Kväller

Såg ni premiären av det nya programet Jagad av hundar? Jag gjorde det, och jag var först väldigt skeptisk och förstod inte hur det kunde vara bra eller roligt. Nu i efterhand kan jag bara säga att det är en annorlunda, men rolig idé. Och såå läskig. Jag hade inte klarat av många minuter där..
 
Nu ska jag lägga mig till rätta och fortsätta den här kvällen med Paradise Hotel (och låtsas att jag har värsta godispåsen bredvid mig..) För övrigt ska jag njuta av tanken att jag imorgonnatt inte sover ensammen! Åh så underbart. Godnatt på er!
 
 
 

Fortsättning från förra onsdagen!

Som sagt (för att friska upp minnet) så var jag hos min faster och hälsade på förra veckan. På onsdagen tog vi en tripp till Stockholm för shopping och på kvällen hade hon bokat bord på Trädgår'n. Har ätit där en gång tidigare och åh vad jag gillar det! Sjukt god mat (vad man än tar!), häftig inredning och en härlig stämning!
 
Vi började med lite drinkar (och jag behövde inte visa leg en enda gång under denna kväll! Värt att noteras haha), och lite mingel. Sen beställde vi in förrätten, då vi delade på en plockbricka för vi vet av erfarenhet att det är så mycket att man knappt skulle orka äta mer. Efter en stund blev det dags för varmrätten och ja, det är beslutsångest deluxe. Men mitt val föll i alla fall på ryggbiff med pommes, såser och sallad. Mumsmums! Blev sååå mätt. Så mätt att det inte blev efterrätt och då är jag ingen som bangar efterrätt egentligen.
 
Som jag också nämnt så var det Standup-kväll denna onsdag till ära. Ingen av oss hade varit på något sådant innan men jag måste säga att det var riktigt roligt! Många skämt - mycket skratt! När det var slut stannade vi kvar ytterligare några timmar så de som jobbade där skämtade och sa att vi skulle få skura golven.. Haha, kanske en pik till att fara hem! Så det gjorde vi. Jag hade innan blåst upp en luftmadrass, men när vi vaknade låg vi på golvet kan jag meddela! Oups.  Sista gången jag fick det uppdraget. 
 
Men en riktigt lyckad och mysig kväll! Tänk att jag har en sån härlig faster som jag kan göra sånt här med! 
 
 

Blåbär

God morgon! Pigga och glada? Jag vaknade på precis rätt sida och det blir ännu bättre när jag ser ut att solen skiner redan. Det här kommer bli en toppendag! 
 
Blåbärsfrulle
 

14-09-29

Hejhej! 
Har just kommit hem från en Marieberg/Ikea-tur med Becca! Hon hämtade mig direkt från Uni så vi har spenderat ett par timmar där med shopping och fika. Så mysigt. Blev en del köp och jag är så nöjd så, även om det inte är något speciellt. 
 
 

Hockey

Hej! Har precis kommit hem från en hockeydag i Linköping. Min bror spelade och det var ett tag sen jag såg dem sist så det var roligt. Tråkigt nog förlorade de men min bror gjorde ett grymt mål och det är ju mycket värt. 
 
Snart en ny vecka, och nu kommer det hända mycket grejer vill jag lova! Älsklingen kommer hem, så nu är vi inte längre sambo/särbo utan enbart det första - Woopwoop. På fredag har jag min första universitetstenta! Spännande, men nervigt såklart. Har ni några roliga planer för veckan?
 
 

Lite nytt

Idag gick vi upp tidigt som tusan för att köra lillebror till hockeyn, så vi passade på att vänta tills stan öppnade (ja cirka, någon timme..) Men väl värt det, då jag faktiskt hittade en del! Bland annat två tröjor, hårinpackningen från Pantene som jag skrev att jag skulle kolla efter och så lite grejer till hemmet. Så nöjd med allt!
 
Tröjorna (från Gina) är så sjukt snygga!

