The Hobbit

Är jag inte grym på att skriva här tycker ni... Jag som verkligen gillar och vill skriva. Jag ska bli bättre!
Och så ni vet, ni som brukar smsa mig eller få sms av mig - min mobil har blivit heltknas och väljer själv vilken mina sms/samtal går fram till & vilka som kan nå mig. Så har ni inte fått svar så är jag inte sur utan jag har inte fått dem. ♥
 
Det har hänt en del sedan senast såklart. Har fått S Å himla (!) mycket fint, både på julafton och från mina andra firanden. (Dubbelt upp med skilda föräldrar, woopwowop). Men tänkte köra julklapparna lite vart efter nu.
 

Henrik och jag har som tradition att gå på bio i mellandagarna, och självklart blev det The Hobbit del 2 i 3D och HFR. Henrik, som är fanatiker blev såååå besviken haha. Jag har ju inte läst böckerna så tycker filmen var okej men jag tyckte det var mycket fighter och action som utfyllnad. Synd, då 1an var skitbra. Hoppas de kan bära upp det nu så att den tredje blir toppen.
 

Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra - en musikblogg

- haha jaså? jag som tycker jag har bred musiksmak haha

2013-12-28 21:44:55
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Mia

Ja det ska bli så skoj att flytta och köpa ny inredning! :D Jag ska försöka sälja en del av sakerna nu i Umeå innan jag flyttar, men det jag inte får sålt ska jag sen försöka sälja nere i Borås :) Kommer inte kunna köpa dyr inredning nu men sen efter marsmånad då jag börjar få lön, då ska jag spara ett tag och sen köpa nytt ;)

Jag har inte heller tyckt om cheesecake förut men de senaste åren har jag börjat gilla det. Förra julen åt jag en med saffran, den var sjuukt god!

Jodå jag var riktigt nöjd med mina julklappar :) Har bloggat om dem här: http://miizing.blogg.se/2013/december/bilder-pa-julklapparna.html

2013-12-28 22:52:47
URL: http://miizing.blogg.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

SV.: hihi ja supermys :D
varsågod och tack! :) kram

2013-12-29 00:31:24
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Filippa Wallin

sv: Verkligen! Mysigaste dagen på året! Tack så hemskt mycket, detsamma! Kram!

2013-12-29 15:17:12
URL: http://chippaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0