Harlem shake

Ingen kan nu ha missat Harlem Shake, alla möjliga sorters (roliga) filmer svämmar över.
Laddade ner appen, och familjen ville ju inte vara sämre så 6 st ut i hallen och dansa loss! (och nä tyvärr ska inte lägga upp de mongoexemplaren- älskade familj!)


Shoes for spring

 
  
 
Något som betyder vår för mig, är när man har öppna skor till jeans. Så sjukt snyggt tycker jag. En snygg (och tunn vårjacka) på det så är det fullbordat! Snart är vi där, med tanke på gårdagens underbara väder!
 

No words needed

Ganska så mållös, behöver inte tillägga så mycket. LÄÄÄÄÄS. Tuvas blogg har jag länkat tidigare, inte nog med att hon skriver så bra, hon inspirerar och är vettig i sitt tänkande. Håller ni inte med?
 
6e4210107ea911e28b3722000a1f99d9_7_large

Worth to see

Flera har velat veta vad vi tyckte om bion vi såg, vilket var Små citroner gula!

Jag tyckte den var jättebra, gullig. Kommer lätt se den igen. Sen har jag en liten förkärlek till svenska filmer.
Tycker absolut den är värd att se!


When I got time over

   
 
weheartit
 
Jag ska absolut vara mörkhårig, men funderar på att lägga i några slingor så att det händer något i håret. Inte alls kul att bara ha långt och hängande hår utan det måste vara lite liv i det!
 
Tips på något?
 

Radioactive

 
 
En klasskompis till mig lyssnade sönder den här och jag kunde inte fatta hur hon kunde tycka att den var bra?
Men lite bra är den kanske..
 

22 Februari

 
Grattis , världens bästa kille ♥ Love you!
 

Movietime

Imorgon fyller min älskling 19 år! Det ska börjas fira nu på en gång - såklart. Bio it is!


Day two

Febern höjs, jag fryser och skakar och bara snorar och hostar. Yeah, andra dagen bara men är så galet trött på det här nu. Man ska inte kunna vara sjuk på ett lov. Men man släpper väl lite på allt och då är man mottaglig. Party   
 
Som jag sa i ett tidigare inlägg så ska jag på det här lovet, göra sådant som jag inte hinner ofta. Då menar jag farmors-sysslor som att läsa, baka och ni vet såntdär, lugnande. 
De här böckerna fick jag i julklapp, av svärfar och låtsasmamma. Jag ska börja läsa dem. Det är ju bra att läsa...
 
 
 
Men ska inte beklaga mig för mycket, ska även ägna några rader till fina Mia som har tagit sig tiden att svara på en del frågor, angående Socionom-programmet som hon går och som jag är sugen på! Är ni sugna på att läsa svaren så kan ni kolla här del1 och del2
 
 

Take the moment and make it Perfect

 
Igår fyllde bästa låtsasmamma år! Det bjöds på tapas, mums. Ni tror kanske inte att man blir mätt av att plocka av mycket smått men jojojdå. 
Under kvällen kröp även förkyldning, halsont och hosta på mig. Verkligen en dålig tidspunkt att bli sjuk på! Menmen, ska kurera mig väl idag så att jag kan zumba imorgon! 
 
Mer tråkigheter väntar dock. Ska följa älskling till tåget sen - för idag är det ju Studentkryssning för 94:ornas del. Kul för dem, men jag hade velat ha honom hemma när jag är sjuuuk. Blir så ynklig haha (hypokondritankar tar liksom över) men får väl prata mycket i telefonen med nära + pappa&Anna när de kommer hem så att det inte blir så ensamt ;) 
 

Nice for spring

 Här hittade jag dem
 
Det här är kanske inte vad man tror om mig, som helst har neutrala färger på mig - men vad snyggt det är med mönstrade tights! Dessa på bilden är kanske inte såna jag skulle ha, men absolut något liknande.
Om jag skulle våga ha på mig dem är en annan femma, men snyggt är det och jag ska kolla runt efter ett par!
 

Candy Floss

Köpte en liten belöning till mig i fredags {för att det går så bra i skolan, är stolt att jag kämpar fast det är tufft mestadels}.
Den lilla belöningen blev då ett nytt nagellack till samlingen!
Färgen är jättefin tycker jag - gillar ju sådant som är lite diskret.


We did finally get here

Och så var det ä n t l i g e n lov! Underbart! Ska {försöka} göra mycket sådant jag inte hinner göra annars. Mer om det senare.

Ikväll skjutsade jag och älskling lillebror till sin match. Tänk när vi har egna barn att skjutsa till träningar och matcher, serva med allt och så, åh mys!

Nu är det inte längre hockey i ishallen utan i tv-rummet på tvspelet..dock ligger jag i sängen, ler åt tanken att det är lov, och så vänder jag blad i min nya VR-tidning.


Happy Valentines Day ♡

Hoppas ni haft en fin dag, oavsett om ni firat den med eran älskling, en vän, med familjen (eller som Cornelia - med naturboken.)

Jag är så nöjd med dagen. De flesta verkar tycka att det är en överskattad dag, men inte då!! Fin tanke ♡


How do you do?

14 februari imorgon - Alla hjärtans dag!
Firar ni det?

Jag tycker att allt man kan fira, ska man fira hihi. Jag älskar att fixa och stå i för andras skull.

Ni andra som har en älskling- ska ni hitta på något kul? Vad ger ni?

(Mitt är såklart färdigt men kan ju inte skriva det, mannen kollar in här då och då!)


Enjoy it

Hoppas ni haft en bra tisdag och att ni ätit många semlor! Själv har jag inte ätit någon då jag inte är så förtjust i det, men inte deppar jag för det.

Imorgon är det dags för zumba! Åh så kul det är!


Here again for the last time

Har haft en riktig myshelg! Whaah tänk att det har gått så snabbt att lovet är nästa vecka!! Har bara ett prov och lite praktiksnack kvar sen ska jag bara...göra inget!


Make the best of it

Som ni kanske vet vid det här laget nu, så är jag tokig i allt vad frukost heter. Skulle kunna leva på det. 
 
Idag vaknade jag med älsklingen bredvid, mornade till oss innan vi drog ut på en snöig pw. När vi kom in så gjorde vi i ordning en stoor frukost. ÅH vad jag älskar det! Ribban är satt för den här dagen så att säga! 
 
 
såklaart
 

Nervous for nothing

Har varit lite uppstressad för ekonomiprovet, men nu är det gjort och känns till och med bra, så nu kan jag andas ut!

Ska äta mellanmål och läsa skvaller! Och njuta av att inte ha NÅGOT att plugga till. Vad har hänt? Vad gör man när man inte har något att plugga till?


It will pay off in the end

Har pluggat så galet mycket. Det är konstigt att man får ha så mycket uppgifter osv , samtidigt. Tur att jag gillar att ha mycket att göra och pallar trycket (dock aaaaldrig kul med mycket plugg!)

Hade syv-info idag. Hatar snacket om att bli vuxen, ta steget ut och allt det. Vem vill det? Fy det ger mig ångest. Är i alla fall taggad till studentliv och gå på universitet - något man måste testa på!


Don't let it go over your head

Hårdhandskarna är på, jag är taggad och motiverad.
Tredje dagen in i februari och jag har bestämt mig. Let's do this!


Gracias a la vida

Allt känns så otroligt fantastiskt bra just nu! Ler åt allt som kommer i min väg. Nu skulle inget kunna vara bättre.


RSS 2.0