Sista september.

Nu är de på tiden för mej att börja med min bokrecension. Imorgon är de äntligen fredag och eftersom att vi slutar tidigt då, så ska jag och Edvin vara kvar tills bussen går och göra svenska uppsatsen!
Nästa vecka + veckan efter de så har vi prao, och de blir hotellet för mej och Beccis. Men ska väl börja nu så jag hinner klart innan jag ska träna.



Idag fyller Mathilda år, grattis!

Hejhej Tv-rutan.



så här ser jag ut nu då .
efter skolan idag så drog jag hem till Becca, och vi tog sällskap med Johanna och Sandra. Sandra, Becca och jag har nu bevisat att de går att cykla 3st klumpiga på en cykel









vi gjorde de med stil iaf ;).

Helt vanlig tisdag..

Nu har jag suttit och kollat på Idol, och är galet besviken på Björn :o Egentligen så vill jag att han ska gå vidare, men de är ju inte så stor chans efter hans gjorde-bort-sej uppträdande. Men jaja man vet aldrig vad som kan hända ;).
Vad jag har gjort mer idag kommer de bilder om imorgon, ifall jag hittar mobilsladden. Jag är inte så duktig att hålla koll på den känner jag.
2 mindre bra saker är att jag är helt lost i skolan, iallafall med sjöundersökningen. Jag har knappt skrivit nånting på den! + att jag inte är så social här längre. Men de är andra saker som tar mer tid, men jag ska försöka att skärpa till mej lite.

Vinterjackan i september?

Kanske ska vänta till oktober iaf.


Galet seg dag!

Har vart småseg hela dagen, men vart glad på matten eftersom att jag hade klarat provet. Var ju lite stolt över mej själv dådå!



galet duuuktig tjej hehe.
imorgon äntligen! föräääändring.



Idag och igår.

Igår var jag i Närlunda hela dagen för att vara matchvärd. Jag och Becca satte upp sargen helt alone, vad duktigt av oss! Vi hade nästan satt upp ena hela sidan när jag kom på att sponsorerna var tvugna att vara på andra sidan.. så de var bara att byta. Haha smarta!
Nu sitter jag i datasalen och ska skriva en uppsats. Ska väl börja på den innan jag glömmer vad jag ska skriva ;). Är taggad inför konditiontest sen, inte!! Ska försöka att springa på bra idag så att sista varvet gills - men måste också ta de försiktigt med hjärtat -.- , blir nog ingen träning idag , är inte sugen på att spela med damerna.

Lördag 25/9.

SKrev i något inlägg för ett tag sen att vi skulle skriva en bokrecension till nu på fredag. Jag kom igång att läsa den lite senare än vad som egentligen skulle ha varit bra - eftersom att jag på drygt en vecka skulle läsa 500 sidor. Jag gör så mycket annat i veckorna så trodde inte att jag skulle hinna. De är ju så olikt mej att jag skulle ta den största och tjockaste boken bara för att se de som en utmaning (och för att jag och Oskar skulle tävla om vem som skulle läsa ut den först.)
Men de behöver jag nog inte oroa mej för - igår så var Oskar på s40, och hemma igår så läste jag ut den!
Så nu kan jag börja med att skriva, och då har jag en vecka på mej att göra en jättebra recension så ska jag ha ett bra betyg också!


Läs den, den är jättebra :).


Underbar fredag!

De är så härligt att bara ha några lektionr på fredagar och sen ta en tidig buss hem. När jag kom hem idag så vart de full rulle på en gång. Mamma och Rickard hade vänt upp och ner på hela mitt rum, flyttat en bänk till killarnas rum och sen fixade vi till mitt rum, och även om många inte tror detta så ser man faktiskt golvet!! Ska försöka att hålla de rent och fint nu. Hoppas på en lugn och skön helg efter en stressvecka! Äntligen är alla SO grejer borta ur vägen och nu är de dags att tänka på annat ;).
Nu väntar Idol!


Toooorsdag.

