Nytt i garderoben

 den ser bred ut men de är den inte :)
 ny mascaaaara - igen
 värmeskyddande tilll håret, blev överlycklig när de fanns haha!
Köpte en massa annat också men de här var väl de viktigaste. Vi var nästan själva på mberg, inte alls mycket folk och inga köer , gaalet
Har också hunnit med att plugga, så nu är SO redovisningen rätt så klar, måste nog bara fixa lite till.
Nu ställs klockan på 05.25 ohhjälp. Rickard fyller så vi ska fira honom, och han börjar ju jobba så upp på väggarna tusan för tidigt. Men de är bara att gå upp! Efter skolan så ska vi åka och bowla, så ännu en gång ska jag få visa upp mina helt fantastska talanger! Utklassning..


back to school

Har precis (nästan) kommit hem. De var lugnt i skolan, och vi hade faktiskt rätt kul. Fick tillbaka engelska recensionen, fick vg+ på den! De var jag inte beredd på, hade skrivit hyfsat lite så trodde på ett mindre betyg. Men de var ju bara bra! Fick kolla på spanskaprovet igen (men de fick jag se innan lovet) blev ett fint vg på de också. Eftersom att jag knappt hade pluggat på vissa delar av de innan så trodde jag på sämre men de gick bra där också (y)!Vi dansade också på gympan, de var jääättekul! Har aldrig sett Fjanton skratta så mycket!
& en sak till; vi har fått nya mattegrupper, en för dom som ska ha högt betyg,en för de som ska ha mellan och de som ska få godkänt typ, och vi fick hemläxa i matte!!! Hahah, som i 6an. Har inte haft de sen dess, de var ju kul. På tal om matte och 6an.. haha, jag funderar på att bli mellanstadielärare ;D. Jag var asbra på att förklara matte, och matten i 4-6 är ju svinlätt, + att man har alla de vanliga ämnena. Jag är smart idag!

Nu ska jag sluta tjata om en massa här, och drar mej till mberg istället!


Söndag 27/2.

Snart är de mars ju! Inte lång tid kvar alls, de är galet vad snabbt allt går. Högstadietiden är snart slut och de är dags för nytt, längtar massor..

Men - imorgon börjar de igen efter ett lov som har varit hur bra som helst! Har haft jättemycket inplanerat varje dag och de gillar jag (har hellre massor att göra än ingenting.) Även om de känns jääääättetråkigt att de börjar igen så är de bara en 'mjukstart', har inte så många lektioner. Efteråt drar jag till mberg och slösar ännu mera pengar!,och hoppar matchen som är imorgon också. Vill hinna träffa Pauline när hon är här, de händer inte ofta och de går ändå bort massor av tid när jag springer runt och tråkar i skolan.

Så vad händer nudå...? Istället för att kolla Wallander med de andra så ska jag titta lite på SO:n och förbereda lite redovisning. Men känner jag mej rätt så kommer de nog inte bli så. Får nog fixa allt till imorgon istället så att jag kan ta sovmorgon!


Ut och gå i minusgrader.

Eller så kallt kanske de inte är, men jag fryser ändå!

Ohh jag är redan uppe !

Gick faktiskt upp ungefär samtidigt som de andra människorna, blir ju för stolt! Har sovit så galet dåligt inatt, eller jag somnade aldrig, Sämst. Nu ska jag börja göra mej i ordning och njuta av näst sista dagen på lovet. Skulle inte vara helt fel med en vecka till.. eller med sommar :o














Så var nästan de lovet slut..

..och jag som sa att jag skulle plugga. Har jag gjort de då?

Nej inte alls! Plugghögen är enorm men jag orkar inte bry mej, jag har njutit av de här lovet och de är så de ska vara. Har bara gjort en massa roliga grejer, och de har varit så galet skönt att sova länge,lägga sej sent men framförallt att inte ha varit i skolan!

Gårdagen blev jättebra (förutom att de förlorade). Men sånt händer ju även de bästa.

Idag kom Pauline hit.
Har hänt jättemycket annars också såklart!  Imorgon måste jag upp jättetidigt :( vi får besök och jag ska fixa mej en massa och på kvällen ska jag till Etuna,wooho


städ

Sitter här och äter och njuter av att vara ensam hemma! De är jättetyst och jätteskönt! Men nu ska jag brejka tystnaden lite och dra igång en massa musik och stääääda. Tur att de inte är så mycket att städa iallafall. Senare kommer Henke hit, och ikväll ska vi till hans heliga ställe och kolla hockey .

