Fredag 31 december.

Hej å hå. Snart är de 2011! De här året har gått så galet snabbt så de är sjukt. För ungefär ett år sen så åkte innebandylaget till Göteborg för att spela i Gothia. De känns inte som att de var så jättelängesen.. Vi började nyss skolan efter ett jääääättebra sommarlov. Tiden sen dess har gått otroligt fort. Nu har vi klarat oss igenom höstterminen, och de är alltid den som är segast. På vårterminen är de studiedagar och mera lov så de går undan lite mera!
Iallafall, igår var Henke hos mej hela dagen. På kvällen åkte jag till Stjärnsund där jag sov kvar till idag. Idag så har jag bara letat efter något recept till förrätten. Vet på ett ungefär vad jag ska göra.
Senare så kommer mamma & Rickard, och då ska jag hem och göra mej i ordning. Sen efter de in till stan!

Grattis till mamma & Rickard!


Idag firar dom 10 år som gifta!
Hoppas ni får en bra dag för de är ni väldigtväldigt mycket värda. Ni gör allt för oss, ställer alltid upp, skjutsar överallt och fixar de alltid så bra, hjälper till när de är svårt. När de blir mycket på en gång eller att de kör ihop sej så är ni alltid på gång och fixar så att de blir på de bästa sättet. Ni är så fina , å så starka. Ni klarar allt. Vad de än är så klarar ni de.
Jag vet att de kommer bli många fler år än 10, Jag älskar er!♥

Den gröna milen!


En av de bästa filmerna jag har sett! & de bästa är att den börjar nu , så kolla på 8an!
underbaart.

Rebecca och Johanna idag.


gammal bild.
Ah, dom kom till mej idag , jättetidigt.. Fick gå upp runt 9.. usch fy. Men jag kom upp iallafall. Vi kollade lite på tv, sen så gick dom igenom varenda liten yta på mitt rum för att kolla efter julklappar. Nyfikna?
Vi spelade wii, och sen så kom småbarnen hem å då var vi lite barnvakt åt dom. De slutade med att vi halvsov i soffan. Sen dom åkte har jag inte gjort nånting typ!
På nyår ska vi träffas igen, och vi lottade vem som skulle göra vad (förrätt, varmrätt och efterrätt.) Jag ska göra förrätten. Så måste sitta och leta och komma på nåt bra! Förmodligen så sover vi hos Johanna, och imorgon ska jag sova på Stjärsund, snacka om att jag kommer sakna min säng!
Nu ska jag slänga mej vid tvn och hoppas att de är nåt bra. Sen får de bli film som vanligt (y)

Idag har jag varit duktig!

Jätteseg dag. Gick först ut och gick, sen har jag bara segat hela dagen. Jag hatar de! De finns inget som är så tråkigt som att vara rastlös. Usch och fy. Inget mera sånt.
Nu på kvällen så fick jag ett ryck, jag rensade garderoben, vek in och gjorde snyggt & testade kläder. De är galet att jag har såå mycket kläder, fast att de finns så mycket som jag aldrig använder! Vilket jäkla slös. & De finns folk som inte ens har kläder och jag har de i överflöd. De är inte så man tänker men de är ju så de är..

Justja, en till sak gjorde jag.
Jag är en liten mascara-galning kan man ju säga. Jag är en perfektionist. Jag tänker alltid (omedvetet) om hur jag ser ut och hur alla andra ser ut. Vilka kläder folk har, hur de har frisyren, hur de sminkar sej, hur de går osv.. Ni kan ju tänka er. Så är jag noga med hur jag ser ut. Eller alltså så att de blir som jag vill.
Jag vill inte se ut som andra eller vara precis som andra. Jag tycker att de är coolt när folk är egna, och verkligen vågar stå upp för sej själva och vara precis som dom vill.

Haha, dit jag vill komma, jag rensade bort mascaror idag. 5 st rök :(

före



efter



Efter 2 helt osminkade dagar håller jag på att bli galen. Imorgon kommer Becca och Johanna hit så då får jag göra mej i ordning!


De var vågat..



plattat



vågigt

Trött å uttråkad!





