I used to bite my tongue and hold my breath

Idag har inte varit min dag, milt sagt. Riktigt zombiemood, irriterad och bläig. Känns i alla fall skönt att jag har så fina vänner, dels i skolan, men följde med bästis hem en stund (tog mat och gick typ hahah! Rätt fint att man känner varandra så bra så det är okej) . Sen pratade jag med Emelie rätt länge också, fina och kloka vänner har jag och det är jag så glad för! Hellre få som är hur bra som helst än måånga som är falska osv.
 
Jag tröttnar väldigt fort på saker (från en sak till en annan, lite grann) och något jag gärna ändrar när jag får chansen är möbleringen på mitt rum. Ett tag var jag väldigt crazy men nu har jag varit lugn ett tag (dock inte som Henrik som inte flyttade en möbel på 9 år! Tur han träffade mig!)
 
Den här låg ner förut men tänkte att det skulle bli mer plats och kännas bättre om den stod upp, och ja! Sov som en tupp, väljer att tro att det är därför höhö.
 
Tog även tag i min garderob, sköt alla härligheter åt sidan och la sminket där istället, närmare spegeln. Toppen även där.
 

Den ÄR städad. Skyller på ljuset annars...
 

I don't want to

Jag vaknade vid 2 och hade världens hosta som verkligen inte ville ge med sig. Så himla jobbigt. Jag har verkligen inte lust att bli sjuk nu men samtidigt känns det galet ifall jag inte blir det då både delar av mamma fam. och pappa fam. har varit riktigt sjuka. Men det brukar faktiskt vara så, peppar peppar, att jag brukar klara mig och sen samla ihop alla sjukdomar man kan tänka sig till kring nyår! Min lilla säregna tradition (som jag gärna vill bli av med!)
 
Men annars är jag på väldigt bra humör, väldigt sugen på att ta på mig löparskorna och springa lååångt. Får bli så om jag inte blir sämre! I vilket fall, så blir det nog mest hemmamys idag, måste städa rummet (som jag bara gjorde halvt när jag skrev det förra gången) samt plugga lite.
 
En bild från i somras, så sugen på jordgubbar!
 

Up all night

Hade en himla fin kväll/natt (det blev jäkligt sent) med Emelie, Melinda och Cornelia! Så härliga tjejer! Jag tog 2 foton och de råkade bli dessa
 
 

Här satt vi väl i några timmar... Vi började tjej/mys/tjockiskvällen med tacos, följt av nötter, paj, godis, muffins och så vidare. Haha , egetligen började det på en parkering för mig och Cornelia (skrattar ihjäl mig åt det) men det är en annan historia det!!
Imorse gjorde vi brakfrulle (dock inte allt framme på fotot). Med scones och till och med varm omoy hih.
 
I alla fall, vi hade inte bara tjockiskväll utan dessa tjejerna förlorade några kalorier imorse då de var ute efter biljetter till One Direction ... Och ni skulle veta vad de skrek... Är ju inget jääääättefan av dem så jag valde att inte ha någon biljett, men jag kan lova att jag skrattade åt dem.
De fick sina biljetter så de var glada och nöjda!
 
Efteråt åkte jag och C vidare till Asund för att kolla på kvalmatch i fotboll... Nu fortsätter en lugn kväll hemma, mycket skönt!
 

What would it be without it

Sådär ja, några timmar senare och det har hänt en del!
Lite slöande i sängen med gosiskatten, packning, fixande hit och dit, ett jobbigt och härligt benpass, ännu mer fixande osv.
Och vad har jag fixat till? Jo jag ska snart ta bussen in till Asund och där möter jag upp Conkis (som fick sitt efterlängtade körkort igår!! ♥) och så ska vi försöka åka vidare till Vreddan.. För tjej/mys/tjockis-kväll!
 
Kvällens Nicole....
 
....Är inte alls fint uppklädd utan haremsbyxor och skön tröja = myskläder! That's the way tonight! Pussss
 

When everything's wrong You make it right

Fredag! Min andra lediga dag den här veckan. Dagen började med en skön sovmorgon, sista för den här gången med min älskling.. Vi tog tag i lite "plugg" innan han åkte , ouff hatar att säga hejdå. Men som tur är så är det nu korta intervaller så vi ses om ca 2 veckor igen, dock blir det längre sen. Det blir mycket häng med kompisar, en del krogrundor och mycket fokuserande på plugg nu när han inte är hemma.
 