 


made in sweden (in beccas house)

:oo    
Mina kära muppar till kompisar ligger på golvet och skrattar åt allt.. Jag får ju oroa mej för hur de ska gå för dom i livet.. Men jag finns här för dom och vi ska göra de bästa av de !
Nu ska jag gå och hoppa studsmatta på Beccas mage (när hon skrattar så skakar hon) . ha en trevlig helg , om du ser en älg, hoppas du har en bra ryggmärg! / The four golvliggers


bråttom

De går segt här måste jag säga. Men de är ju lov och jag har en massa annat för mej men slänger in några rader ibland (hahah.) Sen jag gjorde de sist så har jag gjort massor! Igår började dagen med att vi åkte ner till Harge för att grilla. De händer inte ofta och de är nog ganska så tur. Jag åkte dit i jeans, snacka om att man blev lite utskrattad!  Men de kommer nog aldrig bli en friluftsmänniska av mej inte. Jag trivs bättre inne ;D. Efter de så åkte jag hem, gjorde mej i ordning osv (och stressa) sen åkte jag till Henke och firade han eftersom att han fyllde igår, mys♥  Men nu, jag måste nog skyyynda mej lite. De är ju så att jag ska vara hos Becca kl 11, och de är inte alltför långt kvar dit. De kan nog vara så att jag sov några minuter för länge.. Ha en bra dag , för de ska jag ha!


Söndagar är uppbokade!


Haha vilket skönt program! Även om de är riktiga psykos som är med (de måste man väl vara för att vara med?!) så är de ändå rätt kul att kolla när dom leker dumma och tjafsar osv..
& bättre programledare kunde de nog inte vara tror jag


upp

 
Woho nu går den här på tvn! Jättebra tycker jag hah


Lördag 19/2

Vaknade precis. Var helt galet trött men nu är jag utvilad iallafall. Nu sitter jag här och äter frukost och dom andra ska äta lunch, men jag hatar att gå upp och äta lunch på en gång man måste ju ta frukost först!
Ska snart börja fixa mej och sen kommer Henrik hit så vi får se vad som händer.

Fredagsrycket

Före



var jättestökigt på rummet tills hjärnan gick på högvarv så då var jag tvungen att göra nånting åt de




Lite b att städa på en fredagskväll men nu är de gjort. Skönt att ha de städat nu så får väl se hur länge jag lyckas att hålla rent på golvet. Brukar annars vara rätt duktig på att stöka ner.
Annars så var jag ju på mberg förut, köpte en massa.. Än har jag inte ångrat något! Men jag kan ju säga att de blir myyycket sommarjobb i sommar..

nnu mina vänner är de lov !

    
Taggar för mberg och slösa en massa pengar


Fredag 18/2.

Insåg nyss att de kan vara så att jag sov för länge :(. Men att fixa håret, hitta kläder, packa allting till skolan å Örebro osv, och fixa lite annat kan jag väl göra på 10 min? (För håret behöver ju inte ta mer tid än 20 min) haha vem försöker jag lura. Menmen upp till bevis . Drar igång lite eldkvarn så blir de bra! Snart lov galet bra . 

Sista dagen i skolan imorgon , woho

Välbehövligt med lov. För sista gången på ett tag ställer jag klockan på 6:00 (även fast jag vet att jag kommer sova vidare till typ halv). Iallfall. Låg å tänkte på vad jag skulle ha på mej imorgon och så märkte jag att täcket var åt fel håll så datorn har värmt på fel ställe haha. Jag fryser. Hela tiden! Kylan förföljer mej? Skulle sitta lite fint sådär med sommar!


helkväll i närlunda

Tog en buss in och dömde lite förut. Var en lugn, bra och jämn match. blev lite utvisningar men annars inga problem. Slutade iallafall 1-1. Efteråt stannade vi kvar och kollade när Damerna spelade match mot ÖSK. När jag åkte så ledde dom, får hoppas att dom vann också!
  Nu tror jag att jag har blivit galen - jag ligger å lyssnarpå Eldkvarn, Grymt bra! Så nu ska jag hoppa i sängen å lyssna massor haha. Imorgon blir de mberg med bästa




Torsdag 17/2.

Sitter nu i lilla datasalen och verkar duktig.. Men slutar om några minuter så kan ju lika gärna sluta nu tycker jag! Ska bara hem och sen tillbaka in till stan (om några timmar då.) Då blir de att döma med Beccis. Ahjuste, spanskaläraren hade rättat proven sen igår, så ska få reda på de. Tror inte att de gick så bra men de är väl lika bra att få reda på de.