Vistelse i huvudstaden

I tisdagskväll for jag hem till faster och hennes familj och eftersom att klockan var rätt mycket hann vi bara äta middag och prata lite innan det i stort sett var dags att hoppa i sängen, då vi skulle upp tidigt dagen efter för att hinna med tåget till Stockholm! 
Planerna för timmarna i Stockholm var inte så strikta alls utan bara kolla runt lite, shoppa och äta någon god lunch. Jättemysigt, trots regn och typ två köp var.. 
 
När vi var tillbaka hemma hos henne igen så gjorde vi oss i ordning för ett restaurangbesök på Trädgår'n.. men det tar jag mer om i nästa inlägg. Happy Friday på er! 
 
 

Hemma igen

Hej på er! Nu är jag tillbaka, i ett nystädat och fint hem. Har som vana att alltid göra det snyggt innan jag åker och det gör att det alltid är skönt att komma hem. 
Jag har alltså varit hos min faster och hälsat på från tisdag till torsdag, och åh så bra jag haft det, precis som vanligt! Världens bästa faster : ) Jag har alltid stått henne nära och vi har gjort så många roliga grejer ihop. Den här gången har vi bland annat varit i Stockholm, ätit på en jättegod restaurang och då även sett Stand Up-komiker och så har jag fått behandlingar av henne (hon är hudterapeut). Men jag ska berätta mer om allting nu de kommande dagarna! 
 
Nu ska jag mest ta det lugnt, äta något lätt och förbereda mig för en Uni-dag imorgon. Sen är det helg! Det blir ganska intensivt men det är ju bara roligt. Kramis
 
 

På Trädgår'n




Många järn i elden

Hejhej! Hemma igen efter en föreläsning, blev bra trött där på slutet.. Jag promenerade hem för att piggna till och nu har jag mycket att fixa med! Lägenheten ska städas, tvätten ska ordnas med och så ska en möbel målas om. Packa måste jag också göra för om en stund ska jag fara till faster så ja, ni hör ju, om jag ska hinna med allting så är det bäst att jag lägger i en högre växel.  
 
 
 

Nytt för håret

Jag har märkt att jag inte kan ha samma shampo och balsam flera gånger i följd för då upplever jag att hårt blir livlöst och lättare smutsigt. Så nu när mina gamla produkter tog slut passade jag på att byta, och denna gången valde jag Pantene som jag hört så mycket om! Har använt det ett par gånger bara, men jag kan säga att jag är väldigt nöjd! Det luktar gott och håret blir fint. Är på jakt efter hårinpackningen så det blir optimalt.
 
 

Välbehövligt

Det blev en helg utan uppdatering från min sida, och det tog jag vara på. Att ibland bara stänga av, inte bry sig om blogg, statistik, fixa foton, läsa andras osv osv, det är viktigt. Man behöver inte alltid veta det senaste eller vara nåbar. Vissa saker kan man skjuta upp och ta sen.
Under de ouppdaterade dagarna har jag i alla fall hunnit med mycket - tacosmiddag, lite plugg, soffmys, sconesfrukost och sedan sopplunch med saknade vänner. Mycket ätande hah..
 
Från sopplunchen som vi hade hos Cornelia! Hon hade gjort det så mysigt : )
Sedan tog vi andra med oss varsina efterrätter vilket gjorde att vi hade värsta dessertbordet. Mätt blev man kan jag lova.

23:06

Kvällen har spenderats med Emelie hos mig och trots att jag känner oss själva (och att vi skulle kunna snacka järnet till sena natten) så ska vi väl snart ta och släcka ner.. Hon ska till uni imorgon, men en annan är ju ledig dårå.. "skadeglädje . 
 

In i dimman

Har haft en så mysig och trevlig förmiddag/eftermiddag med saknade Cornelia! Vi for till ett ställe som skulle vara en fin vandringsled, och ja fint var det verkligen! Dock värsta labyrinten så jag hade lätt gått vilse om jag inte haft C med mig haha.. 
Vi gick där i ca två timmar och bara promenerade och pratade. När vi till slut hittat ut och kommit tillbaka till bilen så åkte vi ner på stan för att ta en lunch. Mys! Det är skillnad att gå ifrån att träffa varandra varje dag i skolan till att nu försöka knåpa ihop ett par timmar då ingen jobbar/pluggar.. Men det är så mycket värt!
 
