Äntligen var ordet

Nu äntligen sitter jag med färg i utväxten! Har inte orkat brytt mig om det nu i sommar då solen bleker det hur mycket som helst samt att jag bara stått och jobbat. Men nu börjar det närma sig slutet på sommaren och kalendern har fyllts med en massa roliga saker så det är hög tid för mig att bli snygg i håret igen!!
 
Bästa märket enligt mig!
 

Återkomsten

Ohoj vad tiden springer iväg!! Redan torsdag imorgon. Dagen har spenderats på jobbet men är så glad i det just nu då det börjat en toppenbra tjej där. Så kul! 
Nu har jag och brorsan min filmkväll framför Sagan om Konungens återkomst, mysigt, samtidigt som jag tar tag i allt som har att göra med bloggen. Bara sånt jag orkar med om kvällarna..
 
 

Becca-mys-dag

 

Spexad

Jag har faktiskt aldrig varit någon som äter gröt ofta, bara ibland om det krävs extra uppladdning eller så. Nu har jag dock tänkt att jag ska bli det då det är så mättande och något som är bra att kunna stå sig på.
 
I förrgår gjorde jag en ny variant, med lite tips av PT-Fia. T ex så hade jag i flera olika frön (sesamfrön, chia, boveteflingor etc) Hade även i lite kryddor som sägs vara bra för förbränning och välmående. Och såklart toppad med bär, i detta fall gigantiska blåbär och hallon. Mums! Och jag orkade med en lång dag på jobbet. 
 
Och sen mandelmjölk på det.. Mums, som sagt. 
 

Soooo happyyyy

Det här är jag, just nu..
 
För att...
 
* Dagen på jobbet har gått jättebra!
* Jag har fått glada nyheter
* Nu har jag lite ledigt
 
Woopwoop!
 

Nu kan det bara bli bättre!

Åh herre, värsta kaosdagen på jobbet! Inte nog med att vi hade rush cirka hela dagen - utan strömmen gick också pga åskan. Som det har vräkt ner med regn och åskat och blixtrat som bara den, men nu efteråt är luften mycket friskare och skönare. 
 
Men nu kan kvällen bara bli bättre, för jag har min älskling här hos mig! Nu blir det filmmys med godis. ♥
 
 
 

Officiellt med i klubben

Jag är extremrädd om (materiella) saker som är lite dyrare, t ex mobil, dator och systemkameran. Lite för försiktig med dem för jag vill ha dem så länge som det går. 
 
Igår när vi var ute och sprang så skulle jag ta upp mobilen för att fota samtidigt, och så typ tappade jag fästet om den så den föll från ganska hög höjd, jag tar upp den från grusvägen och skrattar till - helt sprucken i hela skrämen. Nu har jag visserligen haft den i ett par år så det är dags för en ny. Tack o lov att jag redan står i kön för iPhone 6an men synd att den tar så lång tid på sig att komma.
 
 
Och sista fotot som var så tvunget att fota.... hm ja det var ju snyggt så nästan värt det.
 

Planer i stöpet

Drog med mig brorsan ut på en löprunda och hade planer på att springa ganska långt. Allt gick så bra, allt kändes bra - men så hände en tråkig och klantig grej....... Men tar mer om det imorgon;)
 
Nu ska jag mysa upp i soffan med blåbär och hallon. 
 
 

Lördag 26/7 - 14

Då så, då var denna jobblördag över men det har gått bra idag med, skönt! Nu ska jag ut och springa av mig och sen ska jag ta det lugnt hela kvällen! Vad hittar ni på?
 
 

14 februari 2015

Längtar Längtar Längtar 
 

Typiskt mig

Hemma efter en minst sagt fartfylld dag, men som gått väldigt bra! Onödigt av mig att gå runt och oroa mig som jag gjorde igår - allt ordnar sig ju ändå! Man gör sitt bästa!
 
Efter jobbet blev det kvällsdopp! Eller ja, jag var ju aldrig i helt men halvt i alla fall. Stod mest och kollade på när folk hoppade ifrån bryggan och gjorde konster. Fin kväll! 
 
