Good times

Efter praktiken mötte jag upp bästis för lite busigheter hihi! Sprang runt halva stan kändes det som. Skönt att göra lite annat i veckorna.

Har tagit mig an det lilla diskberget som stod innan, men nu ligger jag bakåtlutat med en (tråkig) engelskabok och tittar på älsklingen som fixar lite kvällsmat.

Sen ska vi (den vanliga kvällsrutinen) kolla på Solsidan med vindruvor innan bedtime;)


This is for me

Dag 2 på praktiken är gjord, trivs såå bra! För er som inte vet så praktiserar jag på en skola, i en fjärde klass.

Har ett par töser i klassen som upptäckt min instagram/blogg/facebook (Hej tjejer! ;D) så bloggar inte om något speciellt nu.
Men jag återkommer!

Skulle nog kunna tänka mig att jobba som lärare, men då är det mer fokuserat på dem som i en grupp och inte som direkta individer (som jag vill göra) så det får tänkas lite på.


I don't mind

Förra söndagen var jag och älskling ute och gick milen. Det var perfekt vinterväder ute; blå himmel, träden och marken var snötäckta, solen sken och det var frisk luft.
Sjukt mysigt att gå i skogen och prata och bara gå.
Visst att det var svinkallt, men såna dagar gör det mig ingenting att det är vinter. Men i övrigt - så får våren mer än gärna komma.
Idag är det inte lika fint väder, men en pw blir det ändå.
Senare ska jag åka tillbaka till papsen och imorgon väntas den första dagen på praktiken.


Ready for use

Idag har jag tvättat mina mest använda sminkborstar! De behöver det så mycket, det hamnar så mycket smuts i dem som sen hamnar i huden.
Tvätta borstarna är något jag gör alldeles för sällan egentligen.. Du med? Har tips! :

Det finns tvålar avsedda för den här typen av borstar, men det går bra med schampo eller en vanlig tvål också.
* sätt PENSELN under vattnet, inte skaftet då limmet kan lösas upp
* gör rent med tvålen under kallvarmt (?) vatten
* lägg penslarna plant, så inget vatten kan åka ner i skaftet

De första sminkningarna efter en tvättning blir så snygga! Värt att tvätta ofta, alltså!


Soft day

Hade sovmorgon till 12, hade engelskaredovisning sen åkte jag och ett par kompisar till Gviken och badade! Gud så kul vi har haft! Blev som 10 igen i forsen, flamsade och skrek hihi

Är helt slut och färdig nu, men mumsar på lite marknadsgodis så kanske håller mig vaken tills jag ska byta buss hem till mamma.Aldrig är man helt nöjd, är man hos pappa saknar man mamma och så tvärtom.
Tips till er är att inte flytta hemifrån;)


#Smile

Sprang en mil på gymmet förut, kände mig staaark MEN när jag duschat och bytt om så slog den starkheten om till ren trötthet. Är så sjukligt trött!

De inlägg som kommit upp i veckan har varit tidsinställda: har inte skrivit att vi nu bor i lägenheten, jag & älsklingen. Så förutom skolan på dagarna så är det handling, disk och städning som gäller;)


Try

Try - Pink 
 
 
 
En av de bättre låtarna denna brud har gjort, loveit
 

The rules don't apply to me

Eller så gjorde dem de, i alla fall den här:
 
Mamma och jag har en del lite smidigt uppdelat sådär; jag sköter sminket och hon köper de snygga kläderna. MEN, hon har den där regeln som gör mig så sjukt störd ibland; hon måste inviga kläderna - alltså när prislappen är borta får jag låna dem.
 
Förstår att hon vill inviga dem, men varför tar hon så lång tid på sig... hah. Har nu 3 tröjor jag väntar på ^^ Tusan också. Mamma jobbar på fabrik också så det är ju inga snyggkläder som gäller där direkt. 
 
Här är en jag väntar på, gud förbjude att det ska ta 511 år. Är såå sugen på att använda den...
 
 
 

Among the most important

Som den sminknörd jag är måste jag nu tipsa er om en sak, bara för att jag ser såå många som gör lie småfel som är lätta att rätta till!
 
När ni sminkar er, äääär grunden det viktigaste till hela sminket!! Du kan göra en hur snygg ögon-mejk som helst men ser ansiktet kakigt, fläckigt etc etc, ut, då blir det inte snyggt ändå.  Skriver lite tips här, hoppas ni gillar inlägg som dessa (för det är de jag gillar att göra hih).
 
* Var noga med återfuktning - Tvätta ansiktet morgon och kväll och smörj sedan in huden med en bra återfuktande kräm. Du undviker att bli torr, få flagor och orenheter i huden. Använd sådant som är anpassat till din hud (alla har olika hudtyper, som torr, fet etc).
 
Dermalogica har toppenprodukter till det.
 
