It haunts me every time I close my eyes

Hejhopp, redan kväller. Henrik har lovat mig massage så jag ska inta soffan sen blir det hopp i säng. Ska upp hyfsat tidigt men inte för jobb utan för en "utflykt" så kul!
 
 
♥ ♥
 
 

A million people in the place and there you are

 
 
Jobb 12-20, sen ikväll kommer Henrik hit och håller mig sällskap medan resten av familjen åker iväg med husvagnen. Alltid kul med jobb så man inte kan följa... heh
 

Three in a row

Medan jag är ute och springer får ni se mina senaste tillskott bland galgarna!
 
 
 
 
Enkelt är snyggt!
Fina vardagströjor som man kan klä både upp och ner. Med snygga detaljer, det får man ju inte glömma. Det som gör det så typiskt mig.
 

Good to have

 
Ännu en ledig dag, för skönt hihi. Vi åkte iväg skapligt till Motala för att fixa lite saker, bland annat ställde jag in mina glasögon och passade även på att beställa ett par solglajjor. Med tanke på att jag ska ha glasögonen vid bilkörning kan det ju vara bra att ha ett par såna med!
 
Även lite annat följde med hem, en hel del som bara skrek på mig...
 
 
 
↑ Testade även en Skinny Latte, tyckte den var jättegod! Dock så tröttnade jag (eller blev mätt?) ganska snabbt. Men jag kommer nog absolut köpa den igen!
 
 
På kvällen åkte vi till Henrik för att grilla lite. Mysigt :]
Sen efter det åkte vi till några bekanta som har fått kattungar OCH JAG DÖÖÖÖR så sööööta. Skulle uppfinna en liten spruta som gör att de är så små och söta för alltid.
 
 

One day off

 
Ledig måndag - himla skönt!
Hade inga speciella planer, tänkte bara städa rummet, luffsa runt och njuta av lite ledigt. Tröttnade snabbt så jag fixade hit Henkepenke så åkte vi till Mberg och shoppade lite! Delar av shoppingen kommer förhoppningsvis upp imorgon men så länge får ni se den goda maten jag åt...
 

Mums!
 
När jag kom hem så gick vi ner till stranden - dock inget bad för mig... Annars var det varmast i vattnet hittills i år, hela 22 ° (???!).  Har nog inte doppat mig i Sverige på 2 år haha. Men det gör inte mig så mycket, skönare på land! Himla f i n t är det i alla fall!
 
 
Efter en skön promenad hem slutade jag/vi i soffan med jooooordgubbaaaar. Det bästa som finns.
 
 

Bring the action

Hade en himla rolig kväll igår då det var The big happening i Asund - Summerparty.
Började kvällen hos Becca med ett gäng, vi spelade spel, drack och åt lite kladdkaka.
 

Sen traskade vi ner då, träffade många vänner jag inte sett på hur länge som helst, samt en del från skolan och så. Jättekul att ses, blir ju i stort sett inget nu när både jag och de jobbar så mycket.
 

Imorse vaknade jag pigg och glad och så kunde man hitta mig den närmsta stunden i köket för att göra scones. Haha så goooooott, men såååå onyttigt.... Nytt liv på G ;] haha.
 
 
För övrigt har jag jobbat idag! Glad att det var en lugn dag!
 

A mix of everything

Nu är ni väl trötta på att se mina ögonbrynsfärger va... ;] hehe
 
Har haft underbara dagar..åh. Har varit hos faster och som vanligt är det fullrulle från kl 7.00 till 22 typ. Denna gång hann vi med mycket fotografering (men jag får INTE in fotona i datorn... och de var ju sååå fina!!...) kollat på den "stora" kusinen som spelat tennisturnering och vann den match vi såg, ätit gott, sminkat, fixat frisyrer, lagt olika syror, shoppat (massa tjejsaker mest, ja) osv osv...
 

Vi har som en liten tradition att åka ut till Slagsta och äta deras glass. Oh så mätt man blir och vad äcklig man är haha! Men en tradition är ju alltid en tradition!
 
 
 

Nu är jag hemma igen, dagen har spenderats på jobbet. Dock var det verkligen ingen "vanlig" dag utan den var såååå lugn! Aldrig haft en sån lugn dag tror jag. Imorgon kör jag på en liten halvdag och det känns väldigt skönt.
 

