dyra sekunder.

Är nu hemma efter en kortisdag med bara 2 lektioner. Nu ska jag väl städa eller nåt, iallafall sysselsätta mej med nåt tills Henkepenke kommer.

Älskar vädret, det är sjukt vad jag har saknat det! Hoppas det håller i sej läänge. Och så måste det vara jättefint väder när jag fyller, kan ju påminna er om att det bara är en vecka kvar precis!! Jag har faktiskt inte haft en enda födelsedag med dåligt väder (eller en med åska, men det är ju inte direkt dåligt..) Så får hoppas på det även i år!
Lite som händer i veckan:

söndag: Johanna fyller ♥ och så ska vi inventera -.- kalas för Manne.

måndag: Manne fyller år, måste göra SO-grejer.
tisdag: Jag ska klippa mej.

onsdag: Becca fyller ♥

torsdag: Har nationellt prov i matte.

fredag: jag fyller, och så är vi lediga! uuunderbart.


Familjen Annorlunda!











hela generationen .. litetbarn , tonåring , mmmamma.

Haha grymt hätlig klass har jag!


icecold

Kom hem från Henke för en stund sen. Matchen gick inte så bra tyvärr, det blev 4-0. Så istället för att de vann så vann fölk ifrån klassen.. Som var säkra på att de skulle förlora ~ menmen allt kan hända.
Jag satt och frös och pratade med en massa härliga människor, men man kan ha det sämre.

Tema och marknad idag annars, inget speciellt jättekul.
Imorgon ska vi först ta kort (aj just fan så jag måste fixa klääääder.) Vi ska ha temat Famliljen Annorlunda som jag skrev innan, med typ morföärldrar, föräldrar och 100 barn typ. Vet inte riktigt vad det blir av mej, tar väl med mej halva garderoben eller så!
Efter kortet ska vi till Lerbäck och kolla teater.

Snart helg igen, fytusan va härligt !

Therese-dagen.

Mamma har namnsdag idag och som present fick hon skjutsa upp mej och Becca upp till Örebro! Hade jätteroligt där iallafall, köpte olja för solning, ny svart ögonskugga och sen en tröja. Lämnade också tillbaka min klänning, så mamma beställer en i XS imorgon. Min mamma är bäst!♥

Imorgon har vi en lektion - teknik, sen har vi nåt tema för att det är ''Bokens dag'' eller nåt sånt, och så slutar vi 14 eftersom att det är marknad....
Efter det åker jag vidare till Mariedamm och kollar Henkes första seriematch (tror jag det var? Nåt sånt iallafall).
På torsdag ska vi ta knas-kort och på fredag är det kortdag och en vecka kvar tills jag fyller!
Räknar man veckorna som är kvar så är det ungefär 2 hela veckor kvar. Sen är det teman, ledigt och Stockholmsresor/andra resor!


Det var det lovet....

Men jag har gjort det absolut bästa av mitt lov, kunde inte ha gjort det så mycket bättre!
Sista dagen idag då var vi i Kristinehamn, staden där alla har hundar och jättehärlig dialekt. Måste vara sjukt kul att ha en dialekt, det är grymt tråkigt att man inte har det! Vi kanske har nån tråkig, men ingen speciell.. Tråkigt. Kul att alla säger att närkingar gnäller, eller uttalar ''i'' för mycket. Jaja det får bli i nästa liv.

Nu ska jag kolla film och vänta på att duschen blir ledig.
Imorgon blir det Örebro/Marieberg en snabbis. Köpte en avslutningsklänning i S men den var ju för stor på nåt konstigt vänster så den får lämnas tillbaka så får jag beställa den istället!
Förresten så får vi se hur det blir med håret, jag har ny planer nu!


jesse j, price tag , på hjärnan
Spooooooola fram, jobbig början hah

Söndag 24/4.

Nu har Becca och Johanna åkt hem efter ett jätteroligt dygn!
Blev att kolla några filmer igår, men jag vet inte om Johanna kan svara på vilka det var? Haha, lite uttråkad.. Först såg vi lite (för mycket) av Remember me, jättedålig som vi har sett innan. Vi ville se slutet men det gick verkligen inte att vänta. Sen hyrde vi Grown up's. Becca och jag har sett den innan, och vi tyckte att den var jätterolig som vanligt.

När vi satt och skrattade som galningar så undrade vi varför inte Johanna skrttade..hm.. då hade hon somnat ;).