 
 
Var tvungen att stanna och fota lite, tycker det är så fint med dimma : ) 
 

Dinner is served




+ 2,5

Igårkväll fick jag veta att dagens föreläsning blivit inställd, så istället för att gå upp halv7 så kunde jag ställa klockan på nio. Skillnad ju! Nu på morgonen/förmiddagen har jag kunnat fixa massor i lugn och ro, men nu är det snart dags för mig att ta mig upp till Uni, då vi ska fixa med vårt grupparbete idag. Vi hörs senare, ha en fin torsdag! 
 
 

En pluggonsdag

En ledig dag är ingen ledig dag - det finns massor att göra! Jag vill alltid gå igenom föreläsningarna väl och skriva ner och anteckna, men det är verkligen inte bara att göra. Nu har jag suttit och pluggat i snart 5 ½ timme och jag har bara hunnit med några få...
Så nu vet ni vad jag gör ikväll, när jag inte äter, har sträcka-på-mig-paus eller faktiskt stoppar uppgifterna för idag för att se alla program man måste se nu när det är höst.
 
 

C-vitamin

Efter två timmar på Universitetet är jag nu hemma igen. Efter föreläsningarna brukar jag bara vilja åka hem på en gång, men idag när det är så fint väder kändes det bäst att gå och handla direkt och sen gå vägen hem istället för att ta bussen. Så skönt! Dock är jag fortfarande lite trött så jag ska ta och vila i någon minut innan jag sätter igång med dagens plugg. Snart dags att börja tentaplugga på riktigt, ojoj.
 
 

Måndagssjukan

Var ledig från uni idag, så jag har enbart tagit det lugnt idag. Skönt, med tanke på den väldigt sena natten.. Nu sitter jag här och fryser. Vad är detta? Mådde likadant i början på förra veckan. Men jag ska försöka fixa till det genom en varm dusch, Idol, PH och lite plugg (tror dock det sista gör mig ännu mer sjuk hah.)
 
 
 
 

Makiash

Jag brukar aldrig delta i bloggtävlingar, men när jag såg att Malin hade en sminktävling på sin blogg var jag ju tvungen att delta (sminknörd som jag är). Och vet ni.. jag vann! Himla roligt. Nu har jag hunnit testa sminket och jag kan bara säga att jag är positivt överraskad. T ex så är jag en sådan som alltid köper skimmriga ögonskuggor men i vinsten fick jag matta skuggor och de var superbra. Jag rekommenderar vidare Makiash till alla er sminkgalningar som vill testa!
 
 
 

En liten påminnelse

För alla oss som kan så kommer här en liten påminnelse om den stora händelsen imorgon!
 
VAL 2014...
 Har ni bestämt er för hur ni ska göra? Om inte så har ni ju lite tid kvar att bestämma er på. Det jag vill komma till är just ATT ni bestämmer er. För det är sååå viktigt att ni tar ert ansvar och ger er röst. 
Jag tycker det är väldigt intressant med politik och har länge varit säker på vad jag vill rösta på, därför förtidsröstade jag med Henrik. Men är ni ute lite sent och fortfarande inte vet vars ni ska lägga er röst så rekommenderar jag Valkompassen som kanske kan göra er lite klokare.
 
Ser med spänning framemot valvakan, hur tror ni att det går?? 
 
 
 
 

Öppet hus

Hejsan! Idag har vi varit iväg på "Öppet hus" på mammas jobb. Det är en fabrik som tillverkar/paketerar sjukvårdsartiklar. Och eftersom att det är en fabrik har ingen annan än de som jobbat där varit där, utan det var första gången som de släppte in anhöriga. (Dock jobbade jag ju där ett par veckor förra sommaren så jag kan vara lite mallig och säga att jag har varit där haha..) I alla fall - roligt ändå måste jag säga. 
 
 Penna, nyckelgrej och så... hårnät! Haha, det måte ju vara sterilt i fabriken, därför använder de rockar, hårnät och handspritar sig noga och ofta.
 