Jag tycker att de är galet snyggt att ha håret så ;D. De är ju inte en vanlig tofs (man gömmer ju den med håret typ). Lite efter är jag nog men jag gillar de.


Imorgon blir de ännu en tråkdag! Vakna halvsent - slöa - ut å gå - göra mat - hitta nåt tidsfördriv - kolla tv - osv.
Jag orkar inte. Hade ju tänkt att dra mej till Becca men såklart ska hon till Örebro då.
Och nu kom jag på att de är mellandagsrea! Jag var lite på stan i söndags, men jag hittade typ ingenting.
Egentligen gillar jag inte den rean, för de är bara en massa kläder som dom vill ha bort och de har man ju sett ett tag! Visst de är billigt, men ifall man hittar något som man gillar så finns de inte på långa vägar i ens storlek.

Värdelöst.
Köpte iallafall en tubhalsduk.. Ovanligt att jag köper haldsuk. Höhö nej. Men fick presentkort där så de var väl lika bra att slösa lite på en gång! Ska nog köpa en sånhär också

 får se när jag kommer iväg bara..


Nu blir de filM

Sista måndagen på 2010!

Idag verkar de inte hända något speciellt roligt :( Känner mej lite småseg så jag försöker göra allt jag kan för att inte bli sjuk. Nu ska jag ta på mej en massa varma kläder och sen gå ut och gå! Måste piggna till lite tror jag. Har verkligen inte lust för att göra mej i ordning så idag kör vi lite naturligt ;) låter bra!

Från ljust till mörkt.

















Bjuder på bilderna! Men är så stolt över mej själv att jag vågade.
kommer alltid bara vara mej själv.

Julafton nr 2.

Dagen igår blev lyckad! Jul är så mysigt, mycket folk (förhoppningsvis) och julklappar.. och sen maten. Haha, jag verkar vara tvärtemot alla, jag gillar inte julmaten. Folk klagar alltid på att de går upp så mycket i vikt på julen för de äter så mycket, jag är precis motsatsen. Så tokigt de kan bli!
Iallafall. Lite av de jag fick igår var


haha jaa vad kunde de här vara? Hade ingen aning alls..

jodå, en ny innebandyklubba! Var osäker på den typen av klubba så jag fick byta till en annan.. Så de blev den här



de var jätteutplockat på min storlek (är ju lite kortis av mej, så de är svårare att hitta klubbor då sa dom..) Men som sagt, de fanns inte så mycket kvar, och den här klubban är typ 4 cm längre så vi ska kapa den lite! Kommer bli kanon, vad jag ska göra mål med den ;)

Fick också en resa till huvudstaden, presentkort & massa mer (är lite för trött för att komma ihåg allt , men de va iallafall lite av de.)

Förut var Anna och jag på stan och hyrde filmer, så nu har vi film-laddat rejält! Har precis kollat barnfilm --> Draktränaren. Den var faktiskt bra. Ikväll blir de ännu en hyr-film, de står emellan The Killers, Brothers eller Knight and day. Den sista var jag ju iväg med tjejerna och såg på bio, men den är galet bra!

För övrigt så sitter jag här med huvudvärk och ett galet hårt dunkande hjärta.. Varm och kall om vartannat, ska jag också bli sjuk nu eller? Ibland är de så varmt att jag funderar på att gå ut och ta luft eller så är de så kallt att jag bara hoppar ner under täcket. Vet inte riktigt vad jag vill så de är väl något på gång :(



Men de har jag ju inte tid med.. Hoppas de är bättre till imorgon för då ska jag till Närlunda och kolla en fotbollscup.

Hoppas ni har haft en bra jul och fått massa julklappar och haft en massa mys!


Julafton.

Nu är de dags igen! Känns inte som att de var så länge sen sist, 2010 har gått grymt fort!!