Imorse så vaknade jag av att Johanna låg och läste, kvart i 7! Galen människa!

Nu när de har åkt så kommer nästa - Henke. Det blir alltså att åka till Örebro och träffa hela släkten för att fira Anna. Sen sover vi nog kvar till imorn..och då ska jag till Kristinehamn. Det låter som att det är långt dit :s i den här värmen jippi


Städtant.

Nu drar jag fram dammsugaren och dammvippan (?) för att städa järnet! Har lite att fixa inför kvällen, kuul!
  ♥


Skärtorsdag/Lååångfredag.

Tar båda dagarna lite kort nu när jag inte har bloggat.
Igår

Vaknade hyfsat sent trots mycket tjat. Var egentligen bestämt att jag skulle åka tidigt till Henrik men det blev inte så. Hamnade istället i Linköping.. Men efter att ha varit både här och där så blev slutplatsen äntligen hos han, och då var klockan lite mer än vad det var tänkt (haha.) Efter mycket hoppande på studsmattan med lillebebisen osv så satt vi uppe och kollade på ''Hjälp''. Haha vilket program.. Glömde även min mobil när jag åkte hemifrån, smart eller? Många skulle inte tro det men det gjorde jag.. Och har faktiskt inte saknat den så mycket.

Idag

Så vaknade jag kl7!!!! Men tänkte att jag inte skulle väcka han utan lät han sova, så i 4h låg jag och lyssnade på när han andades.. Men efter 11 så vaknade han iallafall och då blev det roligare.
Hoppade studsmatta igen med hans bror och så var vi ute och gick. Jag kunde välja mellan den korta eller den långa rundan. Valde såklart den långa. Men jag insåg ganska snart att det var inte smart när det var som varmast på dagen.
Men man ska inte klaga, uuuuunderbart väder!♥ och bra sällskap också såklart!

 

Imorgon är det påskafton, och förmodligen får jag besök av mina sötnosar Rebecca och Johanna!♥

 


Tidiga mornar → Sena kvällar → trött tjej!

Och inte ser det ut att bli bättre heller, kanske blir en promme tidigt imorgon. Varför vet jag inte.. räcker bara med att det är galet skönt. Får väl se hur det blir. Men nu ligger jag här med datorn som värmer upp täcket haha, fryser som vanligt :( Funderar lite på skolavslutningen! 

Det är ungefär 5-6v kvar av skolan. Jag kan inte fatta det :o , snart ska vi ifrån Sjöängen och alla ska åt olika håll. Ska bli underbart med nytt och få göra nya grejer, men klassen som man har i högstadiet är alltid viktig. Det är en viktig tid i livet ;).
Kommer sakna de galna människorna men det är liksom dags nu..
Men 5 veckor då.. Avslutning snart.. 

kläder är halvt inhandlade
håret kan gärna få växa lite till
det är okej om det blir jättevarmt och solen är framme jämt så att man får fin färg

Innan så måste jag toppa håret (rätt snart) bara för att frächa igenom det lite, och sen färga.. Förhoppningsvis mörkare. Måste hitta tid för allt, det är en miljard grejer som ska fixas..helst samtidigt också . :o galet.
Men nu är det nog dags att söva, godnatt!


Mysbarn ♥







  (det här får vara Manne eftersom att han tvärvägrar att vara med på bild!)
Sötnosar!


Onsdag 20/4.

Klockan är bara lite efter ett men jag har redan hunnit med massor!
Sprang runt på Marieberg, det blev såklart lite shoppat. Nu står jag och gör mat (pannkakor såklart!) och lyssnar på musik.
Nu så ska jag vara barnvakt osv får väl se vad som händer.

Hur blev det med sovmornar?

Har sovit massor men är ändå sjukt trött! :(

Dagen idag har spenderats med Henke och övriga familjemedlemmar ute i solen, galet skönt väder är det! Det har man väntat på ett tag nu!

Imorgon taggar jag att gå upp tidigt för att åka till Marieberg! Ska inte vara där så länge men hinner nog hitta saker ändå, min dolda talang ..

 


Kvällspromme

Kom precis in från en promme, sjukt skönt det är ute!
Nu ska jag bara göra mej i ordning och sen dra igång en film att sömna till. Trött som tusan efter den lilla mysiga morgonsincidenten är jag haha..
Godnatt då!

Cornelias födelsedagsfirande!