 

Längtar!

I slutet av juli spräckte jag min lilla telefon, så ända sedan dess har jag gått med en trasig mobil som inte heller går att ringa ur (allt annat funkar, även om man bara ser lite sisådär). 
 
Jag står i kö för Iphone 6an, som lanserades i tisdags. Tror ni jag längtar eller?? Om jag gör. Nu håller jag bara tummarna att den kommer till Sve den 26 som de flesta säger och har skrivit på internet. 
 
{Apple}
 
 

Välkomnar helgen

Det här vädret gör mig så glad! Hösten är bäst. Och att det är fredag gör det ju inte sämre. 
 
 
 

När jag får bestämma

Har haft en produktiv dag och hunnit med mycket uppgifter tack o lov! Nu efteråt känns det så skönt. Jag har även varit ute på en promenad med Becca. Dock stekte solen som mest när vi var ute och gick så blev ingen jättelång runda men vi hann med en del prat ändå!
 
Av det som återstår av denna torsdag ska jag bara ta det lugnt! Och lite senare sen tänkte jag se på film - så är det någon som har ett supertips på en bra film? En film som man kan skratta till och må bra av vill jag se... Har ni någon på lager får ni gärna kommentera det! 
 
såhär ska det se ut hos mig ikväll..
 

Torsdag, 11 september

En dag som är fylld av händelser, firanden och tankar. 
Just idag är jag ledig men jag har en del som ska göras ändå, såklart. Ska gå igenom alla föreläsningar och skriva ner dem, en för en. Kan nog ta ett tag så bäst att sätta igång! Sen kommer dagen även fyllas med promenader och sånt lite mer lugnt. 
 
Ha en underbar torsdag godingar!
 
 
 

Höst-Converse

Det här är mina favoriter av mina "Höst-Converse". Svarta, gråa och vita, bästa färgskalan.. De passar till allt och är snygga så därför är dessa mina favoriter.
 
 

Fin vän

Mådde faktiskt bättre imorse när jag vaknade, så förmiddagen spenderades på univesitetet med dubbelföreläsning. Rätt tungt, men efter det så for jag hem och då var Emelie här! Så vi har fikat lite och pratat massor. Dessutom hade hon med sig lite grejer till mig, bland annat ett tuggumipaket... Haha, interngrej men hon är så härlig den tjejen ♥  
 
 

En för lugn dag?

Jag har verkligen haft en skön dag i lugnets tecken, men frågan är om jag inte tagit det lite för lugnt för nu på kvällen har det smygit sig på något. Jag har frysit och frysit, hoppas verkligen inte det är någon förkyldning på gång, det skulle vara så tråkigt. Men det är ju såna tider nu så det är inte så mycket att göra åt - förutom att ta hand om sig själv så det ska jag göra nu. Först en varm dusch sen krypa ner i sängen med te och läsa lite psykologi. Låter bra det, och förhoppningsvis vaknar jag upp som en glad Nicole imorgon.
 
 

Tillbaka

Idag var jag uppe före tuppen, för att hinna med ett par bussar för att slutligen komma hem till lägenheten igen. Helgen har varit så fin, lugn och skön hemma hos mammafamiljen. 
Nu är det måndag och ny vecka, men jag känner på mig att den kommer bli riktigt bra innehållande många roliga grejer!
Att veckan startas såhär ruggig gör mig ingenting, jag passar på att ta en mysdag inomhus idag. Plugga, kolla på film och bara vara. 
 
 

Bleeding out

Ääälskar Imagine Dragons! De är det enda i stort sett som jag lyssnar på just nu. Min nya favorit kommer här:
  
 
 

Från Skaldjurskvällen

Förra lördagen hade vi ju Skaldjurskväll och här kommer mer foton ifrån den! Och hur gott är det inte? Vill ha mer nu när jag ser dessa foton.. 
 
