Slutet på maj


Bästa maj börjar gå mot sitt slut, men det har varit en väldigt fin månad. Och lång, känns det som. Jag har hunnit med väldigt mycket roligt. Det har varit toppen, verkligen. Tänk hur nästa månads kollage kommer se ut... Farligt att längta dit redan även om det är svårt att låta bli.
 

Göteborgsresan!

Jag, Becca, Emily och Julia började i februari kolla runt efter alternativ som vi kunde åka till precis innan studenten, för att bara leva nu liksom. I måndags var det äntligen dags att åka till Göteborg och ÅH vilka bra dagar vi har haft!! Solen har skinit alla dagar även om det varit lite blåsigt.
 
Shoppingen var helt okej, vi har ätit god mat och vi har verkligen gjort det vi har känt för att göra. Härliga tjejer!
 
 
 
 

För jag ska ge allt vad jag har

 
Ä N T L I G E N ♥ 
 

Long live this wild wild love

Bästa låten just nu, alla kategorier. Helt seriöst var det den enda låten jag lyssnade på under min 6 kilometersrunda. Blir tokig så bra den är.
Har ni någon sådan superlåt just nu?
 

Himlen för en frukostälskare

Något av det bästa med att sova på hotell är för mig, självklart frukosten! Hade höga förhoppningar och jag tycker absolut den nådde upp till dem. Det är verkligen den bästa starten på dagen.
 

Hemma efter 3 dagar

Har verkligen haft toppendagar - men det slutade på värsta sätt... kanske har ni sett/hört om att tågtrafiken varit kaos under dagen då en ledning brakat och börjat brinna.

Det har inneburit massamassa väntan men vi har absolut gjort det bästa utav det. Ska gå in  mer i detalj om dagarna men nu ska jag skicka in en uppgift, prata med älsklingen och sen sova.. så det kommer imorgon. Tjing!
 

Andas Göteborgsluft

 
Nu ska vi ut o leta efter något fint ställe att äta middag på! 
 

Sommarfest

Efter shoppingen igår så for vi hem för att börja fixa oss inför en fest som hölls av vänner. En så kallad sommarfest med fina kläder och grillning ni vet. Regnet öste ner och åskan var väldigt nära. Men det blev ju så bra ändå!
 
Tog inte många foton (ja, inga alls faktiskt då min mobil mestadels låg i bilen) men har fått den här skickad till mig i alla fall
 
Glada sommartjejer i nyshoppade kläder. <3
 

Mors dag

 
Grattis världens bästa o finaste mamma
 

Fullt upp

 
Hur fint är det inte ute nu? Hade dessutom första shortsdagen igår så nu kan vi väl säga att sommaren tagit över, va?
 
Ja som ni då redan sett så är det rätt fullt upp den här helgen, speciellt imorgon. Där har jag nästan fått gjort ett schema för att hinna med allt! Men det ska nog allt gå vägen, det är bara roliga saker.
Ska först möta Emelie på Mberg för shopping och lunch, sen är det strikta puckar fram tills kvällens fest som jag ser fram emot. Woopwoop
 

Första glassen i hamnen för i år

Mums!
 
 

Debut vid Kvarntorpstrappan

Jag var så jäkla kaxig innan och sa att vi skulle springa och hoppa upp, men Emelie bara skrattade åt mig. Hade aldrig kunna tänka mig att det skulle vara så pass jobbigt som det var
 
Det gick i alla fall jättebra, 427 trappsteg 6 gånger, så det får vi vara nöjd med. Nu har jag satt ribban för nästa gång.
Vi gick upp för trappan, gick upp på kullen och sen sprang vi runt och ner till början igen. Kommer eventuellt ha lite smärta i ben och rumpa imorgon skulle jag gissa..
 

Tisdag 20/5 - 14

Ja jag kan ju meddela att det har varit en svår utmaning att sitta och gå idag. Men det kommer inte bli bättre efter imorgon (ni får veta varför då) så ska lindra det lite nu med lite "lugn" träning.
Måste sen sätta mig med lite plugg och efter det blir det tisdagens ljusglimt - Biggest Loser. Idag är det invägning och hejdå till 2st, vet precis vilka jag vill ska åka hem.
 

Jordgubbar efter Zumba!

