vad heter landet där man böjer bananerna ?

Idag så var de första gången på väldigt länge som jag kom hem till ett varmt hus! Skönt!
iallafall, idag har de inte hänt mycket kul. Förutom att de höll på att bli översvämning av alla snöbollar (y) lite småkul sådär.
På fysiken så började vi med elektronik (usch) men jag och Clas kom framåt iallafall! Mycket duktiga var vi :)
Idag är de desperate igen! :D som ni märker har ja inget intressant att skriva nu, så ett litet onödigt inlägg .




jobbigt läge.

mina händer är isakalla :s (som alltid när jag sitter vid datorn)

mitt busskort är borta.

jag måste plugga matte.

jag måste städa.

jag måste bli varm.

jag måste sova.




jag måste sluta gnälla.

Alle´.

När jag kom till skolan imorse var de bara att hoppa in i varma nästa buss innan vi åkte till Hberg.
de är galet vad kallt de är !
Iallafall. När vi kom dit så blev vi indelade i små grupper och så fick man med sej någon som jobbade där. Vi gick runt och kollade/pratade/lyssnade.
Efter att vi hade ätit och massa sånt så åkte vi till Asund igen. Vi hade typ 3-4 lektioner kvar då? men vi hade ingen lärare på spanskan så de va chill ;).

Idag är de väääääldigt många som har halkat! Haha undeerbart kul! tänkte att ni ville veta de..




glöm inte :


fast de är inte lika kul längre.. Men idag kan ju vara den där dagen då de är jättekul, så de är väl bäst att man kollar ändå.


inte den här gången heller.

Sa ju att jag skulle lägga mej tidigt, och ändå sitter jag uppe och gör annat.
Men nu är de nog inte lång tid kvar tills huvudet dunkar ner i tangentbordet, så får väl gå å lägga mej nu :)

Göööötelabööörg!






Spökhuset ;D. (de var askallt och jag frös och darrade jättemycket de är därför bilderna kan vara suddiga).

Har fler bilder men orkar inte lägga ut dom nu. Hade tänkt lägga mej tidigt ikväll eftersom att jag har gått upp jättetidigt varje dag nu. Får väl se hur de går, de brukar ju inte bli så.

Idag så var jag först på Mberg, shoppade lite. Sen hem till Becca och sen dömde vi. Gick skitbra! Sen till Stjärnsund.
När vi kom hem så var de bara att slå igång tvn, idag var de ju valet för mammorna i "Ensam mamma söker". 2/3 valde! Usch vad tråkigt! Men ja..

Imorgon ska vi åka till Alle´ (gymn. skola) jippie vad kul.. Men de blir nog bra :)


var glad.. var glad..

Dagen började med att vi gick till kyrkan för att lyssna på när folk pratade/sjöng/läste.
Blev lite segt till slut, men efter några år där så fick vi gå tillbaka till skolan. Där hände de inte så mycket, utan vi hade SO i 2h, sen hade vi biologiprov. Har ingen aning om hur de gick men får hoppas på de bästa!
Nu har jag varit hemma i ett par timmar , och nu är jag barnvakt.

Vem går vidare i idol?


Minnah


Olle


Jay


Linnea


svårt nu.

Liseberg imorgon!!!! :D


gubben i lådan.

Nu har jag fått den på hjärnan :s kan inte sluta sjunga den. Haha

http://www.youtube.com/watch?v=XsSUDWbjRyw&feature=fvw



Blir nog ingen träning för mej idag har ju prov imorgon men har inte tränat så mycket.. Har inte ens alla svaren till VG grejen. Så de ska jag sysselsätta mej med dom närmsta timmarna.
Har ju tagit tag i allt med skolan nu så proven jag har fått tillbaka har varit vg/mvg. Ska fortsätta så nu, ska ju snart söka ;D .

En månad kvar till julafton! ;D

De här året har gått vääääldigt snabbt. Bara från sommarlovet, de känns inte som att de var längesen vi börja. Men snart är de dags att sluta igen (jullov). Fan vad gött de ska bli! jag längtar verkligen
Och så har de kommit en massa snö idag också , jag älskart!
Men, en dålig sak är ju alla jäkla snöbollar och snömölningar. Idag innan jag skulle på bussen så kom Anton och tröck upp en massa i ansiktet på mej :( inte okej! Försökte ge igen lite men då skulle ju på bussen så de blev inte så lyckat.
När jag kom hem så satte jag mej och plugga lite biologi, sen kom Henke hit.
Nu har han precis åkt så jag ska väl sätta mej med biologin igen. Vi börja med de förra fredagen typ och har prov på fredag?  härligt...
-----

 kolla mitt hår ! de har blivit jättelångt nu ;D men nu är jag sugen på att göra något med de ;)


Världens bästa brudar!




