Som jag skrev igår så var jag alltså med Cornelia, Rebecca och Johanna igår/idag. Åkte och mötte dom på Marieberg igår, men ingen av oss shoppade så mycket. Men vi fikade och hade det jätetbra!
Pappa hämtade oss så då satt vi i lägenheten och gjorde oss i ordning.
Vi fixade lite och sen bjöd vi henne på mat, det blev typ thai? Becca och jag gjorde bort oss gaaalet (men det går vi inte in på!)

Undrar varför det alltid är vi...? Men vi är ju helt underbara ändå!
Det blev mat på mat på mat och tillslut kunde vi fan inte röra oss, så vi satt där och bara slöade ett tag.



Efter det så bjöd vi henne på bio också - I am number four.



Den var jättebra! Och det gjorde inte så mycket att han ''såg helt okej ut''.




Haha. Innan vi såg den så ringde min farbor och frågade ifall vi kunde tänka oss att vara hundvakt åt hans 2 hundar.. (eller som cornelia skrev på sin blogg; Kom hem till Nicoles pappa vid halv 12 kanske, var hudvakt sen på kvällen/natten åt Nicoles farbror... Haha låter som vi ''vaktade'' han x)
Iallafall..
Javisst kunde vi det.
De blev uppspelta när vi kom osv men efter ett lugnade de ner sej och vi la oss inte så långt efter.



4 kuddar i bäddsoffan, haha kan säga att det blev rätt varmt och trångt. Speciellt med mej och Becca som tar så grymt stor plats när vi sover.. Så efter ett tag fick Becca kanonidén (?) att hon skulle sova på golvet. Vi tyckte inte det men hon tycker att det är så skönt så visst fick hon väl det.



haha skumt.♥

Men att vara hundvaktgör jag aldrig om igen!! Kvart i 7 så blev de rastlösa typ och började göra tjutljud som skär sej i öronen :s så för att de skulle bli mindre rastlösa gick vi (läs; nicole, johanna och rebecca, vaaaaaaad gjorde corneeeeeeeeliaaaaaaa????? SOV!!! Haha hon kunde ta den uppoddringen sa hon..) ut halv8 och bara lät dom vara ute så att de slapp vara instänga.

Typ 3 minuter senare orkade vi inte det längre och var svintrötta så vi gick upp och la oss igen. Eller rättare sagt jag gjorde det. Rebecca och Johanna är galna så de kan vakna typ 8 av sej självt.. Lite halvskumt sådär.

Inte nog med att man inte fick sova - det är hundhår precis överallt!! Känns som det sitter i halsen till och med fyfan vad äckligt!
 På tal om annat så är det grymt skönt att det är sol och fint väder ute! Har saknat att kunna gå ut i en tröja utan att frysa alltför mycket. Det är typ bara 4 seriösa skolveckor kvar sen är det slut på Sjöängen! Heerligt
Och man slipper det ju nu också , det är sååå skönt att veta att det inte är skola imorgon, och inte på hela veckan. me like

godmorgon godmorgon.

Haha eller?
Idag ska jag träffa några hääärliga människor! Så för att vara i tid och kunna göra mej i ordning utan att stressa, så stallde jag klockan på halv10. Men det gick bara inte att komma upp, hade huvudvärk, så jag snoozade i en timme typ. Sen gick jag ner, åt frukost snabbt och nu sitter jag här helt i ordninggjord. Trodde att det var lite bråttom förut eftersom att jag inte är världens snabbaste på att göra mej i ordning, men nu är jag klar och har en massa tid över!

Men innan jag åker och träffar dom så måste jag springa på stan och köpa nya tights, för dom som jag hade med mej drog jag upp.. Kan ju inte springa runt med ett hål på dom, så jag får tjuvstarta shoppingen lite!

Dagen kommer bli grym! :D

Helg och lov! - kunde inte bli bättre.

3 lekioner som vanligt på fredagar. NO:n var tråkig men vi pratade om hur vi ska göra med klassresan. Det är ju bestämt innan att man ska till Stockholm på något studiebesök eller en kulturgrej. Men lärarna fixade så att vi kan kolla på teater i skolan, så då behöver vi bara gå till Riksdagen när vi är där! + att vi ska till Gröna Lund då också. Wuhu
Sen skulle vi och A sova kvar (på nåt äckligt vandrarhem eller i en kyrka hahaha) så då kan vi roa oss dagen efter också!

