Upp å hoppa

God morgon!
Jo, lite trött är jag allt efter gårkvällens alla tvprogram, som slutade rätt sent om man tänker på att jag har föreläsning nu på morgonen. Men jag är uppe, och håller på att piggna till. Lite frulle på det här så blir det ännu bättre. Sen ska jag ge mig ut i blåsten.. Ha en bra dag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Hoppas du piggnar till under dagen! Är ju riktigt regnrusk idag. Fy fasen :(

sv: Vad kul att du känner igen dig i mina bekännelser. Haha ja att svära är jag jävligt bra på haha men jag måste försöka vänja mig av vid att göra det. Får såhär kan vi inte ha det :D

Ja då är det extra jobbigt när det är första kursen också och att man inte har nånting att plugga på liksom. Men då kan man ju tänka att alla har samma utgångsläge så ingen kan ju jobba mer än nån annan eftersom ingen har fått några uppgifter :)
Vad jobbigt att kursen är på Engelska! Hoppas det går bra iallafall. Är du duktig på Engelska? :)

Ja det är så mysigt att gå omkring och kolla på julklappar och när affärerna börjar julpynta så man får julkänsla. Dom är ju duktiga på att julpynta tidigt så man får den känslan långt innan jul :) Jag hoppas också på en vit jul. Är det vinter så ska det vara vinter på riktigt. Inte massa slask och is utan snö och vitt :)
Men åh. Ska pojkvännen din inte ens få vara ledig på julafton! Men skönt som du säger att det inte är hela dagen han ska vara på stationen iallafall. Men det är hemma där du bor han ska vara på stationen så han inte ska åka nån annanstans? :S

Att känna den beslutsångesten över vad man ska välja till hemmet och inte är en jobbig känsla. Känner så väl igen den. Och ändå så inreder jag ju för det mesta bara mitt rum haha. Men jag är ju ändå med i hemmet och är smakråd till hur vi ska ha det hemma i hela huset. Det tycker jag är kul :)

Precis! Vet i tusan hur dom bär sig åt när dom powerwalkar och går promenad alltså. När jag går promenad så får jag upp flåset och pulsen och blir varm. Det är ju det som är meningen och det är så skönt :) Älskar alla dofter och ljud som man hör också. Det är så uppfriskande och man blir pigg av det. Så skönt :) Och jag håller verkligen med dig om att man mår som allra bäst när man motionerar med promenader. Så skönt :)

Hoppas annars du mår bra idag och får en fin dag :)
Kramar <3

2014-10-08 09:14:06
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sara

Det citatet stämmer verkligen bra in på mig :P haha

Svar: Haha jaså! :) Inte på mig vanligtvis (är ingen riktig tv-människa), men igår var det lite så :)
nnnnicolee

2014-10-08 09:20:43
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Flisan

Sv: hehe ja :)
Några planer idag? :)

2014-10-08 09:39:44
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Emma och Amelia -enäggstvillingar och modeller

haha, det där är så sant!

Svar: Inte på mig vanligtvis, men igår så :)
nnnnicolee

2014-10-08 10:26:02
URL: http://emmaochamelia.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

vi börjar redan vid 8..

2014-10-08 16:43:55
URL: http://thegoldenyear.blogg.se/
Postat av: Denise

Haha såå sant ju! :D

Svar: ;D
nnnnicolee

2014-10-10 07:03:23
URL: http://flingans.nu

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Glöm inte din Bloggadress:


Kommentar


Trackback
RSS 2.0