I love You

Ja, dagen kom... Idag flyttar Henrik. Jag är SÅ glad för hans skull och SÅ stolt över honom. Det är inte många som kommer in på brandmansutbildningen på första försöket men är man bäst så är man ju... Jag hoppas det blir som han tänkt sig (bättre till och med) men också att tiden bara swischar förbi! Så han kan komma hem och vi kan fortsätta med livet "som vanligt igen". Jag har snart inte bara en man utan en fireman! Så coooolt ♥
 
I've known it
From the moment
That we met
No doubt in my mind
Where you belong
 
You Know there's nothing
That I wouldn't do
To make you feel my love

Dance Like there's no tomorrow

Ska snart iväg för att ha en bra kväll med några fina vänner!! Bara ha kul & inte tänka på morgondagen, för det tar jag då. Även om jag är kaos redan nu. Men ja, ha en fin fredag!
 

27 08 13

 
Jag gillar verkligen den här övergången efter sommaren & just innan hösten, så fina dagar. Dock så är det så att på morgonen när man lämnar hemmet så är det görkallt och när man kommer hem svettas man i de långa byxorna... Haha så sjukt jobbigt. Men snart är den älskade hösten här på riktigt!!
 
Efter skolan idag mötte jag upp min älskling så åkte vi och hämtade hans gudmor Linnea  som ville bjuda oss på middag innan Henrik flyttar. Den tanten är verkligen för himla härlig!
Maten var goood och hade sån matkoma efter, och så proppsade hon för att det minsann skulle ätas efterrätt.
 
 

Some days are better than others

 
Oftast, så är det lätt för mig att skutta upp ur sängen och fixa mig inför skolan. Nyfiken på hur dagen ska bli, man kanske ser fram emot något eller bara vill ha något överstökat?
Andra mornar vill man bara dra täcket över huvudet och stanna där.
   Idag när jag vaknade kändes allt bra men jag har verkligen känt mig konstig idag?? Men vissa dagar är väl så.
Blir nog bättre av att gå ut och springa!
 
 

There's something about you

 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags igen, (på tal om förra inlägget), så nu ska vi hjälpa varandra här - vad lyssnar ni helst på när tränar?
Jag måste ha värsta upptempolåtarna som man helst skulle vilja dansa till haha. De gör mig taggad.
Shot shot shot
 

No more like this

 

Ja, ni kan väl gissa var vi har varit i helgen... Snacka om att man inte kommer vilja se polkagrisar sen. Eller snarare något godis, usch känner mig så trött på det! (Och det är illa när jordens värsta godisgris säger det.)
Får ta tag i mig själv nu i veckan, klarar inte av att säckas ihop haha. Går tillbaka till den vanliga vardagen nu som handlar om plugg, bra träning och kost!
 

Really want this to be

Har ju inte kunnat fara med familjen med husvagnen i sommar så imorgon är det min tur att få följa med! Ska bli kul tycker jag. Även om jag och Henrik kanske får sova i bilen som mobbade mähän hahah! Men det blir nog så bra så.
 
Idag har dagen gått åt att skratta åt en uttråkad Emelie och en trött Cornelia när vi var på Open Art runda i Öret. Så onödigt, inte intressant och mindre kul, men vi fick avbryta och ta ett tidigare tåg hem. Dock hade min buss redan farit så fick snällt vänta en timme till. Men allt negativt har något positivt med sig - hade tid att prata med bästisen. Lägger upp videon här (som vi pratade om) men såklart ska ni också se den!!! Det här är dom!!! ( 50 Nyanser-böckerna vet ni, bästa bästa!) så sjukt snygg!!!
 
 
 

Every minute is an opportunity

Nu har jag gått 2 dagar på mitt 3 gymnasieår - det sista! Ser s å mycket fram emot det här sista året för man har ju i stort sett bara roliga saker att se fram emot under vårterminen. Åh, tänk när jag står där i vit klänning, långt mörkt lockigt hår med vit mössa på huvudet och ett glas i handen..
 
Men idag är idag. Jag har bestämt mig för ett par saker och ska verkligen utföra dem, innan det här året är slut. Kommer förmodligen skriva dem här ju mer under tiden. Nu måste jag bara fokuseraaaa. ♣
 
 
 
 

One last time

 
Gick till jobbet för sista gången (på ett tag) . ÅH så sorgligt... men skönt ändå...
 
Imorgon ska jag & älsklingen till Göteborg. Inför hans utbildning måste han ha gjort en läkarundersökning så den gör vi kombinerat med lite shopping och så. Min enda sommarlovsdag kommer nog bli toppen!
 

Gellack update

 
Ni är många som frågat om jag kan skriva lite Gellack:et , och det är klart. Har inte haft det så länge än (5 dagar) men kan säga att hittills har det inte flagat, "tappat gnistan" eller så. Naglarna är starkare. Jag har inte varit rädd för att skada naglarna när jag jobbat och ändå har de hållt. Till saken hör också att jag jobbat ganska mycket i vatten.
 
