Slutet på Juni

Vilken fin månad som varit här! Den har varit hur bra som helst, från början till slut.  J a g  h a r  tränat väldigt bra och ätit nyttigt, men jag har också varit onyttig, fått till ett par roliga utgångar med härliga vänner. Studentvecka med allt vad det innebär, Bal med min älskling. Massa mys. Härliga lediga dagar med långa promenader. Skrattat. Shoppat. nkt. Jag har börjat kollat runt efter en vovve till oss och mitt hår har kapats en hel del. - Jag har levt, jag har mått bra och jag har varit så glad.
 
 
Men framför allt.. Jag har tagit studenten
 
 Underbar dag och en överlycklig jag. 
 

Veckoutmaningar!

Idas utmaning den här veckan - 500 squats, klart jag är på! Läs mer HÄR.
 
Förra veckan hade hon cirkelträning som utmaning men då fanns varken ork efter sjukdom eller tid till att göra det, så jag flätar ihop dessa två och kör på den här veckan istället!  Efter en liten tid ifrån träning då jag varit sjuk  så är jag nu riktig taggad på att köra hårt igen. Woopwoop
 

Bästa tänkbara

Skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom att vädret inte är så bra så behövdes jag inte där. Istället har vi haft en riktig Henrik och Nicole-dag, älskar såna dagar! ♥
 
 

Regnet bara öser ner..

..men idag har det inte gjort oss speciellt mycket, för vi har varit och shoppat lite! Perfekt syssla när vädret är som det är.
Affärerna har väldigt mycket rea just nu och jag brukar inte orka trängas då men idag hittade jag två saker på rea, som jag är jättenöjd med!
(sminknörden har redan varit i farten.. Kunde inte låta dem vara innan jag fotade.)
 
Nu ska jag packa i ordning lite så ska vi fara till skogen. Så mysigt denna regniga lördagskväll!
 

☆ lördag 28/6


2 veckor sedan

Tiden går så fort, det är redan 2 veckor sedan vi sprang ut och var de lyckligaste i världen. Vet att jag inte än har visat vårt snygga flak så ska göra det nu!!
 
Syns kanske inte jättebra, i alla fall står det : Nu festar vi Utförligt, Välgrundat och Nyanserat!
Samt SA11B med allas namn.
 
 
Längst bak hade vi "Nyskilda" med en massa burkar. Min roliga idé hihi.
 

Överraskning

Idag när jag kom hem till lägenheten så hade Henrik storstädat den, världens bästa! Nu blänker det fint och luktar gott igen. 
Nu blir det mys med massa jordgubbar som vi handlat ikväll - jordgubbarna är verkligen SÅ goda just nu. 
 
 

Sconesfrukost

Idag serverades det scones till frukost härhemma, det är ju hur gott som helst! Med en ordentlig frukost i magen ska jag nu göra mig redo för en pw, sen när jag kommer hem är det att packa som gäller.
 

Syster- och brorkväll

 
Ikväll är det bara jag och stora lillebrodern hemma, så vi ser fotboll och har nyss ätit fondue.
 
Kör på en liten blogglista för att jag inte har så mycket att dela med mig av ikväll.
 

Dagens humör: Glad, som vanligt

Dagens mående: Bra, förutom lite förkylt

Dagens borde: Städa upp alla kläder ifrån golvet, och packa till imorgon/helgen

Dagens frisyr: Tofs

Dagens smink: Inget tråkigt nog

Dagens klädsel: Mjukiskläder!

Dagens planer: Snarare kvällens nu... bara ta det lugnt!

Dagens materiella vill ha: Mina hörlurar som är borta :(

Dagens fundering: Hur jag ska få morgondagen att gå ihop, men med positiva tankar funkar allt!

Dagens beroende: Blåbär

Dagens tråkigaste: Att jag inte hunnit gjort ett ordentligt träningspass

Dagens längtan: Längtar till imorgon!