Tjuvstartade med julaftonsstämningen igår då jag hade mini-julafton med mamma & familjen där. Fick jättebra grejer är glad och är galet  nöjd!♥



L i t e av de jag fick; skor, locktång, halsduk, sängkläder, en masa bra att ha grejer & sen en massa annat..
Idag är de dags för nästa jul hos pappa och dom.
 



deras korta och tjocka gran.. haha
Imorse när jag blev väckt så fick jag första julklappen här,  och de var en massa tidningar så att jag inte får tråkigt för de kan ju bli rätt segt ibland..
Sen åkte jag och pappa och julhandlade (bättre sent än aldrig!) När jagkom hem ställde jag mej direkt vid locktången . De tog rätt lång tid men håret blev assnyggt! Den kommer jag köra med mååånga ggr!


Ha en bra dag alla , å glöm inte Kalle Anka!


Ointressant..

• Har precis varit inne och kollat betygen → hade 9 vg av de 11 ämnen som fanns där. Knasigt eftersom att de är 16 ämnen men dom har väl missat nåt säger vi..
• Fick 2st troll att somna förut men en busunge ville inte sova. Så Miranda och jag började städa tills att mamma och Rickard kom hem. Hann röja av rätt mycket. Men de var inte lätt när hon drog fram allt igen.. haha nejdå.
• Jag vet inte vad jag ska ha på mej imorgon! Man vill väl inte ha för snygga kläder, för som jag skrev så är de inte riktigt lika speciellt att sluta för ett jullov. Sommaravslutningen är mer seriös. Tror iallafall att de står emellan de här:

1.


2.


3.



Först så hade jag tänkt att ha den på den första bilden. Nu är jag osäker. Den sista ser jättetunn ut (och de är den också) men då har jag ju en halsduk och massa sånt så de blir snyggt de med. Jag kan inte bestämma mej så jag väljer nog något i sista minuten imorgon på morgonen.

• Tv;n fungerar inte, de bara hackar hela tiden. Så Morden i Sandhamn gick ju inte att följa. Kan inte kolla något program eller film så får dejta kudden snart ;).


..eller nu :). Kan ju inte försova mej sista dagen, haha de skulle vara snyggt!


Snart lov!

Idag så hade vi pysseldag i skolan. Man fick gå runt i olika stationer som baka pepparkakor, julkluringar och måla ljus. (De var bara några av stationerna).
Efter skolan så åkte jag hem direkt och jag har seriöst inte gjort något! Orkar verkligen inte göra något, är bara så trött. Men snart är de lov. Imorgon är de äntligen dags. Är sugen på att få mina betyg eftersom att jag vet att jag har höjt mej i många ämnen.

Efter skolan så får vi se vad som händer, antagligen är jag med Becca och Johääääänna. Får se vad vi hittar på.

Nu ska jag gå och städa, men innan kommer de lite kort på folk från klassen (från en massa olika tillfällen)













9B!

Klantigt!

Skulle gå in på läroplattformen för att kolla mina betyg (så jag vet vad jag ska förbereda mej på inför imorgon), men nu har jag glömt vad hemsidan heter! Smart Nicole.

Inte min dag idag!

Nä usch!

Dagen började ändå rätt bra - ska bara ha tandställningen till februari! Jag blev jätteglad.. När jag var klar där gick jag på stan. Då började allt.

Fick först vänta en halvtimme för de hade inte öppnat än. När klockan var 10 så sprang jag omkring och letade julklappar. Efter några timmar var jag klar med de så att jag kunde gå hem. Då var pappa hemma och hjälpte mej att göra mat. Dom åkte snabbt och då blev jag kvar själv. Fick roa mej själv i några timmar och fick faktiskt igång deras tv.

Sen när klockan blev 14 så började jag gå igen. (Till bussen & de är samma låååånga väg som till tandläkaren, dit går man helst inte i onödan kan jag säga!) När jag kom fram så kollade jag på listan och då gick den 1 timme före! Så alltså hade den bussen gått så den kunde jag ju glömma.

Så jag fick börja gå hemåt igen. Snacka om segt!

Som om inte de vore nog så har jag i n g e t batteri kvar i telefonen. Oflyt!


Nu sitter jag här och kollar efter en annan buss. Hinner ju knappast gå till skolan idag. Får väl vara glad om jag kommer hem innan den här dagen är slut. Och nu när de har gått så bra hittills, ska jag bryta alla ben och armar i matchen ikväll då eller? Jag har inget att förlora iallafall. haha

Vilken match!