Tri brow color and Smog

Mina ögonbryn är väldigt glesta samt har en naturligt "speciell" form och detta gör att jag måste fylla i dem. Tror det är 2 år sedan (!) jag köpte Tri brow color (till vänster såklart på bilden) . Den blev snabbt ett måste för mig och jag har använt den varje dag, vilket kanske syns.
 
Jag har mest använt den bruna men istället för att köpa alla 3 färger när jag i stort sett bara använder en kändes lite onödigt så igår köpte jag färgen Smog. Är väldigt nöjd än så länge!
 
 
Som ni kanske ser kommer dessa ifrån Make up Store, favoriten!
 

Someone has to draw the line

 Idag sålde vi den fina bilen... sorligt faktiskt. Vi har gjort en del roliga resor i den men nu är det dags att ta ett steg liksom. I augusti flyttar ju H så det är ju ingen mening att ha den ståendes då. :]
 
Nu på kvällen var vi ute i skogen och letade efter blåbär och smultron, så sjukt gott hehe. 
 
 
Jag är ledig nu ett par dagar och det är heeelt underbart! Ska verkligen njuta nu för det känns som jag kan behöva det. Ett av de bästa sätten för att fylla på energibatteriet är att åka till Faster, just vad vi snart ska göra!
 

What a daaaaay!

ÅÅÅH HERRE NU VET JAG ATT JAG LEVER
 
Jobb från 12 till 22, den första timmen var jättelugn MEN SEN människor, dååå snackar vi jobb. Har inte ätit på 10 timmar , har inte funnits en suck till chans för det.
 
Nu har Henke gjort mat till mig, sen är det jag som stupar i säng och vaknar några minuter innan jag börjar jobba imorgon igen. Som tur är det bara några timmar, för imorgon är det kalas för brorsorna hos pappa <3
 
 

Said goodbye, turned around And you were gone, gone, gone

 
 
 
Var riktigt seg imorse när jag vaknade. Tvingade ut mig på intervallsträning i alla fall, som i den redan varma luften, gick bra!
Skön känsla att ha den biten avklarad. För när jag kommer hem på kvällarna från jobbet så är jag såå trött och orkar i stort sett inget. Men ikväll är det ju fredag så något roligt ska jag kunna klämma in!
 

Summercraving

 

Jobb från 12 till 21 idag vilket resulterat i en mycket trött tjej. Ska bara ringa älsklingen sen ska jag nog faktiskt sova. Men inte nog med att jag är trött, har varit sååå sugen på jordgubbar hela dagen. Tur att en tjej på jobbet hade med sig det, åt nog upp hälften...
 
Imorgon blir det också lång dag samt fredag och lördag. Ibland när det känns lite jobbigt så tänker jag *Då kan jag och Henke äta jäääättegott / då kan jag shoppa maaaassor i Stockholm* , haha - hjälper!
 

It's about time

 

Detta kanske ses som omodernt och nördigt men vad tusan, nu ska jag tipsa och hissa kalendern!
 
Jag tror inte jag hade klarat skolan helt och hållet, hållt ordning på aktiviteter eller andra grejer som varit på G, haft koll på jobbdagar osv alla gånger utan min lilla blommiga bok!
 
Visst att man kan använda mobilen {som alla gör} men har någon tajkon inställning på min som gör att alla anteckningar försvinner varje månad. Vem skulle sudda {eller ja, försöka sudda, med min bläckpenna haha} i almanackan? Nä ingen. Så jag tycker den är bättre än mobilen i det fallet.
 
Tror jag kommer springa runt med såna här även när de utrotas. ;]
 

Watch me explode

Vet att det inte har gått att kommentera min blogg nu de senaste dagarna, men snälla Ebba har trollat bland de där koderna (rena grekiskan typ..) så nu är det bara att kommentera på! Och Ebba förresten, måndag idag... ;) (Om du läser detta...)
 
Lämnade datorn hos mamma under tiden jag var hos pappa, kan vara skönt det med ibland. Har haft fina dagar!
 
 
 
 

/ Uterunda med Evelina och Amanda / Ego-Nicole / En dag ute på sjön /
 

11/7 ~ III

 
 
Den 11e i varje månad är speciell för oss, men framför allt de i januari och juli. Igår samlade vi på oss ännu ett halvår ihop. 
Som jag sagt innan så vardagslyxar vi mycket men är det lite mer speciellt så går vi ut och äter. Igår fanns många alternativ men vi valde asiatiskt. Åh så gott det var, synd att man blir mätt så snabbt dock.
 