Dagens superlängtan: Henrik hih

Dagens tidning: Har inte läst någon tidning idag

Dagens låt: On top of the world, bara för att jag är så glaaad 

 

Skickat ifrån Berlin

Stallde klockan strax innan 9 idag men jag kom verkligen inte upp, så jag somnade om. Farligt.. Dock har jag inga större planer inför dagen så det gjorde inte så mycket.
 
Blev så glad när jag kollade på telefonen och såg att min fina vän Cornelia skickat ett meddelande!! Hon, Johanna och Sandra är nämligen iväg på deras efterlängtade tågluff! Det här har de pratat om sen tre år tillbaka så jag är otroligt glad för deras skull att de kom iväg. Det ska bli så roligt när de kommer hem och kan berätta om allting.
 
En väldigt vacker vimmelbild på mig och Cornelia.. haha.
 
 
                      ↑ Nyss börjat gymnasiet ihop                                      ↑ Nyss tagit studenten ihop
    <3

Pulsklockor - hjäälp

Kvällens!
Kom hem från en pw med Frida för ett tag sen. När vi ses går vi alltid ut och går, så då kan vi prata järnet om allt allt allt. Så skönt!
Jag har ett tag varit ute efter en pulsklocka och ikväll gjorde Frida mig ännu mer sugen, för hon hade en som var riktigt bra och också riktigt snyggt rosa! Så nu undrar jag - Kan någon av er tipsa mig om en riktigt bra pulsklocka? Behöver inte vara någon värsting men ska kunna visa "det vanliga" som man vill kunna se... Hehe.
 

Effektiv förmiddag

För underbart att vakna upp till en blå himmel! // Dagens goding blev en variant av ananas (som jag precis lärt mig att gilla), mango och hallon.
 
Rätt tidigt på förmiddagen gav jag mig ut på en cykeltur och sen blev det en pw. Effektivt!
 

Mums - Müsli

Kan lova att min fina och färgglada müsli blev riktigt god!
 

Inhandlat

Nu har jag inhandlat vad jag mer behövde - har nämligen tänkt mig att göra en egen Müsli nu, och så är det ju ett måste att ha goda frukter till alla smoothiesar.
Den där nötpåsen blev jag sugen på direkt jag såg den och den gjorde inte mig besviken heller! Skjuts ner i müsliblandningen.
 

23 juni 2014

God morgon Måndag och ny vecka.
 
Jag har sovit som en stock hela natten haha, minns inte ens att Henrik pussade hejdå i morse när han skulle fara iväg och jobba. Nu är jag i alla fall vaken sen ett tag tillbaka och ska snart fixa iväg syskonen till fritids. Blir en lugn dag idag och idag är även solen framme äntligen! Hoppas det inte blåser.

Myshelg

Har haft en jättefin dag med min älskling, med sovmorgon, bilturer i skogen och matlagning. Mys! Allt är alltid så bra med H i närheten ♥
 

Mitt i prick

Fick så himla mycket fina saker på min studentmottagning och detta är klart en av favoriterna! En typisk Nicole-grej, mamsen känner mig hehe. Igår, Midsommarafton dagen till ära så premiäranvände Henrik och jag den, och jag kan bara säga p e r f e k t !

I tider av förändring

 
Rätt uppenbart vad jag har gjort - my hair is gone. Riktigt skönt dock.
Har nu lämnat mycket bakom mig och är redo att ta mig an nya saker.
 

Bästa firandet

     
Glad Midsommar!
Midsommar för mig är förknippat med båt eller låtsasfarfars stuga. I år blev det inget av de alternativen... men dagen hittills har ändå varit mycket bra. Jag har hunnit träffa "alla" mina familjer... Först hade vi midsommarlunch hos pappafamiljen, där även den stora brodern bjöd på efterrätt!
Sen hann jag träffa mammafamiljen en stund innan de for. Nu är det bara jag och min grillmästare kvar här hemma. För japp, grillat står på vårt schema! Sen fortsätter myset, så ett bättre firande kunde jag inte få. Bäst.
 

Glad Midsommar!

 
 

En svart långärmad tröja passar väl jättebra till sommaren?