Blev rätt bråttom förut när vi skulle åka men jag tror att jag fick med mej allt. Har iallafall inte saknat något.
Matchen då.. Vi låg under första och andra perioden med 3-0. Sista perioden hände något och vi gick ut och gjorde vårat absolut bästa. De blev tillslut 4-3 till oss! Helt underbart!
Hur många lag skulle kunna resa sej från botten när alla tror att de är kört?
Vi kan!!

För att vi är bäst och ingenting annat! Bara för grymma.
--
Imorgon ska jag först till tandl, sen tar jag en eller två rundor på stan för nu jäklar måste de hända saker på julklappskanten ;D har inte många kvar men nu är de dags att bl klar.
Efter de tar jag en buss hem och går på de lektioner som jag hinner (om ja orkar :o) sen på kvällen är de föräldramatch - vi mot föräldrarna! kulkul
nu ska jag sätta på nån film som ja kan somna till !

Fjärde advent!





de firar jag med att spela match mot ÖSK och sen vara matchvärd. Efter de drar jag till pappa igen!

Nu börjar de blir lite (väldigt) bråttom så jag ska slänga ner allt i väskan och sen åka. Håll tummarna för mej att jag inte glömmer nåt! Ha en bra dag.

Hela lördagen;

Imorse blev jag väckt typ 10 ggr innan jag gick upp. De blev ett jäkla tjat så tillslut fick jag ge med mej. Men klockan var runt halv11 så de var väl dags då. Åt frukost till Shrek 3 , galet bra filmer de där!
Sen vidare till Navet för att kolla på Melvins innebandyträning. Ledaren där ska sluta som ledare så dom försökte få med mej. Tillslut vart alla jätteseriösa, hoppas inte att dom menade allvar! Lagledare till ett pöjklag i Örebro för mej som bor några mil ifrån skulle bli lite körigt känner jag ;D 

Sen hem, sminkade mej och gjorde i ordning sen drog jag ut i snöstormen på stan.
Kolla runt efter julklappar men hittade bara en tröja till mej

grön dessutom, kan ju inte bli så mycket bättre? Köpte också en ny mascara .



Nu är jag hemma hos mamma igen. Tvn funkar inte ibland , men just nu gör den de så vi ska kolla på Robinson. Har inte följt de i år, men de kan va kul iallafall. Efter de blir de film!


Just nu..

Sitter och planerar inför avslutningen med Becca. Julavslutningen är inte lika viktig som sommaravslutningen (såklart) men de är ju ändå en speciell dag.. Man slutar ju skolan! Men iaf.. De kommer iaf bli kalasbra.

Imorgon är de dags för mej att tänka över lite julklappar. vet ungefär vad jag ska köpa till alla, förutom några bara men jag hittar nog på något bra. Annars hoppas jag att min påhittiga söta mamma kommer med några förslag. ♥ Senare på dagen så kommer mamma och Rickard och hämtar mej. Jag följer med hem, vi hittar nog på något, typ hyr film eller nåt sånt. På söndag ska jag tillbaka till papsen för att äntligen åka till tandis på måndag. Var ju ett jäkla tag sen sist, har fått bokat om en massa. Men nu ska de bli av.

Får se ifall de blir någon skola på måndag eller ifall jag får vara helt ledig. Har inte så många lektioner så de kvittar. De är dessutom en vanlig dag med de vanliga schemat och de kan jag ju vara utan!

Nu orkar jag inte datorn längre, min hjärna går på högvarv typ. Den klarar nog inte av så jäkla många timmar framför datorn när jag är dyngtrött.. Så jag hoppar till tvn istället..
som att de skulle bli bättre

Strul.