 
 
Min underbara. Världens bästa, finaste, härligaste. Och snyggaste ;) Även när han fular sig på kort så är han snygg. Lite stolt får man allt ta och vara haha. 
Så glad för all den tid jag får ihop med honom. Love you ♥
 

11/7 ~ II

...till Hberg för att träffa saknade Emelie! Vi åt lunch och pratade...och pratade... Så himla härlig tjej - det är omöjligt att vara sur när man är med henne för hon sprider så härlig energi! Och så skrev hon så himla fint på sin blogg  Sötan!
 
 
Salladstjejer..
Nu har vi lovat att det inte ska ta så lång tid innan vi ses igen.. Upp till bevis, haha. 
 

11/7 ~ I

Hände så mycket roligt igår så delar upp dagen i olika delar! 
Dagen började i köpcentret med mamma och lillasyster. Mycket rea men hittade just inget, förutom en tröja! 
 
 
Som jag är väldigt nöjd med. 
Blev en mysig stund innan jag åkte vidare...
 

I can hear those echoes in the wind at night Calling me back in time

 
 
 
 
Den här bruden lyssnar jag på mycket, för tillfället!
 
Glad tjej ska snart hoppa i sängen, tidigt ikväll -  imorgon har jag så mycket att se fram emot!
 

At sea

 
 
Vilken underbar dag i det fina sommarSve vi haft!
 
Spenderade den ute på sjön i vår båt. Otroligt skönt, med god mat och lite solning på taket.
Sedan skulle jag och Manne gå hem, så det blev lite promenad också!
 

This is how it is

 
Träningslinne Wear It / Träningsväst Röhnish/
 
Startade dagen med att springa för första gången på länge.
Jag har alltid varit den träningsglada tjejen då jag alltid tränat mycket och när jag blev äldre blev det ganska naturligt att också äta bra, för att hålla kvar allt det som träningen gav. (Eftersom att du kan träna hur mycket som helst men ändå äta dåligt - då ser du inga resultat).
 
I april startade jag och Emelie ett godisstopp som gick jättebra för mig, jag åt inte godis samtidigt som jag tränade hårt. Sen kom 18-årsdagen i maj och jag tillät mig själv att äta allt vitt bröd, allt godis och annat gott (onyttigt). Efter det hade jag faktiskt svårt att komma tillbaka till mina vanor.
 
Jag vet att man inte ska skylla på en massa saker men det gör jag nu: Jag började jobba en del även innan skolan slutade, och så ska man hinna med skolslutet och då blev det så för mig att träningen uteblev. Jobbtimmarna ökade på så då hittade jag heller inte mycket tillfälle. 
 
Nu känner jag dock att jag har ryckt upp mig igen och det känns så fiiiint! Jag måste väl påpeka att jag inte gör det för det ytliga idealet vi nu skapat eller för att följa den där hetstrenden som skapades kring träning. Utan för att jag alltid har tränat och det är dumt att utesluta något som jag alltid haft som vana och mår så bra av!
 
Jag har nu, som sagt, hoppat på min vanliga livsstil igen och jag är så glad. Dock kommer det säkert ta ett tag innan jag känner mig som mig själv igen men det får ta den tid det tar!
 

To my phone

Jag fick en kommentar om att visa mina skal till fånen. Jag älskar skal ;D Tycker det är så kul att byta lite efter humör.
 
 
Här är de som jag hittade nu för tillfället.
 
 
Dessa använder jag mest, ser ni den tråkiga (men snygga) färgskalan? Antingen ljust eller svart.
 

Men ibland känner jag för färg!
 

Det här använder jag just nu (och som det ser ut så kommer det nog sitta på för alltid för det sitter som berget) tur det är snyggt!!
 

Have a lot of things to do

 
Härliga Söndag!
Gick upp hyfsat för att ta en pw, nu sitter jag nyduschad och nyäten; lyssnar på musik och skriver en lista som gäller för dagen. Jag och mina listor...  Har mycket att fixa med idag så bäst att börja!
 

Not what I first planned

Trodde att jag skulle jobba idag men det blev inte så. Istället mötte jag upp Faster och hennes familj nere på stranden vid mig.
 
 
 
Några vindruvor som de hade sparat åt mig (haha) och..
 
 
en glass slank ner.
 