 
Mitt senaste klädköp kanske inte är så passande för denna årstid egentligen... Men tyckte den var så snygg och så var den på rea, så jag tänkte att den får ligga i garderoben tills i höst. Dock var vädret som sagt lite tråkigt idag så den fick åka på redan idag! Och åh vad jag gillar den =) Som ni ser är den lite speciell i tyget, lite räfflad - snyggt och känns skönt på. Dessutom är ju dragkedjor en detalj jag verkligen gillar så denna stod det bara Nicole på.
 

Grå dag

Vaknade upp till ett grått väder idag, därför krävs det desto mer färg på smoothien! Nu är filmen Frost igång (passande)  och det blir en lugn och skön dag tills jag ska ut på vägarna och fara.
 

18 juni 2014

Hejhopp! Tack för alla positiva reaktioner från igår, så roligt!
Hoppas ni alla haft en fin dag och att solen har lyst på er. Jag väntar på grillat och så blir det fotboll på tv ikväll igen.. (standard när man har nördar i familjen).  För övrigt längtar jag ihjäl mig efter min älskling, imorgon ses vi! ♥
 

Att hitta balansen

Inför studenten tror jag att många nu "drog in på det dåliga och tog i på det bra" vad gällande kost och träning, och det gäller mig med. Just för att vi vill känna oss fina och "bra" på den stora dagen.
I april höll jag i rätt bra men sen hände det något... Jag blev väldigt kluven och kände väl mest att det var NU som jag inte skulle hålla hårt i kost och träning, utan verkligen njuta av allt som livet hade att erbjuda.
 
Efter ännu mer funderande (jag tänker alltid så mycket) så har jag kommit fram till att allt handlar om balansen. Jag vill vara den fina glada spralliga tjejen, men jag lovar er att jag inte uppnår det bara för att jag tränar mer eller äter mindre onyttigt. Snarare tvärtom, eller ja - en balans och en blandning.
 
 
Självklart är det svårt att hitta den och jag tror också det är väldigt olika från person till person. Jag kan bara tala för mig. Jag vet att kost kan innebära ångest,  men också glädje. Dock krävs det mycket jobb med sig själv för att få det mer till glädjehållet.
    Din träning kommer inte förstöras av att du äter godis eller liknande. Vi vet att det tar tid att gå ner, därför tar det också ett tag att gå upp. Resultaten kommer inte suddas igen heller för att du äter.  | Här kommer det igen - Balansen | .
 

Jag har (mest under gymnasietiden) tänkt över en del av vad jag ätit men det har inte gått över till något negativt. Tror det har med att göra att de i min närhet alltid visat en bra relation till det samt att jag är så stabil och säker i mig själv. Jag har alltid tränat väldigt mycket men samtidigt också ätit mitt godis, varför skulle jag egentligen sluta med något av det?  Man ska alltid göra det som är bäst för en själv, det man mår bäst av och det som känns bäst. Alltid.
 
Jag känner att jag mår BRA, antar att jag har hittat min balans till stor del. Jag vet vad jag mår bra av, och det är inte att träna 3 timmar om dagen alla veckans dagar, äta strikt eller göra något som jag inte vill.
 
Jag väljer att träna, jag väljer att äta lite onyttigt ibland, men framförallt - jag väljer att leva! Det tänker jag inte släppa.
 
en liten btw; har varit ute på 3 konditionsaktiviteter idag men också ätit en glass i hamnen! Så värt om du frågar mig. Det är just så jag vill kunna vara och det är sån jag ska vara med =)
 

Ljust i all ära

..Men det är så galet snyggt med korallnaglar! Nu behöver jag "bara" bli lite brun.
 

16 juni 2014

En alldeles jätteskön dag har det varit! Har nu mjukstartat lite mer med träningen men tänkte skriva lite mer om det imorgon, för nu ska vi se fotboll och grilla hamburgare. Jag sa i tidigare inlägg att jag skulle njuta av dagen och det har jag verkligen gjort - och det fortsätter. Kram
 

Bara vara

Äntligen en lugn dag att ta in allt på. De senaste dagarna har verkligen varit en fartfylld karusell och även om det har varit fruktansvärt roligt (jag skulle aldrig tveka till att göra om det) så kan det vara väldigt skönt att bara vara lite off en stund.
 