Idag hade vi bara 3 lektioner, för vi fick ledigt bara för att vi orientera igår. De gick bra för oss, vi kom i mål hela iallafall ;). Nejdå men ärligt, vi var bra. Före de så hade jag ju utvecklingssamtal, och Johanna är verkligen så snäll! Hon kan inte säga nåt dumt om nån, men ifall hon gör de så ser hon till att säga något positivt av de. Fler såna lärare behövs.
   Iaf, efter skolan så gick jag och mamma och köpte kebab (a) haha. Och sen kom jag på att vi ikväll ska äta med laget så de blev bara nyttig mat för mej hähä. Nu måste jag ta tag i SO:n som ska vara inne imorgon + att vi har prov i de imorgon.

Datasalen again.

Sitter nu och skulle egentligen göra SO, men jag mitt smart ass har nog glömt pärmen hemma. Jaja jag slutar ändå snart, så kan ju börja läsa ut boken som vi ska göra en recension om till på fredag (???) eller nåt.
   När jag kommer hem sen så ska jag in på utvecklingssamtal, sen hem och sen in igen. För då är de nattoreintering. Ska bli jättkul :D. Förresten hade vi matteprov förut också, hoppas på de bästa!

Slappdag .

Efter träningen igår så mådde jag inge vidare alls haha. Jag och Sandra stod och vänta på mamma som var på ett möte som typ aldrig blev klart. Jag hade sjuk migrän och tyckte att de var jättejobbigt, jag hade fläckar på ögonen och såg inte hela ansikten och kunde inte läsa på papper. Men som vanligt så övertygade jag mej själv att bara vara lugn. De höll jag. De var världens regnväder så mamma körde lugnt och jag mådde bara mer och mer illa. När vi hade släppt av Sandra så var de bara att åka hem och jag slängde mej på sängen direkt, och jag hittade inte mina migräntabletter. Smart Nicole att inte ha koll på grejerna när du behöver dom ;).
   Imorse så hade jag fortfarande tryck fär ögonen och var jättetrött, så jag stannade hemma en dag till. Lite olikt mej faktiskt. Hatar att vara hemma för att jag är sjuk. De är de tråkigaste som finns typ. Och nu när mamma är på sin skola så är jag själv hemma, så då är de bara att sysselsätta sej själv.
   Så idag har jag typ bara kollat tv och pluggat! Man slopper ju tyvärr inte undan..
   Imorgon så har vi matteprov, och jag ska ha spanska glosor + 2 SO grejer till på fredag . Imorgon ska även jag och Becca försöka fixa en prao - bättre försent än aldrig!



gammal fin bild på mina saknade tjejer :)


Höstpromme

Jag var tvungen att ta en paus från allt, de vart så jobbigt att bara sitta och göra en massa tråkgrejer, så jag tvingade med Manne ut. De var ingenting han ville men när vi kom fram till att han kunde cykla så gick han med på att vi kunde gå en liten bit iallafall :).







orkar inte ladda in flera bilder.

Nu har jag städat undan lite här hemma, och nu så måste jag fortsätta plugga . Kom på att de är träning ikväll, får se om jag hinner med den!

Ledig.

Äntligen är allt valsnack över! Vilken kanal man än har slagit på så har de pratats om alla partier och hej å hå, jag orkar inte. Nu när vi började jobba mycket med politik på SO:n så tycker jag att de har varit rätt roligt då har jag blivit mer insatt. Men vad jag tycker om att de blev Moderaterna igen vet jag inte..  
   Nu är jag och Manne ensamma hemma, och idag kommer de var väldigt mycket plugga plugga för mej. Har som sagt väldigt mycket att göra, och inte nog med de. Våran mattelärare kom fram till att hon hade sagt fel datum till oss, som vi skulle ha provet på . Så de är nu på onsdag och inte nästa! Kul ;).

Ett snabbt inlägg.