Precis 1 månad kvar till lov!

Oh snälla låt de gå fort till de :o
Ska bli skapligt gött att inte behöva plugga eller bry sej om nåt jobbigt. Får börja planera en massa roligt till de.

Förresten så ska jag till
  på lördag! Tillsammans med Becca, Johanna och en drös med mammor..

Och på söndagen ska jag och Becca döma. klirr i kassan *


Johanna, jag och Becca på grönan :)


De 3 bästa grejerna med snön;

· alla (dom flesta) blir glada när de kommer snö. → alltså bättre humör !

· jag & Becca blir som toknördar när de kommer snö för då är de tjocka kläder och sen ut i snön o psyka runt som gäller! De är så härligt med folk som kan släppa allt o bara tönta sej, de är vi experter på. → allstå våga ha kul och strunta i vad andra tycker !

· att de är halt. Folk ramlar. Jag asflabbar lika mycket varje gång! Jag har en extrem skadeglädje och de är hemskt! Så himla jobbigt ifall nån drattar omkull och sen typ gör sej illa.. Då måste man ju hålla de inom sej och då blir de ännu värre.

Såklart är de inte lika kul när de händer mej, men de händer mej aldrig heller..







ett skratt förlänger livet så mej får ni dras med länge!


efterlängtad..

Har inte varit inne på msn på en miljard år typ, och nu förstår jag varför.
Så fort man loggar in så är de 511 st som börjar skriva och datorn laggar och uschfy. Jag hatar när datorn blir seg och de kommer upp en massa programmshanterare osv.. :o har inget tålamod med datorer kan jag ju lugnt säga.(men var tvungen att fixa lite för imorgon.)

nu blir de film!

Söndag 21/11.

Lite om helgen


i fredags åkte jag till Becca, till slut ;). Stod å vänta på bussen och den var jättemycket försenad. Så jag gick hem igen (de är ju precis utanför dörren typ) och sen när jag stod på trappan så kom den -.- fan vad trött jag blir! Men Rickard kom då så han skjutsade mej till en annan busshållplats så att jag hann in.
Sen gick jag till skolan å hämtade mina vantar, o efter de kom Becca och Zenitha och hämtade mej. Vi åkte hem till henne kolla film å så där. Sen åkte ja hem igen .

Igår så spelade ja match i Nora. Inte mycket att säga, men nån gång måste ju även vi känna på hur de är att förlora. 4-2 blev de, och vi hade dom värsta domarna nånsin! Först var dom jätteförsenade, och sen kunde dom inte ens döma! Allt till Nora hela tiden. Dom dömde till och med bort ett mål för oss :s

Idag så skulle vi egentligen åkt till Kumla för att se när Manne splade matcher (innebandy). Men de blev inte så. Jag sov till halv12, så sjukt skönt men lite ovanligt.
Har väl inte hänt så mycket idag heller, jag har bara städat typ. Skulle behöva göra lite skolgrejer men de orkar jag inte. Får väl se hur de blir med den saken ;).



jag vill ha mer snööööö :D!

En kort och onödig dag i skolan.

Har varit hemma i lite mer än en timme, så vi kan säga att jag åkte till skolan för att ha bilogi. Snacka om onödigt! Kunde ju lika gärna ha stannat hemma men jaja.
Nu har jag och Rickard städat, jag älskar vårat hus! De är liksom stor och ljust och fint . Haha . Men lite tokigt att de inte ligger i stan för då hade jag inte tvekat en sekund på att ta de när jag blir stor. Men jag vill inte bo utanför då tror jag. Jaja, nu bor jag här iaf och jag gillar de!