Blogg.se är de segaste jag vet, typ. Har inte kommit in men nu så funkade de. Bloggar för de roliga dagar som har vart nu ;
Torsdag: Började med att kolla på filmen Guldkompassen på svenskan, inte nån jättebra film direkt och sen märker man ju på lärarna att de sätter igång filmer för att de inte vill börja på nåt nytt. Smart! Lektionen efter de var engelska, då hoppa vi in i ett annat klassrum och såg nästa film - Råttatouille. Jag hatar råttor hahah, även tecknade på film. urtöntig är jag men jag kan inte
hjälpa de.. 
Senare så var de dags för lärarnas julspex (lärarna "spexar" , klär ut sej och skojar.) De är jättepopulärt och de är verkligen askul med lärare som kan släppa loss allt och bara tönta. De är så härligt! Dock var de inte lika kul som förra året, för mycket va likadant men vissa delar var jätteroliga! (Är hos pappa nu så kan inte ladda in bilder än.)

Efter spexet så var de juldans i gympahallen. 6or och 7or är försiktiga och sitter å trycker på bänkarna, 8or är med och kör lite och 9or släpper loss!

Hahah, så grymt roligt var de ;D. Skratta fick man ju lugnt göra.. De är ju alltid lika kul att göra bort sej!

Efter skolan så kom Henke till mej, och efter de stupa jag direkt i sängen. Galet trött.

Fredag: Gick riktigt segt att kliva upp idag.. Skönt att de är helg och ännu bättre - snart lov. Då ska jag sova ut ordentligt. Men iaf, kom till skolan, hade 1 lektion. Fick reda på att jag fick vg i Fysik! Go mej!

Sen hade vi läs en liten stund sen fick jag åka hem. Missa 2 bussar, men tillslut så kom jag hem. Då kom pappa och hämtade mej. han som aldrig är i tid annars var 1h för tidig idag. Duktigt.

ha en bra kväll !

Bara de sista kvar i skolan nu.

Dagen idag började med en massa kortspel med Anton och Becca eftersom att vi inte hade någon hk. Jag och Becca tjafsade för att båda fuskar och är dåliga förlorare, riktig fredagsunderhållning enligt Anton som tyckte att de va jättekul..
På idrotten övade vi på juldanserna till imorgon! Ska faktiskt bli jättekul ;).
Vi kollade på en film, eftersom att de flesta lärarna gjorde sin första föreställning med julspexet för Sör- och Citygården. Imorgon kommer vi och mellangården och kollar. Är riktigt taggad de ska bli kul.
Jag vaknade precis efter att ha somnat haha, men nu ska jag lägga mej igen. Blir tidigt ikväll så att jag är en galet utvilad och pigg Nicole imorgon.
Har förresten stått och sålt med klassen (eller becca jag och Johanna) utanför Ica nu ikväll. De var sjuuuukt kallt kan jag ju säga, mina tår har avlidigt både en och två ggr idag..
Men de gick snabbt. Till slut (efter att ha stått i en kvart) så kommer en söt och snäll liten tant och köper allt så att vi ska få gå hem. Göööölligt :)
Nä men nu somnar jag snart..


For the first time.

Bilder från idag









  & kung som ja är fixade jag mvg till mej och Clas i fysik. Jag är bäst på elektronik!

Hahah, någon som gillar lussebullar?




De sista skolarbetet,

Sitter nu i datasalen och ska göra klart min bilduppgift, men sen när den är klar då är jag klar med allt i skolan! Gött.
Nu har vi precis tjockat tårta eftersom att vi var grymma på Sune-dagen. Men varken jag, Johanna eller Becca orkade/gillade den så vi gav den till Jacob. Haha han blev nöjd iaf.
Nu ska jag ta tag i bilden, hej :).


Tredje advent - 12/12.

Söndag idag då.
Började dagen med att spela match, mot Hovsta/Lillån. De gick precis som jag trodde att se skulle gå, att vi skulle förlora med ett mål. De var precis vad vi gjorde så resultatet blev 2-1.
Efter matchen så åkte jag hem, la mej i sängen och där stanna jag ett bra tag. Orkade ta mej ner för trappen nyss typ.
Nu ska jag börja med min bilduppgift som helst ska bli klar tills imorgon. Får lägga i en växel eller två.





några bilder från matchen .


Löööördag.

Känns som att de är söndag idag eftersom att vi var lediga igår, men inte de. Tror jag har dragit på mej en förkyldning nu, men de händer ju inte så ofta så nån gång är de väl min tur också!