Helgen har varit jättebra - om man bortser ifrån kursen som var väldigt långtråkig och inte så rolig alls. Dagarna har varit intensiva och vi har gått igenom innebandy regler, från grunden. Kan säga att innebandy inte är en så himla lätt sport iallafall. 
   Så idag kom den stora dagen, då vi skulle visa hur mycket vi hade lärt oss, genom ett prov. Jippie, 3 av 17 klarade provet, och de var ingen i mitt lag (inte jag heller) haha bra gjort!
   Är de vi som fattar trögt eller dom som förklarar konstigt? Jag kan bara säga att jag tyckte att provet var as svårt. Första frågan var jättelätt sen försvann allt! Menmen, de blir omprov, jag var iallafall inte ensam!
   Imorgon så är jag ledig!! Men eftersom att vi har vääääääääldigt mycket prov/läxor/inlämningar i veckan så är det de som jag kommer få ta tag i imorgon.



& nu är de ensam mamma söker!! wohoo

Full fart

Hej å hå. Efter skolan så gick jag, becca och Johanna runt för att fixa praoplats (jag och Becca ville vara på Hotellet, men varje gång vi ska prata med syo:n så är hon aldrig där!) de var som inget jag fastnade för, ska försöka inne i Örebro sen. Jag och Johanna tänkte de, så sover vi i lägenheten. Får se om Becca faller för grupptrycket eller inte, haha.
   När jag hade varit hemma en stund så kom jag på att jag hade massor att göra.. Fick börja med att duscha iskallt, och sen vidare till packningen. Jag har kommit på att jag är grym i stressiga situationer, jag blir dubbelt så effektiv och gör massa saker samtidigt. De är liksom superwomen och jag haha.
   Lite bilder fårn mej och Johanna i datasalen idag:







och såklart ska den här damen med också



helgen kommer bli jättebra!! men nu måste jag packa.


Uppe med tuppen.

Nu har jag varit vaken i en halvtimme typ, och när jag blev klar med allt så kom jag på att vi fått koden till skolkorten så att man kan kolla, så de var jag tvungen att göra! Kan inte kopiera rakt av men ska försöka fixa in den här. På gruppbilden vart de jättebra (de lilla som jag såg) och enskilda vet jag inte riktigt. Man ser när håret slutar och då ser de ju inte så långt ut :( men de vart nog okej får ju se sen när de kommer hem..
  Nu ska jag göra i ordning en massa sen drar jag mej iväg till skolan. Har ju bara 3 lektioner idag. Just nu så känns de jättebra i skolan, jag har koll på allt och ligger inte efter i nåt. De kanske är dags att börja växa upp nu hehe. Hoppas bara att de fortsätter så att de inte blir knasigt nu när de är sista året..
  I alla fall, efter skolan så ska jag, Becca och Johanna ta bussen in till Örebro! Shoppa och lite sånt. Sen ska vi sova i lägenheten, och imorgon så börjar domarutbildningen (den är på söndag också). på måndag är vi lediga!!


härlig avslutninsgbild på oss!

i datasalen

Jag, Jacob och Johanna försöker komma på hur solskyddet utanför datasalen funkar, men de gick inte så vi får stå ut med solen i ögonen. Nu ska jag hitta en massa fakta om partier, och de ska vara inlämnat nästa fedag så de är väl bäst att jag börjar. När jag kommer hem sen så ska jag till stan igen för att spela match .
Ikväll är de final i halv 8 så de måste man ju se ;).
& nu försvann solen så måste få lite saker gjorda nu!

Äntligen hemma.

Är helt slutkörd.
Så grymt trött. Kanske inte skulle ha kollat på film igår utan lagt mej direkt. De är ju alltid bra att vara efterklok.
Nu har jag gjort i ordning SO-läxa till imorgon, måste göra den helt klar och sen så ska vi åka till Rickards föräldrar eftersom att hans mamma har fyllt.

De vart ju inge bloggande igår , så bloggar 'för igår'nu.