På SO:n så gjorde jag klart allt och det blev helt klockrent! Fick också lite halvt reda på hemprovet och det hade också gått bra.
Hela dagen har tydligen gått bra.. och det slutade inte där. Vi gick upp till Yvonne för att kolla gymnasievalet också, och där var man preliminärt inne (så inne som man kan vara just nu.) Fan vad gött!

Klart man ska ta lov när man är på topp!
underbart

Idag får vi påsklov, lalala

Och det ska bli sååhääääär skönt!
Hade problem med att komma upp imorse eftersom att jag var seg på att somna, så jag vet egentligen inte varför jag sitter här när jag har lite anant att göra?! Men det hinns.
Ska försöka bestämma vad jag ska ha på mej, har inga idéer, trååkigt.
Jag ska också plattta håret idag hade jag tänkt. På tal om hår; Jag funderar nästan på att klippa bort allt det slitna till skolavslutningen istälelt. (Har ju alltid tänkt att jag vill ha jäääättelångt och fräscht hår tills jag slutar 9an, men det blir nog ändrarde planer tyvärr.)
Mitt hår ser inte allt för bra ut. Men ska köpa lite grejer och se ifall det blir bättre, annars är det en korthårig Nicole ni kommer få se! Men jag ser inte framemot den dagen :((

Nu ska jag åka och ha skola ett litet tag, sen kommer Henke ! Ikväll ska jag till pappa och imorgon ska jag träffa tjejorna. ♥

Underbara innebandybrudar! ♥











hårdträning på moonwalk!





i mitt lilla lag - Annapanna, Johäääänna och Världens bästa Carlzon!





Vi hade alla de lättaste kloten. Kvar på klot-hyllorna fanns bara gröna, blåa och svarta som var SVIN-tunga!


Jag hade småproblem med mina långa naglar. Så jag tänkte att jag skulle ta ett litet klot och sen stå och rulla och putta på det. Gick inte bra , det resulterade i rätt ner i rännan de första 4 gångerna.
Kändes lite töntigt att inte kunna köra ordentligt på grund av naglarna, lite fjortisvarning på det. Haha, men nu när jag har fixat dom är det ju kul att kunna ha kvar dom!



Men jag tröttnade på att bara ha sträck på min bana (på skärmen) och fortfarande ha 0 när de andra hade 50, så jag böt till en 10a, med aaaaaaas stora hål istället, och då kom jag snabbt ikapp dem !



De var en jätterolig kväll, kommer sakna alla galna tjejer.
Under tiden som vi åt så 'båkade' vi med några FBK:are som satt och kolla på hockeyn. Fyfan vad vi drev med dem.
En massa skratt, en massa sång osv, sjukt kul!


Förresten så blev det 4-0 nu!

Nu skulle han ha varit glad!



Färjestad leder just nu med 3-0, och jag vet någon som skulle ha varit högt och lågt för det!
jag saknar dej

Bowling!

Sitter nu och väntar på Natta och dom, sen ska vi träffa resten av laget och sen ska vi till Laxå och bowla! Sjukt kul ska det bli. Men får se hur många hela naglar jag kommer hem med sen. Får väl rulla dom istället! Ska försöka ta kort så det kommer in lite nytt!

trött trött trött

Hade visst mycket att göra idag märker jag nu.
Skrev lite på fysiken, Rickard har nu kollat igenom det. Jag hoppade in i duschen. Jag hoppade ur den. Ska kolla en sista gång på fysiken. (-.-), Jag kollar. Lägger undan det. Tar fram SO:n.

Nae det orkar jag inte! Går och lägger mej istället.
Får jobba duktigt imorgon på so lektionen och sen göra det som behövs efteråt.

Skönt att man slipper de här i en vecka!


Onsdag den 13e!

Det är riktigt värdelöst att vakna innan mobilen ringer. Det hände imorse, och inte lite heller, utan en hel jäkla halvtimme! Då kunde jag inte somna om och det söög.
Iallafall så träffade jag en nyvaken Henrik när jag gick av bussen. Han hade försovit sej, inte så förvånad! Men eftersom att vi inte träffats på länge var det trevligt, även om det bara var i 10 sek haha. Hade lite bråttom för vi skulle ha eng nationella; uppsats.
Skrev om min moster där <3



Vi dansade på idrotten , och det var skitkul! A-klassen tyckte att vi dansade jättefint......
Hela dagen har jag skrattat massor och jag känner att det är inte bra när man har galen träningsvärk!
Nu ska jag göra det allra sista på fysiken och börja på SO:n. Bort med det ena och fram med det andra.
Lite härligt det ska bli med lov?


