data.whicdn.com/images/30706864/tumblr_m5qase55A61rxv5y0o1_500_large.png Adriana Lima • Summer holidays with friends Fck It's Barbie ! ♥. just girly things | Tumblr Fashion and Dreams: Just Girly Things on we heart it / visual bookmark #31609524 just girly things
weheartit!
 

och regner bara öser ner

 
Åh vad jag inte gillar det här vädret!!

00.00, as a new day begin, you will carry it through life

Hemma efter en jättefin eftermiddag/kväll med mina fina Kroonsystrar! Har som vanligt snackat ihjäl osv, bland annat planerat tatueringar... så nu ska jag börja fundera på det (igen). Har ju mina ganska så klara, men man måste ju tänka över det både fyra och fem gånger, det är ju ändå något du ska ha med dig hela livet.
 
191473421627485879_izwdscjl_f_large
we♥it

Barnvakt

Hejhopp. Har varit barnvakt idag åt syskonen hos mamma (ska vara det fram till torsdag). Har gått jättebra. 
Har nu sminkat mig och gjort mig i ordning för att fara in till Asund sen och träffa Becca :)
 
 
 
 
 
 
Mellan 3-4 år gamla kort på oss! ♥
 

Ovanligt att det är sånt här jag shoppar....

 
 
När man säger 'shoppar' så brukar man ju mena kläder, men inte jag inte... För mig är det smink och allt i dess väg som gäller!
Ska nu testa detta och se om det är något bra att ha. Någon som testat?

Turkosa detaljer

 
 
 

Kvällssysselsättning

 
Några av nagellacken åkte på en rensning. Jag valde ut favoriter, sådana som funkar och sådana som skulle i soporna. Dock lider jag lite av serperationsångest, kan inte slänga så mycket... Men 2 nagellack har dragit sina sista drag här i alla fall!

smink- och hårhjälp

 
 
 
 
Idag hjälpte jag mamma med smink och hår, och en tjej från hennes jobb med håret - de ska ha 'fest' på jobbet. Har verkligen en så fin mamma!

Amazonia face cream

 
Lovade er recensioner från min Oriflame-beställning, så här är den första - en kräm som ska återfukta.
När jag fick den så var min första tanke att den var så liten och säkert skulle vara jättebra men inte räcka. Men nä, så bra var den faktiskt inte. Visst att den återfuktar rätt bra (torr hud är inte torr efter att ha använt den), men jag gillar sånt som luktar gott och det gör inte denna.
 
En bra grej att testa, men när den är slut så kommer jag inte köpa den igen!

Nytt

 
 
Linnet för 75 kr och byxorna för 15 kr. Helt okej för en snåljåp som mig!
 

En dag vid poolen

 
Äta en liten lätt lunch sen trampar vi ner till Harge.

Makeover

Hehe, jag är segare än segast men nu är det lite omgjort här i alla fall.
Har haft en trevlig dag, först i Örebro (har kommit på mitt framtida yrke!!!), shoppat och myst sen kommit hem för att fara till asund och lyssna på musik med kompisar.
 
Nu håller mitt huvud på att sprängas så vi får ta resten imorgon, nu får det bli detta
 

3 juli 23:21

 
 
Gick över till Frida för att fixa hennes hår, slutade med att jag också satt med folie i håret. Blev lite ljusare! Detsamma blev hon.
Sen gick vi till mig, fixade oss och började trampa ner till Harge för att ta kort. De kommer upp senare, är för trött nu.
 
Ska upp tidigt imorgon och så har jag rätt mycket att fixa imorgon så bäst att lägga sig nu då!

Glasspaus

 
Har legat på studsmattan i ett par timmar nu, spelat fotboll men nu är det dags för glass! Egentligen är jag ingen glass-människa men såna här dagar måste man ju bara gilla det.

Idag bryter vi trenden

Molnigt med sol, 21 ° varmt, I'm going out. Puss
 

Vad blir det ikväll?

Jag är inte den som läser böcker egentligen, det är mest tidningar för min del.
Men ifall jag ska läsa, så har jag några krav
-självbiografi -starkt/bra ämne -känd person som kör på eget (inte självbiografi) -omsnackat.
 
 
Bellas bok köpte jag förra sommaren. Enligt henne är det en 'överlevnadsbok för unga tjejer som dras med dåligt självförtroende'. Köpte den för att jag har några kompisar som läst den och gillat den, men min åsikt är att det blev lite väl tjatigt alltihop. Men kanske är den jättebra för någon som har jättedåligt självförtroende som behöver mycket tips.
 
 
Carolinas bok är ju inte en självbiografi, utan en typ av crime-serie. Har inte kommit så långt än men den verkar bra. Först i början av den så är den avvikande men den blir bättre och bättre. Det kommer ju en till så måste skynda mig med den här nu!
 
Och till det starka ämnet... 'Bakom stängda dörrar' fick jag låna av Cornelis typ i oktober? Jag har inte orkat läst den för den är såååå hemsk. Handlar om incest, dotter får barn med sin pappa, man följer dotterns resa (detta är en sann historia). man får följa med i deras uppväxt. Och jag, den blivnade psykologen, har sådana sjuka problem med att ta när barn inte blir behandlade rätt eller far illa, men nu ska jag återta läsandet i boken så Cornelia kan ta tillbaka den haha!
 
 
den stora frågan är bara...vilken blir det ikväll?

Vem biter mig?

Har gått med slappebyxor hela dagen och nu bytte jag till ett par ännu slappare OCH har 7 bett på ena benet. Kliar som aset. Det är ju inget bra väder och jag har inte varit ute eller märkt myggor eller något så detta var ju ett roligt mysterium.
 
Har alla haft bra väder idag, förutom vi i här nere i mitten ?
 
 

Tips till håret

Att man inte ska tvätta håret alltför ofta har vi vetat länge, japp, och jag har alltid varit en stor motståndare till det. Enligt min åsikt är detlite äckligt att tvätta håret 1-2 ggr/vecka med tanke på vad vi gör i vardagen (tränar osv). Sen är det ju inte kul att gå runt med ett hår som alla ser är sjukt smutsigt och fettigt och äckligt.
 
Men så fick jag i alla fall för mig att testa denna för några månader sedan  
 
En spray som gör att håret får ett synbart renare/fräscare hår. Man kan till exempel använda det på den 'sista' dagen innan tvättning.
Jag tvättar fortfarande håret lika ofta som jag alltid gjort, men detta är en bra lösning ifall det blir bråttom någon gång, som akut lösning!
Tror jag köpte mitt på Rusta eller något sånt. För 50 kr?
Luktar kokos och det finns olika för blondiner och brunetter, med tanke på att själva sprayet sprayar ut ett medel som är i hårfärgen...
 
 

Nu börjar det bli en vana

att man går upp och möts utav det tråkigaste vädret man kan tänka sig. Väderstautsen idag är väl inte att skryta med - molnigt, blåsigt och kallt. Och det är 2 juli. Lite deprimerad blir man ju!
 
one from the sunny days

♦ Spain!

 
Nejmen så fint, där satt den!!!!!

RSS 2.0