 

Inringd

Hej! Varit på jobbet hela dagen då jag blev inringd imorse. Och inte nog med det, ska jobba imorgon också vilket blir lika med jobb hela helgen för min del... Jag hoppas innerligt att det kommer gå bra. Det får gärna vara mycket men då vill jag också att allt ska flyta på. Det har det inte riktigt gjort idag..Men hoppas på det bästa.
 
 
 

Fina fransar

Mamma gjorde en ögonfransförlängning förra veckan och åh så snyggt det är!! Jag har planer på att göra det om ett par veckor och det ser jag framemot. 
 
 
Mamma har så gröna fina ögon, tänk om jag kunde ha ärvt dem hehe... 
 

Glassmys tidigare ikväll

Jag blev bjuden på glass ikväll så där satt vi i hamnen, precis vid vattnet och hade det så mysigt! Asund är verkligen en fin stad nu på sommaren. Mycket liv och rörelse, folk äter glass, umgås och lyssnade på musiken som spelades. 
 
 

Strandhäng

På förmiddagen träffade jag Ebba och eftersom att det varit trettio grader sedan nio imorse var det självklart att vi skulle fara till stranden. Vi var där i ett par timmar men vi fick ge oss sen, det blev lite för varmt.
 
 Var riktigt varmt i vattnet faktiskt, så det blir nog ett kvällsdopp ikväll!
 
 
 

Tre dagars ledigt framför mig!

Så underbart! När jag slutade jobba så åkte Henrik och jag ner till campingen för att golfa. Och äta glass. Det är ju obligatoriskt.. Vet inte hur många glassar jag ätit denna sommar. Eller haha ja, jag har tryckt hur mycket onyttigt som helst nu. Går lite plus minus noll med träning och kost nu men jag mår bra och så länge det är så får det vara så! Livet är för bra. 
 
Hade i alla fall en jättefin kväll med min älskling. När vi golfat klart (när jag gått segrande ut från banan) så gick vi och hälsade på Henriks släktingar som är och campar. Mysigt!
 
 

Varmaste veckan

Nu har vi inledit första dagen av den varmaste veckan på hela året, på stranden som vi nyss kommit hem ifrån. Och varmt det är det verkligen! Så himla härligt och jag badade till och med... Stort! 
 
När vi kom hem så hände en jätterolig grej, nämligen var mamma en bit ifrån och hon var den som hade hemnyckeln på sig så vi andra stod och väntade lite på henne. Så kom hon och snurrade nyckelbandet och sa "Är ni redo då?" så räknade hon till tre så svingade hon iväg den och tjoff så låg nyckeln på taket!!! HAHA, åh. Knäppa familjen vad roligt vi har. Som tur var är det inte så högt upp där så vi kunde lätt få ner den med hjälp av en stege!
 
Nu ska jag göra mig lite snabbt i ordning och sen åka in till ett par vänner och grilla! Vilken härlig dag!
 
 

Närmre än såhär kommer man ju inte

 
Mamma sa att hon ville ha en lätt strand- och badklänning, och jag känner att bättre än såhär kan det ju inte bli när själva aktiviteten B A D står på klänningen! Perfect!
 
(mamma gillade dock inte den idéen..)
 

En solig dag ute på sjön

 

Lilla S

Kalaset igår blev jättelyckat, med got mat, god dricka och härligt sällskap!
 
Dock fick jag bland det tråkigaste beskedet jag kunde få igårkväll, nämligen att vår lilla Svante som har varit borta i ett par dygn har hittats död... Så jäkla hemskt, det gör så ont :( Han var verkligen så speciell, ville att man skulle sällskapa när han skulle äta, eller ja -  han var otroligt sällskapssjuk vilket gjorde att man alltid var med han. Han var även ett riktigt matvrak och kunde äta sig igenom sin påse när vi var borta över dagen. Han slängde sig i golvet för att han ville att man skulle busa o pussa med honom. Han var verkligen vårat lilla gulletroll och alla som hälsat på hos oss tycker att vi shåpat för mycket kring han,men ja.. Han var bara så speciell och fy vad vi kommer sakna honom!! ♥
 
 

Förberedelser för kalas

Idag är det kalas för mina två småbrorsor hos pappa! Elva och sju år, inte illa! Men nu börjar det bli hög tid för mig att göra mig i ordning då släkten kommer om ett tag. Ha en bra lördag!
 