Idag ska jag bara vara. Träna, städa och bara njuta.
 

Nytt från VS

 
 
Igår under vår shoppingrunda införskaffade jag mig Love Spell  och så fick jag Forever Pink bland annat av min moster i studentpresent. Luktar så gott! Har fortfarande lyckorus efter i fredags. Speciellt nu när jag kom hem till alla blommor, kort, nallar och presenter. Så fina människor jag har omkring mig!

 

Ännu mer foton från balen

De är lite missvisande då min klänning ser ut att vara lila men den är blå! Men så fina ändå.
 
 

Dagen D och dagen E

 
ÅH vilken fantastisk dag det var igår!!! Helt galet, saknar det redan - att skrika tills rösten inte orkar mer, hoppa, studsa och bara låta lyckan sprudla. Håller nu på att gå igenom alla kort och man kan verkligen se glädjen genom skärmen.
 
Har idag försökt återhämta mig lite och det har jag gjort med min fina moster. Vi har tillbringat ett par timmar på Marieberg och det blev lite shopping för oss båda. Sen åkte vi in till stan för att äta på Kinamuren. Vi har knappt setts den här veckan då jag verkligen haft fullt upp men det är alltid kul när hon är ner.
 
 
 

En glad och lycklig student!!!!

 

En bal bredvid slottet

 
 
Det blev en himla lyckad bal! Jag har varit med i balkommitén så det var ju lite nervöst hur allt skulle bli men jag är i alla fall jättenöjd, alla var så fina och det var så roligt att se. 
 
Fler foton kommer, måste bara kolla igenom alla foton på kameran först! 
Och... IMORGON TAR JAG STUDEEEENTEEEEEN!
 

Massor att göra

✩ 
11 juni, ikväll är det dags för bal! Därför är det en heeel deeeel som ska göras idag såklart. Ska börja fixa naglarna nu och sen klockan 12 ska jag vara hos frisören. Tight schema idag men jag ska ta vara på det, för den här dagen kommer inte igen.
 
 
Och ja, skattjakten gick inte så värst haha! Vi kom på plats 13 av 21.. Men det kom fram att "ett par" klasser har fuskat och då är det inte lika roligt att ha en plats så pass långt ner. Men ut på trappan kommer vi, och det ska vi göra med besked!!
 
 

Skattjakten

Woopwoop, 
Skattjakten går alltså till som så att klasserna får ut en lista med massa saker som ska göras, fixas eller hämtas. Sen ska en jury poängsätta det. Den klass som skrapat ihop mest poäng får gå ut först på trappan på fredag - så det är ju mycket som står på spel!!
 
SA11B kämpade på som bara den så nu får vi hålla tummarna att det som kändes bra även gick bra.
 
 
Här ser ni min glasskylt med Gbgubben hehe. Kreativt och bra. (Kunde ha tagit massa foton men jag skyller på att jag varit för fokuserad;) ). Roligt var det i alla fall!
 

Nu är Studentveckan inledd!!

 
Såpafotboll som var SÅÅ kul! JAG gjorde första och enda målet för SA11B *väldigt stolt* // Team FikaPaus! // Sjöparken // Klassen
 
Väldigt fin dag, nu har jag just tvättat ur hårfärgen och ska lägga mig. Imorgon är det en viktig och avgörande dag - Skattjakten!!!
 
 

Första träningspasset

Jag har ju varit sjuk hela den här veckan vilket självkart inneburit noll träning för min del, men nu känner jag mig bättre så idag gjorde jag första passet! Kändes som det gick i slowmotion men enligt klockan gick det jättebra! Skönt det, för inte nog med ingen träning - jag har ätit desto mer... Typ tänkt lite såhär
 
Haha, skämt åsido. Tyckte dock denna var lite rolig.
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på dokumentären om Lindsay Lohan.  Som liten (blä jaa nu 19 och gammal hah) var jag är ett jättestort fan av henne, såg alla filmer och hade koll på henne från medias perspektiv. Någon av er som såg/sett den? I alla fall, var tvungen att se lite förut och snacka om intressant människa! Så nu måste jag se resten. Tjing
 

Blickar framåt och laddar upp

 
Ja ni, nu är det bara det roliga kvar!