Så hittills är jag grymt nöjd. Ikväll (när det är färdigtjobbat) så ska jag försöka mig på att byta färg. Alla säger att det är så himlans svårt att ta bort det nuvarande men det ska nog gå bra. Hoppas bara den nya färgen är snygg, valde ett korallfärgat. (Hade en ljusrosa innan) . Ett vanligt Depend nagellack hade flagat redan andra dagen för mig.

Ska ju till Göteborg imorgon och där inhandlas det säkert fler färger.
 
googlebilder.
 

Time flies

Herregud, på tisdag börjar skolan igen!!!! Var tog sommaren vägen?? När man var mitt uppe i den kändes det väl inte som "något speciellt" men nu när den snart är slut så känns det som att tiden verkligen bara sprungit iväg.
  Den här sommaren har jag gjort många saker för första gången, jag har gjort saker som jag inte trodde jag skulle göra, och jag har visat för mig själv att jag klarar av sånt jag inte är van vid. Är faktiskt så jäkla stolt över mig själv & glad för alla fina ord jag har fått höra! Sånt är kul :]
  Men ja, nu är det snart slut och det är dags att kicka ass i skolan, SISTA ÅRET. Fyfasen snart är jag ingen skolunge längre. Som sagt, tiden springer iväg.
 

Sooner or later it's over

 
Njuter av att sitta ner, efter en hel dag ståendes på jobbet. Full rulle hela dagen så är glad att jag snart kan hoppa i sängen, läsaaaa i min lilla boook.
 
Samtidigt som jag tycker det är skönt att hösten börjar ta vid så är det lite vemodigt att jag snart inte jobbar där mer. Kommer sakna tjejerna jag jobbat med, men det är ju lite så - man vet inte vad man har förrän det är borta.
 
För övrigt så känner jag mig laddad att börja träna och äta bra igen! Har faktiskt varit lat nästan hela sommaren så nu är det dags för mig att komma igång igen! Ska bara bli lite frisk först så kör jag.
 

I feel something so wrong Doing the right thing

 
 
 

Not fun

 
Här har ni mig just nu, med fina röda ögon, rinnig näsa och blekt ansikte. Yeay. Alldeles lagom inför skolan och allt... Äh ska väl inte klaga men hoppas inte det blir långvarigt. Har länge känt på mig att jag varit småhängig men det har aldrig brytit ut.
Men det kan gärna få försvinna nu!
 

Mr Grey

Har ni läst 50 nyanser av.... serien? Jag gör det nu (lånade boken av Emelie i våras men har inte haft tid för fem öre så tragglar fortarande med den. Närmar mig dock slutet och så har jag köpt den andra boken...)
 
MEN, om ni nu läst dem, vem ÄR Mr Grey? - Vem ska spela honom i filmerna??? Det måste ju vara snyggingarnas snygging, med rätt hår, rätt ögon, rätt kropp och allt det, precis som den bilden som man skapat i huvudet. ÅHHH, en film att se på bio !! Längtar lite
 
Googlar man så kommer dessa upp först
 
 
 

Åh, det måste ju bli Matt Bomer - längst upp. Snyggsnyggsnygg
 
Rollen som Ana är inte liiiika viktigt, men de här är kandidater.
 
 
 

Depend Gellack

 
"Du är nu färdig med behandlingen och har en högglansig hållbar lackning som varar i ca 2-3 veckor."
Kunde inte hålla mig - så nu har jag det hemma! Ska bli så kul att se om det sitter så länge.
 

Lovely days

Hade helt underbara dagar i Stockholm med hjärtat!
 
 
 
 
 

Några av fotona som blev tagna.
Vi gick hur många mil som helst - för hotellet låg inte där mobilen visade och Grönan hade visst flyttat på sig... Smart som jag är tog jag mina nya skor (hade redan skoskav så tänkte att det inte skulle göra något... ) Men det var så bra ändå, så. Gick på stan men ändå så köpte jag inget speciellt. Vi testade s-usch-i för första gången.
Vi fikade annat gott istället, åt Kinabuffé och mycket godis.
 
Fint hotell, god frukost och lagomt avstånd till centrum. Kan tänka mig det igen! Men allt är bra när jag är med min H. ♥
 

While we're talking about it

På tal om vitt så måste jag visa ett par skor jag köpte tidigare i sommar.
 
 

Vita tygskor är ett måste för mig på våren och hösten, så fint!
 
 

The D Day

Det är 5 veckor sedan jag och Henrik bokade den här resan och jag har verkligen sett fram emot den!! Stockholm är destinationen och där ska vi spendera idag och imorgon. Inget är direkt spikat förutom att vi ska kolla runt lite, gå på Grönan, äta och dricka gott. Så mysigt!
 