 

Fredag 18 juli 2014

Så härligt med fredag , även om det för mig innebar ett pass på båda mina jobb. Det var i alla fall vad jag trodde.. När jag kom hem från det första tänkte jag bara vila lite och sedan vänta på att bli inringd, vilket jag aldrig blev. Men idag var nog det lika idag bra då jag var sjukligt trött efter den väldigt tidiga uppstigningen. Har ju inte riktigt den vanan nu som jag hade när jag gick i skolan. 
 
Det blev ju en så fin kväll nu och lillasyster ville bada så jag tog med henne till stranden. Vi blev nästan sist kvar där.. Nu är vi hemma igen och myyyser, en ledig helg framför oss!! 
 
 

04.54 - Pigg o glad

Nja, pigg är jag verkligen inte o inte speciellt glad än, men det ska jag försöka bli genom grötfrukost och melon. Snart blir det jobb, efter det blir det ännu mer jobb, och ikväll mys med älskling! ♡

 

Jobbjobb

Idag har jag varit med och jobbat hos pappa, med han & Henke. Gick jättebra tycker jag, även om det inte är svinskoj. Jag anser mig vara rätt tränad men trots det gör detta fysiskt krävande jobb att man blir svintrött! Jag blev väldigt glad när pappa sa att det var dags för lunch.. och ännu mer glad (och lättad) när han sa att det var dags att ge sig för dagen. 
 
mina snygga jobbarkläder, riktiga mansjobbarbrallor och sedan stålhetteskor... 
 

Mango

 

Ingen gräns för Jens

 
 

Minigolf i regnet

 

V - som i...

Vattenmelon och vindruvor! Så fräscht och gott. 
 
 

Den stora finalen

Nu sitter vi, som fyra miljarder andra, bänkade och kollar på den stora finalen mellan Tyskland och Argentina! Till det mumsar vi på honungsmelon och jag verkligen pustar ut i soffan. 
 
Vi tog en lite längre löprunda idag och OJ vad det tog emot. Henrik stod inte långt upp på min favoritlista där någonstans vid mitten av rundan, men nu efteråt är jag glad han puschade på när benen inte ville mer. Han är bra till mycket han. 
 
Sitter nu och funderar lite, och jag har kommit fram till att jag vill göra lite ändringar i min kost. Jag skulle vilja gå ifrån mejeriprodukter lite grann faktiskt, då jag tror jag skulle må mycket bättre utan det. Nu finns det så himla många bra alternativ så det är inte värre att testa en period för att sen se om jag ser någon skillnad. Ska läsa lite mer om det sen så blir det nog en testperiod för min del!
 
     
 
 

Slappsöndag

En riktigt skön dag är nu framför oss och vi ska fylla den med sånt vi vill idag! En promenad blir det här närmast för vi ska köpa hem massa frukt och så ska vi kolla på lite saker till lägenheten, filmtittande och massa mys. Skönt faktiskt med en liten grå dag, då är det helt okej att ha såna här dagar. 
 

Underbara liv

Hade ett helt underbart firande igår med världens bästa ❥ I år hoppade vi över restaurang, bio och det vanliga och gjorde något som vi tycker är snäppet mysigare och mer personligt. Hihi
 
ⓝⓘⓒⓞⓛⓔ ♡ ⓗⓔⓝⓡⓘⓚ
 
Idag har vi en lugn kväll, äter nötter och skålar i Ramlösa. Snart kommer även pappafamiljen hem efter ett par lediga dagar hemifrån, blir kul att träffa dem!
 
 

Alla dagar, året om, jämt och alltid!