Sådärja

Wuhu 5 timmar senare.
Är ja helt dum eller...? Jag fattar inte hur jag orkar men nu måste ja ligga i. Har hunnit med mycket iallafall



Får fortsätta med det allra sista imorgon. Blir ju helt deprimerad/hjärntvättad av att bara sitta och göra tråkgrejer, så nu är de dags att hitta på annat! Men lite avbrott har det blivit, ringde till bästavän förut, och nu ringde henkepenke så får göra det istället för att kolla Desperate Housewifes.
Är sugen på coooola, får nog försöka göra något åt det !

Fysikarbets-skrivning på G.

Jag tänker inte gå därifrån förrän jag är klar! Och efter 'bråket' jag hade med läraren ska jag fan göra allt allt allt.
Vi hörs om jag överlever!

En träningsvärk som heter duga!

Och det tackar vi Fjanton för!

Han stod för idrottslektionen idag, och ni ska veta vad han körde med oss. Men såklart älskade han att stå och bossa över oss och skrika på oss. När man hade tid och kolla upp så stod han och dansade till musiken/skällde på någon/visslade med visselpipan i någons öra.. haha

 

Det jag skulle komma fram till var att alla de typ 15 övningarna han hade ordnat med var magövningar. Jag trodde verkligen att jag var i bra form och var vältränad, men efter ett tag blir det jobbigt! Skönt att det fina vädret börjar komma nu, det blir lättare att komma igång med att springa ute då!


Hemma från huvudstaden.

Haha fint inlägg henkepenke har gjort ser jag.. <3
Men som han skrev - jag har shoppat för fullt! Har haft så jäkla kul! Vi har hunnit med mycket, men tiden går fort när man har roligt. När vi kom dit igår så börjde vi med att ta t-banan till hotellet, sen gick vi därifrån till stan för att börja shoppingen. Började 11 och slutade 5-6 nån gång. 7 timmar av shopping hde gjort Becca galen. Men det gjorde inte oss nånting, haha. Helt underbart att springa runt och kolla på det man vill. Ingen direkt tid att passa och inget stress utan bara massa sköj.

Lite av det jag köpte. Har jättefin kamerablixt, eller hur?
Nej fyfan, och det blir bara mörkt utan den så det fick bli såhär! Bättre bilder kanske kommer sen. Iallafall:
*En svart tröja.
*En grå tjockiströja.
*Längre tröja/tunika ('det' blåa haha)
*Turkosa bh/trosor
*Fick skor också av mamsen. + det här  läpsylet som ser ut som en colaflaska? Haha luktar cola gör det också. Mamma tyckte att det var klockrent så det fick jag också. Haha söt mamma <3
På kvällen gick vi och såg musikalen . Riktigt bra faktiskt. Trodde att den skulle vara stel och allvarlig men det var jätteroligt och man fick skratta en massa. Vägen dit var inte det lättaste hahah. Minuterna gick neråt och vi visste inte riktigt vart vi skulle. Vi tog för lång tid på oss att göra oss i ordning, så tiden blev knapp. Men i hööööga skor fick vi ta oss en runda upp och ner för gator, men 2 minuter innan det började så var vi på plats! Vi hade platser i mitten så alla fick ställa sej för oss.. ja men varför inte? ;)


Idag så sprang vi mera på stan. Vi fikade också, sen drog vi ner och skulle köpa en dricka innan tåget skulle gå. Vi gick in på nåt ställe och när vi skulle betala sa jag nåt till mamma, och hon i kassan frågade mej; ''kallade du henne för mamma''?
Blev lite förvånad och svarde ja. Såhär såg den människan ut :O:O:O!!
Sen sa hon att hon kunde ha tagit leg på mamma ! HAHAH vad jag skrattade! Hon tyckte att vi såg jämnlika ut. Mamma blev så stolt eftersom att hon blir 35 snart. Men kul var det!

''Kändisar'' vi har sett;
                                      
Rolf Lassgård.   Tanten som hade barnprgram vetni?  och..    Kissie. Fyfan säger jag haha. Vilken snygging

NU ska jag leta efter en tröja som Becca säger att jag har (men jag tror henne inte haha?) Det är bara att leta reda på den. Sen ska jag lägga mej med en massa läxor! 2 uppsatser som ska vara inne på fredag. Imorgon ska jag träffa Henke eftersom att det är lite fira-dag då. Tisdag och onsdag blir hårda pluggningsdagar men torsdag går bort eftersom att det är innebandy avslutning då!