Alltså vilket jäkla grispass det kändes som!! Kommer knappt ihåg de första låtarna och vad vi gjorde haha. Har inte tränat zumba på jag vet inte hur länge så i stort sett alla låtar var nya. Tur jag har lätt att komma in i det. Avundas dock vår snygga ledare lite som står där och ser fin och fräsch ut medan alla vi andra typ faller ihop och ser ut som en som sålt smöret och tappat pengarna.
 
Jaja, härlig träning i alla fall! Sjukt glad att jag åkte in och dansade istället för att springa. Dans blir man glad av! Väldigt bra start på veckan och bra avslut på denna måndag.
 
Hemma blev det massa jordgubbar och passionsfrukt, mums nu är det sommar. Som jag (och alla andra) har längtat!!
 
 

Tänkvärt

 

Blått, vad annars..


Älskar mitt nya linne, så himla mycket jag. Längtar tills jag får ett bra tillfälle att använda det och det kanske sker nästa vecka, woopwoop.
 

En bra dag


Vaknade tidigt idag men har legat kvar i sängen ända fram till nu. Dock börjar det bli dags att ta på träningskläderna och svettas lite! Underbart väder idag med så det är dumt att ligga inne i sängen känner jag.
Förutom träning blir det lite plugg också men det får hänga med ut, då känns det inte lika jobbigt.
 

Heldag hemifrån

I förmiddags for vi alla in till Asund där det var skattjakt för de mindre, med olika stationer och så. Var så fint väder så bestämde mig för att följa och de ångrar jag inte ☆
 

Nu är jag barnvakt och vi har precis kommit in (just i tid till Gladiatorerna haha) från att ha kört fotboll i stort sett hela kvällen. Ska snart ta fram mina nötter och ja ni vet, då är det en bra kväll! Hoppas ni har det bra i det fina vädret.
 

S låg och chillade medan vi spelade..
 

Fredag 16/5


Sköna liv, äntligen fredag, trots en väldigt lugn vecka. Men lite helg är ju aldrig fel. Speciellt inte helger som den här - har inget speciellt inplanerat. Ryktet har nått mig att vädret ska vara underbart så jag kommer nog ha det gött. Gör ni något skoj i helgen?
 

Livskvalitet

 
Med bra sällskap, under solen och med gott att äta/dricka. Här kan jag lova att vi satt bra. Pratade om livet, NU, vad som händer sen, förhoppningar, tankar och allt. Kommer ofta tänka tillbaka på just den här stunden och bara känna lugn, för tusan vad bra allt kommer bli mitt uppe i lite orostankar.
 
 

God (sov)morgon

 
 

Exakt en månad

till studeteeeeeeeen - kan inte fatta det!! Jag vill att tiden bara ska susa förbi på ett ögonblick men samtidigt vill jag så gärna njuta av allt det fina som man har men inte ser.
Förr när man slutat skolan har det ju alltid kommit något efter men nu tar det ju verkligen.. slut. Det kommer ju bli annorlunda sen hur det än blir. Men som den (jobbigt) positiva människa jag är, så tror jag att allt kommer att grymt.
 
Idag är även en väldigt speciell dag för min fina vän Emelie som har gjort något fantastiskt.. men mer om det senare. Ville bara säga grattis även här ♥
 
 

Pressat mig till det yttersta

 
Körde helt slut på mig med sjuka intervaller tidigare idag. När jag (äntligen) kom hem igen så stupade jag på gräsmattan och ville spy, haha. När det väl lagt sig så kändes det bra men ojoj alltså. Man orkar mer än vad man tror allt men ibland kan det vara en lååång väg dit.
 
Nu har jag precis slängt ihop Ida Wargs bröd, och på tal om henne så länkar jag även denna veckas utmaning.
 
 
PLANKAN!
Precis som med utfallen så kommer jag köra lite + bara för att jag tycker det är en bra övning. Kör på ni med! Läs mer HÄÄÄR.
 

GelLack eller Gel Nail?

 
 

Jag har nu testat båda de här så tänkte skriva lite om dem, skillnader, vad jag tycker är bäst o så!
 
Depend GelLack - Här är det många steg som behövs göras, först baslack - härda i lampa - ta på färglacket - härda i lampa - topplack - härda i lampa - torka av nageln.
 