 
11 juli! Det innebär att jag och Henrik firar ❤ Idag har vi 3 ½ år, även om det känns som 15 (på ett positivt sätt då haha!) Är så tacksam och glad för all den tid vi haft och den tid vi har framför oss. Du lyser upp tillvaron
 

Det blir en dag på stranden

Härlig ledig dag - strålande sol, en god frukost intagen och nu ska strandväskan packas!
 
 

Jag har badat!

Ja visst, som jag nämnde i tidigare inlägg har jag inte badat i Sverige på något år. Men idag så lovade jag min bror att vi skulle bada när jag slutat jobba, så det var bara att slänga sig i när jag väl var där!
 
Solen sken på men vattnet var då inte varmt men det blev en jättefin kväll i alla fall. 
 
När vi skulle hem så förvandlades min bror till Skräppolis. Han värnar väldigt mycket om naturen och miljön, och på vägen till cyklarna hann han samla på sig en hel påse med skräp som folk inte orkar ta upp efter sig. Sjukt!
 
  
 

Pigg och utvilad

Idag vaknade jag pigg och utvilad innan alarmet ringde! Känns så bra eftersom att jag ska jobba idag. Jag gick i alla fall upp för att baka brödet jag brukar göra. Idag testade jag lite nytt i det och det blev succé, men tror faktiskt inte det går att misslyckas med detta - det blir alltid bra hur som. Ett perfekt slänga-i-vad-man-har-hemma- bröd. Det sämsta med det är dock att det tar lång tid på sig i ugnen, men det är absolut värt det.
 
När det gräddats färdigt dukade jag och brorn upp ute vid uteplatsen. Idag är det inte alls lika kvavt som det varit de senaste dagarna, och det tackar jag för! 
 
Ha en bra dag!
 
 

En riktig sommaronsdag

Idag har jag träffat Becca! Vi är faktiskt rätt dåliga på att träffas men när vi väl gör det är det som att vi träffades igår. Vi fortsätter liksom alltid där vi slutade och fortsätter därifrån. 
 
Vi gick ut och gick på en promenad men vi valde våra ställen med tanke på den starka solen så vi gick i eljusspåret. Sen gick vi och doppade fötterna i Vättern, och det är det närmsta badet jag har kommit i år. Eller ja, på ett par år. Senast jag badade ute var på Malta (två år sedan)! Måste väl passa på nu kanske.
 
 
 

Base Prep

Igår sprang jag in på Make up Store då jag fått nys om deras Base Prep, som ska vara en utjämnande och len primer som ska dölja fläckar, färgningar och ge en fin lyster i huden. Det låter väl hur bra som helst? Jag kan säga att jag har en ny favorit!! 
 
Den var lättarbetad och så blev det ett finare och bättre resultat när jag tog på min foundation. Jag är jättenöjd med den här produkten och rekommenderar den verkligen!
 
 
 
 

Brasilien - Tyskland

Vi sitter och kollar på VM-matchen och jag dricker mitt nyinköpta te! För tillfället rasslar det till ordentligt på målfronten för tyskarna, men matchen är inte slut så allt kan hända. Vilka hejar ni på?
 

Sommarfräscht

Har några dagar ledigt nu och då passar jag på att måla fina och fräscha färger på naglarna. 
 
Opi Altar ego på fingrarna och Depend 036 på fossingarna.
 

Solat hela dagen

Egentligen skulle jag ha jobbat idag men tackar för att jag inte behövdes där, då solen har varit framme med varma grader hela dagen. Och jag kan säga att mammas och mina soltimmar har gett resultat... Såhär mycket färg minns jag inte ens att jag fick när vi var på Malta i två veckor. Kan säga att jag har bränt mig skapligt, mest på hela ryggen och benen, men på magen är jag så brun och fin så. Hoppas att resten av kroppen också blir det snart.
 
 

Frukost ute i solen

 

Pusta ut

Min träning har blivit lite lidande denna helg när det har varit intensivt med jobb - jag har prioriterat att sova lite längre på morgonen och sen ta det lugnt på kvällen. Men idag tänkte jag att istället för att vara jääättetrött så gav jag mig ut på en löprunda för att istället bli lite härligt trött
 
Så ja, här är jag nu, nysprungen och nyduschad och ska slänga mig i soffan och göra det som står i rubriken, efter en minst sagt fartfylld (och vaaaarm) dag med jobb.
 