Idolfinalen igår då - yay, Jay vann! De var ju väntat.. men jag tyckte att Minnah var väldigt mycket bättre (förutom tittarnas val) som Jay var bättre i. Inte mycket man kan göra, men de brukar ju vara 2an som oftast blir den mest kända, kanske den här gången med? Hoppas de iaf...

Senare idag så ska jag iväg till Kumla för att döma en match. Är lite småtaggad för de faktiskt.
Ikväll ska jag kolla på film har jag bestämt mej för. Hahah, jag vill bara sova och ta de lugnt och då ska jag göra de. De sista i skolan nu har varit mycket prov och sånt fram och tillbaka, och nu är de bara de roliga kvar i skolan. När de blir lov sen ska jag bara göra sånt jag vill göra och inte onödiga tråkgrejer!

Näe nu ska jag skriva kvittensen och sen göra mej i ordning. Ha en bra lördag :)


Idol final.

(Lite tidigt nudå, men jag gör de nu så slipper jag sen)

Final idag då. Ska bli askul att se.

Jay



eller




Minnah



de är frågan.

Jag hejar på Minnah för hon har varit en av mina favoriter sen i början. Men Jay är också jääääkligt bra, så jag tror att de är han som vinner. Men de skulle ju faktiskt vara kul om en tjej vann i år,
så heja Minnah!!
hoppas att vinnarlåten är bra i år igen (y)




Innabandynatten.

De var inte lika kul som de har varit de andra åren - men vi i klassen hade jättekul!
7an -
3a
8an -
delad 2a
9an -
4

haha vi sjönk som fan där ;). Vi var typ asdåliga igår men som sagt vi hade kul. Eller hade vi de? Jag, becca å Johanna körde som fan men de räckte inte ändå.. Men alla var bra.

De var några 8or som hade sagt till killarna i våran klass, att de hoppades på att deras tjejer skulle bli lika bra som oss i 9an. Hahah va kul de var ;D. Någon mer som tyckte att vi var bra iaf..



Edvin med sin vuvuzela -.- galet jobbigt att lyssna på den. Men jag och Johanna var grym att blåsa i den hahah. Jacob hade en huligantuta, och de hade även några i 8an. Så hade dom "krig" . När någon blåste/tuta så gjorde den andra också de så de vart asjobbigt hörde inte något där ett tag ;).
Killarna i våran klass kom 2 eller 3, bra de . Fortfarande några som fortsatte köra på hehe.

hur som helst, var astrött igår när jag kom hem. La mej nästan på en gång, & imorse gick jag upp lite efter 11. Längre än va ja trodde att ja kunde sova till, men är man trött så är man.
Nu ska jag göra mej i ordning och bara sega..


matteprovet avklarat.

Wuhu va duktig jag är!

Slöjd å So kvar, sen slutar vi.

på SO:n får vi våra snygga innebandytröjot, ska bli kul att se dom ;). Sen ska vi tagga som fan till ikväll.

Vi kommer nog inte vinna men man kommer långt på att köra hårt.. (typ utanför plan, för vi fick precis reda på att för hårt spel=utvisning)
Sääämst




Men jaja.

nu tramsar vi bara haha


Nu är jag äntligen mej själv igen ;).

Nu har jag färga håret!

före                  efter

 
blev lite mörkare iaf ! :)

imorgon är de  innebandynatten. Våran första match är 16.00 och sista 21.40 .
& på frdag är jag ledig!
nu är jag galet trött så ska kolla ifall de är nåt bra på tv, sen så ska ja lägga mej!


8 december.

Idag fyller pappsen år! Grattisgrattis


Imorse så gick jag och gjorde mej i ordning, sen när allt var klart (runt halv7) så satte jag mej med matten! Ända tills jag skulle ut till bussen.
Åkte till skolan, hade hk först. Fick äta där eftersom att de inte blev nån frulle hemma.
Sen idrott, hade inget med mej så fick vara en domare. Vi övade ändå bara till innebandynatten som är imorgon.
De blir kul :D
Fick också reda på idrottsprovet,
mvg

Sen efter lunch så förstördes min annars så braiga dag. Jäkla matte!! Hata!!