En dag kvar till lov!

Jag sov en halvtimme extra imorse så nu kommer jag vara glad hela dagen ;). Hoppas bara att lektionerna går typ jättesnabbt, som igår. Vi hade jättemånga timmar över när vi bara satt och sen slutade vi tidigare också.
Nu ska jag gå å göra i ordning de sista!

radio = säämst

När man sätter igång radion i bilen gör man väl inte de för att lyssna på all jäkla reklman eller? När vi åkte från hberg så var de bara reklam tills vi kom till Askersund typ. Alla var ju lite hyper och ville skojsjunga haha, tillslut kom 118 800 så då fick vi släppa loss. Om de är de enda man kan sjunga med till under 20 minuter så är de illa ;D

Med envis hosta, massa nysningar och huvudont tror jag att jag hoppar i sängen och pluggar (usch) och hoppas på att jag är jättefrisk imorgon!

bowling


Har precis kommit hem från Hberg efter att ha bowlat å ätit med alla galna fotbollstjejer. Har kommit fram till 2 grejer; *de finns många sätt att bowla på *bowling är inte riktigt min grej..
Menmen, kul var de iallafall!
Matteprov idag, vete tusan hur de gick men de märker vi! Imorgon är de nytt prov i spanska. Måste nog plugga lite mera på de innan jag kan säga att jag kan de.
Sen så sökte jag gymn idag också, samhäll på Alle´. Blir skitbra!
& eftersom att de var min första skoldag utan äcklig tandställning så laddar ja upp en söt bild bara därför haha

En annan grej vi fick ut av den här dagen är att Becca kommer bli en tatuerare.. (en inte så värst bra sådan)

    


de går som på räls

Har inte kollat datorn på jättelänge så jag hade mycket att kolla . Helgen iaf var asbra och jag hann med allt typ. I lördags så dömde jag och beccis småtjejer, sen åkte jag hem å henrik kom hit. Han sov kvar och sen igår så vet ja inte vad som hände? Jo vi va på stjärnsund och åt och tog brot julen (hehe första gången som alla kunde) . Idag , mina vänner var de en stor dag - jag gjorde som SJ och spårade ur. Så no more tandställning för mej, och jag kan rekommendera er att inte tjata på tandläkaren att dra på en räls bara för 'skoj skull' som jag gjorde! De va inte de smartaste valet jag har gjort i mitt liv, men bra blev de iallafall.

Efter skolan så drog vi med henrik och vi (jag) har pluggat matte. Egentligen behövdes de inte men har ju prov imorgon så de va bäst. Nu ska jag göra en fysikuppgift som jag helt hade glömt bort, efter de blir de lååång dusch för jag frsyer som ett as..

Solen är fortfarande kvar!!!



Efter att de har snöat vansinnigt mycket nu i några dagar , så hoppade jag och Becca av glädje hahah. Jag orkar verkligen inte mera snö nu, jag vill ha vår (nä , sommar)
Iallfall, springer runt med jackan inne nu för att de är jääääättekallt. Vi skjutsade hem Becca för ett tag sen. Vi satt mest i soffan å kollade massa filmer osv.
Efter skolan så väntade vi ett tag på bussen så vi satt å fikade en massa haha tjockisar. Iallfall, när vi skulle gå på bussen var de såhääär nära på att vi missade den, kom precis runt hörnet av bussen så stängde han dörren :s sen började han skaka på huvudet så vi trodde inte att vi skulle komma hem där ett tag. Sen började chauffören asgarva och skrek över hela bussen 'blev ni rädda nu? höhöhöhö'
Sen när vi gick bakåt så satt alla och asgarvade.. haha kul

Imorgon ska vi döma lite igen! Måste nog bara damma av korten och visselpipan lite nu haha
3 dagar kvar!

ddduktig pluggtjej

I datasalen nudå, ska hitta fakta på ett krig so jag sen ska redovisa inför hela klassen. Blir nice . äntligen fredag