 

Inbakad fläta

Så snyggt tycker jag! 
 
 

Myskväll efter jobbdag

Två av fyra pass för denna vecka är nu klar - skönt. Ikväll har jag myskväll med mamma, hoppas ni har en lika fin lördag som jag har.
 
En ganska precis ett år gammal bild på oss <3
 

Lagom slut och trött

Precis hemkommen från den första riktiga rushdagen för i år, så vi har haft en del att göra om jag säger så. Väldigt skönt att komma hem och varva ner lite och bara få ta det lugnt. Skönt var det också att komma hem till ett tomt hus (förutom Svante då) så jag kan vila hjärnan lite. 
 
Kvällen till ära har jag faktiskt köpt hem en liten marabou så den ska jag njuta av!! Förmodligen blir det fotboll även på min tv, fast ikväll gör det mig inte så mycket vad det är på tv för jag vill bara se på något och inte anstränga mig allt för mycket.
 
 
 

Det ser lovande ut

Woopwoop, solen skiner här utanför! Var tvungen att kolla yr och det ska vara så fint så idag, och hela helgen. Finner bara ett fel med det och det är att jag är uppskriven för jobb, fredag-måndag.. Jaja, det blir bra det med.
 
 

Fin torsdag, 3/7 - 14

Vilken bra dag det har varit! Först den mysiga starten på Java och sen fortsatte den med en träff med Emelie. Vi har inte träffats sen vi sa hejdå på studentnatten så det var allt på tiden nu. Vi tog en promenad innan vi tog bilen till Asund. På vägen dit fastnade vi i en bilkö, men med nötter och bra (prat)sällskap blir det inte tråkigt ens där! 
 
 
 

Morgonens äventyr

Som sagt klev vi upp tidigt idag och det var för att vi skulle testa på Javas Frukostbuffé! Henrik har faktiskt inte varit någon frukostälskare innan men som tur är har jag lyckats vända på det, så där satt vi och njöt av massa gott! Jag tycker faktiskt att det var helt okej - bra. Mycket frukt, nybakt bröd, massa pålägg, müsli osv, listan kan göras lång.
 
Man går dit jättehungrig och sugen så orkar man knappt hälften.. men en jättemysig start på dagen i alla fall!
 
 

Lillördagsmys

Gjorde en smarrig smoothie till efterrät ikväll, mums vad gott! Jag har verkligen blivit en smoothiemänniska sedan jag fick min blender när jag fyllde.  
Här blir det en lugn och även en rätt tidig kväll då vi ska upp tidigt imorgon *så taggad!* Varför får ni veta imorgon! Så nu ska vi fortsätta se Crazy, Stupid Love som vi började se på igår. 
 
 

Har nog aldrig sett såhär mycket regn!

 
Och så lite åska på det - mysigt ändå
 

Ut och gå

Har haft en riktigt skön morgon o förmiddag här hemma med en liten sovmorgon, god frukost, fix och nu lite bloggläsande. Hade tänkt att hinna med en hel del innan Henrik kommer hem från jobbet så nu är det dags för mig att knyta på pwskorna och dra igång bra musik i mina Boselurar. 
 
 

Promenad i Stadsparken

När Henrik kom hem från jobbet gick vi ut på en promenad i det (faktiskt) fina vädret. Öret är en väldigt fin stad, mysig att gå i och lagom stor. Idag gick vi i stadsparken och området där är ju också så fint. 
 
Har ännu inte hittat den perfekta pulsklockan så därför har jag en liten stegräknare som hjälpmedel så länge. Den är faktiskt bättre än vad den ser ut att vara och visar det som jag vill se. Men jag vill ha det som klocka i någon snygg färg, så letandet fortsätter! Har ni tips så släng gärna in en kommentar!
 
 

Det går fort

 

RSS 2.0