En pluggonsdag

En ledig dag är ingen ledig dag - det finns massor att göra! Jag vill alltid gå igenom föreläsningarna väl och skriva ner och anteckna, men det är verkligen inte bara att göra. Nu har jag suttit och pluggat i snart 5 ½ timme och jag har bara hunnit med några få...
Så nu vet ni vad jag gör ikväll, när jag inte äter, har sträcka-på-mig-paus eller faktiskt stoppar uppgifterna för idag för att se alla program man måste se nu när det är höst.
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

sv nä det är inget roligt att vara förkyld tack detsamma

2014-09-17 18:58:57
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

sv ja det blir det ska lägga mig tidigt i kväll

2014-09-17 19:15:42
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

sv ja är på bättringsvägen ialla fall har int elika ont i halsen som jag hade i morse.

den är så himla god smakr precis som ben och jerrys och mycket billigare

2014-09-17 19:23:21
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

sv köpte den glassen på lidl.
ja det är tur att det blir bättre varje dag

2014-09-17 19:27:46
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Mia Forsberg

Ja jag ska också prova att göra den där nougaten till jul, tror den är riktigt god :D förra julen gjorde jag ju pepparkakstryffel och det var så sjukt gott så tror jag ska göra det i år igen ;)

Haha jag känner igen det där med att sitta och plugga i flera timmar, inte roligt! Minns att det tog flera timmar ibland att renskriva föreläsningsanteckningar när det var massa powerpoint-bilder.. Men det är värt det, tyckte jag i alla fall, för jag lär mig bäst när jag får skriva så lärde mig massor medan jag renskrev :) + att det var lättare att tentaplugga sen när man hade renskrivna anteckningar än massa klotter och sånt man knappt förstod. ;p

Okej det låter som en härlig vecka :) Om vi bortser från plugget ;) Men kämpa, kämpa! Jag själv ska jobba hela dagarna och sen umgås med mamma och moster på kvällarna. På Fredagkväll kommer Johan (äntligen!!) och då ska vi göra smörgåstårta, sen lördag ska vi till Ullared och köpa massor (jag ska bland annat köpa julklappar :D) och så ska vi äta kinabuffé ;)

2014-09-17 19:39:01
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Nej jag har faktiskt inte sett nåt sånt program tyvärr men det skulle vara intressant att se på. Vilken kanal går det på och går det nu? Annars så kan man kan leta upp det på youtube eller så. Det är helt sjukt hur fel man kan ha när man ska skatta hur "stor" / liten man är egentligen. Vi fick ju förminska den där ringen ganska SÅ jättemycket. Men då fick jag ju svart på vitt som sagt hur min känsla säger att det är men hur det egentligen är i verkliga livet liksom. Jag tycker absolut du skulle testa att göra den övningen. Alla skulle nog må bra av att se hur fel man kan ha. Jag har gjort den här övningen första gången jag blev sjuk också men det var med min förra sjukgymnast som gick i pension förra året. Så nu har jag en annan tjej som är mycket yngre som jag tycker är jättebra. Klart det kändes ovant till en början då jag var van Eva som min förra hette. Men hon jag har nu Sara är jätteduktig och jag är så glad att just hon är min sjukgymnast. Jag litar på henne jättemycket :)

Ja kalops är verkligen jättegott. Det ska ju vara potatis och rödbetor till vilket vi åt idag när vi var ute. Sen var det nån annan sallad också på sidan av. Min farmor var också jätteduktig på att göra kalops. Tur att det var hos henne vi åt det första gången så man verkligen fick uppleva hur gott det verkligen är. Tyvärr dog hon för fyra år sen.. Så nu har jag varken mor eller farföräldrar kvar i livet :( Och inte var dom så värsta gamla när dom dog heller. Eller okej då.. Farmor var 89.. Men morfar var 76 :(

Jaha okej! Jo Idol är på fredag. Då är det dom som inte gått vidare som har en chans till att gå vidare via ett wildcard som juryn delar ut till några stycken. Sen så ska man ju ringa in och rösta igen på dom man vill se i fredagsfinalerna. Så bara för att dom som gått vidare nu är vidare så måste dom ändå röstas på igen på fredag om dom ska kunna vara kvar. Så än kan man inte vara säker. Har du nån favorit än så länge eller är det för tidigt att säga kanske? :)

Låter som en kanonlösning att fylla på med choklad och banan. Det är så gott :D Mumsfillibabba!