Nu har de gått ett helt år. De är helt sjukt, de känns som att de inte var allt för länge sen. Jag tycker fortfarande ibland att de känns som att de var ett tag sen som vi var på sjukhuset och hälsa på, men där har vi ingen som skulle ha väntat på oss. jag saknar dej nåt grymt


Nyttighetsvecka igen.

De gick ju så bra förra gången så jag testar igen. Inget godis men framför allt ingen cola och sen ut och gå lite varje dag. Men under de dagar jag har träning eller match så blir de ju 'träning ändå'. Jag vet att de är många som undrar varför, men jag ska bara hålla mej borta från sånt och sen vara lite mer hälsosam hehe.

Nu har jag köpt



så jag och mamma kommer (läs mamma) ha fullt upp att färga sen, fast hon inte vill , men hon är så snäll som gör de ändå :)♥
Becca ska också färga idag så vi kommer nyfärgade och fräscha till skolan imorn!

Snart börjar halv 8, och sen är de Biggest Looser Sverige (tror jag) . De är så kul att kolla på såna där program tycker jag. Men kommer nog dissa de där tjofräset med Anna Anka hahah.


Fortsättning

Jodå jag överlevde den här söndagen också. Sen jag bloggade förut så har jag varit ute och gått långrundan och kollat på tv, och nu hade jag tänkt att plugga SO. Har 2 inlämningsuppgifter och 1 prov i bara SO + en massa grejer i andra ämnen. Nu är de igång igen. Men de är bara att kämpa på , snart ska vi söka gymn.
De är väl bäst att jag börjar så att jag blir klar! :). & ikväll får man inte glömma att de är Ensam mamma söker! Äntligen blir söndagskvällar räddade.
Innebandy träning inomhus imorgoon, äntligen!


TRÅKSÖNDAG.

Finns de något värre än söndagar? Jag vet aldrig vad jag ska hitta på, och söndagar står alltid för att vara värsta slapp-dagen. Usch vad tråkigt! Man är seg efter helgen och vill att veckan ska börja, så söndagar är bara ett tråkigt mellanläge. Vem orkar att bara sitta och kolla in i väggen ? inte jag iallafall. Plugga orkar jag inte heller..

Får se om jag lyckas dra dra mej till stan sen, just nu verkar de inte så troligt ;).

Upp och hoppa.

Imorse så vaknade jag upp med en riktig huvudvärk och halsont, men fick döma ändå. De finns inte så många domare men bra för mej jag tjänade pengar iallafall (som grädde på moset blev huvudvärken jobbigare och hjärtat ansträngt) så resten av den här dagen kommer bli lugn.
Mamma och jag var förut och tände ett ljus på morfars grav.



idag skulle han ha fyllt 62 år.
Vi saknar dej!!


--------------------------------------------
För att prata om något helt annat; igår när vi stod och sålde så såg vi en igenkänd snubbe



och så gick han till oss.



han är rätt lång måste jag säga hehe

Fredag 9/10

Idag så stod jag och sålde med klassen igen. Vi var dom som hade de första passet så de var väl lite segt, men nu har vi mjukstartat för dom andra så dom får ragga upp lite folk och köra med dom. När jag kom hem så hade mamma och Rickard bytt säng + garderob, så alla mina kläder (de är inte lite!!) låg i fåtöljen. Efter några timmar när jag trodde att jag var klar med kläderna så såg jag att de låg mera vid sidan av, så de var bara att sätta igång och plocka!

Nu har jag sett Idol och nu börjar nästa stora grej, bakning. Som om jag inte var nog trött hehe. Men de är bara att ta tag i de också. Imorgon så ska jag döma tjejer i fotboll tillsammans med Becca, blir nog kul men inte så kul ifall jag tappar rösten. Men de ordnar sej :).