 

Blir en mysdag fram till halv7 ungefär, då jag ska vidare. Men mer om det då! Nu väntas nog löpskorna!
 

About yesterday

 
Igår tog vi då det sista skolkortet i skolans historia. Ska bli kul att se sen. Alla verkar tycka att det är så hemskt men jag tycker det är kul, speciellt att se resultatet såklart. Hoppas det inte dröjer lika länge som det brukar...
 
 
Jag och Emelie festade till det och köpte godis i café - busigt. Vi är båda hårda med att inte äta sånt men ibland så måste man ju. Det är inte kul att bara leva så utan man måste äta och njuta också! Det ska vi göra imorgon också - med råge!
 
 
När jag kom hem hade Henrik fixat en liten överraskning, finaste killen som jag älskar honom ♥ Bland annat var det ett presentkort som kanske kommer gå åt idag.
 
 
Sen kom Becca och Emily till mig, vi gick och åt på Saigon innan det var dags att gå till Ritz, träffa kompisar och se Norlie & KKV som kom dit. Det var jättekul till en början men när de började blev det hemskt.. Vi stod ganska långt fram och de ville såklart alla göra så vi stod som packade sillar där man absolut inte kunde röra sig över huvudtaget. Tur man inte har klaustrofobi. 
 
Nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi ut och shoppa lite på Mberg!
 

Tue 13 09 24

Hej på er denna tisdagskväll! Trött, som vanligt. Ska snart lägga mig och kolla igenom lite grejer och sen tänkte jag sova. Blir bara tidigare och tidigare. Men vi är ju lediga lite nu så hoppas kunna vila ut lite då mitt uppe i allt. Dock inte imorgon, då är det annat som gäller!!!
 
Nu ska jag tisdagstispa lite!
 
 
{kameran på datorn är kanske inte i världsklass..}
 
Aco Face cream - Apoteket har aldrig varit känt hos mig (min faster är hudperapeut och jag fick tidigt lära mig vad jag kunde använda och inte). Enligt henne är detta inte bra men jag tycker att det funkar bra! Just det här är ju som en brun utan sol för ansiktet som jag inte tycker fläckar något alls. Tummen upp på det! Vissa har problem med doften men jag tycker den sjunker in så fort ändå.
 
O.P.I - Jag är ju lite av en nagellacksnörd men det här är faktiskt mitt första nagellack av märket. Jag gillar ju det ljusa så valde en, enligt mig, jättesnygg färg, som heter Altar Ego.
 

Colours

 

Måndag idag! Vaknade upp till en fin höstdag, var dock svårt att gå upp då älsklingen låg kvar. Men jag kom iväg och skoldagen rullade på helt okej. Trodde först vi skulle gå till 15.20 men blev glad när jag kom på att vi på måndagar slutar redan 13.40!
 
Nu ska jag stääääda rent på rummet, galet vad alla kläder/skolböcker/smink/skor osv stökar ner.
 
Måste bara visa min nya (sååå finaaaa) halsduk!
 

Den är mörkare, djupare blå - precis min färg! (På bilden är även mina nya (svarta) vantar, som jag minsann ska hålla koll på hela hösten/vintern!)
 

A way to start it

 
En vän till mamma är här för att få hjälp med färg i håret, och så har hon med sig detta... Haha! Så typiskt henne.
Har gjort en lista för idag - har mycket att göra men känner mig inte så fruktansvärt stressad ändå. Har bara ett krav och det är att bli klar med alla skoluppgifter innan vi ska fara till tåget.   Skönt att det är en grå dag idag, känns fint att bara slöa omkring inne med myskläder. Men ska ut på en pw sen!
Vad gör ni idag?

It's getting late I'm wide awake

OKEJ vet att det inte är sent men jag är jättetrött. Är barnvakt åt mina syskon nu, satte dem framför en film förut medan jag pluggade lite engelska. Skönt att ha gjort bort lite, men får fortsätta kolla på det imorgon, samt andra uppgifter.
Men nu ska jag gå till dem så ska vi kolla lite på tvn. Slår vad om att jag somnar först!
 