Nu ska vi fika, (de sa vi för en halvtimme sen men de blev en massa som kom emellan) Skulle kolla busstiderna men de blir att man kollar lite annat också ;p

Sen ska jag ta en buss in till stan och träffa Becca! Idag var de hennes tur att ha jour så hon slutar 2. Så runt då åker jag in. Äntligen är de helg och man kan äntligen ta de lite lugnt! Men imorgon har vi match så då får jag springa av mej och psyka runt ;)



ha en brrrra fredag :)

Torsdag 18/11.

Just nu sitter jag & skrattar åt Rickard ;)
Vad gör människan? - Jo klipper sej..

hmm...


iallafall, orkar inte skriva så mycket så laddar in bilder istället (för de är ju inte jobbigare)




















nu orkar jag inte mera, för nu ska jag nog ta å lägga mej. väldigt trött efter träning å allt.

förresten, första livstecknet från Basse nyss! Usch vad jag saknar den ungen :s



:)<3


nää godnatt på er !

Just nu..

..är jag hur glad som helst !




haha fin bild jag fick tag i :)


nu ska jag göra i ordning nåt att äta sen slänga mej vid tvn! Ikväll är de äntligen träning åååå vad gött

I've paid a price and I'll keep paying.

*
Min dag har varit lugn - har bakat i cafe´, gått till banken, tagit ner stolarna i matsalen, torkat av lite bord, haft rast i 2 h, sen fick jag ensam ställa upp alla stolar igen men de gick på nolltid. Snacka om vad de tyckte att jag var duktig! haha

Hoppas att dagen imorgon blir lika skön och lugn. Jag tänker lägga mej tidigt ikväll.. Men så brukar de ju aldrig bli. Får försöka.



 

jag är med på varenda bild som nån i klassen tar! Hur kommer de sej??


Redan trött ;s

Sitter och kollar på Desperate men reklamerna är ju så långa och så många. jag börjar bli trött så ska bli skönt att sova sen. Idag var första dagen på jäääättelänge som jag inte behövde plugga till nåt , jätteskönt!

förresten



Har rensat garderoben nu. Sjukt att jag har så mycket kläder som jag aldrig använder som bara ligger där å skräpar! Nä bort med de gamla och in med nytt ;d

nu börjar de :o

& imorn har jag jour med Sofia.

Hoppet är de sista som överger dej ;)..

Dagen började sämst! Först orkade jag knappt gå upp när klockan ringde, sen stod jag och lockade håret lite för länge. När jag stod i hallen så åkte bussen förbi.. Surt! Så jag skrek åt mamma och Rickard :o hoppsan, de bor visst ett galet litet monster i mej. Tur att den inte är framme ofta ;).
De var bara att hoppa in i bilen och bli bortskjutsad till en senare hållplats, så jag hann iallafall med.
I skolan så började jag piggna till lite. Hade ju matteprov idag. Tyckte inte att de gick jättedåligt, men de vet jag inte än såklart. Men Johanna (mentor/mattelärare) skrev att de lutade att hon var tvungen att bjuda på tårta för alla hade nått minst G! så än finns de väl hopp..  Bra klassen :)

Jag har bäst rektioner på ljud och ljus i min NO-grupp .. Den ni !  Fick förresten vg på kemiprovet!



jag och Rasmus! Jag passa galet bra i hans keps ;D annars passar jag inte alls i keps men nu har Rasmus fått en ny kompis


& Becca följde med mej hem som jag skrev förut..













Sen fick Becca leka lite häääst med besatta små barn :)




Tisdag 16/11.

Becca har precis åkt hem, ska bara duscha , men efter de så kommer de kort på vad vi har gjort :)

plugga plugga plugga -.-

De är de tråkigaste som finns!
Bildprovet idag gick bra, blev ett fint mvg på de. När jag kom hem var de bara att sätta igång med matten shihuu vad kul.. Får ju hoppas att provet går så bra som de kan gå imorgon :)


konsthistoria.

Har kollat runt lite bilder på google som kan dyka upp på provet (vi ska också kunna konst som inte är med i vårat häfte.) Så nu har jag väl lite koll på de hoppas jag. Ska bara lägga mej och kolla igenom de igen sen kommer jag somna. Är rätt trött redan nu.


Ensam hemma.

Sitter här med musik på högsta volym och försöker ladda upp för en ny vecka.
Börjar med bildprov imorgon, matteprov på tisdag, träningar och massa annat! Hoppas iallafall de händer nåt roligt.