* Har du svårt att hitta en fondation som är rätt för din hud? Be om hjälp!! Det är varken snyggt att ha för ljus så man ser blek ut, eller ha för brunt så det skär sig mellan ansiktet och halsen. 
Ta inte handen som hjälp när du ska testa ut en färg, för man har inte samma hudtyp på de ställena. 
 
* Använd inte en svamp när du ska applicera din fondation, utan en borste! Anledningen till det är att svampen suger åt sig krämen.
 
* En primer kan vara på sin plats om ni vill att sminket ska sitta bättre under en längre tid. Toppenprodukt!
 
Är ni på G att köpa nya basprodukter? Vill ni ha något prisvärt? Har tips till det också serrni! ;)
 
                        
 
(Lite olika storlekar på dem gör ju inget haha).
 
fondationpuderneutralizer , primer! Allt kommer ifrån Make Up Store, bara att klicka på länkarna och köra!

Saturday 19/1

 
Fin lördag - film, pepsi och världens finaste & bästa kille .
 
 

Finally

Äntligen helg och löööördag!


An afternoon on my own

Den här veckan har i stort sett bara bjudit på plugg och träning, så jag tog en eftermiddag off, här och nu.

Har sjungit med i den högt dunkade musiken och släppt allt. Visst att det blev lite träning men det mår jag bättre av.

Helgen blir lugn och skön. Sen i veckan väntar det äventyr, vilket jag ser fram emot ♡ .


Hej å hå

Tiden flyger på som vanligt! Ojoj

Har börjat träna lite på ett (annat) gym nu i veckan, och tränar med fina Emelie! (Blogg : eeolofsson.devote.se, kan inte länka 'som vanligt' med mobilen ) . Jättekul att ha någon att träna med!

Sitter nu och äter lite, en del av er är nyfikna på vad jag brukar äta och såhär kan ett mellanmål se ut ; knäckemacka med keso, hallon vid sidan av och sen te! Har också sett att MÅNGA av er har frågor kring träning. Ska försöka samla ihop alla och ta det i ett inlägg. Kul att flera av er vill komma igång!


11/1 ♡

Snyggaste datumet - finaste dagen.
Ännu ett år med min älskade Henrik har gått.
Tvekar inte en sekund på att han är den bästa killen i världen.

Ser fram emot de år och äventyr som står framför oss!

Älskar dig så ♡


So close

Tumblr_mfnkjypokl1rmpogqo1_400_large
 
Hahah - så jag igår. 
Skrev lite lätt förra veckan att jag varit med om en olycka. Först var jag okej men nu i efterhand är jag inte direkt mig själv. Min rygg döööödar mig. Zumban igår var väl årets skämt, skuttade omkring med händerna om revbenen för att det gjorde såå sablans ont. Idioti av mig, dumt att träna när man har så ont.
 
Så nu ska jag läka {och därmed hålla nyårslöftet som typ sprack där!} Hoppas det ordnar upp sig annars är det mig ni ser med puckelryggen för jag inte orkar hålla upp med smärtan ;) haha
 

Tisdag 8/1

Lillebror fick feber = pappa fick hämta = jag fick sluta tidigt!! (Har jobbat hos pappa då alltså.)

Nu är det schlut på jobb för den här gången, det firar jag tillsammans med pojkvän och (annan) lillebror och hockey på ståplats.


Time flies

Är återigen hos pappa efter en helg hos mamma. Nu återstår 2 dagar kvar av lovet och dessa ska det tjänas pengar på!

Även om lovet varit toppen så är jag inte redo för skola. Har alltid en liten depp innan.

Tänk, Henrik har bara de här månaderna till juni kvar (snart tar min fina och duktiga älskling studenten!!) jag har kört halva gymnasietiden och ettorna har kört första racet. Tiden går undan ändå.


When something ends, something else begins

Slut på lov och vila och dags för slit på 'jobbet'. Första dagen är avklarad och gick bra! Var dock med om en olycka men jag är okej. Får se hur läget ser ut imorgon.

Hoppas ni hade en fin nyår! Jag firade med Henrik, Becca och hennes kille, och några fler kompisar. Det var helt okej! :) skagentoast, oxfilé och potatisgratäng och glass med hallon vag kvällens meny!

Vid 11 for vi in till Örebro för att se fyverkerier, och nyårspussen fick såklart (och som vanligt) min älskling. När vi kom hem skålade (drack nog bara) champagne.

2013- kommer bli ett toppen år!!


2013!

Tumblr_mfvr5vi0ef1qc0jsio1_500_large
 
 
543823_319644181474254_2011803005_n_large
 
Gott nytt år ♥
 
Känns lite konstigt att säga att det nu är 2013, trots att det bara är några siffror i kalendern. Jag vill gärna skriva dit den där 2 men den får fort suddas ut för en 3a! 
 
Även om man säger att 13 är ett oturnummer, så tror jag att det här året kommer bli såå bra! Har höga förväntningar (farligt kanske) på det nya året. Mycket planer och mycket kul att se fram emot.  
 
Så nu kör vi igång - 2013
 

RSS 2.0