No air

Trots en massa hostande och snorande inatt så var jag en glad och utvilad Nicole imorse. Håret blev bra, kläderna var bra och allt var så bra haha. Skolan fortsatte typ likadant, om de inte hade varit för min förkyldning. Har haft sprängningshuvudvärk och har inte kunnat andas heller, så när jag kom hem så testade jag några nässprayar, men ingen funkade.
Lika fort som jag kom hem skulle jag till stan igen. Fick kolla på träningen idag. Sen hem och så hamnade jag här.

Idol börjar nu så nu får jag skynda mej ;).
Var ju med Frida och Mathilda igår (såg att Fridur hade skrivit inlägg) så nu blir de några bilder från gårdagen:







idol nu då !

GÄSTINLÄGG !

hejj alla nicoles läsare eller hej alla fans !
nu har nicole äntligen en bakgrund på sin blogg tack vara MIG !
man måste ju dela med sig av sina talanger ;)
  nu ska vi äta pannkakoor GODBYE babies!


High on life.

 Den här satt jag uppe och såg igår, trots att jag kom på att jag sett den förut. Men när de var 20 min kvar så orkade jag verkligen inte. Då var klockan runt 11 och jag var astrött. Sen upp halv6 imorse så man kan väl säga att jag var lite seg idag.
Vi började med att analysera vattentesterna från undersökningen idag, och de gick väl helt okej.
Men de har varit den segaste och längsta tisdag nånsin! Så jäkla tråkig! Den tog aldrig slut och vi hade bara en massa vansinnigt tråkiga lektioner..
Men nu kom jag på att Idol och fotbollsmatchen är samtidigt de var väl inge bra? Vilket problem..


En träningsvärk som heter duga.

Tog mej upp från soffan och halv 8 hos mej (haha, som jag och mamma har väntat xd) .
Är sjukt trött och hela dagen har gått i ett..
Började med orientering på idrotten, jag som vanligtvis alltid brukar tycka att de är tråkigt, tog de lite seriösare idag och de gick väldigt bra. Så nu får jag fortsätta så.
Sen efter skolan hem ~ byta om för träning. Där ni!! Först uppvärmning i spåret, helt okej. Sen efter lite knäövningar är de dags för nästa grej; Intervaller. Springa 2min vila 1min · 5. Kanske inte låter så mycket, men jag har bra kondition så tro mej, de var jobbigt ;p
Vi var 5 tjejer som träna från början, men under intervallerna så fick fler och fler ont och till slut var de bara jag och Amanda kvar. Trodde flera ggr att jag skulle svimma, men envisheten tog över(y)

21 så börjar de en film som jag tänker se, men kommer vara lite borta imorgon då. Den slutar 11 och jag är redan trött nu.. Får väl se om jag somnar och missar slutet men de vore väl onödigt.



Andra rycket

Haha, de där lät lite konstigt men jag är verkligen såå sur på våran dator!! Som sagt, tålamodet är lika med 0 och den är så seg och bara låter. Till slut blir jag tokig och bara trycker överallt så blir den ännu segare. Ungefär 511 st filhanterare kommer upp.. Blir tokig, skriker på mamma, slänger mej i sängen, skriker, sen ut och allt är som vanligt.
Då hade hon fixat datorn(y)
Hela dagen har varit seg och jag har varit trött. Har klagat rätt bra. Matchen förut var som en vanlig match mot oss, förlorade med tvåsiffrigt, men jaja de är bara att sopa under mattan.


min nya tröja, så snygg ;).

Sen ska jag och mamma skruva ihop den nya sängen så vi får se hur bra vi samarbetar tillsammans.
Förresten så fick jag nyss livstecken från Becca, hon är äntligen i Sverige nu. Hoppas att hon är brun, hihi.

Sveriges segaste dator!

Jag har inget bra tålamod med datorer, usch vad de är tråkigt när de tar långgt tid. Man ska kolla nånting som tar 10 min, men istället tar de en halvtimme. Värdelöst. Nu har jag precis ätit och jag är verkligen så trött.
Gårdagen var väl rätt krävande då, och idag så har mamma, jag och småbarnen sprungit på stan i Motala. Köpte en tröja, vantar och svart scarf (y)
Och nu så slängde mamma in ett par byxor i mitt rym som hon tydligen inte längre vill ha, men som jag älskar. Jag bara tackar och tar emot haha;p
Nu tänker jag slänga mej framför tvn och på med mjukiskläder. Imorgon blir de kalas och match igen.