Jo tack jag mår faktiskt bra idag. Har inte haft en jobbig stund än så länge på hela dagen och det är inte vanligt! :o Men som vi vet kan det ju slå om rätt fort. Men jag njuter av stunden just nu iallafall.

Tack snälla du <3 Jo jag känner att det går ju upp och ner i måendet och humöret hela tiden. Känner igen mig i det du säger med ett steg fram och två steg bak. Det är ju så med den här sjukdomen att ibland känns det som att man kan övervinna allting och att ingenting är omöjligt. Medans det kan slå om helt och kännas meninglöst och att inte vill nånting hellre än att vara sådär sjukt smal. Spela roll vad det får för konsekvenser för kroppen på sikt. Bara den känslan gör en lugn liksom att man vet att man är för tunn. Men har inte haft just den känslan nu på ett tag så just nu är det lite bättre :)
Kramar <3

2014-09-17 20:05:59
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MALIN

Svar: Vad tråkigt med plugg..... Se till att ha lite pauser så blir det roligare! Själv så ska jag snart in till stan och ta en promenad med min pojkvän :)

2014-09-17 20:14:54
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Clin

jag vet hur det är. Man är aldrig ledig.

Hoppas du haft en bra dag iaf =)
Kram

2014-09-17 20:48:03
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Anna

Låter som en låång kväll ;) Hoppas den går bra!
Svar: Bara sjukskriven veckan ut, så får vi se hur det känns på söndag.

Kan ju vara skönt att få lite luft när man pluggar så mycket, en liten paus :)

2014-09-17 21:28:47
URL: http://annaterneborg.blogg.se
Postat av: Petra

sv ok älskar lidl där hittar man jämt något man vill ha

2014-09-17 21:55:57
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: emelie andersson

du kommer klara det galant :D

sv: haha ja det får väl bli så :)

2014-09-17 22:09:27
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Petra

Sv aha okej jag bor ganska nära willys så jag brukar jämt handla dör i bland på lidl

2014-09-17 22:59:08
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

Sv håller med dig älskar deras frukt och grönsaker

Har du haft en bra dag?

2014-09-17 23:14:54
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

Sv vad skönt att höra :)
Min dag har kunnat varit lite bättre men hoppas förkylningen släpper snart känner mig helt tung i huvudet och kroppen är seg.

2014-09-17 23:29:55
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Josefine ♔

Jäklar, du ligger bannumej i alltså!! Jäkla självdisiplin du måste ha :D

Sv: Under kvällen har jag inte gjort så mycket. Hängt framför tvn typ haha ;) Dudå? :D

2014-09-17 23:35:54
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: Petra

Sv jag har varit på jobbet idag och ska jobba i morgon också. Det går bra att jobba behöver inte anstränga mig med rösten bu när jag är hes

2014-09-17 23:44:36
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Petra

Sv det är tur det hihi

Tack det får du med göra kram

2014-09-17 23:48:09
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Pluggar du heltid så "bör" man hinna 8h plugg per veckodag, och ta ledigt på helgen! Jag klarade sällan av det, så tycker 5,5 h låter sviiiinduktigt :D

2014-09-18 06:38:05
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Charlotta Hägg

Sv: Joda, det gick ganska bra faktiskt :) och du är duktig! De dagar som jag är helt ledig försöker jag att koppla bort skolan, jobbar hellre längre en vardagskväll så jag blir ledig till helgerna :)