Ny staaart

                            
före                       under tiden (de var röd/orange)     efter

Man ser nog inte så jättestor skillnad. De blev en avfärgning och sen la vi en lite ljusare toning. Ett steg framåt iallafall.
Annars idag så har jag skrivit nationella uppsats i 3 timmar typ, gick jättebra. Vi fick en rast och då gick brandlarmet så vi fick gå ut i snöstormen och snällt ställa oss och vänta. sen dröjde de för länge så vi fick vänta med provet men efter ett tag så.
Sen hade vi matte men istället kollade dom klart på So filmen, efter de slöjd och sen slutade vi. Kortis dag, och som vanligt när jag slutar tidigt så kommer jag inte hem. Den här gången var de ju för att jag skulle fixa håret men iallfall. & nu kom jag på att jag bara har klarat mej på en macka sen jag slutade vid 2. Så jag har inte ätit på typ 6 timmar? Slarvigt , Men de tog jag igen när jag kom hem.
Nu ska ja sova tror jag , tröööööööött

åtta kilometer i bilder















både Becca och Anton hade svårt att hålla sej uppe på benen..







vad har jag lärt mej av den här dagen?
- att inte ha converse på sej när man ska gå långa sträckor. + att man inte alltid ska vara barnslig och slänga sej i snön där de egentligen är vatten.

blaha

Man vill alltid från skolan när man har lektioner. När man slutar tidigt kommer man ändå inte hem. Jäkla bussar. Basse försöker övertala mej att tycka att skrotbilar är 'snygga'. Rasmus klagar på datorn. Och vad gör jag.. usch va tråk ja har :(


Vinteridrottsdag

Jag Basse och Rasmus lyckades komma in i datasalen, wooho. Att vänta på bussen är inge kul direkt men va gör man. Nu har vi gått 8km och jag är heeeelt slut! Och jag som trodde att jag var tränad. Mina fötter gör vansinnigt ont, de va nog inte speciellt smart att ha converse på sej :(
på idrotten så körde vi badminton, hur kul som helst. Jag vann alla mina matcher och hade askul, ända tills Clas kom och ändrade om reglerna. Då vann ja inte längre haha, ingen glad Nicole.
Nu ska jag bara vänta i en halvtimme till.. de tar sej.

sommar i sverige

Haha vilket klockrent program, istället för ''En annan del av Köping'' eller? ;d

 
Dom är ju knappt lika ? Men rösten låter låter likadan haha härliga människor .

kaos





Nu kommer jag tyvärr inte undan längre, nu måste ja ta tag i min hemska garderob där de är kläder ööööverallt. Mycket har ja inte ens använt fy på mej! Snacka om onödigt. Men nu ska jag rensa så de blir kanon.

Tisdag 8/2.

Nationella idag gick jättebra tror jag. Kändes bra iallafall. På torsdag är de uppsats delen kvar och de är den jag är nervös över. Jag vet att jag kan de men då har jag jättestor press på mej haha. Får inte tänka så. De går nog bra!
*Imorgon är de idrottsdag, och eftersom att duktiga Nicole är klar med klassikern så ska jag bara ut å gå (å frysa.) Så imorn ska jag ha maaaassor av kläder på mej för jag tänker inte bli sjuk! *På torsdag ska jag fixa håret, blir trevligt! Så får vi se hur de blir..
*I helgen ska jag döma, spela match och plugga och sen på måndag då jäklar smäller de! Som jag längtar.
Nu ska jag ut å gå !

Ny måndag; ny skolvecka, gääääsp

De spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mej jag är ändå lika trött. Men jag tog iallafall några minuter sovmorgon idag och de behövdes. Nu har jag bara håret kvar att fixa så de är väl de jag får sysselsätta mej med tills jag ska ut till bussen. Nya tröjan åker på idag (y)


Imorgon har vi nationella !
bara en vecka kvar


Distriktsmästare för andra året i rad!!!!







Vi kämpade på grymt bra från början till slut å de gick i år igen! Är så jäkla stolt över oss för vi gjorde de igen haha de visar ju bara vilket jäkla bra gäng vi är ! ♥
Efter finalen så följde mamma rickard pandan och henrik hem till pappa å dom å åt. Kollade melodifestivalen osv men de blev väl inte så mycket av de . Bättre dag kunde de inte bli :).

DM

Usch, börjar redan bli lite nervös. Eller är mest taggad fyfan va vi ska köra! Längtar som ja vet inte vad tills de är dags. Vi ska ta hem de i år igen, andra platsen räknas inte.
De är högst upp vi ska vara

hur de än går så har vi tagit oss såhär långt, & vi är så bra , Men de är inte slut förrän vi har tagit hem de!

Fredag 4/2

Kortis dag i skolan, efter åkte jag till Becca en liten stund♥
Nu måste jag börja packa, blir örebro sen. Imorgon är de äntligen dm-final. Fan va kul de ska bli. Även om vi inte är alla, men vi vinner ändå :)

RSS 2.0