Började kolla på gamla bilder, från sluet av 8an. De var nog den bästa tiden på Sjöängen hittills (slutet på 9an blir nog ännu bättre.)























har såklart massa fler bilder, men de får bli bra nu ;)

9B♥


Söndag 14/11.

Fars dag. Grattis pappsen♥

Är helt sluut! Trött och seg haha, de tar på en att vara igång så mycket ;). Men så vansinnigt glad är jag, vi är ju i finalen i år igen!
Idag händer nog inget speciellt, ska på stan och sen ska vi väl fira pappa lite.

Nu ska jag fortsätta göra mej i ordning så jag kommer ut snart hehe.

Matchtabellen i DM.

AIBK-Örebro 6-2
AIBK-Hovsta/Lillån 0-5
Nora-AIBK 2-2


Vi trodde att vi bara skulle gå vidare ifall vi vann, men de var ju ingen som visste. När matchen var klar och vi hade tackat så gick jag och Stina direkt till seket. Dom trodde att vi hade gått vidare (de berodde ju på poängen) men sen så kom deras ledare och frågade hur mycket poäng vi hade. Som tur var så hade vi lite mer än dom andra och så var de alltså vi som var vidare.
Då vart de skrik i salen och hej å hå! Underbart!

DM-finalen är våran!!!!!!

Har precis kommit hem ifrån DM:et, och som ni ser, nu är de vi som spelar i februari! Vi möter samma som förra året, alltså Hovsta/Lillån. Kan förstå att dom är laddade för revansch men vi ska spela som bara vi kan och vi ska ta de i år igen! Jag längtar!!
Vi är så duktiga! Jag är stolt över oss!
här hade vi precis vunnit DM-matchen förra året. Blir så glad när jag ser bilderna, och jag hoppas att de blir så i år igen.
Nu ska jag göra mej i ordning sen ska vi ut och äta!

Just throw your cares away.

Äntligen fredag!

Kemiprovet imorse gick nog bra hoppas jag. Glömde en del, blandade ihop och ändrade en massa men jag tror jag fick ordning på de. G iallafall.
Vi hade SO i ungefär en timme, började med Världskrigen, kul. Kommer bli världens prooov på de sen! (inget arbete, glaaad!) Sen gick vi till aulan för att kolla på någon teater, och den var rörig. De tog ett tag innan man förstod, men så värst bra var den inte.

Vi hade lite snöbollskrig efter skolan, och utan vantar var mina händer iskalla såklart. Klantigt men vet inte vart jag har gjort av dom.

Nu är de helg och imorgon ska de spelas DM! Hoppas vi kör bra imorgon så vi kommer till finalen i år igen. (Och vinner som förra året!) Men de går bra ifall vi spelar vårat spel :)

Nu är de konsthistoria och matte som ska pluggas. Prov nästa vecka. Matten är jag osäker på så, men de får ordna sej på nåt sätt.

Nu kommer bilder från igår





vi plugga..o..plugga..o..plugga..o..












nu är jag lite barnvakt här, och senare måste jag packa både till pappa och för DM!

Torsdag 11/11.

SO-provet idag gick bra tror jag. Jag lärde mej alla orden igår iaf. Mitt minne är underbart♣
Efter skolan så följde jag med Becca, och där hände allt möjligt. Vägen dit var ju inte de lättaste, efter mycket tjat så blev de jag som var tvungen att cykla och de är jag inte bäst på när de är vinter och halt.. Kan ju bara tänka hur de måste ha sett ut., men vi kom väl framåt de var huvudsaken.

Vi har invigt snön idag; snöbollskrig!! De kanske inte är så dumt med snö iallafall. Vi hade jätteroligt, och de kommer in bilder på de imorgon.

Nu ska jag lägga mej och plugga lite på kemin (har prov imorgon)



periodiska systemet - faktiskt ganska kul, men börjar bli lite osäker. Så de är väl bäst att plugga på lite.
Vi ska kunna 20 st utantill men som sagt, minnet är min starka sida ;)

snö snö, bara massa snö.

Helgalen dag idag!