Det blir en av de sista resorna vi gör ihop innan Henke flyttar. (Vi har ju nyligen varit i Linköping och nästa vecka väntar även en resa till Göteborg så vi flänger runt.)
 
 

Gillar att lägga in gamla foton ♥ har blivit en del efter alla år tillsammans.
 

The best time is with the best people

 
For in till Asund och träffade världens finaste vän! ♡
Vi har knappt kunnat träffas något den här sommaren pga jobb och det suger, men det får vi ta igen sen i höst. Det blir lättare med rutiner och så.
 

All White

 
 
Jag tycker det är så himla snyggt och fräscht med vita naglar! (Dock skulle jag behövt lite fin bränna också menmen...)
Så innan jag åker sen, så är det vit färg som åker på mina naglar!
 

Leave a light on for me

 
Efter att jag publicerat förra inlägget har det hänt mycket! Cirkus 10 minuter efteråt bestämde jag och Frida att vi skulle gå ut och gå. Så himla skönt att ha en så jordnära och förstående vän som är på samma plats som en själv.   När vi hade mindre än hälften kvar av vägen så ringer en tjej på jobbet och behöver hjälp. Ökade takten, omöjligt, ännu mera, haha.
Var inte så farligt ändå så vi kunde stänga ganska skapligt.
Nu sitter jag nyduschad, småfrusen i soffan med teeee. Bland det bästa med sensommaren/hösten/vintern. Väntar på min lilla sambo som är och träffar vänner.
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa bästis!! Ä n t l i g e n !
 
 

Hoping one day you'll make a dream last

Från gårdagens långa promenad. Ska ut snart igen, bara värmen lugnar sig lite...
 
Redan hemma från jobbet - nu börjar det lugna ner sig lite. Kan inte säga annat än att det är skönt. Men av det här jobbet har jag faktiskt lärt mig speciellt en sak om mig själv - jag är mer stresstålig än vad jag trodde. Har alltid sett mig själv vara ganska otålig och inte orka av alltför mycket stress kombinerat med gnälliga människor, men där har jag nog haft fel. Det är jag som står där med ett leende från öronen när kunderna ska ha det ena och det andra.
 
Förutom promenad så måste jag stå i fixartagen - snart ska vi ju åka till Stockholm. Kontrollfreaket måste kolla så att allt stämmer, packa ner kläder osv, planera lite och ni vet...
 

Now they're mine

 
Nu har jag båda mina glajjor hemma, känns för himla bra! Tycker inte att jag ser så dåligt utan dem, men när jag tar på mig dem är det en helt ny värld som öppnar sig så... det var bra för mig!
 

You should be dancing in the streets

Tumblr | via Tumblr
----
 
Idag...
 
tog jag en skön sovmorgon
♣ har jag myst runt med människor jag tycker så mycket om
har jag träffat en fin vän
♣ har jag åkt buss för första gången på länge
har jag kollat runt på bilar
tänker jag mycket på framtiden
 

Tonight is the night We’ll fight 'til it’s over

 
 
Ledig i några dagar nu, wohooo
 
De här dagarna är väl inte direkt planerade, sen jobb ett par dagar och i helgen ska jag och Henke till Stockholm! Den resan bokade vi för länge sen och nu är det snart dags! Äntligen! Längtar så. :]
 

Looking back a few days

Hade en så himla bra dag i Linköping i torsdags! Allt var klockrent, vädret, maten, sällskapet... ♥
 
 

(Haha, andra bilden... Henrik fick syn på en brandstation så han blev som ett barn. Snart har jag min egna brandman, inte alla som har den turen!)
 
Vi åt, fikade och drack gott, strosade omkring (kom dock hem tomhänt) och höll på att dö utav värmeslag, men Henrik fick träffa sina favvosar och det var ju huvudsaken.
 
Idag har jag jobbat och jag vet inte vad jag ska säga riktigt (ni har väl tröttnat på allt snack om jobb men kort sagt är det ju det mitt liv handlar mycket om just nu). Åt seeeen lunch/tidig middag halv 7 hahha.... Fanns inte tid innan.
 
 
Vanligtvis äter jag ingenting av det som ligger på tallriken men idag moffade jag åt mig av allt fett jag kunde hitta haha . Man är bra rolig. Nu ska jag ha en fin LUGN kväll för att sedan jobba (NEHEEE) imorgon igen. hehe
 

01 08 13

Tiden går så farligt fort, redan augusti!
Henrik är ju hockeyfantast och galen i LHC. Idag har de första ispasset så det ska vi åka på. Dock så har vi kompromissat (bra) som vanligt, jag får shopping innan och så får mannen se sitt älskade lag efter! Alla glada, win win.
Vi har det alltid så himla mysigt på våra Linköpingsresor. Har sagt det förr och säger det igen- kan lätt se oss där i framtiden :}
 
väldigt gammalt foto på oss... haha
 
 
 

RSS 2.0