Hemma efter 3 dagar

Har verkligen haft toppendagar - men det slutade på värsta sätt... kanske har ni sett/hört om att tågtrafiken varit kaos under dagen då en ledning brakat och börjat brinna.

Det har inneburit massamassa väntan men vi har absolut gjort det bästa utav det. Ska gå in  mer i detalj om dagarna men nu ska jag skicka in en uppgift, prata med älsklingen och sen sova.. så det kommer imorgon. Tjing!
 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Såå fina!

2014-05-28 23:35:02
URL: http://ettass.blogg.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

åh så fina ni är, och vad roligt att du har haft bra dagar!
jag hoppas ni inte drabbades av denna tågtrafik, hoppas ni är okej :/

Sv: hihi tack :)♥ åh precis, och det är så bra att du förstår, och att vi förstår varandra. Som du skriver så är det okej att vara ledsen och jag tror också att de alltid är med :') det är det man hoppas på <3 kram

2014-05-28 23:37:55
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/
Postat av: linda

fina ni är

2014-05-28 23:39:28
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: emelie andersson

vad roligt förutom det med tåget då:/

sv: åh tack fina du, vad glad jag blir :D
vi kan byta hår då ju ;)

jodå är fortfarande inte helt återställd :(

2014-05-29 00:38:04
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: MALIN

svar: men eller hur! jag är likadan! jag kan sätta mig på stan och ta ett glas vin, dricka drinkar medan man snackar skit eller bara ta en cider eller öl hemma till maten..men jag dricker aldrig mängder med alkohol eller festar. det är inte riktigt min grej ;)

2014-05-29 06:35:03
URL: http://malinkirstine.se/
Postat av: Mia

Haha ja tröstshopping är alltid bra ;) Känns så himla bra när man gått runt och oroat sig över något (som tex dessa undersökningar som jag gjorde igår), varit så himla ledsen och orolig över det ända sedan jag fick besked om det i mars.. Så igår när det var färdigt på sjukhuset och jag hade ont, mådde illa osv så tog jag en fika och sen gick jag på Gina, tyckte jag var värd det efter allt.. :) Du kanske såg bilderna på det jag köpte på insta, annars kommer bilder idag på bloggen.

Haha ja Ullared är rena godis-paradiset, haha! :D Så himla farligt. Sist vi var där plockade jag på mig olika chokladkakor från Marabou och Milka, M&M's påse, lösviktsgodis osv. men sen kände jag mig tjock så plockade bort allt förutom lite lösviktsgodis och M&M's påsen :P

Åh berätta gärna om dina gbg-dagar, verkar som att ni haft roligt! :D

2014-05-29 08:11:40
URL: http://miizing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0