Började med HK-39/42 på provet! Wuhuu, pluggarn ;). Efter de hade vi idrott och vi körde volleyboll. Hahah vad kul de var! Hade världens sämsta lag typ men roligt hade vi. Men jag är grym på att serva! De var nog de vi vann poäng på.. Haha nu ska jag sluta skryta. Dagen flöt på snabbt. Sen när vi skulle ha spanska så kom jag på vad de är jag inte gillar med snö - snöbollar/snömölning/snökrig.
På den långa vägen ner till spanskan (jag hatar att de är i husen länsgt ner!!!!) så klarade jag mej undan rätt bra. Men för Rebecca min kära vän, slutade de inte likadant :/







de var såklart inge roligt att se henne ligga där, och jag ville hjälpa henne.. Men dom låste dörren så jag kom inte ut.. Tyvärr ;)

Men jag behövde inte oroa mej för att vara utan. När vi skulle ner till bussen (jag, Sandra Cajsa & Frida) så såg såklart Anton, Per och Edvin sitt tillfälle. Då låg jag nere på backen med 511 människor på mej och all snö på mej. I tröjan och överallt :( kaaaaaaaaallt..



nuuuu ska jag lära mej 50 ord i samhällskunskap, som jag har prov på imorgon!

snöstorm!

Hatar att vara ute när de är sånthär väder, men de är jätteskönt att vara inne. Man vet att de blåser en massa ute men inne är varmt hihi.
Idag har de hunnits med mycket i skolan. Imorse gjorde vi julfint i klassrummet











snyggaste klassrummet , den ni! haha ;)





okej , lite mysigt är de :). nu ska jag göra bildanalys !

äntligen

Riktigt seg dag i skolan, usch jag har inte saknat de alls! Blev därför glad när klockan var runt och ett och jag blev tvungen att gå. Då skulle jag till Örebro (tandl) och då kan ni ju gissa vad som hände..

Tandställningen där nere rök äntligen idag! Så jag är nu en halv tandställningstönt. Känns bra. Men jag undrar varför jag var tvungen att vara så envis för? Hade jag inte tjatat på dom så hade jag ju inte fått den. Men jaja nu är de gjort och snyggt blev de såklart. Men den där uppe är kvar, så vi får se när den åker.

Sen blev jag hemskjutsad, och var då ensam hemma. Så galet kallt är de nu ;s Får ju gå med vinterjackan inne..

och sen kom skolkatalogen idag ;D. man ser lite av klassen här iallfall. Blev inte heeelt nöjd men de kunde helt klart blivit värre.




glöm inte pensionärsjävlar ikväll!

segsöndag.

Men vilken söndag är inte de -.-
Nu väntar jag på mat, ska hem till mamma sen. Ikv är den en massa bra på tvn, hoppas jag hinner se de bara. Sen är de bara att tagga för rolig skola :s Har börjat plugga på SO:n nu, inget jag har saknat direkt.
imorgon äntligen!


Sista lovdagen :(.

Är barnvakt åt Ville nu. Medan han kollar på tv ska jag nog göra frulle , ashungrig!

Idag fick jag lovets längsta sovmorgon --> 10. Wuhu de var ju inte mycket att hurra för, men ärligt kan jag heller inte sova längre än så. De är så jobbigt när man vaknar sent för då har man ju sovit bort hela dagen.. Men jaja.

Nu är de dags att göra nåt av den här dagen ;)

6 november!!

Ett halvår sen jag fyllde.
Ett halvår tills jag fyller.


(y) tiden går..


Nu är jag klar med kvittensen till dömningen och jag har packat till pappa. Om några timmar ska jag in till Becca och sen ska vi till Örebro (och döma). Tycker att de är de enda jag gör nu :o
Får se vad som händer ikväll.



hahhahaha


Fredag 5/11.

Usch vad jag ångrar att jag inte hittade på nånting de första dagarna på lovet :o nu är de snart skola igen och jag orkar inte med allt som ska göras då. Litelite skoltrött kanske, men de är inte så länge kvar så är de jullov. De blir trevligt de och jag längtar.
Senare idag ska jag till pappa, får se vad som händer där. Plugga lär jag ju få göra men ska se till att hitta på lite annat som är roligare! Har ju lite att plugga till första veckan=SO- & kemiprov. andra veckan=matte & bildprov, något som jag ser väldigt mycket framemot, nooooot . Men de kommer nog gå okej ändå, jag är rätt säker på allt (förutom matten) men de är bara att sätta sej ner o traggla med de så ska nog de också gå. Nä nu ska jag gå å göra nåt åt den här dagen ;)

Jag bara åker fram och tillbaka.