- med detta är att det tar tid att göra, och sen att det sitter som berget så det går knappt att ta bort. Det är ju bra om man sällan vill byta men dåligt då man inte kan variera så mycket (Jag började tillslut dra upp lacket för att få bort det vilket förstör nageln).
+ naglarna stärks och färgen sitter ordentligt, finns många olika fina färger.
 
IsaDora Gel Nail - Betydligt färre steg att göra, måla på färgen två gånger och sen topplacket. Klart och färdigt.
- (har inte märkt av några minus än, mer än att det inte finns så många färger än)
+ går snabbt att göra, går att ta bort med vanligt borttagningsmedel, behövs ingen lampa osv..
 
Kanske har ni redan listat ut att Gel Nail:en är min favorit? Tycker det är skönt att slippa lampan, och sen att det är så lätt att ta bort och det gillar jag då jag vill kunna variera mig. Ska lätt köpa fler färger och jag rekommenderar verkligen detta till er.
 

We're on each other's team

Jag tycker att Lorde's Royals inte alls är bra men däremot tycker jag att Team är hur bra som helst (ah, man måste först spola fram till 0:45 för att den ska bli bra enligt mig men det går ju att leva med).
 
Hon har ett lite speciellt sätt att göra sin låtar på och så men den här kan jag lyssna gång på gång, på. Den är så bra gjord.
 
 
 

Fredag 9/5-14 ~ Utgång


Vi var först hos mig där vi satt och åt i lugn o ro när vi kom på att vi bara hade 45 min på oss att fixa oss, så det blev liiiite bråttom. Men det gick bra och jag kan säga att den här utgången var en av de bästa, någonsin! ÅH så roligt vi hade. När Emelie och Cornelia började prata om att hämta jackorna och gå hem så tänkte jag bara "neeej inte redan" och då var det tio minuter kvar till stängning, haha.
 
Dagen efter så sov vi (okej jag och Melinda) till halv 12!!! Det har jag aldrig gjort förut herregud, men ja det blev ju sent och det satte sina spår. Plussar man på en hel dag på Boda Borg kan man förstå att vi var lite sega och helt öm i kroppen.
 
En toppenhelg börjar nu lida mot sitt slut och av dagen som återstår blir det väl träning och bara ta det lugnt. Har faktiskt en lugn vecka nu och det ska bli så sjukt skönt. 
 

Fredag 9/5-14 ~ Boda Borg

Har nu lyckats överlista datorn så den går att använda, wihoo! Delar upp fredagen i två delar då det var en händelserik dag.

 

Boda Borg med klassen, det var väldigt roligt! Vi gjorde det till en tävling och mitt lag klarade 15 banor (och kom delad etta). Det är det mesta jag någonsin har fått där. Kollade på en gammal stämpellapp och hade 7st där, så det var ju en klar förbättring. Roligt att göra något ihop med klassen också.
 
När jag sedan kom hem var jag skapligt trött men hann inte vila något då det var mycket som skulle hinnas göras..
 

Trasig dator

Ja som ni ser har min dator nu valt att strejka. Värdelöst då jag använder datorn så mycket, men på något sätt ska det väl lösas. 
 
Jag är väl inte den mest tekniska men Henrik har sagt till mig hur jag ska göra men datorn vill inte. Hm.. det ska bara funka!!! 
 
Nu blir det en lugn kväll framför ESC. 
 
 

Ser framemot helgen

 

Min lilla Blender in action, jag är så nöjd med den! Har nog gjort en (eller flera) smoothies varje dag sen jag fick den. Det får även bli en i morgon bitti som uppladdning för då ska klassen till Boda Borg. Det ska bli så roligt och sen på eftermiddagen ska jag träffa kompisar!
Ser så mycket fram helgerna nu, det är en räddning. Å andra sidan är det lite skrämmande att tänka att det är runt 30 dagar kvar i skolan... Någonsin.
 

Utvilad, men dags att bli trött igen

Haha trött Nicole - somnade det första jag gjorde när jag kom hem så har väl sovit i 1 ½ timme nu, oups. Men nu är jag utvilad och ska ge mig ut och köra slut på mig själv med en löptur.
 
 

◊♦◊♦


Glad

Från igår, med nya linnet!
 
Det tråkiga vädret fortsätter men jag känner mig så glad, har lite lyckorus sen igår hihi. Sitter nu och dricker en smoothie (och äter upp gårdagens kakor) och ska börja kapa igenom alla Grattishälsningar. Säger tack här med, vad rara ni är allihopa!