Nu är de äntligen gjort

Och aldrig mer säger jag bara!!

De började med att vi knappt hittade sjön, men efter lite letande så.. Vi började på en gång och tog vatten och fångade djur och massa sånt där trams.
Sen skulle vi leta på inloppet, fick gå till ena sidan av sjön, och de tog tid! På andra sidan stod några golfnördar och skrek, och så hittade vi golfbollar där vi var, snacka om att skjuta snett!

På den sidan var de massa gyttja och lera, och vi hade lånade ett par gummistövlar (haha) av Cajas mamma, och dom var i storlek 38-39 = vääääääldigt stora! När vi gick där höll jag på att slita foten ur dom.. Inte så lyckat kanske.
När vi kom tillbaka var de bara att ta nästa flaska och gå till den andra sidan för att leta på utloppet.
Vi fick gå jättelångt, sen bland all vass så hittade vi en igenväxt brygga som vi fick lov att gå på för att få tag på vattnet. Som sagt, väldigt mycket vass så vi fick ta tag med allt vi hade för att få bort allting och samtidigt komma framåt och kunna ta vattentesterna.

De var jättejobbigt att gå där, jag tror inte att folk har varit där på 'några' år. De var igenväxt och jätesvårt att sej fram. Vet inte hur många ggr jag sa 'JAG TROR ATT JAG SITTER FAST CAJSA!!!!!!!'

Men nu är de iallafall gjort och de är jag så glad för.
Ikväll ska vi kanske montera upp den nya sängen :D. kanske kan fixa lite bilder på de.

Sen på vägen hem så övningkörde jag.. De gick väl okej, men de är nog bra att jag börjar i tid. Till slut så kom de en lastbil till min räddning hehe

Sjöundersökning

Idag så fick jag sovmorgon i 2h, underbar början på dagen.
Har förberett allting nu, och packat ner en massamassa fika och allt annat som vi måste ha med. Nu när allt de är klart så försöker jag få tag på Cajsa, tror ni att de går?
Nä?
Vi ska åka med hennes mamma till Åmme, och sen gå till sjön, men just nu vet jag inte nånting, haha hopplöst!

snart kommer Becca hem


tummen upp på de!!


Och vad ska jag göra nudå? haha


Förresten..,

Är de detta man kan kalla för dålig förlorare?


Walking on sunshine..





visst funkar de att gå på solen i skuggan!

Idag så har jag flamsat runt med Johääääänna hela dagen, och vi hade en artighets-komite´ idag, normala som vi är. Nu ska jag snart åka in på match, som jag är sååå taggad för! Har inte tränat på 511 år och visst är de kul att gå ut på planen när ingen har inställningen att vi vinner? ;).
Ett tag hade jag detta som alternativ:
• starta slagsmål.
• spela för hårt.
• låsas att ha ont så jag får gå av.
Men inget känns okej så jag får väl spela på.

I can never tell myself I didn't try.

En helt valig onsdag med helt vanliga lektioner, inte mycket mer att säga om skolan. Jag tycker att skolan är rolig om man träffar rätt folk, och saker man tycker är tråkiga får man göra till roliga, de blir ju vad man gör de till. Man kan inte sitta och klaga och tycka synd om sej själv.

Igår så kollade jag och mamma runt på blocket (!) på en ny säng till mej, och vi hittade en perfekt, så nu är den köpt! Jag är glaad.
Sen kommer jag byta garderob med mamma (som inte var så svårövertalad hihi) så jag kommer bli jättenöjd med mitt rum.

Nu ska jag plugga so, sen ut och gå, sen tv. Är glad över att jag får vara frisk när alla andra verkar vara/har vart sjuka.


RSS 2.0