 
 

Kalasdags




Middagen idag

Min bror (13 år) stod för middagen idag, och gjorde kalops. Så himla duktig! Och så gott det var. Till efterrätt hade vi den nya Twix - white. Har ni smakat den? Den var faktiskt god tycker jag =) 
 
 

Härliga fredag

Freeeedag idag! Vaknade upp för en stund sedan, i min säng i mitt gamla rum hos mamma. Hur underbart? Och jag har sovit så gott inatt.  Jag vet inte riktigt vad vi hittar på idag men vi har lite aternativ. Jag tänkte hur som fortsätta denna morgon med PH-avsnittet som jag missade i veckan, sen ska jag ta tag i den här dagen. 
 
Något jag verkligen saknat ..

Perfekt kvällsläsning

 

Första veckan gjord!

Intressant föreläsning även idag, och jag tackar mig själv för den tidiga kvällen igår då jag kände mig pigg och utvilad under hela tiden. Under pausen gick vi och köpte en Chailatte var, hur gott är inte det? Mums! Lite längtan efter jul får man ju allt, och snart är vi där med. Men det är nog bäst att ta en sak i taget nu. 
 
Idag ska jag hem till mamma och familjen där och hälsa på i ett par dagar, det har jag längtat efter! Dock är det en del jag ska hinna göra innan jag far, dels måste jag packa lite grejer men så ska även tvbänken målas en omgång. Bäst att sätta fart!
 
 

Tidig morgon kräver tidig kväll

Hej på er, vilken fin dag vi fick idag med strålande sol och allt! Det var inte vad jag väntade mig så jag klädde på mig lite väl mycket när jag skulle ut på promenad hehe. Men så härligt, hoppas det håller i sig. Finns ju inget bättre än fina höstdagar. 
 
Imorgon ska jag åka iväg tidigt då vi har föreläsning mellan 8.15-10. Stannar kvar där en stund efteråt och efter det ska jag göra något smått efterlängtat! Men mer om det då. Godnatt!
 
 

Green Gate

Har ju varit vaken ganska länge nu men tog morgonkaffet för bara en stund sen. För tillfället har vi ett par jättefula koppar med älgar på haha, och som ni kanske förstår ska dessa bytas ut fortast möjligt. Är så sugen på Green Gate, visst är de härliga? Och färgglada. Då är frågan om vi ska ha ett par stora och färgglada eller små och neutrala... det tåls att tänka på.
 
Idag behöver jag inte vara på uni men jag har såklart en del att göra ändå i pluggväg. Annars ska jag bara ta det lugnt idag, känner att det behövs! Mycket som hänt de senaste dagarna. Har knappt ens tagit in att Henrik inte längre är hemma. 
Vad gör ni idag?
 

Lunch på Java

Nu är vi igång med föreläsningarna och det känns jättebra! Känner redan nu att den här kursen passar mig bra, men ändå kan jag inte låta bli att redan nu vara nervös för den kommande tentan... För det är ju kul hur man ser på saker, runt den tredje oktober kommer Henrik hem igen och det tycker jag är såå långt borta, men nu är även tentan satt det datumet och då tycker jag istället att det är för nära.. Men dagen får såklart mer än gärna komma för då är tentan "ur världen" och så kommer min bästa hem. Toppenlösning skulle jag kalla det!
 
Efter föreläsningen gick jag och ett gäng tjejer och lunchade ute på stan. Salladen var sådär om man får säga så, men jag är inte den som är den så det härliga sällskapet höjde såklart det hela.
 
 

Mycket att ta in

Då var första dagen i den härliga månaden September snart gjord, och jag måste säga att allt känns riktigt bra! Mycket nytt, mycket att ta in, mycket att läsa, nya människor och massa intryck. Kan dock bara säga att det är roligt och jag ser framemot att komma in i universitetslivet.
 

Första September!

Tog en sovmorgon till nio, och sen dess har jag bara fixat och donat. Idag händer nog inte så mycket, då det är intro. Säkerligen måste man sitta och presentera sig och sånt avskyr jag haha "jag heter... jag gillar... " Men jag ser fram emot att läsa själva Psykologikursen såklart. Tror det kommer passa mig jättebra. Nu ska jag bara försöka klura ut vad jag vill göra och söka om till sen.
 
 
 

RSS 2.0