I något av de senaste inläggen frågade jag om någon uppdaterat till iOS7, jag gjorde det en stund efter. Jag tycker det är klockrent; riktigt snyggt! Det enda fula är egentligen safari-knappen men det kan jag väl leva med. Upplever dock att den blev segare, så får väl "omformatera" den snart igen.
Skrattade åt Henriks tweet; "nya ios7 måste vara sponsrat av Hello Kitty eller nåt annat väldigt omanligt", haha gulle.
Kan vara därför han aldrig uppdaterade... dock hade jag rosa bakgrund då vilket förvärrade det lite, men grått & stilrent passar mig mer.
 
 

Last one

Bland det bästa som finns är att lägga sig på fredagskvällen, så skön känsla. Idag startade dagen tidigt, först smsade Henrik som påbörjade ett dygn på brandstationen, och sen mamma som ville säga att trappan på Strömpis hade rasat (fy!!) så ja, men valde att inte gå upp på en gång utan låg kvar en stund.
 
Mamma & jag ska snart åka iväg och shoppa lite, hoppas jag hittar något fint till på onsdag då det är skolkort! Ska även fixa håret på tisdag. Allt för att sista kortet ska bli någorlunda bra..
 
 
Några skolkort genom året, haha en riktig trollunge!
Dock är min favorit från dagistiden, som även fick pryda min tårta.
 
 

S

Jag brukar vara rätt skrockfull av mig faktiskt; inga nycklar på bordet, inte gå under en stege och kollar alltid handtaget 3 gånger för att se att det verkligen är låst osv... Men Fredag den 13 har aldrig bekommit mig. För mig (och de flesta, säkert) är det en vanlig dag. 

Men den 13e dagen in i september 2013 blev inte som någon vanlig dag inte! Det fick bli den dagen som vår lilla snuttis Smilla fick somna in på.

För 2 år sedan skulle jag aldrig ha trott att jag skulle stå och gråta så mycket för en katt. 

Det här låter lite hajpt men jag har ju svårt för matte, och då när vi hade gjort nationella prov i det var jag så jäkla svinnervös ifall jag skulle klara det eller inte, jag som ändå tar skolan seriöst och har bra betyg är så jäkla dålig på matte!!! Så jag hade prestationsångest och tjöööt, men så satt Smilla där med huvudet på sne som att hon förstod. Så även om hon var mycket speciell så kom man henne nära. 

 

 

Mitt sista foto på Smillsan.

Som jag kommer sakna att komma hem till dig lilla bäsisen. ♥


Happy Friday

Veckans bästa dag! Hade en kort skoldag (som vanligt på fredagar) och kunde snabbt åka hem. Sen nästa vecka är vi ju som sagt lediga torsdag-fredag, gillar verkligen sånt. Allt känns lite lättare då.
 
Innan jag tog bussen hem så mötte jag upp mamma som skulle till frissan. Äntligen kunde vi då byta skor!! För när jag åkte hemifrån henne för någon dag sen så fick jag bråttom och var tog de första converse-paren jag såg - vilket råkade vara hennes och det kände jag då på en gång. Var dock inget att göra utan fick knipa ihop och fejka ett leende trots att fötterna ömmade och skorna var trånga haha. Bussar är inte kända för att stanna och vänta på en...
 
 
Nu ska vi ha tacokväll, mmmm love it. Även om man alltid har samma ingredienser i och äter det någon/några gånger på en månad så är det alltid så galet gott.
 
Och sen lilla Svantis.. vilka friheter han tar sig...
 
 
Vill egentligen inte ha han i mitt rum, och då allra minst i min säng. Men är han så där söt och gosig så är det ju svårt att lyfta bort han. Gullesnutten, saknar nog sin syster {kommer nog inlägg om det senare!}

We'll be young forever

haha...100 år sen, men vi satt och kollade på gaaamla foton, så himla kul!
 

Något annat himla kul är att det är fredaaag imorgon! Dock så jobbar Henrik dygn men har en del i skolan så jag lär bli sysselsatt. 
Och nästa vecka, då har vi bara 3 dagar i skolan, ganska så fint! De dagarna lär väl bli fyllda med plugg men ska nog lyckas klämma in annat (roligare) då med. 
 
 
Har någon uppdaterat till iOS7?
 
 
 

Hold my hand Just in case

 
{Bilderna går inte att få större när man skickar dem, tydligen.}
 
Fick en liten minisovmorgon då jag, Cornelia och Emelie skulle äta frukost ihop. Så mysigt att börja dagen så! Och sen min gosekisse Svante som ni ser på första bilden. Igår när han var hos veterinären så sa de att han är ganska överviktig, haha! Det visste vi nog redan... Men nu har vi satt han på en mindre diet, gullisen. 
 