Nu är jag iallafall hemma. Kom precis hem efter att ha åkt i en varm och skön buss. De är galet vad skönt de är att åka buss när de är mörkt! Jag verkar vara den enda som tycker så men jaja..
Nu kommer lite bilder från dagen
















nu sitter jag och kollar på youtube igen , såklart på Pensionärsjävlar. Guuu vilket klockrent program! Vilken humor Sverige har, underbart!


rebecca & jag älskar pensionärsjävlar!!!!!

Hahahahahahahahahahahahahaha



kolla youtube


Ändrade planer.

Vaknade (blev väckt) typ 8, men var så trött så jag bestämde mej för att ta en buss in istället för att åka med mamma. Nu har jag precis hoppat ur duschen och ska nu äta frulle. Och sen göra mej i ordning såklart. Får skynda mej lite om jag ska hinna!


Nu har jag bestämt mej

för att inte sitta hemma och tråka och bara glo in i väggen. Nej fan nu ska jag ut!

Började med idag - vi åkte in till Örebro. Dagen började tidigt. Gick upp runt 7, sen åkte vi till hospitalet i Örebro, sen vidare till Marieberg. Blev inte mycket köpt jag tycker inte att dom har så mycket nu längre "/ men de blev iallfall en tröja och en gröööön halsduk, stoooor halsdukstönt är jag! :)

Imorgon ska jag spendera dagen med bästaavän. ; åker dit typ runt 10, sen ska vi väl hitta på en massa skööj, men vi måste också ner på stan för att fixa en punkt på SO:n till VG-MVG uppgifter. Tur att jag har henne.♥
Ska försöka ta lite bilder.







lite gamla bilder på oss (som de kommer ofta in här :o) men de är nice.



5 dagar kvar!!!!!

"lill-fredag"

Ifall onsdagar är lika med lill-lördag så måste man ju kunna säga så? ;)
Jag säger så idag iallafall. För nu har vi förberett med cola till Desperate sen. De bästa som går att dricka till (nästan) de bästa man kan se de är ju galet vad bra vissa kan ha de !

 + =♥♥

andra november.

Uschfyy vad trött jag är! Känner mej helt överkörd och är jätteseg..

Vad ska jag hitta på idag då?

Ännu en tråkdag. Får väl dränka mej in i en massamassa plugg som måste göras. Eller så lägger jag mej bara framför tvn och slöar, de funkar ju de med. Tror inte att jag orkar så mycket annat..




& så tycker jag att de är dags för skolkatalogen att komma!!

Askersund vs Kumla.

Vinst tillslut, med 4-2. Vi låg under rätt länge men vi kämpade på rätt bra. De var nog ingen som egentligen trodde att vi skulle komma upp igen men eftersom att alla verkligen ville så gjorde vi de.

Innan matchen idag, så gjorde jag väl inte så mycket egentligen. Gick med Manne till en kompis, så jag passade på att ta en promme. Jag städade huset, och gjorde fint på rummet. Sen gjorde jag mat också.
Jag är grym på pangkakor!
Kom just på vilket tråkigt lov jag kommer få :( en massa jäkla plugga hela tiden, har 4 prov då när vi kommer tillbaka + en inlämning. Så de är väl de jag får roa mej med imorgon, men jag vill hitta på en massa och sånt kommer inte av sej självt.

Nu ska jag slänga mej vid tvn !











bara en massa fina bilder. jag saknar !



Och sen;

Tack snälla söta rara lilla bästaste underbaraste Johäääänna som tog bort fula bilder på mej (som hon lagt ut) på fejjan! Tack jag är glad för de hahah! :)







Lite av Johanna genom åren! Sötnos

första november.

Vaknade första gången vid 7 och var ganska pigg. Men då kunde jag somna om. Sen blev jag väckt kvart i 8 :o men somnade om igen. Sen nästa gång vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om. Nähä ingen sovmorgon idag heller.
Men nu är iallafall Lediga veckan igång!
Hoppas de händer en massa roliga och spontana grejer så jag slipper planera för de orkar jag inte hehe.
Just nu är jag och Manne ensamma hemma, så vad ska vi hitta på?

Taggad för match ikväll.. & så hoppas vi på en stor vinst då med..

nu är de inte länge kvar! 7 dagar!!!!




sommaren -10♥ sakna!


RSS 2.0