Klarar jag inte de här provet så får jag inge slutbetyg och de är ju inte så bra eftersom att vi ska söka sen.. Men de är klart att jag klarar de! Måste ju va positiv !(eller....)

I datasalen.

Har dundertråkigt just nu.
De som inte hade rester/omprov att göra fick gå till datasalen för att göra vadsomhelst. Värdelöst.. Så nu har jag pluggat matte, tog en paus, och så fortsätter jag snart igen.
Förra lektionen var spanska = skräckfilmen!
Anton skrek som faaan. Han var asrädd. De var jätteroligt. Men en dålig grej är att de är sista dagen som vi ser den imöra. Sen ska vi skriva en massa om den :(

Näe nu ska jag ta tag i matteboken.

Nicole-dagen.

Liite grattis till mej på namnsdagen ;D.

Imorse var de inte lika kallt ute, uj så skönt!
Idrottsprovet gick bra, eller de kändes bra iallafall. Skrev i allting och vet att de är rätt så nu får jag hoppas på ett bra resultat. ;)

På spanskan så kollade vi på film - "skräckisen" Barnhemmet.
Vi hann kolla en liten stund, och under den tiden så hann Rebecca och Anton bli riktigt skrämda! Dom flög upp i taket och skrek som sjutton, och så satt jag och Edvin bredvid helt lugna och bara asgarvade.
haha ; -Anton, är du rädd?
Anton: jaaaa!
Stackarn. Han sa att han inte skulle kunna sova nånting inatt. Hahah.

Nu ska jag stääda, shiho va kul


Andra advent/lussebak.

*





Miranda satt och tröck in en massa (äckliga) russin i sina bullar, men när vi sen fikade kom hon på att hon inte tyckte att de var gott.. Smart tjej de där.

*



Dömde idag också. Gick rätt hyfsat ändå.


*


När jag kom hem så hade dom satt upp jättemånga nya hyllor. Mamma & Rickard är bäst som fixar allt för mej♥
Imorgon så har jag idrottsprov, så ska lägga mej & plugga på de lite. Sen ska jag lägga mej astidigt ikväll!

Askersund vs Brickebacken ; 22-0!

Underbart!! :D


Örebro-helg!




Nu lyssnar jag på en massa härlig julmusik medan jag väntar på att Pappa ska komma.
Jag springer runt och packar och försöker komma på allting som jag ska ha med mej, o de går så bra så. Min helg ser ut ungefär såhär;
idag: de som är kvar, ska bara till pappa, sen blir de väl tv/film.
imorgon: då är de match i Brickebacken. Efter de vet jag inte vad som händer. Får hitta på nåt kul.
söndag: då är de dags att döma igen!

Efter att vi dömde förra helgen, så fick vi jättemycket beröm! Spelarna och ledarna tyckte att vi var duktiga. Va gulligt. hihi

För att skriva om nåt annat..
Nu är de inte mycket kvar i skolan heller! Underbart. Vi har idrottsprov på måndag och matteprov på onsdag. Efter de är de inte mycket prov kvar att plugga på (närmare inga). Ska bli så himla gött!

Men de är ju alltid slutet av terminerna som är roligast. Vi har innebandynatten nästa torsdag, på fredagen är vi lediga. Sen ska vi se på lärarnas julspex (asasaskul att se) och sen juldans i idrottshallen. Mindre kul men man får väl bjuda på sej själv!


Haha, skulle bli ett kort inlägg men så var de ju inte. Nu ska jag packa och sjunga vidare ;D!
ha en bra fredag♥


December!

De är galet vad snabbt allt går nu! Redan december. För några månader sen bara, var de ju varmt ute men nu kan man absolut inte gå ut utan jacka. Numera bor vi på ett 22- gradigt ställe. Sjukt!

I veckan nudå så har jag inte gjort så mycket mer än frysit, varit i skolan eller varit med kompisar.
Tränade igår också.
Förresten så har jag möblerat om i mitt rum..



nu står sängen mellan dörren och fönstret. Där stod garderoben förut.





hittar inte före-bilderna så dom hoppar vi över!
Är nu hemma själv och nu ska jag göra lite nytta haha.


RSS 2.0