19 år!

Woopwoop!!  "dra för att open" hah...
Självklart började min 19e födelsedag med sång och paket tidigt på morgonen! Så mysigt och så fick jag så fina grejer också.
 
  Det blev följt av en stor brakfrukost och det passar ju mig som verkligen är galen i det. Tråkigt nog blev det över lite.. så det är vad min mellis består av.
 
        Skoldagen rusade förbi hyfsat fort och under lunchen gick Henrik, Emelie, Cornelia och jag och åt lunch ute.
 
 
 
Tråkigt väder ute men det har inte hindrat mig från att ha en bra dag, alls. Jag älskar att fylla år och denna dag har varit lika fantastisk som vanligt hihi :)
 

Två nya

 
 

Blender

 
Igår hade vi firande för mig hos papsen och vad jag är glad o tacksam för allt :) En favorit var en blender, som ni säkert sett men som jag inte kan förklara hehe men Här kan ni se. Så som ni förstår bestod frukosten såklart av smoothie:sar, mums!  Nu börjar vi även ha massor av bra och fina saker till lägenheten, känns väldigt bra. 
 

4 maj 2014

Girls be like "Happy Birthday best friend"
 
 
HAHA så typiskt mig... Men idag är det ingen vanlig dag (så skulle kunna göra såhär^) för det är Beccas 19-årsdag!!! Woopwoop, hoppas du får bästa dagen :*  På fredag ska vi fira! Puss bästis ♥
 
gammal bild? haha nejdå
 

Födelsedagsfirande

har vi haft idag för alla Majbarn vi har i släkten! Vi är ett stjärngäng och det är anledningen till att jag inte har något foto på alla (alltid är det någon som inte kommer med, blundar eller blir suddig och dan haha.)
Fick i alla fall jättebra och användbara grejer, så som pengar, presentkort och skålar. Toppen med flytta-hemifrån-saker nu när det blir på riktigt.
 
Nu blir det film och mys, och senare ska Henrik och jag upp för att hämta min lilla party-mamma som är på UllErik HAHA (som min låtsasfarfar sa) men det var förstås O´learys som menades.
 
 
 

Ge oss fint väder nuuu

Maj har väl inte visat upp sin bästa sida vädermässigt hittills. Hoppas det blir ändring på det så det kan bli sådär riktigt varmt och skönt som det var i veckan.
Förut när vi var ute och gick långpromme så hade vi väldigt mörka moln över oss och vi trodde det skulle bli regn. Vi hann hem... men sen kom aldrig något regn.. och nu skiner solen. Haha detta kan man ju bli knäpp på.
 
Ge oss lite sol så blir vi glada :))
 
 
Arga moln kompenseras med färgglada skor.
 
Nu ska vi göra oss fina för lite födelsedagsfiranden!
 

Bowling

Haha Henrik och jag fick tydligen 0 poäng var i tredje omgången... Kanske är bäst att vi inte vet vem som vann sista (avgörande) då vi vann varsin omgång och att båda är vinnarskallar...
 
Men åh så roligt det var att bowla, det går alltid jättelång tid emellan gångerna men det får det inte göra nu. Om någon vill bowla så hänger jag på!
 

En tonåring i huset

Men åhh vad tiden går!! Idag blir min äldsta lillebror 13 år! Galet. (Eller Hjäjjp som han sa när han var liten.)
 
Självklart har vi firat hela dagen och snart bär det av in till stan för då ska vi bowla och sen blir det grillat ikväll. Allt enligt födelsedagsbarnets önskan, precis som det ska vara.
 
Loveeee youuuu :*
 

Underbara Maj!

 
Äntligen är 5e (och bästa) månaden här - maaaaj! Ser så mycket framemot allt som händer nu och allt jag har planerat. Livet är bra fint det. 
 

Om igår, Valborg

 
Hoppas ni alla hade en trevlig Valborg igår! Vi träffade vänner och hade det jättemysigt (som ni kan se på fotot). God mat, massa spel och så såg vi fyrverkerier bakom träden. 
Nu ska jag byta om så ska vi åka till Godegårdsmarknaden Woopwoop , gillar verkligen den. 
 

RSS 2.0