Jag och Cornelia var sen på en utbildning för skyddsombud som vi råkade bli. Rätt kul. Eller ja, vi fick ju gratis fika i café så lite värt ändå. 
 
Åkte sen hem till älskade H. Något som vi båda verkligen gillar är att åka runt i skogarna hos honom, så det har vi gjort. Mysipysi. Nu har vi slängt ihop en liten onyttg kladdkaka och så blir det myskväll!
 

A day like that

Studentkryssningen är nu bokad ! woho
Tankarna är väldigt mycket där i mars-april- någonstans... Har kommit till en punkt där jag verkligen bara längtar efter att skolan ska ta slut. Inrikta mig på något bra på universitetet, få hem min brandman, fixa mitt stora fina vita hus osv osv, tror de flesta 3or nästan är "ute" ur skolan. Farligt dock  Det är ju nu vi ska köra på som fasen. Det påminner mig rejält om att jag måste starta med Gymnasiearbetet. Ser verkligen inte fram emot all tid med det men det kommer ju vara värt det! {Man får bara F eller E på det, och får man F får man inte ut sina betyg och kan därmed inte söka. Men där hamnar vi inte!!}
 

Nu ska jag gå ut och gå med Fridisen, sen måste jag ju slänga mig i soffan och se Hollywoodfruarna, måla naglarna i en ny färg och SEN väntar sängen. Imorgon blir en riktigt mysonsdag!
 

You make me

6 dagar utan att blogga något alls, väldigt olikt mig! Men har haft en del att göra och tänka på. Skolan rullar på och så har min älskade finaste bästa Henrik kommit hem! Åh vad jag är glad! ♥ 
 
I veckan har jag
 
Kämpat på i skolan. Tränat ovanligt lite. Jobbat. Varit i Örebro med en vän. Saknat. Skrattat så jag gråtit. Oroat mig.  Varit irriterad. Varit irriterande. Insett lite av vad som är viktigt och som energin ska läggas på. Och vad som inte ska ha energi. Ätit godis en vanlig onsdag. Köpt nytt smink. Gjort en sak jag aldrig tidigare gjort. Eller, 2 saker. Funderat. Älsklingen kom äntligen hem. Träffat saknade Emelie. Gjort saker jag inte förstått varför jag gör dem. En fredagskväll på krogen som slutade för tidigt. Haft 40årsfest utan den nyblivna 40åringen. Målat mina naglar ljusrosa. Ägnat en hel söndag åt plugg...
 
 
 
 

Stars

 
 

Idag hade jag på mig skinnjackan, faktiskt för första gången i år.. Är ju annars fastväxt i min "vanliga svarta" men idag var det dags för förändring. Hade också min stjärnscarf som jag inte använt sen jag köpte den i maj. Skärpning på mig själv där.
 
Fick ju en dag extra i helgen då jag var ledig i fredags. Då tycker man ju att man ska hinna med så mycket men det kan jag inte säga att jag gjorde! Så nu ska jag väl fortsätta där jag slutade.
Men först ska jag äta lite, har improviserat ihop ett bröd som nu är i ugnen.
 
Sen ska jag jobba en stund innan jag förhoppningsvis åker in på lite zumba!
 

For colder times

   

Det är så himla snyggt med vita stickade tröjor, tycker jag. Ska passa på att köpa en nu när Henrik inte är hemma för att han säger alltid att jag har vita stickade när jag hittar fina på stan. Men sanningen är den att jag inte har någon helvit som är "fint stickad" utan snarare naturvita i kortare modell...
 
 
Ska också inhandla ett par vantar som jag SKA klara av att hålla koll på HELA hösten/vintern. Just med vantarna är jag en riktig virrpanna som gärna glömmer dem på bussen, tappar bort den ena eller tappar någon annanstans.
(Allt kommer härifrån)
 

Not in my area

September har verkligen börjar bra! Känns som att sommaren fortsätter lite, för så här bra väder har det väl inte varit på några år vid den här tiden. Jag hoppas att snön väntar i år så man kan njuta lite av hösttiden. Är inget fan av snö och så, men det är självklart att den ska finnas där under jul och nyår.
 