 
Kastade boll med killarna och så pratade vi. Min faster har alltid varit en favorit för mig, vi har gjort så mycket kul ihop och det är roligt nu när jag själv ser att alla haft rätt i att vi är väldigt lika. Vi träffas inte sååå ofta då det är en bit emellan oss men vi hörs av på sms och samtal ändå. Men snart ska jag och Henke dit!
 
 
 

Come to me

Är helt kär i dessa ögonskuggepaletter så snart slår nog sminknörden till! Rea dessutom. Kolla in här & här, vem hinner först?

Summer in P1

Jobbar ju som sagt på en fabrik och det har gått jättebra och så, men nu har jag fått tillbaka mina utlånade hörlurar så jag kan vara lite mer sysselsatt. Igår började jag lyssna på lite på Sommar i P1, och fortsatte sen idag.
Dessa 3 har jag lyssnat på och detta tyckte jag:
 
Carolina Gynning
Gillar henne starkt, att man kan gå ifrån att ha en sådan stämpel från Big Brother-tiden till att nu vara hyllad konstnär. Hon berättar om sitt mörka förflutna, att hon saknar det vilda men samtidigt älskar sitt "nya" liv som mamma, boende i en förort till Stockholm och inte i värsta huset på Ibiza.
Vilken resa! Och vilket liv! Det känns som hon har varit med om allt, och man vill ju vara med om så mycket som möjligt!
Men man kanske kunde skippat drogerna då, som hon själv sa.
Men ett jättebra program enligt mig!
 
 
Helena af Sandeberg
Sedan jag såg "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" så har jag verkligen gillat Helena, men jag har aldrig vetat speciellt mycket om henne. Kanske var det extra kul att lyssna på hennes program på grund av det, jag ville veta men jag visste inte.
Det var i vilket fall som helst, Jättebra!
Det innehöll inte långtråkigt snack om oväsentliga ämnen utan en härlig blandning. Om hennes mamma som tidigt gick bort , om hennes karriär, familjeliv och så vidare. Med humor och värme.
Jag tycker nog att hennes program var snäppet bättre än Carolinas, men det är svårt att säga då de såklart levt helt olika liv och valt olika vägar.
Jättebra gjort, tillsammans med låtar som verkligen passade in och gav den rätta känslan.
 
 
Kristian Gidlund
Vet ni vem detta är? Trummis, journalist och döende i den hemska hemska sjukdomen cancer. 29 år gammal.
Redan några meningar in i programmet sved det i ögonen och det är så hemskt sorligt att jag vill bara lägga mig på golvet och gråta.
Han berättar så fint, man kan aldrig sätta sig in i hans situation.
Det var såååå bra, samtidigt som klumpen i magen blev större. Här sitter jag helt frisk och klagar på att jag inte har A i alla ämnen, att jag inte är pinnsmal eller att min dator och mobil som inte gör som jag vill. Kristian har en kropp som inte fungerar som han vill och det är bara SÅÅÅ hemskt.
Ibland skulle man ha magiska krafter så man bara kunde trolla bort allt hemskt. Önskar ingen det här.
Så värd att lyssna på och jag hoppas det går bra för honom!
 
 
 
Nu fick ni ännu lite mer tips, lyssna in dessa! Ni kommer inte att ångra er. De innehåller lite av mycket; sorg, rädsla, lycka, skräckförtjusning, kärlek....
 
Bilderna är från google.

say Cheeese

Något som jag slår ett hårt slag för är kesoooo! Fy så gott det är, och nyttigt med såklart. Ett bra tips såhär på kvällen. Har under en tid samlat lite inspiration till er om vad man och hur man kan göra. ( man tar såklart det man tycker om och har hemma). Vet att många är misstänksamma mot det men äh - ge det en chans säger jag bara!
 
 
: nötter, vindruvor.
 
: Jordgubbar, banan.

: nötter, vindruvor, hälsobollar
 

: i harvegrynsgröt , på knäckemacka med lax (!) på.
 

: mina mumsplättar, nötter.
 

: lite upprepning , men jordgubbar, nötter.
 

: med hallon och lite mûsli
 
 
Hoppas ni fick lite inspiration. Har såklart mer tips än detta och det går ju att göra olika till det oändliga så, shooot.
 
 

I'm on my own and nothing can go wrong when I'm standing strong


RSS 2.0