2014-09-18 07:43:59
URL: http://charlottahagg.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Hihi ja eller hur! Vill också jättegärna åka till Italien. Det verkar vara så fint där. Har du varit där nångång? :)

Ja försök komma på vad de programmet hette där dom skulle uppskatta sig själv med hur dom såg ut. Skulle vara kul att se :)

Det är ju verkligen så som du säger att man kan tycka att man ska gå ner i vikt själv och vilja ändra på sig, men sen när man berättar det för nån utomstående som ser på en med andra ögon så ser ju dom det som är det rätta. Att man är smal och inte behöver tänka på hur man ser ut. Ens känslor kan verkligen spela ett spratt med en. Och det är skrämmande hur mycket en känsla kan påverka en att vilja ändra på sig.

Tack snälla <3 Ja precis, hennes kalops är ett fint minne av henne. Jag fick ju tyvärr aldrig träffa varken min mormor eller farfar. Eller ok min mormor dog när jag var 2 år, och farfar hann jag aldrig träffa. Jävla cancer som förstör allting. Hatar den sjukdomen. Åh okej :( Jag beklagar sorgen efter din morfar :(

Jag håller helt med dig. Förra året hade jag massa favoriter på Idol. I den här säsongen är det svårt att hålla isär dom liksom men man kanske lär sig med tiden nu när det börjar bli fredagsfinaler. Men jag tycker att han Rolf är rätt skön haha, sen så tycker jag att Niklas och Tristan är bra. Sen så tycker jag att Lisa, Mollie och vad heter hon som Daniel valde ut? Matilda? Dom tycker jag är bra :)

Idag mår bra jag tackolov, hur mår du själv? :) <3
Kramar <3

2014-09-18 09:20:27
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MALIN

Svar: Haha massor med godis ;) Pluggar du idag också?

2014-09-18 10:58:58
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Erika

Oj, men det är bra :) Själv kollar jag igenom böckerna inför föreläsningen och antecknar sedan under den, fast mer än så lägger jag faktiskt inte på det :)

sv. Ja absolut!

2014-09-18 16:33:44
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Johan

Oj, shit, hur kan du sitta och plugga så länge? Det går inte för mig, blir för trött i huvudet då :P

SV: Ja, det var en klar missräkning...
Särskilt som jag behöver matchspelet och Sverigeserien är ett ypperligt tillfälle att få extra matchspel, eftersom att David och Dzenan, + Nils nu nästa år, som är de tre jag främst fightas med om platser i truppen, inte får spela Sverigeserien nästa år. Då har jag ju gratis matchtillfälle där jämfört med dem. Därför är det extra surt när det ändå inte blir något av med det...

Vi har ett ganska stort skrivbord. Det måste ju räcka till två datorer, så att båda två får plats här :)
Det gjorde inte det vi hade i Mjölby.
Hursomhelst så är det väldigt skönt att vi börjar komma i ordning här nu :)

Det där klingar inte riktigt i mina öron... Du är trött på att plugga, motivationen är inte på topp, dagen efter har du en ledig dag och då pluggar du? :O
Visst, jag förstår att det säkerligen behövs för att hinna med allt, men ändå. Försök koppla bort studierna litegrann om du känner brist på motivation :)

Det gick inte bra i onsdags. Tredje raka förlusten och eftersom att Modo vann igår är vi enda laget utan poäng nu... Tung, tung start har det varit...
Blev det någon hockey i onsdags för dig? :)

Nej, det är en stor skillnad och en rejäl omvandling du har gjort det senaste året, men jag tror det kan vara bra. Även om det inte blir lika mycket träning nu så behöver kroppen ändå vila. Pluggar du helfart så blir det ganska mycket att ta in. Då behöver kroppen vila när du väl är ledig och då får man prioritera bort träningen ibland, för man kan ju inte hinna med allt hela tiden.

Haha, men det är skönt att vara hemma hos mamma :)
Jag ska dit på tisdag, en sista gång innan de åker till New york på torsdag :)

2014-09-19 12:54:58
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0