Snubbelfoten gästbloggar

Förklaring till rubriken är att Nicci tycker att jag är ganska klantig och slår mej på allt så hon och rickard kallar mej för snubbelfoten -.- ..så klantig är ja faktiskt inte bara så ni vet

Eftersom att hon är så smart att å skriker ut sitt lösenord till bloggen så tycker ja inte att de är mer än rätt att ja smiter in och gästbloggar lite ;) funderar på om ja ska byta lösenord bara för att jävlas lite... ne då blir hon galen (a)

aja iaf så är Sniglo (Nicole) i Stockholm med sin mamma och Anna idag å shoppar för fullt så ja sitter här hemma i Mariedamm och tråkar..

förresten så firar vi 3 månader på måndag bara så ni vet ;)

Bara därför så bjuder jag på en galen bild..


Jag älskar dej Niccipicci ;* <333  / Henkepenke


Torsdag 7/4.

Har precis (eller för ett tag sen) kommit hem från henke. Men måste vara lite duktig nu, börjar faktiskt känna igen mej på den vägen nu, efter 3 månader. Inte dåligt måste jag säga. Men nej mitt lokalsinne är inte det bästa. Kanske borde oroa mej för Stockholm i helgen? Tur att mamma iallafall har lite koll, jag och Anna kommer nog se lite bortsprungna ut..

Imorgon åker jag till skolan för att ha nationellt prov, tydligen. Direkt på morgonen fram till nån gång vid 11. Sen slutar vi. För lektionerna skulle dras igång igen efter 12, men våran börjar 20i så det var ingen idé. Känns sådär, men det är inget att spara på utan bäst att göra det på en gång!

Förresten så fyller ju galna Carlzon år idag! Får nöja oss med den här bilden, från när hon strtade långdansen i julas!
Grattis! <3



ääääntligen helg imorgon!


6 april - 6 maj

Bara en månad kvar tills jag fyller! Wuhu

För övrigt så har jag rätt så sjukt otroligt tråkigt så funderar nästan på att lägga mej :o får kolla nån film eller nåt. Får ju inte heller glömma att tagga till skolan imorgon, eller? Sånt kan man inte tagga till. Men man får göra det bästa av det helt klart! Kan ju säga att man är ju inte direkt helt normal efter att h gått hemma i 2 dagar, utan att träffa alltför normala människor.

Eller ska vi skylla det på 1an? Samma nyheter, samma väder, samma intervjuer. Haha, helt hjärntvättad.
Får försöka klura ut vad det är fjärrkontrollen håller på med, och få den att funka igen. Den kan väl inte bara lägga av sådär? Saker ska funka, hela tiden, inte brejka. Men har inte tagit ut min ilska på det, för det blir nog inte bättre. Skulle jag göra det skulle jag nog till och med glad för 1an.

Men vad sitter jag här och tjatar för. Godnatt säger en övertrött Nicole då! Klockan är ju inte ens 10. Det är tragiskt.


Ettan - vilken drömkanal!

Politiksdebatter.... Nyheter.... Nyhetsmorgon....
Och allt går i repris, så har säkert sett allting 5 ggr! Haha. Det finns iallafall ingen chans att man missar vad som händer och det är väl bra.
Precis som igår så springer jag runt med mössa och halsduk, sköönt. Men nu ska jag göra pannkakor och det är varmt vid spisen (y)
Mår bättre idag, men det är lika bra att vara hemma och bli helt frisk innan jag drar mej tillbaka till skolan. Åker nog förmodligen dit imorgon.


Sjuuk

Vaknade och mådde inge bra så det blev till att vara hemma idag.

Vaknade runt halv6 och frös jättemycket, så jag gick upp och duschade jääääättevarmt. Sen däckade jag i soffan i 3 timmar, hur skönt som helst! Men nu är det dags att vakna till, göra spanska står på schemat :((

Efter det får vi se vad jag sysselsätter mej med. Tvn fungerar inte? Bara 1an, och det var ju inte så mycket att hurra för! Henke skulle egentligen komma idag, men det går judå inte:( Får försöka hitta på något ändå.