 

7dagarsfesten

Igår var det festdags, 7dagarsfesten minsann!! Woopwoop. Jag, Emelie, Melinda och Cornelia var hos mig först där vi fikade massor (lite födelsedagsfika till Emelie) gjorde oss i ordning och taggade. Sen gick vi till Frimis. Det är även där vi kommer vara på Studenten och det var så kul! Men det enda jag kunde tänka på var att om en vecka är vi här igen - med vit klänning och studentmössa!!!! Helt galet vad fort de här 3 gymnasieåren har gått. Nu är vi snart i mål. 
 
Klockan 12 vände det till 7 juni vilket innebär att världens goaste tjej blir ett år äldre - Emelieeee! Stort grattis på din dag ♥
 
 
 

Nationaldagen

Dagen startade tidigt hos oss men det har samtidigt gjort att vi hunnit med mycket - hämtat bilen, duschat, fixat lite till balklänningen samt vinkat hejdå till Henrik som ska träffa vänner. Lite senare får jag besök av mina vänner men innan det måste jag städa genom lägenheten. Att 2 så renliga och ordningsamma människor dammar och smutsar ner så... haha nejdå., skojade bara.
 
Firar ni nationaldagen på något speciellt vis? 
 
 

Mystorsdag!!

 

Ensiffrigt

 
 

Klassen leker // Obligatorisk egobild på badrummet // Goooodiiiis

Idag har klassen varit hemma hos vår ena mentor för mat, fika och lekar! Riktigt roligt var det - mycket skratt men även lite allvar. Nu är vi nere på ensiffrigt. "Nu är det 600 dagar, tänk när det är ensiffrigt....". 
 

• Le mer

Untitled
Det har jag gjort, för att
• jag fick sovmorgon med 3 timmar extra
• det är en bra dag jag har framför mig
• sminket blev bra idag (hih)
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

Nytt och snyft

Nya sminktillbehör är ju lycka det alltså! Ska bli så kul att testa.
 
Lycka är också att vi idag hade våra Studenttal i skolan. Så många fina tal. Och även om min röst låste sig totalt (förkyldningen har gått lite åt fel håll så har inte så mycket röst kvar) så kändes det riktigt bra. Blev lite känslosamt där i klassrummet - som en uppladdning för studenten. Jag har alltid sagt "klart vi inte ska böla på studenten, då ska vi baraaa haaa kuuuul" nu känner jag mer att jag kommer vara värst... haha 
 

Hemmapriset

 
Just nu.. Biggest Loser och lite sjukisgodis jag fått av mamsen.
Kan säga att jag nästan grät nu när Emma (!!!) och Hannes kom in. Mina favoriter från början (tillsammans med Martin). Åh va fina och DUKTIGA de är!
 

Lite sämre tillstånd men jag har det bra ändå

 
Kjolmåndag! Köp från Göteborg.
 
På bussen hem försökte jag peppa mig själv på långpw innan zumba men bestämde mig för att vila lite först (sov så dåligt inatt pga förkyldning) men när jag vaknade upp så var rösten helt borta. Alltså.. Orkar ju inte vara sjuk men är det 511 ggr hellre nu än om 11 dagar. Förhoppningsvis går det över snart. Ska kurera för fulla muggar hihi
 

Första jobbdagen

Fina fina månad! Både med vemod och stooor lyckaaa!
 
Fick förfrågan om att jobba så det är vad jag har gjort idag. Så nu har jag dammat av mina kunskaper och jag är på samma ställe som i somras - grillen. Känns helt okej faktiskt! Dock trodde jag att jag bara skulle jobba ett par timmar men det blev ända till stängning.
 
Skönt att vara igång ändå får jag säga.
 
Imorgon är det back to skolan som gäller, första gången på väldigt länge då jag var ledig hela förra veckan. Nästan så jag längtar dit.. Nä men till vännerna såklart. Blir kära återseenden imorgon.
 

RSS 2.0