Nä men vet ni vad? Jag har ett riktigt problem.
När jag fyllde 17 så fick jag en jättefin kamera som jag verkligen älskade att ta kort med, fixa  med fotona och allt som hänger med. Det hade jag gjort fortfarande om det gick att få in fotona i datorn?? Fick ju ny dator nu när jag fyllde och de här nya kan tydligen inte öppna såna enheter utan att man ska fixa och trixa och det är ju inte jag så bra på.
Pappas kusin är snille inom området men jag har jobbat så mycket i sommar så har knappt varit hos pappa och därmed inte träffat kusinen där då. Får se till att göra det, för när jag & Henrik var hos faster senast så tog vi jättefina foton, samt att jag vill kunna använda min kamera (och samtidigt göra något med och av dem, som att få in i datorn. Enkel ekvation hehe) .
 
 
 
De enda fotona jag hade i nya datorn...

On my way

 
 Intervaller, en kall dusch, lång frukost och lite annat fix fick igång den här fina och soliga lördagen. Nu ska vi iväg på kalas!
 
 
 

What should I do now?

Vet ni vad?? Jag är ledig idag! Jag vet, kan knappt förstå det själv, haha. Och så fint med fredag! Det här kommer låta jätteknäppt, men när jag hade Henrik hemma så planerade vi mycket inför helgen- då man kanske inte gör så mycket speciella saker i veckorna utan mer lämnar det till helgen, t ex hitta på något ihop eller  om man skulle träffa andra och göra något. Men nudå?? Igår tänkte jag verkligen "Oj, imorgon är det fredag. Vad ska jag göra då? Och på lördag och söndag?"
 
Ja ni, det var en evig gåta. Jag får väl helt enkelt ägna mig åt att plugga (Ja, jag är ju inte helt ledig utan fick ju såklart "asroliga uppgifter".. hm..)
 

Men på fredag kommer Henrik hem - för en liten stund i alla fall, så himla underbart! På fredagen ska vi ha lite kul med några vänner ute, och på lördagen blir det jobb för mig. Dock inte så lång tid så sen ska jag ha tid att pussa sönder han!
 

Dare to try something new

 
Efter skolan gick jag och handlade lite... Mamma och jag skulle göra det berömda fröknäcket.
 

Blev jättegott! Gick också snabbt att göra så kommer definitivt göra det igen.
 

All in one

Hellooooo
Jag är helt slut och färdig så tanten ska snart lägga sig. Ska bli så skönt med helg, ligger så efter i sömnen så får göra något åt det nu!
 
Efter skolan stannade jag till hos Beccisen och vi var så trötta så vi gick ut och gick ca 5,5 km för att piggna till och det gjorde vi..... med några meters hopp, skutt och spring då hon fick syn på ormar. Jag skrattade och hon ville gråta, haha, vi kompenserar varandra så bra!
 
 
Jag hade mina Ballerinaskor. Jag hade inte ont under tiden vi gick men när jag tog av mig dem så kändes det som jag hade värsta ojämna fötter, åhh... Har dock botat det lite med glass nu så hoppas på att bli bättre.
 
Sen måste jag ju säga.... HAR NI SETT VEM SOM SKA VARA GREY ELLER????????
De är SÅ ute och cyklar :[[[
 
 
När det skulle ha varit:
 
 
Jaja... Ska väl lägga mig och tjura lite haha. Hoppas det blir bra ändå för man har ju inte liiiite förväntningar på den filmen!

Men medan jag deppar lite för det så tycker jag att ni ska få skratta! Play:a den här och ni kommer snart ligga dubbelvikta. Det bästa är i början och i slutet så strunta i mittenpartiet!
 
 

Chasing colors of the sky

Måndag. Andra september. Det skriker höst om det. Så mysigt.
Ganska mycket lycka att komma hem en timme före man egentligen skulle vara hemma.
 
 
Som alla andra par som har avstånd emellan varandra så har Henke lämnat några tjocktröjor hos mig, bland annat den här goooosiga. Den är på direkt när jag vaknar och direkt när jag kommer hem tills jag lägger mig. Så pluttenuttigt haha!
 

Girls night out

Fredagskvällen/natten blev så sjukt bra! Tänkte inte skriva så mycket utan vi kör på fotona istället.
 
 
 
 
 

 

RSS 2.0