Innebandyn snart slut :((



Nästsista träningen idag, klockren! Det var askul rakt igenom. Trots att vi inte var så många (8 st) så var det jätteroligt. På slutet körde vi match med 4 i lagen. Vi blev rätt trötta, och killarna som skulle träna efteråt fick köra med oss då. Lite oseriöst men kul ändå.

Ahjuste, filmen idag , faktiskt helt okej. Var lite småseg ibland, men för det mesta klockrent rolig. Bakom oss satt Anton som ASGARVADE, och vad gjorde Becca? Grät såklart!
Haha Fjanton hade något att prata om resten av dagen. Ryktet sprider sej.

Hann också med att vara med becca efter skolan. Klockrent ju, hon skulle hälla på mat till mej och tappade allt bredvid haha. + att hon skulle hälla upp vatten så klantade hon till det och hällde på bänken. Hon hade ingen lätt måndag hon inte.. haha men ett skratt förlänger livet , så oss får ni dras med lääääääänge!♥


Hur många lingon finns det i världen ..



Uh va klockren! , imorgon ska vi se den i skolan, får hoppas att den är lika bra som den verkar.

Uppladdning för ny vecka!

Efter en gaaalet bra helg är det dags för en ny vecka!
Har varit med Henke hela helgen; i fredags kom han hit och sen kom pappa och dom, och åt här. Efter det följde vi med dom hem. Blev rätt sent så vi stupade i sängen på en gång typ.. Igår slöade vi massor haha. På eftermiddagen åkte pappa anna och barnen bort, så vi var ute och gick i Orebro och sen gjorde vi en favorit i repris och åt Kinamat. Kollade på film och hade det jättebra!

Idag vaknade vi tidigt, men jag kunde som vanligt somna om. Men såklart kunde inte han det.. Till slut (runt 10-11) ''tvingade'' han upp mej ändå och då slöade vi ännu mera.


Men nu är det dags för nya tag och allt nytt som kommer i veckan.. Om jag inte har helt fel så har vi nationella i eng på torsdag? Men det går nog bra!

Bara en vecka kvar till Stockholm! Och.. 33 dagar tills jag fyller! Uhhh , stor tjej


April april, uhh va kul..

Alla överdriver så galet ju, haha. ''Du har inga skor'' april april. Att vi inte har vissa lektioner, april april. ''Ditt skosnöre är uppe'' april april. ''Franska ska bli ett obligatoriskt ämne i skolan'' April april.

Fast det sista vet inte Becca, hon sa bara nejmen Usch. Hhaha (a)

På so:n ska vi göra ett arbete om andra livsåskådningar, och jag har nåt om en massa andar. Skitkul ;). Men har inte hittat bra info tills nu, men nu kan jag komma nån vart iallafall.
Annars sitter jag och trackar Becca på facebook och så mobbar vi Fjanton lite också. Resten av alla människor har stuckit iväg, men det låter som att alla skulle kunna vara här (y) högljudda eller?


April april, uhh va kul..

Alla överdriver så galet ju, haha. ''Du har inga skor'' april april. Att vi inte har vissa lektioner, april april. ''Ditt skosnöre är uppe'' april april. ''Franska ska bli ett obligatoriskt ämne i skolan'' April april.

Fast det sista tror jag inte att Becca fattade?, hon sa bara nejmen Usch. Hhaha (a)

På so:n ska vi göra ett arbete om andra livsåskådningar, och jag har nåt om en massa andar. Skitkul ;). Men har inte hittat bra info tills nu, men nu kan jag komma nån vart iallafall.
Annars sitter jag och trackar Becca på facebook och så mobbar vi Fjanton lite också. Resten av alla människor har stuckit iväg, men det låter som att alla skulle kunna vara här (y) högljudda eller?


Första april.

Den jobbiga dagen har kommit! När folk bara ska luras osv. Inte kul för mej som är lite lättlurad. Man tror att jag ska lära mej, men det gör jag inte. Får försöka hålla tillbaka lite så jag inte gör bort mej totalt.

Nu sitter jag och äter frukost♥ de finns inget bättre än det. Men jag blir inte lika glad när jag kollar ut, för där är det väldigt grått tycker jag. Men det hinner kanske fixa till sej under dagen.

Skönt med kortis-dag i skolan idag. Men sen blir det att vänta på bussen som vanligt i någon timme, men det är ju standaaarden. Men vi får se vad jag hittar på!

Nu ska jag platta håret och göra det sista! Så galet skönt med fredag och snart helg!!!!!


RSS 2.0